- 2 Ekim 2022
- 2.771
- 4.230
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.461
Digerleri surup cnm bagirsak enfeksiyonu icin yani hangisi boyle yapti anlamadikHaydaa iyi gelecek derkenben prebıyotıgı 4 aydır sureklı kullanıyorum kuzum onun dokuncagını sanmam ılac degıl zaten,ama dıgerlerını ıyı bı oku ınternetten arastır.mesela şöyle ornek vereyım dr bıze ılk aylarda metsil vermıstı,gaz gıderıcı Allahım cocuk kıvranmaktan mahvoldu o damlada ıkı kere denedım ıkısındede aynı oldu attım çöpe gitti.deneme yanılma yapman lazım ama ben prebıyotıkten oldugunu sanmıyorum dıgerlerını kesıp bı dene derım.
Gecer canım yakında üzülme.belkı alısma surecındedır bagırsagı.bende bugun mamayı degıstırdım bakalım hipp combıotıc kulllanıyodum dogdugundan berı sma comfort aldım bugub kabız gazlı bebeklere ozelmıs ınsallah şifa olur mınıgıme.Digerleri surup cnm bagirsak enfeksiyonu icin yani hangisi boyle yapti anlamadikemerken kivraniodu agliodu doktora video cektim attm cevap yazmadi bekliorum bakalm
Insallah ise yarar canim. Bu aglamalar gazlar 2 ay daha surebilir dedi dr bize. Seninkide oyle olablr bilgin olsun :) insallah kabizligi gecsinde sanirim senin icin en onemlisi oGecer canım yakında üzülme.belkı alısma surecındedır bagırsagı.bende bugun mamayı degıstırdım bakalım hipp combıotıc kulllanıyodum dogdugundan berı sma comfort aldım bugub kabız gazlı bebeklere ozelmıs ınsallah şifa olur mınıgıme.
Teşekkürler canımmslsnm canım sımdı gıden doktorunada mesaj attım da demır damlası ıcın oda kılosuna gore 28 damla demıs.gecen yazmıstın ama emın olmadıgım ıcın bısey dememıstım,dıger dr un verdıgı kagıttada 14*2 yazıyordu
Evet yapılıyor bizde dün olduk aşıyı aksam ılık duş aldırdım. Biraz ateş yaptı zatenKızlar menenjit aşısından sonra banyo serbestti değil mi
Bebekle ilgileniyorsun evin daginik olmasi cok normalÖzlemişim buraları
Yaa evi dağınık olmayan var mı ? Nasıl yapıyorsunuz bütün işleri. Ben bi türlü toparlanamıyorum mental olarak dolayısıyla düzenim de oturmadı
Bi gün gelicek ve hiç dağılmayacak.. Böyle düşününce varsın dağınık kalsın diyor insanÖzlemişim buraları
Yaa evi dağınık olmayan var mı ? Nasıl yapıyorsunuz bütün işleri. Ben bi türlü toparlanamıyorum mental olarak dolayısıyla düzenim de oturmadı
Çok geçmiş olsun canımAa şimdi gördüm de çubuk tarafında 3.6 şiddetinde olmuş ben o kadarcık depremi nasıl hissettim bilemedim ama
Toplasam da ertesi gün aynı oluyor bende boşa vakit harcamıyorumÖzlemişim buraları
Çok geçmiş olsun. Çok derinde olmamıştır hissettiğine göre. Allah beterinden korusunAa şimdi gördüm de çubuk tarafında 3.6 şiddetinde olmuş ben o kadarcık depremi nasıl hissettim bilemedim ama
Çok geçmiş olsun canımAllah beterinden saklasın deprem çok korkunç bişeymiş maraş depreminde yaşadıklarımızı bir biz bir Allah bilir
Sağ olun kızlarrr amiinn Allah büyük deprem yaşatmasın bir daha ülkemize de başka ülkelere deToplasam da ertesi gün aynı oluyor bende boşa vakit harcamıyorumbebekli ev dağınık olurmuş anladım
Çok geçmiş olsun. Çok derinde olmamıştır hissettiğine göre. Allah beterinden korusun
Siz maraş depremi sırasında hangi ildeydiniz yakın bi yerlerde miydinizÇok geçmiş olsun canımAllah beterinden saklasın deprem çok korkunç bişeymiş maraş depreminde yaşadıklarımızı bir biz bir Allah bilir
Ben maraşlıyım ama burdaki evimden hissettik aileme ulaşamadığımız için hemen gittik öğlenki depreme yakalandık ki her dk deprem oluyorduSiz maraş depremi sırasında hangi ildeydiniz yakın bi yerlerde miydiniz
Yaaa sen maraşlı mısın size de ayrıca çok geçmiş olsun o zamanBen maraşlıyım ama burdaki evimden hissettik aileme ulaşamadığımız için hemen gittik öğlenki depreme yakalandık ki her dk deprem oluyordu
Teşekkür ederimYaaa sen maraşlı mısın size de ayrıca çok geçmiş olsun o zamaninşallah kaybın olmamıştır
Toplasam da dağılıyor. Geçen kuzenlerim geldi bebek görmeye, mecburen topladım süpürdüm sildim. Normalde cmt günü eşimle temizlik yaparız. Hafta içi olunca haliyle ev dağınıktı. Bebeğimi uyku haricinde mecburrn oyun halısına bıraktım tek başına, ordan sıkılınca da ilk defa tv açtım seçtiğim birkaç videoyu izlettim. Başka türlü yapmam imkansızdı. Sonraki gün ev dağılmaya başladı. Koltuğun üzerinde mama sandalyesinin tepsisi vardı. Eşim dedi ki " Oturacak yer yok hayatım" Al o zaman ordan dedim. "İsteyince toplanıyor ama " dedi. Nerden dedi.. Zehir ettim iki günü ona. Ne şartlarda, yavrumu ihmal ederek topladım ben o evi diye başının etini yedim. Özürler hediyelerYaa evi dağınık olmayan var mı ? Nasıl yapıyorsunuz bütün işleri. Ben bi türlü toparlanamıyorum mental olarak dolayısıyla düzenim de oturmadı
Bu kocalar en iyisi de olsa bazen akıl tutulması yaşıyor galiba dndnndbdjd bizde de kaymalar oluyor böyle arada nazar boncuğuToplasam da dağılıyor. Geçen kuzenlerim geldi bebek görmeye, mecburen topladım süpürdüm sildim. Normalde cmt günü eşimle temizlik yaparız. Hafta içi olunca haliyle ev dağınıktı. Bebeğimi uyku haricinde mecburrn oyun halısına bıraktım tek başına, ordan sıkılınca da ilk defa tv açtım seçtiğim birkaç videoyu izlettim. Başka türlü yapmam imkansızdı. Sonraki gün ev dağılmaya başladı. Koltuğun üzerinde mama sandalyesinin tepsisi vardı. Eşim dedi ki " Oturacak yer yok hayatım" Al o zaman ordan dedim. "İsteyince toplanıyor ama " dedi. Nerden dedi.. Zehir ettim iki günü ona. Ne şartlarda, yavrumu ihmal ederek topladım ben o evi diye başının etini yedim. Özürler hediyelerya diyor bi an yükseldim düşünemedim. Ben öyle diyince" kalp topla de" kızma kırılma dedi. Bak gene hatırlayıp sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?