- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.521
3 yaşındada mı geçmeyecek yani bu durumAha aynısını dedim bugün eşime benim kızda öyle 3 yaşında olacak 2 ay sonra yıldım resmen gündüzu geçtim gece uyanıyor ağlıyor mızmız ve ablasına da huzur vermiyor kardesini kıskanıyor desen yok önceden de öyle idi düzelmedi bı uykusu tutturdu mu tutttruyor bebeği kucağıma bile alamıyorum onunla ilgilenmekten yani bebegin şimdilik hiç zorluğu yok bana beni zorlayan ortanca kız mahfediyor sabah başlıyor mızmız ağlamaya uyuyana kadar uyuyunca da rahat yok bu sabah eşimin yaninda uyuyuym dedim kalktı iki kez geldi avunmuyor biseyle gel kızım sarılayım tatlı dille de olmuyor o an kriz ağlıyor ya ne istersen ver susmuyor
Bende nerdeyse 1 buçuk yaşından beri var çocuğuna göre değişiyor valla3 yaşındada mı geçmeyecek yani bu durum
Canım rabbim annene şifa versin sizlere de güç kuvvet , hiç üzülme mama alsın nolucak , zaten nereyse ek gıdaya geçecekler , herşekil de büyüyor bebişlerimiz.. Tez zamanda rabbim ferahlık versin sizlereKızlarr günaydım kimsenin enerjisini düşürmek istemiyorum ama çok bunaldım. Kaç gündür süt sağamıyorum zaten gelmiyordu da artırmaya çalışıyordum ama annem ııı. Veya ıv. Evre tanı almıştı. Hastanrye yatırdılar hergün yemek yapıp götürüyorum moralim çok bozuk ne olacak belli değil. Üzerine eşim dün kaza yaptı çarptığı araba daha bir gün önce alınmış sıfır tesla. Bizimki de gerçi 1 yıllık ama önemli değil şükür kimseye bir şey olmamış. hastane sürecinde serviste olacak. Gidip gelmem zorlaştı. Her şey üst üste geliyor. Eşimin annesini de 1.5 yıl önce kanserden kaybeymiştik. Toparlayamıyorum. Tamamen mamaya geçtik artık çok üzülüyorum yavrum zaten akşamları beni çok göremiyor ben gidiyorum o uyuyor geldiğimde de uyunuş oluyor bir de sanki sütten mahrum bırakıyorum gibi. Onu da içmiyor savaşıyor resmen sevmedi mi anlamıyorun. Aptmail denedim sma comfort denedim şimdi de sma optiproya geçtim. Sürekli mama alıp duruyorum yeter ki sevsin diye. Daha yeni sapım makinrsi kiralamıştım ama ne fiziksel ne de psikolojik gücüm yok sağım yapmaya. Sğasam da günlük 50 ml ancak geliyordu yada gelmiyordu ama şuan onu da esirgiyor gibi hissediyorum. Çok zor ya. Doğum iznim de bitti. Refalatçi izni alacağım nasıl alınıyor bilen var mı ne yapmam lazım
Çok sağol canım insan yaşadıklarına bakınca bir taraftan da sağlık olsun gerisi önemli değil diyorCanım rabbim annene şifa versin sizlere de güç kuvvet , hiç üzülme mama alsın nolucak , zaten nereyse ek gıdaya geçecekler , herşekil de büyüyor bebişlerimiz.. Tez zamanda rabbim ferahlık versin sizlere
Anneler konusunda çok hassasım böyle yazman benide çok üzdüKızlarr günaydım kimsenin enerjisini düşürmek istemiyorum ama çok bunaldım. Kaç gündür süt sağamıyorum zaten gelmiyordu da artırmaya çalışıyordum ama annem ııı. Veya ıv. Evre tanı almıştı. Hastanrye yatırdılar hergün yemek yapıp götürüyorum moralim çok bozuk ne olacak belli değil. Üzerine eşim dün kaza yaptı çarptığı araba daha bir gün önce alınmış sıfır tesla. Bizimki de gerçi 1 yıllık ama önemli değil şükür kimseye bir şey olmamış. hastane sürecinde serviste olacak. Gidip gelmem zorlaştı. Her şey üst üste geliyor. Eşimin annesini de 1.5 yıl önce kanserden kaybeymiştik. Toparlayamıyorum. Tamamen mamaya geçtik artık çok üzülüyorum yavrum zaten akşamları beni çok göremiyor ben gidiyorum o uyuyor geldiğimde de uyunuş oluyor bir de sanki sütten mahrum bırakıyorum gibi. Onu da içmiyor savaşıyor resmen sevmedi mi anlamıyorun. Aptmail denedim sma comfort denedim şimdi de sma optiproya geçtim. Sürekli mama alıp duruyorum yeter ki sevsin diye. Daha yeni sapım makinrsi kiralamıştım ama ne fiziksel ne de psikolojik gücüm yok sağım yapmaya. Sğasam da günlük 50 ml ancak geliyordu yada gelmiyordu ama şuan onu da esirgiyor gibi hissediyorum. Çok zor ya. Doğum iznim de bitti. Refalatçi izni alacağım nasıl alınıyor bilen var mı ne yapmam lazım
Canım çok çok geçmiş olsun, sen de elinden geleni uaptın yapıyorsun sakın öyle düşünme. Bebişinin sana ihtiyacı var sadece süt değil onunla bağınKızlarr günaydım kimsenin enerjisini düşürmek istemiyorum ama çok bunaldım. Kaç gündür süt sağamıyorum zaten gelmiyordu da artırmaya çalışıyordum ama annem ııı. Veya ıv. Evre tanı almıştı. Hastanrye yatırdılar hergün yemek yapıp götürüyorum moralim çok bozuk ne olacak belli değil. Üzerine eşim dün kaza yaptı çarptığı araba daha bir gün önce alınmış sıfır tesla. Bizimki de gerçi 1 yıllık ama önemli değil şükür kimseye bir şey olmamış. hastane sürecinde serviste olacak. Gidip gelmem zorlaştı. Her şey üst üste geliyor. Eşimin annesini de 1.5 yıl önce kanserden kaybeymiştik. Toparlayamıyorum. Tamamen mamaya geçtik artık çok üzülüyorum yavrum zaten akşamları beni çok göremiyor ben gidiyorum o uyuyor geldiğimde de uyunuş oluyor bir de sanki sütten mahrum bırakıyorum gibi. Onu da içmiyor savaşıyor resmen sevmedi mi anlamıyorun. Aptmail denedim sma comfort denedim şimdi de sma optiproya geçtim. Sürekli mama alıp duruyorum yeter ki sevsin diye. Daha yeni sapım makinrsi kiralamıştım ama ne fiziksel ne de psikolojik gücüm yok sağım yapmaya. Sğasam da günlük 50 ml ancak geliyordu yada gelmiyordu ama şuan onu da esirgiyor gibi hissediyorum. Çok zor ya. Doğum iznim de bitti. Refalatçi izni alacağım nasıl alınıyor bilen var mı ne yapmam lazım
Sağlıkla sınanıyorsunuz çok üzüldüm hele de anne sağlığı olunca. Allah acil acil şifalar versin inşallah. Bebeğin hiç anne sütü almayabilirdi ama nasip oldu alabildiği kadar aldı bak öyle düşün. Evladının sağlığı yerinde olsun da 4.aya yaklaşmışsın öyle de böyle de büyüyor gördüğümüz üzere. Kazanız için de geçmiş olsun bazen dediğin gibi üst üste gelir gerçektenKızlarr günaydım kimsenin enerjisini düşürmek istemiyorum ama çok bunaldım. Kaç gündür süt sağamıyorum zaten gelmiyordu da artırmaya çalışıyordum ama annem ııı. Veya ıv. Evre tanı almıştı. Hastanrye yatırdılar hergün yemek yapıp götürüyorum moralim çok bozuk ne olacak belli değil. Üzerine eşim dün kaza yaptı çarptığı araba daha bir gün önce alınmış sıfır tesla. Bizimki de gerçi 1 yıllık ama önemli değil şükür kimseye bir şey olmamış. hastane sürecinde serviste olacak. Gidip gelmem zorlaştı. Her şey üst üste geliyor. Eşimin annesini de 1.5 yıl önce kanserden kaybeymiştik. Toparlayamıyorum. Tamamen mamaya geçtik artık çok üzülüyorum yavrum zaten akşamları beni çok göremiyor ben gidiyorum o uyuyor geldiğimde de uyunuş oluyor bir de sanki sütten mahrum bırakıyorum gibi. Onu da içmiyor savaşıyor resmen sevmedi mi anlamıyorun. Aptmail denedim sma comfort denedim şimdi de sma optiproya geçtim. Sürekli mama alıp duruyorum yeter ki sevsin diye. Daha yeni sapım makinrsi kiralamıştım ama ne fiziksel ne de psikolojik gücüm yok sağım yapmaya. Sğasam da günlük 50 ml ancak geliyordu yada gelmiyordu ama şuan onu da esirgiyor gibi hissediyorum. Çok zor ya. Doğum iznim de bitti. Refalatçi izni alacağım nasıl alınıyor bilen var mı ne yapmam lazım
Cnm cok gecmis olsun rabbim annene acil sifalar versin. Süt konusu kafana takma yeterki bebegin sssaglikli olsun ne farkedecek. Kendini birakma hem annen hem bebegin icin. Allah yardimcn olsunKızlarr günaydım kimsenin enerjisini düşürmek istemiyorum ama çok bunaldım. Kaç gündür süt sağamıyorum zaten gelmiyordu da artırmaya çalışıyordum ama annem ııı. Veya ıv. Evre tanı almıştı. Hastanrye yatırdılar hergün yemek yapıp götürüyorum moralim çok bozuk ne olacak belli değil. Üzerine eşim dün kaza yaptı çarptığı araba daha bir gün önce alınmış sıfır tesla. Bizimki de gerçi 1 yıllık ama önemli değil şükür kimseye bir şey olmamış. hastane sürecinde serviste olacak. Gidip gelmem zorlaştı. Her şey üst üste geliyor. Eşimin annesini de 1.5 yıl önce kanserden kaybeymiştik. Toparlayamıyorum. Tamamen mamaya geçtik artık çok üzülüyorum yavrum zaten akşamları beni çok göremiyor ben gidiyorum o uyuyor geldiğimde de uyunuş oluyor bir de sanki sütten mahrum bırakıyorum gibi. Onu da içmiyor savaşıyor resmen sevmedi mi anlamıyorun. Aptmail denedim sma comfort denedim şimdi de sma optiproya geçtim. Sürekli mama alıp duruyorum yeter ki sevsin diye. Daha yeni sapım makinrsi kiralamıştım ama ne fiziksel ne de psikolojik gücüm yok sağım yapmaya. Sğasam da günlük 50 ml ancak geliyordu yada gelmiyordu ama şuan onu da esirgiyor gibi hissediyorum. Çok zor ya. Doğum iznim de bitti. Refalatçi izni alacağım nasıl alınıyor bilen var mı ne yapmam lazım
Peki şey daha sorcam birden mi kestiniz kademeli miYok mastit olmadım zaten birkaç kez öyle doldu ağrıdı sonra azaldı süt o da olmadı artık.
Hastaneye başvurup bu izni alacağınızı söylüyorsunuz annenizin tanısını ve bir kişinin yardımı olmadan durumunu idame ettiremeyeceğini gösteren bir rapor veriliyor onunla birlikte iş yerinize veriyorsunuz memursanız 3 aylık periyotlar ile yeniliyorsunuz normal iş kanununa tabi iseniz bilemiyorum süreç böyle ama orada kaç aylık verildiğini bilmiyorumKızlarr günaydım kimsenin enerjisini düşürmek istemiyorum ama çok bunaldım. Kaç gündür süt sağamıyorum zaten gelmiyordu da artırmaya çalışıyordum ama annem ııı. Veya ıv. Evre tanı almıştı. Hastanrye yatırdılar hergün yemek yapıp götürüyorum moralim çok bozuk ne olacak belli değil. Üzerine eşim dün kaza yaptı çarptığı araba daha bir gün önce alınmış sıfır tesla. Bizimki de gerçi 1 yıllık ama önemli değil şükür kimseye bir şey olmamış. hastane sürecinde serviste olacak. Gidip gelmem zorlaştı. Her şey üst üste geliyor. Eşimin annesini de 1.5 yıl önce kanserden kaybeymiştik. Toparlayamıyorum. Tamamen mamaya geçtik artık çok üzülüyorum yavrum zaten akşamları beni çok göremiyor ben gidiyorum o uyuyor geldiğimde de uyunuş oluyor bir de sanki sütten mahrum bırakıyorum gibi. Onu da içmiyor savaşıyor resmen sevmedi mi anlamıyorun. Aptmail denedim sma comfort denedim şimdi de sma optiproya geçtim. Sürekli mama alıp duruyorum yeter ki sevsin diye. Daha yeni sapım makinrsi kiralamıştım ama ne fiziksel ne de psikolojik gücüm yok sağım yapmaya. Sğasam da günlük 50 ml ancak geliyordu yada gelmiyordu ama şuan onu da esirgiyor gibi hissediyorum. Çok zor ya. Doğum iznim de bitti. Refalatçi izni alacağım nasıl alınıyor bilen var mı ne yapmam lazım
Çok geçmiş olsjn bu arada her şey üst üste gelmiş benim de öyle oldu şu an annem rahatsız ben de üç çocukla ona biraz destek olmaya çalışıyorum önce biz iyi olalım artık mamalar da çok iyi bebekler de bir şekilde büyüyor senin psikolojin iyi olsun ki hepsine fayda göster. Aracın olmaması kötü olmuş aynısını ben de yaşadım tam arabamı sattım iki gün sonra annemin hastane süreci başladı vs zor oluyor ama idare edilecek Allah ikimize de kolaylık versin annelerimizi bize bağışlasın çok aminHastaneye başvurup bu izni alacağınızı söylüyorsunuz annenizin tanısını ve bir kişinin yardımı olmadan durumunu idame ettiremeyeceğini gösteren bir rapor veriliyor onunla birlikte iş yerinize veriyorsunuz memursanız 3 aylık periyotlar ile yeniliyorsunuz normal iş kanununa tabi iseniz bilemiyorum süreç böyle ama orada kaç aylık verildiğini bilmiyorum
Canım normalde benım oglan oluşundan öyle hep 3-4 gunde bır yapıyor ama sıvıydı o zaman kakası zorlanmıyordu,sımdı sıkıntıya gırıyor zorlanıyordu aglıyorsu yemek yemıyordu ve cok katıydı kakası,o yuzden kabızlık dedı doktor muane sonrası.masaj cok ıyı gelıyor tesaduf degıl cogu zaman oyle yaptırıyoruz bızde.Canım kabız demek doğru mu bilmiyorum ben kızımda da yaşamıştım bu.durumu 10 gün hatta fazla yapmadığı olurdu sonra düzeldi zor bı bebekti hala zor oglumda artık 3 5 günde bir yapıyor baya kıvamlı ama benim sizden farkım anne sütü alıyor sadece ama bugün bı masaj yaptım tesadüf mu denk geldi iki kez kaka yaptı masajdan sonra elimle karnına göbek etrafından bastırarak önce yukarı sonra bagirsagindan aşağı doğru msj.yaptim.ters u seklinde işte
Sen olmasan giremeyeceğim zatenAmin canımsağlıklı olsunlar da başka bir şey istemiyorum gir gir bak misophonia_ da bi o gün geldi yine kayboldu ara ara etiket sallayayim en iyisi size ben
Kesinlikle öyle. Her şeyin başı sağlık. Allah annenize de şifa versin. Siz iyi olun da bebeğiniz anne sütüyle de büyür mamayla da. Yeter ki sağlığınız yerinde olsun. Kolay şeyler yaşamıyorsunuz. Allah güç kuvvet versinÇok sağol canım insan yaşadıklarına bakınca bir taraftan da sağlık olsun gerisi önemli değil diyor
Evet memurum, çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun Allah şifa versin bir an önce inşallah gele bir de üç çocukşa çok zorHastaneye başvurup bu izni alacağınızı söylüyorsunuz annenizin tanısını ve bir kişinin yardımı olmadan durumunu idame ettiremeyeceğini gösteren bir rapor veriliyor onunla birlikte iş yerinize veriyorsunuz memursanız 3 aylık periyotlar ile yeniliyorsunuz normal iş kanununa tabi iseniz bilemiyorum süreç böyle ama orada kaç aylık verildiğini bilmiyorum
Geçmiş olsun tekrar canım Allah şifa versin. Bebeğin şu zamana kadar alabildi en azından öyle düşün ve kendini üzme. Sen mutlu ol bebegin de olur. Zaten az kaldi ek gıdayaKızlarr günaydım kimsenin enerjisini düşürmek istemiyorum ama çok bunaldım. Kaç gündür süt sağamıyorum zaten gelmiyordu da artırmaya çalışıyordum ama annem ııı. Veya ıv. Evre tanı almıştı. Hastanrye yatırdılar hergün yemek yapıp götürüyorum moralim çok bozuk ne olacak belli değil. Üzerine eşim dün kaza yaptı çarptığı araba daha bir gün önce alınmış sıfır tesla. Bizimki de gerçi 1 yıllık ama önemli değil şükür kimseye bir şey olmamış. hastane sürecinde serviste olacak. Gidip gelmem zorlaştı. Her şey üst üste geliyor. Eşimin annesini de 1.5 yıl önce kanserden kaybeymiştik. Toparlayamıyorum. Tamamen mamaya geçtik artık çok üzülüyorum yavrum zaten akşamları beni çok göremiyor ben gidiyorum o uyuyor geldiğimde de uyunuş oluyor bir de sanki sütten mahrum bırakıyorum gibi. Onu da içmiyor savaşıyor resmen sevmedi mi anlamıyorun. Aptmail denedim sma comfort denedim şimdi de sma optiproya geçtim. Sürekli mama alıp duruyorum yeter ki sevsin diye. Daha yeni sapım makinrsi kiralamıştım ama ne fiziksel ne de psikolojik gücüm yok sağım yapmaya. Sğasam da günlük 50 ml ancak geliyordu yada gelmiyordu ama şuan onu da esirgiyor gibi hissediyorum. Çok zor ya. Doğum iznim de bitti. Refalatçi izni alacağım nasıl alınıyor bilen var mı ne yapmam lazım
Kolay gelsin canimSen olmasan giremeyeceğim zaten
Yatılı misafirlerim vardı. Epey yoğun geçti son günler
Canım benim çok geçmiş olsun annene acil şifalar diliyorum umarım bir an önce sağlığına kavuşurKızlarr günaydım kimsenin enerjisini düşürmek istemiyorum ama çok bunaldım. Kaç gündür süt sağamıyorum zaten gelmiyordu da artırmaya çalışıyordum ama annem ııı. Veya ıv. Evre tanı almıştı. Hastanrye yatırdılar hergün yemek yapıp götürüyorum moralim çok bozuk ne olacak belli değil. Üzerine eşim dün kaza yaptı çarptığı araba daha bir gün önce alınmış sıfır tesla. Bizimki de gerçi 1 yıllık ama önemli değil şükür kimseye bir şey olmamış. hastane sürecinde serviste olacak. Gidip gelmem zorlaştı. Her şey üst üste geliyor. Eşimin annesini de 1.5 yıl önce kanserden kaybeymiştik. Toparlayamıyorum. Tamamen mamaya geçtik artık çok üzülüyorum yavrum zaten akşamları beni çok göremiyor ben gidiyorum o uyuyor geldiğimde de uyunuş oluyor bir de sanki sütten mahrum bırakıyorum gibi. Onu da içmiyor savaşıyor resmen sevmedi mi anlamıyorun. Aptmail denedim sma comfort denedim şimdi de sma optiproya geçtim. Sürekli mama alıp duruyorum yeter ki sevsin diye. Daha yeni sapım makinrsi kiralamıştım ama ne fiziksel ne de psikolojik gücüm yok sağım yapmaya. Sğasam da günlük 50 ml ancak geliyordu yada gelmiyordu ama şuan onu da esirgiyor gibi hissediyorum. Çok zor ya. Doğum iznim de bitti. Refalatçi izni alacağım nasıl alınıyor bilen var mı ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?