- 14 Mayıs 2021
- 5.986
- 12.874
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.541
Cok gecmıs olsun canım Allahım şifa versın,sanada kolaylıklar versın.ödemeyi kasko karsılar hıc canını sıkma kaskoda ikame araç yokmuydu?servısten gelene kadar arac tahsıs etsınler sıze.hersey ınsallah en kısa zamanda yoluna girer mama olayına üzülmemeye çalış.dogdugundam beri mama içmek zorunda olan bebeklerde var saglıkla büyüsün minik kuzu.hippide bir dene istersen.sma yı benım bebek cok sevdı hippi zor ıcıyordu ınsallah senınkıde severde ıcerKızlarr günaydım kimsenin enerjisini düşürmek istemiyorum ama çok bunaldım. Kaç gündür süt sağamıyorum zaten gelmiyordu da artırmaya çalışıyordum ama annem ııı. Veya ıv. Evre tanı almıştı. Hastanrye yatırdılar hergün yemek yapıp götürüyorum moralim çok bozuk ne olacak belli değil. Üzerine eşim dün kaza yaptı çarptığı araba daha bir gün önce alınmış sıfır tesla. Bizimki de gerçi 1 yıllık ama önemli değil şükür kimseye bir şey olmamış. hastane sürecinde serviste olacak. Gidip gelmem zorlaştı. Her şey üst üste geliyor. Eşimin annesini de 1.5 yıl önce kanserden kaybeymiştik. Toparlayamıyorum. Tamamen mamaya geçtik artık çok üzülüyorum yavrum zaten akşamları beni çok göremiyor ben gidiyorum o uyuyor geldiğimde de uyunuş oluyor bir de sanki sütten mahrum bırakıyorum gibi. Onu da içmiyor savaşıyor resmen sevmedi mi anlamıyorun. Aptmail denedim sma comfort denedim şimdi de sma optiproya geçtim. Sürekli mama alıp duruyorum yeter ki sevsin diye. Daha yeni sapım makinrsi kiralamıştım ama ne fiziksel ne de psikolojik gücüm yok sağım yapmaya. Sğasam da günlük 50 ml ancak geliyordu yada gelmiyordu ama şuan onu da esirgiyor gibi hissediyorum. Çok zor ya. Doğum iznim de bitti. Refalatçi izni alacağım nasıl alınıyor bilen var mı ne yapmam lazım
Çok teşekkür ederim canım. Maddinolarak yük olmayacak ama aracı verse de 15+15 gün verecekmiş maksimum ve araç en erken 3 ay içinde çıkarmış şaka gibi. Hipi de deneyeyim çok teşekkür ederimCok gecmıs olsun canım Allahım şifa versın,sanada kolaylıklar versın.ödemeyi kasko karsılar hıc canını sıkma kaskoda ikame araç yokmuydu?servısten gelene kadar arac tahsıs etsınler sıze.hersey ınsallah en kısa zamanda yoluna girer mama olayına üzülmemeye çalış.dogdugundam beri mama içmek zorunda olan bebeklerde var saglıkla büyüsün minik kuzu.hippide bir dene istersen.sma yı benım bebek cok sevdı hippi zor ıcıyordu ınsallah senınkıde severde ıcerAnnecıgıne tekrardan şifalar diliyorum
Yattim kanepeye boş boş takılıyorum nsbdjdbdj kimse de yazmayinca kaldik ortada xnxnndndNapıyosunuz kızlar bugün normale göre daha sessiz sankiiiii
Acaba herkese 4.ay atagimi geldi. Benimkine gelmis gibi sanki oyuzden yazmaya firsat olmuyor bazenNapıyosunuz kızlar bugün normale göre daha sessiz sankiiiii
Hahshshshsh ben de girip çıkıyorum tık yok sıkıldım ya dkdjsjsjsjksksks okuyucuydum zaten genelde dkjdnssjksksksYattim kanepeye boş boş takılıyorum nsbdjdbdj kimse de yazmayinca kaldik ortada xnxnndnd
Ayyy kıyamammm ndnsnsmsma olabilir bakAcaba herkese 4.ay atagimi geldi. Benimkine gelmis gibi sanki oyuzden yazmaya firsat olmuyor bazen
Benim hiç enerjim yok bu ara ve her ayağa kalktığımda 3 unden 1 inde gözlerim kararıyor anlık hemen geçiyor ama aşırı değer kaybi yaşıyorum galiba enerjimin olmayışı da bundan diye düşünüyorum sjdhjejdjdHahshshshsh ben de girip çıkıyorum tık yok sıkıldım ya dkdjsjsjsjksksks okuyucuydum zaten genelde dkjdnssjksksks
Ayyy kıyamammm ndnsnsmsma olabilir bak
Aç mı kalıyosun kız dikkat et kendine, sen doğururken bile yazan kızsın kendine gel dndjsjsjwjwkskkwBenim hiç enerjim yok bu ara ve her ayağa kalktığımda 3 unden 1 inde gözlerim kararıyor anlık hemen geçiyor ama aşırı değer kaybi yaşıyorum galiba enerjimin olmayışı da bundan diye düşünüyorum sjdhjejdjd
Ne bileyim ya yiyorum aslında ama ghhgugkhoh değerlerim düştü sanırım iyiceAç mı kalıyosun kız dikkat et kendine, sen doğururken bile yazan kızsın kendine gel dndjsjsjwjwkskkw
Kademeli oldu birkaç gün gece emdi gündüz bıraktı sonra gece de azaldı mama arttıkça meme azaldı şişlikler ve ağrı daha da azalmaya başladı zaten birkaç gün ağrıyor ellemeyince o ağrı hafifliyor ama ilk 3 gün gündüz özellikle bayağı ağrı oldu büyüdüler sonra birden söndü şişmemeye başladı ben 3-4 gün sadece hafifletecek kadar sağabildim öyle tamamen kesildi zaten hepsini sağacak fırsatım olmuyordu durmuyordu bebeğim gidip 5ndakiks sağıp biraz hafifletiyordum gece biraz emiyordu onunla avunuyordum sonra onunla da savaşınca bıraktım. Sağmayı da dediğim gibi yapabilsem aslında verilirdi yapamadım sağamadım bir öğünlük çıkardı belki ama olmadıPeki şey daha sorcam birden mi kestiniz kademeli mi
Sizin inşallah emer çok zor o sağıp vermek ben bir öğünü bile sağıp veremedim çok üzüldüm ama ne yapayım bu kadar yapabildim. Sizin emmiyor mu ? Niye kesiyorsunuz inşallah sağlık sorununuz ds yoktur da bebeğiniz de güzelce emer .Peki şey daha sorcam birden mi kestiniz kademeli mi
SAna dogumdan sonra demir vermedilermi. Bir vitaminlerine baktir saglikocaginda. Dogumda kan kaybedioruz sonucta. Ben 3 ay demir kullandim. Gerci benim onceleride hep duserdi demirimNe bileyim ya yiyorum aslında ama ghhgugkhoh değerlerim düştü sanırım iyicedoğururken yazmak daha kolaydi galiba xjbxjdjdjd
Verdiler sjxbjsnd paketin yarısını kullanip bıraktım kayboldu ortadan bi ara ben de onemsemedim kaldı öyle shhdhshdjSAna dogumdan sonra demir vermedilermi. Bir vitaminlerine baktir saglikocaginda. Dogumda kan kaybedioruz sonucta. Ben 3 ay demir kullandim. Gerci benim onceleride hep duserdi demirim
Ay busraa ihmal etme valla allah korusun duser bayilirsin cok onemli. Bebege bakiosun guce enerjiye ihtiyacin varVerdiler sjxbjsnd paketin yarısını kullanip bıraktım kayboldu ortadan bi ara ben de onemsemedim kaldı öyle shhdhshdj
Verdiler sjxbjsnd paketin yarısını kullanip bıraktım kayboldu ortadan bi ara ben de onemsemedim kaldı öyle shhdhshdj
Ben hiç kullanmadım ve bebişin doktoru beni gördükçe çok solgunsun her an bayılacak gibisin diyor kjgfddghjkkl unutuyorum ben de ya bi de günde 2 kere olanı vermiş saati tutmayınca bırakıyorum napim sabah akşam yapsmıyorumAy busraa ihmal etme valla allah korusun duser bayilirsin cok onemli. Bebege bakiosun guce enerjiye ihtiyacin var
Çok geçmiş olsun önemli olan senin ve ailenin sağlığı. Ben de sağarak besliyorum bebeğimi ve iyice azaldı sütüm mama veriyorum ama mamayı sevdiremiyorum bir türlü. Anne sütünü lıkır lıkır içiyor mamadan nefret ediyor malesef.Kızlarr günaydım kimsenin enerjisini düşürmek istemiyorum ama çok bunaldım. Kaç gündür süt sağamıyorum zaten gelmiyordu da artırmaya çalışıyordum ama annem ııı. Veya ıv. Evre tanı almıştı. Hastanrye yatırdılar hergün yemek yapıp götürüyorum moralim çok bozuk ne olacak belli değil. Üzerine eşim dün kaza yaptı çarptığı araba daha bir gün önce alınmış sıfır tesla. Bizimki de gerçi 1 yıllık ama önemli değil şükür kimseye bir şey olmamış. hastane sürecinde serviste olacak. Gidip gelmem zorlaştı. Her şey üst üste geliyor. Eşimin annesini de 1.5 yıl önce kanserden kaybeymiştik. Toparlayamıyorum. Tamamen mamaya geçtik artık çok üzülüyorum yavrum zaten akşamları beni çok göremiyor ben gidiyorum o uyuyor geldiğimde de uyunuş oluyor bir de sanki sütten mahrum bırakıyorum gibi. Onu da içmiyor savaşıyor resmen sevmedi mi anlamıyorun. Aptmail denedim sma comfort denedim şimdi de sma optiproya geçtim. Sürekli mama alıp duruyorum yeter ki sevsin diye. Daha yeni sapım makinrsi kiralamıştım ama ne fiziksel ne de psikolojik gücüm yok sağım yapmaya. Sğasam da günlük 50 ml ancak geliyordu yada gelmiyordu ama şuan onu da esirgiyor gibi hissediyorum. Çok zor ya. Doğum iznim de bitti. Refalatçi izni alacağım nasıl alınıyor bilen var mı ne yapmam lazım
Sma hangisini kullanıyorsunuz acaba? Optipro sevmedi Hipp e geçtik bi süre içti bıraktı şuan aptamil aç olduğu zaman içiyor ama severek içmiyor çok üzülüyorum emseydi belki olurdu sütüm doğduğundan beri emmedi malesefCok gecmıs olsun canım Allahım şifa versın,sanada kolaylıklar versın.ödemeyi kasko karsılar hıc canını sıkma kaskoda ikame araç yokmuydu?servısten gelene kadar arac tahsıs etsınler sıze.hersey ınsallah en kısa zamanda yoluna girer mama olayına üzülmemeye çalış.dogdugundam beri mama içmek zorunda olan bebeklerde var saglıkla büyüsün minik kuzu.hippide bir dene istersen.sma yı benım bebek cok sevdı hippi zor ıcıyordu ınsallah senınkıde severde ıcerAnnecıgıne tekrardan şifalar diliyorum
Ay busraa ihmal etme valla allah korusun duser bayilirsin cok onemli. Bebege bakiosun guce enerjiye ihtiyacin var
Ben kabiz yapar diye korkuyorum dbbdbdbdbbdbd hala iyilesmedim çünküBen hiç kullanmadım ve bebişin doktoru beni gördükçe çok solgunsun her an bayılacak gibisin diyor kjgfddghjkkl unutuyorum ben de ya bi de günde 2 kere olanı vermiş saati tutmayınca bırakıyorum napim sabah akşam yapsmıyorum
Sütünüz cok muydu az miydiKademeli oldu birkaç gün gece emdi gündüz bıraktı sonra gece de azaldı mama arttıkça meme azaldı şişlikler ve ağrı daha da azalmaya başladı zaten birkaç gün ağrıyor ellemeyince o ağrı hafifliyor ama ilk 3 gün gündüz özellikle bayağı ağrı oldu büyüdüler sonra birden söndü şişmemeye başladı ben 3-4 gün sadece hafifletecek kadar sağabildim öyle tamamen kesildi zaten hepsini sağacak fırsatım olmuyordu durmuyordu bebeğim gidip 5ndakiks sağıp biraz hafifletiyordum gece biraz emiyordu onunla avunuyordum sonra onunla da savaşınca bıraktım. Sağmayı da dediğim gibi yapabilsem aslında verilirdi yapamadım sağamadım bir öğünlük çıkardı belki ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?