- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.321
Samsun Karadeniz nemi fena maleswfSen nerde yaşıyorsun bacım
Dillendirince uyaniyo genelde içimden bile gecirmiyorum uyutunca sksbsjsjsjdbjdjd inşallah sende öyle olmaz ve sabaha kadar uyur kuşunBugün 19.30 gibi uyuttum hala uyuyor bakalım ne kadar sürecek
Ara ara uyanır alışanna kadar geç oturuyor ister istemez ama gene 5-6 givi kalkacak benceBugün 19.30 gibi uyuttum hala uyuyor bakalım ne kadar sürecek
Tam bir curcuna he skdbsjdjsjd arkandan konusanlar da b*k yesin boşver kim neyi kinarsa başına gelmeden geberip gitmiyor o yüzden boş yapmasınlar korundun noldu nasibi varmış doğdu yapacak bir şey var mi yok jwbdjdbdjdndjBugün çok koşturduk tümmişleri bir gündenhallettik sabah 2 saat akşam 2 saat yol midemi alt üst ettibugün benim oğlan ortalıklta sanki arkasından atlı kovalıyor gibi bir oraya bir buraya koşturuyordu deli danalar gibi görenler annesi bak burda annesi şurda saklandı kaçtı vs diyoyrlardı en son bir teyze dediki kızım arabasına koysana boş boş sürüyorsun peşinden koşturuyorsun örtüyü açtım teyze burdada bebek var dedim ha dedi yüzünü ekşitti her gören aa bitane daha mı diyip durdu bankadada herkes kesn arkamdab korunmanın ne demek olduğunu bilmediğim den konuştular
Bankadan çıktık avm ye geçtik ne telefon ne kart ne kimlik bir insan hepsini bir unuturmudöndük bir saat aradık bulduk gene çok şükür karakola gidecektim yoksaa
Ara ara uyanır alışanna kadar geç oturuyor ister istemez ama gene 5-6 givi kalkacak benceerken kalkmasın istersen sen 9 a kaydırabilirsin akşam uykusunu asıl uyuma ve uyanma düzeni buymuş aslında ama anaların düzeni bu değil
Aynı annem gibi konuştunTam bir curcuna he skdbsjdjsjd arkandan konusanlar da b*k yesin boşver kim neyi kinarsa başına gelmeden geberip gitmiyor o yüzden boş yapmasınlar korundun noldu nasibi varmış doğdu yapacak bir şey var mi yok jwbdjdbdjdndj
Yüzsüzleşecek bir şey yok ki balımAynı annem gibi konuştun
Yaa okadar çok kınadılarki beni yerden yere vurdular kadın erkek demeden en yakınımızdan yoldan geçene kadar herkes bir laf söyledi eşimün amcası bile arayıp size korunmayımı öğretelim bilmiyormusumuz lan siz vs kızdı
Yengem o.. yapmışım gibi bir cümle kurdu etrafı kınadınız alın başınıza geldi diye kimi kınayacağız ki ya bu kınanacak bir durummu bilmiyorum neyse kısaca ben artık yüzsüzleştim evet çok perişan olduğum zamanlar oluyor ama iyikide yaptım gene yapacam
Valla helal olsun iki çocukla işlerini ne güzel hallediyo demeleri lazım asılll. Çocukları bi yerde unutmadığın sürece sorun yok diğerleri hallolur hshshddhBugün çok koşturduk tümmişleri bir gündenhallettik sabah 2 saat akşam 2 saat yol midemi alt üst ettibugün benim oğlan ortalıklta sanki arkasından atlı kovalıyor gibi bir oraya bir buraya koşturuyordu deli danalar gibi görenler annesi bak burda annesi şurda saklandı kaçtı vs diyoyrlardı en son bir teyze dediki kızım arabasına koysana boş boş sürüyorsun peşinden koşturuyorsun örtüyü açtım teyze burdada bebek var dedim ha dedi yüzünü ekşitti her gören aa bitane daha mı diyip durdu bankadada herkes kesn arkamdab korunmanın ne demek olduğunu bilmediğim den konuştular
Bankadan çıktık avm ye geçtik ne telefon ne kart ne kimlik bir insan hepsini bir unuturmudöndük bir saat aradık bulduk gene çok şükür karakola gidecektim yoksaa
Ara ara uyanır alışanna kadar geç oturuyor ister istemez ama gene 5-6 givi kalkacak benceerken kalkmasın istersen sen 9 a kaydırabilirsin akşam uykusunu asıl uyuma ve uyanma düzeni buymuş aslında ama anaların düzeni bu değil
Çektin mü peki kız yoksa orda bebekli bi kadın vardı sen miydin diyormuşumKızlar bana doğum yardımı ikinci çocuk için 1500 yatmış .Subat doğumlu kızım
Oyy nasıl alışmış yavrucum maşallahYaa buraya video atılıyormu
bugün yüzüne örttüğüm gece hep kucağına verdiğim yazmayı yanıma almadım ama dışarda da hiç uyumadı salladığım halde falan uyumak istemedi şimdi eve geldik örtüsünü örttüm kafasınu sağ sol yapıp sessiz sessiz uyumaya çalışıyor bu yaa
yok ya çekmedim ,yatmış diye mesaj gelince baktım .Ahaha nasıl bir kadındı diyormuşumÇektin mü peki kız yoksa orda bebekli bi kadın vardı sen miydin diyormuşum
Ben bugün 4500 aldım, bence seninde 6 bin alman gerek en az bir ay benden öncesin bide kadın dediki genelde ayın sonunda yatıyor inşallah atmlere de gelecek dedi , gures caddesindeki halk bankasına gitmiştim, benim bebeğimle aynı olan bir bebek vardı kucağında benim rezilliğime bakıyordu kadıncağızyok ya çekmedim ,yatmış diye mesaj gelince baktım .Ahaha nasıl bir kadındı diyormuşumya işte toplu yatma diye bir şey deniyordu ya o yüzden sordum
Ay etiketlemisim kafam uçmuş yazmayı unutmuşum yaaaKız ben tesadüfen girdim senin etiketi görün e de hemen cevap yazdımunutmadığını görmek beni merak ettiğini bilmek tarifsiz bir duygu. Teşekkür ediyorum
Oyyy maşallah yaaaaYaa buraya video atılıyormu
bugün yüzüne örttüğüm gece hep kucağına verdiğim yazmayı yanıma almadım ama dışarda da hiç uyumadı salladığım halde falan uyumak istemedi şimdi eve geldik örtüsünü örttüm kafasınu sağ sol yapıp sessiz sessiz uyumaya çalışıyor bu yaa
Dillendirince uyaniyo genelde içimden bile gecirmiyorum uyutunca sksbsjsjsjdbjdjd inşallah sende öyle olmaz ve sabaha kadar uyur kuşun
Yazdıktan sonra uyandı kbwbjwjaksksl ama emzirdim uyuyo şimdi bakalım kdjdjdjdksksBugün çok koşturduk tümmişleri bir gündenhallettik sabah 2 saat akşam 2 saat yol midemi alt üst ettibugün benim oğlan ortalıklta sanki arkasından atlı kovalıyor gibi bir oraya bir buraya koşturuyordu deli danalar gibi görenler annesi bak burda annesi şurda saklandı kaçtı vs diyoyrlardı en son bir teyze dediki kızım arabasına koysana boş boş sürüyorsun peşinden koşturuyorsun örtüyü açtım teyze burdada bebek var dedim ha dedi yüzünü ekşitti her gören aa bitane daha mı diyip durdu bankadada herkes kesn arkamdab korunmanın ne demek olduğunu bilmediğim den konuştular
Ya neden acaba ben geç başvurdum ondan olabilir mi ama neden olsun ki yani ?Ben bugün 4500 aldım, bence seninde 6 bin alman gerek en az bir ay benden öncesin bide kadın dediki genelde ayın sonunda yatıyor inşallah atmlere de gelecek dedi , gures caddesindeki halk bankasına gitmiştim, benim bebeğimle aynı olan bir bebek vardı kucağında benim rezilliğime bakıyordu kadıncağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?