2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ne kadar çok kişi eksilmiş bi anda.. Allah hepsine rahmet eylesin inşallah mekanları cennet olsun

Neresi pişik gibi kızarmışmı ? Bizimkide hep içine kaçıyor anormal bişeymi acaba bu
Bebişin kiloluysa olabilir , ilk oğlumda sünnetten eve Bi geldim çocuğun pipisi yok şok olmuştum çok kilolu bir bebişti o yüzden hep içine kaçık duruyordu , oğlum büyüdükçe normalleşti ..

Bebişin kiloluysa olabilir , ilk oğlumda sünnetten eve Bi geldim çocuğun pipisi yok şok olmuştum çok kilolu bir bebişti o yüzden hep içine kaçık duruyordu , oğlum büyüdükçe normalleşti ..
Kilosu var ama boyu uzun olduğu için belli etmiyor hiç böyle bişey görmedim ben genellikle pipi yok

Şükürler olsun, şimdi kaç kez yapıyor günde? Günde kaç ml veriyorsun?
Canım yıne 4gundur yapmamıstı dün verdım bugun sıvı sekılde yaptı,kakası katıydı son zamanlarda ve gazını cıkaramıyordu,zaten mamanın vaadettıgı bebeklerde kakayı ve gazı kolaylastırmak.ben gunduz 4 saatte bır 120ml verıyorum,gece 1 kez verıyorum sadece

İyi olmuş canım, maşallah
Çok sevindim
Süt vermiyor musun hiç

Kızlar benim kız memeyi iyice bıraktı 3-4 gündür günün hiçbir saattinde emzirmeyi başaramadım. İlk doğduğunda 6 gün yoğun bakımda kaldı. Sonra meme ucunu tutamadığı için hemşire silikon uçla emzir deyince öyle başladım ama sürekli memede uyuduğu ve kilo alımı olmadığı için doktor emzirme sonrası mama ver dedi, 3 buçuk aylık olduk o şekilde gidiyordum, arada sırada meme reddi yapsa da yinede emzirebiliyordum. Şimdi hiç bir şekilde istemiyor memeye yaklaştırdığım an çığlık kıyamet kendini arkaya atıyor kıpkırmızı oluyor ağlamaktan. Ten tene temas memeye yakın bir şekilde biberonla besleyip arada çıkarıp memeyi vermeye çalıştım yok anlayıp yine aynı. Uykuluyken de denedim başarılı olamadım. İnanilmaz etkilendim mama veriyor olsamda en azindan az da olsa emzirmek içimi rahatlatıyordu. Geçen ay hastalandığında acile götürdüğümüzde emzirme odasında bir kadınla sohbet ettik ben biberonla besliyordum dedi emmiyor mu dedim sikikon uçla o da az. Eğitim araştırma hastanesiydi bu arada, onun bebek de memeyi tutmuyormuş hastanenin emzirme danışmanına gelmiş ve emzirmeyi başarmış beş dakkada doyurdu karnını kadın nasıl imrendim. Mutlaka gel dedi de bi şekilde emiyor diye gitmedim. En son çare oraya gitsemmi acaba düşünüyorum yada geç mi kaldım 3 buçuk aylık algıları açıldı ve biberona alıştı. Hiç giden oldu mu aranızda birebir emzirme danışmanına? Havalar okadar sıcak ki işkence gibi geliyor çıkıp gitmesi ama en kısa zamanda denemem lazım en azindan olmayacaksa da herseyi denedim derim.

Meme için bir şey diyemiyorum ama benim bebeğim de emzikle uyurdu hep doğduğundan beri nerdeyse öyle alistirmistim. İki gündür emzik geldiği an çığlığı basıyor tepiniyor uyuyamıyorum emzikle yataga birak kendi kendine bile uyur emzikle uyumuyor. Bu ay olan bir şey sanırım burdan birilerinin daha meme biberon genel bir reddetme haftasi var. Dene yine içinde kalmasın belki bu haftaları geçince düzelir

Bu aylarda düzenlet alt üst oluyor emenler bırakıyor uyuyanlar uyumuyor Allah yardımcımız olsun bir git görüş bence danışmanla o kadına faydası olduysa inşallah sanada olur arkadaşım üzülme pozitif olmaya çalış

Benimki de emzikle uyuyor başından beri, inşallah onda da sorun çıkmaz dediğin gibi bu ay riskli gibi inşallah kısa sürede atlatırız

İnşallah arkadaşım, evet atak herhalde inşallah kalıcı olmaz kolay atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…