2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
İyi akşamlar kızlar benim çok yoğun geçiyor bu ara .Çok okuyamadım ama meme mama reddi aşı vs konuşulmuş M Minnosumm daha önce yazmıştım buraya da .Benim kızım da bir dönem ne meme ne de mama aldı .Hem öyle bir hafta falan da değil çok daha uzun süre .O dönem kilo alamadı,çok üzüldüm ,doktorum bana dedi ki bu kadar basit bir şeyde böyle demoralize olursan daha sonraki aşamalarda ne yapacaksın ?Çok haklıydı .Senin bebişin anladığım kadarıyla tam olarak beslenme reddi de yapmıyor .O aydaki bir bebek için ki başlık da küçük sanırım bence çok da az değil .Benim kızım onu dahi içmiyordu bir ölçü ancak içirebiliyordum aradan saatler geçiyordu yine de ancak o kadar içiyordu ve meme de emmiyordu .Biraz rahatlaman lazım sanırım Allah başka dert vermesin zor ama senin durumun aşıya denk gelmiş olabilir sadece .Çünkü kızım daha aşı olmamısken de meme reddi yaptı ,bazen geçti bazen yine emdi .Ama böyle böyıe ilerledik ki benim bebişim prematüre yani kilo alması gerekliydi normale ulaşması için .O yüzden biraz sakinlik iyi gelebilir .Ben ne zamanki aman emerse emer yerde yer dedim kafam da bebek de rahatladı.Bu arada 11 Şubat doğumlu kızım bu zamana kadar da birçok atak dönemi yaşadı ve zorladı .Ama geçiyor ,iki çocuğum var eşim dahil sıfır destekle büyütüyorum .Yani öylesine bunları yaşamamış biri olarak da söylemiyorum .
Evet aşı ya da ilaç konusu ne kadar insanın aklını karıştırsa da ben uzun yıllardır yapılan aşıların böyıe bir dönemde toplum sağlığı açısından yapılması gerektiğini düşünüyorum.bu konuda bence tedirgin olma sen de .

Bugün çok koşturduk tümmişleri bir gündenhallettik sabah 2 saat akşam 2 saat yol midemi alt üst etti bugün benim oğlan ortalıklta sanki arkasından atlı kovalıyor gibi bir oraya bir buraya koşturuyordu deli danalar gibi görenler annesi bak burda annesi şurda saklandı kaçtı vs diyoyrlardı en son bir teyze dediki kızım arabasına koysana boş boş sürüyorsun peşinden koşturuyorsun örtüyü açtım teyze burdada bebek var dedim ha dedi yüzünü ekşitti her gören aa bitane daha mı diyip durdu bankadada herkes kesn arkamdab korunmanın ne demek olduğunu bilmediğim den konuştular

Bankadan çıktık avm ye geçtik ne telefon ne kart ne kimlik bir insan hepsini bir unuturmudöndük bir saat aradık bulduk gene çok şükür karakola gidecektim yoksaa
Bugün 19.30 gibi uyuttum hala uyuyor bakalım ne kadar sürecek
Ara ara uyanır alışanna kadar geç oturuyor ister istemez ama gene 5-6 givi kalkacak bence erken kalkmasın istersen sen 9 a kaydırabilirsin akşam uykusunu asıl uyuma ve uyanma düzeni buymuş aslında ama anaların düzeni bu değil

Tam bir curcuna he skdbsjdjsjd arkandan konusanlar da b*k yesin boşver kim neyi kinarsa başına gelmeden geberip gitmiyor o yüzden boş yapmasınlar korundun noldu nasibi varmış doğdu yapacak bir şey var mi yok jwbdjdbdjdndj

Aynı annem gibi konuştun
Yaa okadar çok kınadılarki beni yerden yere vurdular kadın erkek demeden en yakınımızdan yoldan geçene kadar herkes bir laf söyledi eşimün amcası bile arayıp size korunmayımı öğretelim bilmiyormusumuz lan siz vs kızdı
Yengem o.. yapmışım gibi bir cümle kurdu etrafı kınadınız alın başınıza geldi diye kimi kınayacağız ki ya bu kınanacak bir durummu bilmiyorum neyse kısaca ben artık yüzsüzleştim evet çok perişan olduğum zamanlar oluyor ama iyikide yaptım gene yapacam

Yüzsüzleşecek bir şey yok ki balım onlar yüzsüz istersen 10 tane yaparsin her sene dogurursun onlar mi bakıyor? Boş boş işler ya hic sevmiyorum böyle hadsiz insanları. Dogurmayana da laf bulup ediyorlar dogurana da merak etme yani hadsiz her yerde hadsiz. Utanılacak bir şey de yok Allah bağışlasın diyip geçmeleri gerekir. Kinayanlarin hepsi umarım tez vakitte peş peşe iki kere ikiz doğurur da görürler günlerini ajdbjsbdjdjdjdjndbjsbdiahdjsndj

Yaa buraya video atılıyormu
bugün yüzüne örttüğüm gece hep kucağına verdiğim yazmayı yanıma almadım ama dışarda da hiç uyumadı salladığım halde falan uyumak istemedi şimdi eve geldik örtüsünü örttüm kafasınu sağ sol yapıp sessiz sessiz uyumaya çalışıyor bu yaa

Valla helal olsun iki çocukla işlerini ne güzel hallediyo demeleri lazım asılll. Çocukları bi yerde unutmadığın sürece sorun yok diğerleri hallolur hshshddh

Oyy nasıl alışmış yavrucum maşallah

Kızlar aşı sonrası ateşi yükseldi. Calpol verdim 5 saat geçti az önce tekrar verdim ateşi hala yüksek. Islak bez koyuyorum alnına ve ensesine başka ne yapabilirim. Üzerini komple soydum hala yüksek

yok ya çekmedim ,yatmış diye mesaj gelince baktım .Ahaha nasıl bir kadındı diyormuşum ya işte toplu yatma diye bir şey deniyordu ya o yüzden sordum
Ben bugün 4500 aldım, bence seninde 6 bin alman gerek en az bir ay benden öncesin bide kadın dediki genelde ayın sonunda yatıyor inşallah atmlere de gelecek dedi , gures caddesindeki halk bankasına gitmiştim, benim bebeğimle aynı olan bir bebek vardı kucağında benim rezilliğime bakıyordu kadıncağız

Kız ben tesadüfen girdim senin etiketi görün e de hemen cevap yazdım unutmadığını görmek beni merak ettiğini bilmek tarifsiz bir duygu. Teşekkür ediyorum
Ay etiketlemisim kafam uçmuş yazmayı unutmuşum yaaa gel arada merak ediyorum tabi ki doğuma kadar çok destek olduk birbirimize burda
Oyyy maşallah yaaaa ben de uyku arkadaşı aldım bu ordekten dnbxndnd alistirabilirsem inşallah nasıl başladın alistirmaya. Anlatmistin ama kaybettim tekrar anlatır misin video atılmıyor malesef xsndjd anca drive yükleyip buraya link atarsan izleyebiliriz

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-27-21-38-30-056_com.android.chrome.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 16
Dillendirince uyaniyo genelde içimden bile gecirmiyorum uyutunca sksbsjsjsjdbjdjd inşallah sende öyle olmaz ve sabaha kadar uyur kuşun

Yazdıktan sonra uyandı kbwbjwjaksksl ama emzirdim uyuyo şimdi bakalım kdjdjdjdksks
Evet 9 a çekmeye öalışıcam canım ya bugğn böyle oldu çok erken kalktığı için ıyjuları da erken kestim dayanamazdı 9 a kdar

Ya neden acaba ben geç başvurdum ondan olabilir mi ama neden olsun ki yani ?
Başka şube de yok canım zaten küçücük yer yani bugün okuldan sonra oradan geçtim belki denk bile gelmişizdir ama ayy benim de halim çok iyi değildi inan büyüyecekler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…