- 12 Ağustos 2024
- 1.356
- 3.072
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.281
Gündüz toplam 3-4 olması gerekmiyor mu nasıl uaa anlamadım ndndjskakskBekle sana bir tablo yapayım galiba 3-3,5 saat en fazla hakkın kaldı
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim düşünemedim3 çocukla bir de seminerlere gidiyorum halim itten beter
O zaman üçleyelim mi diyorsun hahahhahahhahahTeşekkür ler ben üstüme alındımAllah yardımcın olsun iki çocukluların hepsi böyle üçleyenler sanki daha iyi bizden
Kız ben tesadüfen girdim senin etiketi görün e de hemen cevap yazdımAmin canımsağlıklı olsunlar da başka bir şey istemiyorum gir gir bak @misophonia_ da bi o gün geldi yine kayboldu ara ara etiket sallayayim en iyisi size ben
4 aylık bir bebek için genellikle gündüz 3–4 uyku, toplamda 3,5–5 saat gündüz uykusu ve geceleri 10–12 saat gece uykusu hedeflenir. 4 aylık bebeklerde uyanıklık süresi genellikle 1.5 ila 2 saat kadardır.Gündüz toplam 3-4 olması gerekmiyor mu nasıl uaa anlamadım ndndjskaksk
Ay çok iyi olur çok teşekkür ederimm
Hoş buldum canım benim çok teşekkür ediyorum iyiyim tempolu hayata alıştım diyelim haftaya memlekete gidiyorum anneanne dede dayı teyze arrık biraz rahatlarımHoşgeldin canım valla özlettin kendini bayağıdır yoksun nasılsın eymenikon nasıl iyileşti mi tamamen
Çooooookkk teşekkür ederim canım denicem dediklerini4 aylık bir bebek için genellikle gündüz 3–4 uyku, toplamda 3,5–5 saat gündüz uykusu ve geceleri 10–12 saat gece uykusu hedeflenir. 4 aylık bebeklerde uyanıklık süresi genellikle 1.5 ila 2 saat kadardır.
Bu kuralları unutma
Çok erken kalkmasını istemiyorsan 8-9 a kadar uykularını günden güne kaydırabilirsin uyuturken muhakkak bir rutin belirle sallama gibi kendi başına uyuma ne istersen hep aynı yöntemi kullan
Akşam 9 u geçirmeden uyut çünkü 9 dan sonra uykuları bozulmaya başlar en verşmli saatleri de kaçırmış oluruz
Uyanıklık sürelerinde muhakkak uyanık tut ama uyuma zamanlarında uyutamadığında uyuması için çabalama o saati uyudu olarak sayıp devam et birazda kendine göre şekillendirebilirsn
Baya erken uyutuyormuşsunuz ya ben 12 de uyutuyorum bizimle beraber. Sabah kalktıktan sonra gündüz gün içinde de uyuyor. Yani 10 a kadar birkaç kez uyuyup uyanıyor. 10 dan sonra uyumuyor zaten ona göre ayarladım. En son 12 de bizimle beraber uyuyorBenim bebe erken yatınca , gece hem sık uyanıyor hem de erken kalkıyor , dün mesela 8.40 da uyudu , 6 da uyandı gece de 3-4 kez uyandı.. Ama dediğin gibi gün içerisinde az uyuyunca gece uykusu daha uzunn oluyor ve az uyanıyor
Neden gündüz uykuları için sınır mı var ? Neden ihtiyaç duydunuz buna gece mi uyumuyor acaba6.00 uyandı
7.20-9.40 arası uyudu 2 saat 20dk bıraksam 11e kadae uyurdı herhalde
Şimdi benim geriye 2 saat uyutma hakkım kaldı doğru mu?
Evet canım gündüz çok uyuduğu için gece uyutmakta zorlanıyorum 1-2 gibi uyuyor ve sürekli uyanıyorNeden gündüz uykuları için sınır mı var ? Neden ihtiyaç duydunuz buna gece mi uyumuyor acaba
9 da uyutunca tekrar kaçta kalkıyor mesela. Diyelim 9 da uyudu 11-12 gibi kalktı diyelim bu sefer kaçta uyuyacak da biz yatacağız. 11 de kalktı diyelim bu sefer tekrar uyuması en az 1 belki 1.30 u bulur. 9 da uyuyup zannetmiyorum ki sabah 8 e kadar asla uyumaz4 aylık bir bebek için genellikle gündüz 3–4 uyku, toplamda 3,5–5 saat gündüz uykusu ve geceleri 10–12 saat gece uykusu hedeflenir. 4 aylık bebeklerde uyanıklık süresi genellikle 1.5 ila 2 saat kadardır.
Bu kuralları unutma
Çok erken kalkmasını istemiyorsan 8-9 a kadar uykularını günden güne kaydırabilirsin uyuturken muhakkak bir rutin belirle sallama gibi kendi başına uyuma ne istersen hep aynı yöntemi kullan
Akşam 9 u geçirmeden uyut çünkü 9 dan sonra uykuları bozulmaya başlar en verşmli saatleri de kaçırmış oluruz
Uyanıklık sürelerinde muhakkak uyanık tut ama uyuma zamanlarında uyutamadığında uyuması için çabalama o saati uyudu olarak sayıp devam et birazda kendine göre şekillendirebilirsn
Ben gündüz ne zaman isterse uyutuyorum. En son 12 de son uykusuna yatıyor bizimle beraber. Genelde aç yatınca ya da tam doymayınca gece sık uyanıyor. Acaba sizde de öyle bir durum olabilir mi? Çünkü gündüz sadece 4 saat uyku ile bebek dayanamaz bence. Yani en azından benim oğlum asla dayanamaz uyanık da tutamam ki o kadar sızıyor direktEvet canım gündüz çok uyuduğu için gece uyutmakta zorlanıyorum 1-2 gibi uyuyor ve sürekli uyanıyor
Evey ben de öyle düşünüyorum dayanamax gibi ama bakalım denicem. Canım gece mutlaka mama+meme veriyorum yine aynı uyumuyor maalesefBen gündüz ne zaman isterse uyutuyorum. En son 12 de son uykusuna yatıyor bizimle beraber. Genelde aç yatınca ya da tam doymayınca gece sık uyanıyor. Acaba sizde de öyle bir durum olabilir mi? Çünkü gündüz sadece 4 saat uyku ile bebek dayanamaz bence. Yani en azından benim oğlum asla dayanamaz uyanık da tutamam ki o kadar sızıyor direkt
Hiç uyutmadan önce yıkamayı denediniz mi genelde yıkanınca rahatlıyor bebekler uzun uyuyor. Belki o şekilde uyku rutini oluşturabilirsinizEvey ben de öyle düşünüyorum dayanamax gibi ama bakalım denicem. Canım gece mutlaka mama+meme veriyorum yine aynı uyumuyor maalesef
Eskiden banyodan sonra uzun uzun uyurdu direkt mayışırdı artık işe yaramıyor csnım valla anlamafık biz de, her gün yıkamıyoruz bir gün arayla yıkıyoruz ama her günü deneyelim bi bakalım belki rutini sever dediğin gibiHiç uyutmadan önce yıkamayı denediniz mi genelde yıkanınca rahatlıyor bebekler uzun uyuyor. Belki o şekilde uyku rutini oluşturabilirsiniz
Ben 9 da uyutuyordum ilk başta baktım 9 da uyuyor sonra 11 gibi 12 gibi uyanıyor. Sonra gece oturuyor. Tamam sabah daha geç uyanıyordu ama uyuması 2 yi buluyordu. 9 da yatınca öyle kesintisiz uyumuyor yine uyanıyor gece.Eskiden banyodan sonra uzun uzun uyurdu direkt mayışırdı artık işe yaramıyor csnım valla anlamafık biz de, her gün yıkamıyoruz bir gün arayla yıkıyoruz ama her günü deneyelim bi bakalım belki rutini sever dediğin gibiönceden 9da uyutuyordum şimdi çok geç uyumaya başladı, kesintisiz uyusa ona da tamamım yani
Ayni benim bebeEskiden banyodan sonra uzun uzun uyurdu direkt mayışırdı artık işe yaramıyor csnım valla anlamafık biz de, her gün yıkamıyoruz bir gün arayla yıkıyoruz ama her günü deneyelim bi bakalım belki rutini sever dediğin gibiönceden 9da uyutuyordum şimdi çok geç uyumaya başladı, kesintisiz uyusa ona da tamamım yani
Sanırım büyüdükçe durumlar değişiyor şimdi bizim size göre biraz daha küçük diye böyle. Biz de geliyoruz o günlere galiba. Tünelin ucu güzel bi yere çıkar inşallah :)Ayni benim bebe
Ya sevindim canım rahatlatırlar seni düğün konusunda dikkat et bebekler cok rahatsız oluyor ablamazın mezuniyetine gittik biz de yüksek sesten ödü koptu çocuğun aklım gitti bir şey oldu sandım hep huzursuzdu babası arkalarda gezdirdi kulaklık gibi bir şeyler varmış biz düşünemedik bebeği bırakacak birisi yoksa onlardan deneHoş buldum canım benim çok teşekkür ediyorum iyiyim tempolu hayata alıştım diyelim haftaya memlekete gidiyorum anneanne dede dayı teyze arrık biraz rahatlarımbir de kız kardeşimin düğünü var nasıl olacak bilmiyorum Eymenikom ohoooo teyzesi şükürler olsun iyi geçti gitti Allah yaşatmasın bir daha sen nasıl oldun
İki kesmez se üçleyeceğizO zaman üçleyelim mi diyorsun hahahhahahhahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?