2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Başınız sağolsun canım ne büyük bir acıydı günlerdir uyuyamadık biz bile burdan nasıl etkilendik O zamanlar yayın yasağının gelmediği zaman nette dolaşan videolar vs çok kötüydü kıyamet kopmuş gibiydi gerçekten o an anladım zaten tv ile sosyal medya farkından sayının büyüklüğünü ebrar sitesinde miydi yıkılmayan bir binada çocuğun biri videoya almış ne çığlıklar ne kıyametler biz daha ne olduğunu anlamadan yataktan kalkamadan çökmeye başladı binalar diyorlardı Allah bir daha yaşatmasın aklıma geldi yine içime nir şey oturdu

Allah razı olsun, yaşamadan anlaşılmazmış, dediğin gibi ebrar siteleri ilk saniyelerde çöktü herkes yatağında kaldı kıpırdayabilen olmadı arkadaşım ve akrabamız vefat etti orda kayıplardançok oldu orda hala bulunamayanlar, annemde bizde kalkamadık yataktan bitmesini bekledik öylece kardeşine sarıldım deprem anında yataktan tavana çarpıyorduk bir yatağa bir tavana dedi, sevdiğim bir abla vardı ben kıyamet olduğunu düşündüm durana kadar Allaha yalvardık yataktan merdivene atladık merdiven ayağımızın altından kaydı geri çekildik yan bina üzerimize yıkıldı küçücük bir delikten kurtulabildik, Allahım ne hikayeler var ne acılar çok kötüydü gerçekten Allah göstermesin enkazdakilerin çoğuda diriydi günlerce seslerini duyduk ama bişey yapamıyorduk…
Yetim çok çocuk kaldı annemle onlara yardım ediyoruz doğuma gittiğimde hepsine bayramlık aldık yardım topluyoruz benim içim parçalanıyor onlara düzenli ziyarete gidiyor annem elinden geleni yapıyor biz kurtulduk bari onlara faydamız olsun diyoruz

Çok acı biz izlediklerimizle perişan olmuşken birebir yaşayanları düşünemiyorum. Allah bir daha yaşatmasın

Geçmiş olsun canım diş işi zor valla
Ya moral bozmak için demiyorum ama gerçekten küçük çocuğum ağlak kucakcı olmasına rağmen büyüğünden daha kolay geliyor bakması, büyüğü beni perişan ediyor özel yemeğini ayarla sürekli dört öğün yedir gece sabaha kadar bağırıyor uykusuz bırakıyor ben toplıyorum evi arkamdan batırıyor sürekli dışarı çıkmak istiyor çıkarıyorum deli danalar gibi tehlikelere koşuyor ağladımı susturamıyoruz yarabbim kolaylaşacak diye bekliyorım küçük oğlumu görmüyorum bile çoğu zaman

Minnos
ya direkt göğüsler dolu olup sagamayinca mastit mi olunuyor oldunuz mu acaba

Kızlar ben gene babaanne terörüne maruz kaldım. Gerçekten bu kadını Allah ıslah etsin. Geçende bebeğin elini tutmasına bir şey dedik ya, bana saydırmıştı ya, ben de söylenmiştim. 2 hafta hiç evlerine girmedim. Bahçede dedesine gösterdik bebeği sadece. Bugün gittik. Eşim ve babası rica etti gir diye. Ya dedim benim psikolojimi bozuyor babaanne.. Anlamıştır o hatasını dediler. Neyse kıramadım girdim. zaten yarım saat oturup annemelere gidecektik yemeğe çağırmıştı annem. Aynı mahallede oturuyor bizim aileler. Önce hiç bir şey yoktu, durduk yere başladı " Bk mu var elimde benim, ne biçim şeysiniz, biz çocuk büyüttük öptük, size miras bırakmıycam görceniz" demeye. Zaten her şeyi vermişler dede ölmeden önce çocuklarına. Tek oturduğu ev ve arkadaki arsa var orası da eşimin babasına kalacak ondan da eşime. Bizi onla korkutmaya çalışıyor aklı sıra eşim de kızdı senin yerinden banane naparsan yap dedi. Az sakinleşince eçAnlatmaya çalıştık yine ona özel olmadığını ama anlamadı bana yürümeye başladı yine. Senden ben hayır göremiyorum dedi bana. N gibi bir hayı bekliyorsun benden dedim sustu i. Ne hayır bekliyorsa,heralde gidip yemek temizlik yapmamı bekliyor.
En son Seni annen yetiştirememiş dediğinde tepem attı. Kızın kapına gelmiyor, babasının cenazesine bile özel araba gönderip aldırmışlar da gelmiş. Ama sık sık uğramaya çalışan ben hayırsızım ve annem beni yetiştirememiş öyl mi? Al o zaman torununa bul benden hayırlısını , yarın boşanma davasını açıyorum dedim bastım bagırdım çıktım yukarı . Eşim söyleniyordu duydum, terbiyesizlik yaptın babanne benim karıma saygısızlık yapamazsın dedi. O sırada kayınpeder yanıma geldi. Kızım aldırma o benim karımı kanser edip mezara koydu, başedemezsin, siz mutlu olun canınızı sıkmayın dedi. Ondan özür diledim yükseldiğim için çünkü onun bi suçu yok arada kalıyor adamcağız. Annesinden en çok o çekmiş hâlâ çekiyor yazık. Neyee sonra aldık bebeği annemlere geçtik. Eşim çok sinirlendi, bu defa haddini çok aştı, uzun bir süre kapısından geçmeyeceğiz babam da bize gelir görür bebeği dedi.

Babaanne yapmış gene yapacağını belliki birazda oturaklı dediğim dedik biri ki seni sinirlendiriyor kimisi boş boş konuşur dinlenmez lafta kalır umursamazsın ama gene seni çileden çıkarmış, buda bahane olur inşallah daha da görüşmezsinşz

Kadın kaç yaşına gelmiş helallik isteyeceğine yaptığı şeylere bak. Neyse ki eşin anlayışlı ve senin yanında. Bence moralini bozmamaya çaılış eşinin babası da gelip görür minnoşu sende daha gitme lohusa halinle canını daha fazla sıkmasına izin verme. Yazık kendi gelini neler çekmiştir kim bilir

Canım kabız demek doğru mu bilmiyorum ben kızımda da yaşamıştım bu.durumu 10 gün hatta fazla yapmadığı olurdu sonra düzeldi zor bı bebekti hala zor oglumda artık 3 5 günde bir yapıyor baya kıvamlı ama benim sizden farkım anne sütü alıyor sadece ama bugün bı masaj yaptım tesadüf mu denk geldi iki kez kaka yaptı masajdan sonra elimle karnına göbek etrafından bastırarak önce yukarı sonra bagirsagindan aşağı doğru msj.yaptim.ters u seklinde işte

Aha aynısını dedim bugün eşime benim kızda öyle 3 yaşında olacak 2 ay sonra yıldım resmen gündüzu geçtim gece uyanıyor ağlıyor mızmız ve ablasına da huzur vermiyor kardesini kıskanıyor desen yok önceden de öyle idi düzelmedi bı uykusu tutturdu mu tutttruyor bebeği kucağıma bile alamıyorum onunla ilgilenmekten yani bebegin şimdilik hiç zorluğu yok bana beni zorlayan ortanca kız mahfediyor sabah başlıyor mızmız ağlamaya uyuyana kadar uyuyunca da rahat yok bu sabah eşimin yaninda uyuyuym dedim kalktı iki kez geldi avunmuyor biseyle gel kızım sarılayım tatlı dille de olmuyor o an kriz ağlıyor ya ne istersen ver susmuyor

Erkek bebeği olanlar kızlar bebişim sanki pipisi şişik gibi yoksa büyüdüğü için mı değişti anlamadım
Ucunda şişlik varsa bir baktır canım. Yeğenimin öyleydi sünnet önerdi doktoru. Meğer bi sıkıntı varmış iltihap oluyormuş, çiş yaparken zorlanıyordu, sünnet olunca geçmişti. Bu arada eşimin eniştesi üroloji uzmanı, ara ara benim bebeği kontrol ediyor sünnet için. Zorunlu durumlar haricinde, tombik bebeklere sünnet önermiyor. Biz de o ne zaman ok derse o zaman yaptırcaz. Pipi içeride kalıyorsa da mutlaka beklenmeliymiş, yarım sünnet diye bir şey oluyormuş ve iyileşme aşamasında bazı noktalara dikkat etmek gerekiyormuş yoksa birkaç operasyon gerekiyormuş düzeltmek için.

Ayy valla cok üzüldüm kendi gelinine neler yaptı da kadın hasta oldu demek ki çirkef kadın. Allah sabır versin canım zor insan bu yaşa gelmiş bir ayağın çukurda diye birazda diğer kısmı düşünür çektirmeyim şu insanlara der yahu bu ne gaddar bir kadınmış

Ayy kendi kayınvaliden bile değilmiş yani yaptıklarına bak. Yaşlıları ve onlarla sohbet etmeyi çok severim ama yaşlı dediğin de şöyle şefkatli tonton sempatik olur. Böylesi, insanın enerjisini sömürür yer bitirir. Allah yardımcınız olsun cidden

Tamamen bırakması bulunduğun ayla ilgili bir şeyse geri dönme ihtimali daha yüksektir. O yüzden danışmana bi gidip deneyebilirsin aslında. Hem aklında kalmamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…