2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Cok gecmıs olsun canım Allahım şifa versın,sanada kolaylıklar versın.ödemeyi kasko karsılar hıc canını sıkma kaskoda ikame araç yokmuydu?servısten gelene kadar arac tahsıs etsınler sıze.hersey ınsallah en kısa zamanda yoluna girer mama olayına üzülmemeye çalış.dogdugundam beri mama içmek zorunda olan bebeklerde var saglıkla büyüsün minik kuzu.hippide bir dene istersen.sma yı benım bebek cok sevdı hippi zor ıcıyordu ınsallah senınkıde severde ıcerAnnecıgıne tekrardan şifalar diliyorum

Çok teşekkür ederim canım. Maddinolarak yük olmayacak ama aracı verse de 15+15 gün verecekmiş maksimum ve araç en erken 3 ay içinde çıkarmış şaka gibi. Hipi de deneyeyim çok teşekkür ederim

Yattim kanepeye boş boş takılıyorum nsbdjdbdj kimse de yazmayinca kaldik ortada xnxnndnd
Hahshshshsh ben de girip çıkıyorum tık yok sıkıldım ya dkdjsjsjsjksksks okuyucuydum zaten genelde dkjdnssjksksks
Acaba herkese 4.ay atagimi geldi. Benimkine gelmis gibi sanki oyuzden yazmaya firsat olmuyor bazen
Ayyy kıyamammm ndnsnsmsma olabilir bak

Hahshshshsh ben de girip çıkıyorum tık yok sıkıldım ya dkdjsjsjsjksksks okuyucuydum zaten genelde dkjdnssjksksks

Ayyy kıyamammm ndnsnsmsma olabilir bak
Benim hiç enerjim yok bu ara ve her ayağa kalktığımda 3 unden 1 inde gözlerim kararıyor anlık hemen geçiyor ama aşırı değer kaybi yaşıyorum galiba enerjimin olmayışı da bundan diye düşünüyorum sjdhjejdjd

Aç mı kalıyosun kız dikkat et kendine, sen doğururken bile yazan kızsın kendine gel dndjsjsjwjwkskkw

Peki şey daha sorcam birden mi kestiniz kademeli mi
Kademeli oldu birkaç gün gece emdi gündüz bıraktı sonra gece de azaldı mama arttıkça meme azaldı şişlikler ve ağrı daha da azalmaya başladı zaten birkaç gün ağrıyor ellemeyince o ağrı hafifliyor ama ilk 3 gün gündüz özellikle bayağı ağrı oldu büyüdüler sonra birden söndü şişmemeye başladı ben 3-4 gün sadece hafifletecek kadar sağabildim öyle tamamen kesildi zaten hepsini sağacak fırsatım olmuyordu durmuyordu bebeğim gidip 5ndakiks sağıp biraz hafifletiyordum gece biraz emiyordu onunla avunuyordum sonra onunla da savaşınca bıraktım. Sağmayı da dediğim gibi yapabilsem aslında verilirdi yapamadım sağamadım bir öğünlük çıkardı belki ama olmadı

Peki şey daha sorcam birden mi kestiniz kademeli mi
Sizin inşallah emer çok zor o sağıp vermek ben bir öğünü bile sağıp veremedim çok üzüldüm ama ne yapayım bu kadar yapabildim. Sizin emmiyor mu ? Niye kesiyorsunuz inşallah sağlık sorununuz ds yoktur da bebeğiniz de güzelce emer .

Ne bileyim ya yiyorum aslında ama ghhgugkhoh değerlerim düştü sanırım iyice doğururken yazmak daha kolaydi galiba xjbxjdjdjd
SAna dogumdan sonra demir vermedilermi. Bir vitaminlerine baktir saglikocaginda. Dogumda kan kaybedioruz sonucta. Ben 3 ay demir kullandim. Gerci benim onceleride hep duserdi demirim

SAna dogumdan sonra demir vermedilermi. Bir vitaminlerine baktir saglikocaginda. Dogumda kan kaybedioruz sonucta. Ben 3 ay demir kullandim. Gerci benim onceleride hep duserdi demirim
Verdiler sjxbjsnd paketin yarısını kullanip bıraktım kayboldu ortadan bi ara ben de onemsemedim kaldı öyle shhdhshdj

Verdiler sjxbjsnd paketin yarısını kullanip bıraktım kayboldu ortadan bi ara ben de onemsemedim kaldı öyle shhdhshdj

Ay busraa ihmal etme valla allah korusun duser bayilirsin cok onemli. Bebege bakiosun guce enerjiye ihtiyacin var
Ben hiç kullanmadım ve bebişin doktoru beni gördükçe çok solgunsun her an bayılacak gibisin diyor kjgfddghjkkl unutuyorum ben de ya bi de günde 2 kere olanı vermiş saati tutmayınca bırakıyorum napim sabah akşam yapsmıyorum

Çok geçmiş olsun önemli olan senin ve ailenin sağlığı. Ben de sağarak besliyorum bebeğimi ve iyice azaldı sütüm mama veriyorum ama mamayı sevdiremiyorum bir türlü. Anne sütünü lıkır lıkır içiyor mamadan nefret ediyor malesef.

Sma hangisini kullanıyorsunuz acaba? Optipro sevmedi Hipp e geçtik bi süre içti bıraktı şuan aptamil aç olduğu zaman içiyor ama severek içmiyor çok üzülüyorum emseydi belki olurdu sütüm doğduğundan beri emmedi malesef

Ay busraa ihmal etme valla allah korusun duser bayilirsin cok onemli. Bebege bakiosun guce enerjiye ihtiyacin var
Ben kabiz yapar diye korkuyorum dbbdbdbdbbdbd hala iyilesmedim çünkü

Sütünüz cok muydu az miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…