- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.561
Benimde emzirmede sıkıntılarım varda ondan soruyorum kademeli nasıl bırakılır kafam karışık işte korkuyorumSizin inşallah emer çok zor o sağıp vermek ben bir öğünü bile sağıp veremedim çok üzüldüm ama ne yapayım bu kadar yapabildim. Sizin emmiyor mu ? Niye kesiyorsunuz inşallah sağlık sorununuz ds yoktur da bebeğiniz de güzelce emer .
Of evet ya neden kabız yapıyosa sanki… haklısın kullanmamakta dkdmfmdkakBen kabiz yapar diye korkuyorum dbbdbdbdbbdbd hala iyilesmedim çünkü
Gece mesaiye bekleriz dndjwjwjwjkwowpaBebem şuan uyumak istiyor ve uyutuyorum gazam mubarek olsun mu
Ben zaten 2 de uyuyorum her gün nerdeyse min 12 djsbjsjdjdOf evet ya neden kabız yapıyosa sanki… haklısın kullanmamakta dkdmfmdkak
Gece mesaiye bekleriz dndjwjwjwjkwowpa
20 dk sonra uyandırırsın bişey olmazBebem şuan uyumak istiyor ve uyutuyorum gazam mubarek olsun mu
Maalesef ben de khfsgjlhddhk çocuk uyusa da uyuyamıyorum alıştırdı beni geç yatmayaBen zaten 2 de uyuyorum her gün nerdeyse min 12 djsbjsjdjd
Bende öyle olmuşumm bide onlar yatınca ana baba günü yapıyozMaalesef ben de khfsgjlhddhk çocuk uyusa da uyuyamıyorum alıştırdı beni geç yatmaya
Kuzum sma comfort aldım.bebde dogdugundan berı hipp verıyordum zorla nazla ıcıyordu,sma comfortuda ıcecem dıye aglıyor tadını sevdı bıde cok ıyı karısıyor suyla hafıf bır mama.dene bir inşallah sever mınıgınSma hangisini kullanıyorsunuz acaba? Optipro sevmedi Hipp e geçtik bi süre içti bıraktı şuan aptamil aç olduğu zaman içiyor ama severek içmiyor çok üzülüyorum emseydi belki olurdu sütüm doğduğundan beri emmedi malesef
Uyumadi emmek istedi süt olmamasına rağmen emzirdim uyukladi kaldirdim bidaha gazını cikarsin diye sert yastik var ona koydum mıçması gerekiyormus ondan emmek istemiş snbddjndjsjdjdjdj şimdi uyudu gece uykusuna geçmiştir umarım jsndjsndjd gece yatmadan uyandiricam ama bugün tam tok uyuduğunu düşünmüyorum gönlüm el vermez sabaha kadar öyle yatmasına20 dk sonra uyandırırsın bişey olmazbenimkiler genelde benim yüzünden uyanıyor yeter bukadar uyku diyip gidip kaldırıyorum yoksa ben beyin sağlığımdan olacağım
Aynen eşim de geç geliyor gebeyken de düzenim öyleydi şimdi de 2 yi buluyo sabah da ben mal oluyorum...Maalesef ben de khfsgjlhddhk çocuk uyusa da uyuyamıyorum alıştırdı beni geç yatmaya
Yeni nesil gümbür gümbür jshdjdbjdd bir eskisi biraz üşengeç herhalde ,Bende öyle olmuşumm bide onlar yatınca ana baba günü yapıyozdizi izleyip
Bebemi yere koydum karşıma bir sağ bir sol dönüyor arada yüzüstü dönüyor geri sırt üstü dönemiyor hayretler içinde izliyorum çünkü ilk oğlumu 8 aylıkken çabalaya çabalaya ağlata ağlata dönmeyi öğretmiştik
Azdı ama açıp görebildiğimiz birşey değil maalesef ben bebeğim doymuyordu öyle lıkır şıkır yutkunmuyordu ondan anlıyordum çok bol değil ve iki yuduk çekse hemen göğsüm azalıyordu boş hissediyordum diğer öğüne kadar dolmuyordu mesela 7-8 saatte ancak böyle şişlik hissediyordum doldu gibi diyordumSütünüz cok muydu az miydi
Sen yazdın ardına benim beni uyudu dışarı çıskrmıştım yoruldu sanırımUyumadi emmek istedi süt olmamasına rağmen emzirdim uyukladi kaldirdim bidaha gazını cikarsin diye sert yastik var ona koydum mıçması gerekiyormus ondan emmek istemiş snbddjndjsjdjdjdj şimdi uyudu gece uykusuna geçmiştir umarım jsndjsndjd gece yatmadan uyandiricam ama bugün tam tok uyuduğunu düşünmüyorum gönlüm el vermez sabaha kadar öyle yatmasına
Aynen eşim de geç geliyor gebeyken de düzenim öyleydi şimdi de 2 yi buluyo sabah da ben mal oluyorum...
Yeni nesil gümbür gümbür jshdjdbjdd bir eskisi biraz üşengeç herhalde ,
Ben 9 da da yatirsam 6-7 gibi uyanıyor saldım artık cani nasil isterse djndjdjdj hayatta uyandirmamSen yazdın ardına benim beni uyudu dışarı çıskrmıştım yoruldu sanırımama benimde gönlüm el vermedi bunsaatte uyuyup sabahın köründe beni kaldırmasına yarım saat sürmedi geri kaldırdım
Terbiyelenmistir ajxbjdjdd ben gece uyanmayinca sabaha taş kesiliyor geberiyorum gündüz sürekli emdiği için yumuşak kalıyor hsbdjdjdAy bende buaralar sütüm yok gibi hissediyorum yaa neden böyle dişünüyorum içtiğindenses geliyor ama memem çok yumuşak terbiye ayı ne zamandı acaba bide gözüme zayıf gelmeye başladı bu bebe boyumu uzun diye böyle zayıfmı yoksa anlayamadımmmm
Ben gunde 1 tane olandan iciyorum bende birebir tutturamiyorum saatleri vallaBen hiç kullanmadım ve bebişin doktoru beni gördükçe çok solgunsun her an bayılacak gibisin diyor kjgfddghjkkl unutuyorum ben de ya bi de günde 2 kere olanı vermiş saati tutmayınca bırakıyorum napim sabah akşam yapsmıyorum
Elin yapay zekasıBebiş bugün bir türlü uyumadı babası da bana yardımcı olmak için alıyor sürekli ışık vs açıyor piyanolu oyun halısına koyuyor uyarmama rağmenen son chatgbt ye yazdım babası böyle yapıyor diye, hemen oyun halısından al dedi açıkladı eşime attım, trip yedim herhalde kkhgfhjllş
Sjahhahahshs ay manyak ya, grce boyu ben uğraşıyorum sonra bdnxsnnsskElin yapay zekasıakrabanız yokmuydu yapay zeka olan
Bu erkekler hiç anlamiyo ya.... Ben de diyorum gece ışığı yakıyordu ilk ay hadi düzeni yok ama uykusunu açacak uyaran her şeyi uzak tutun diyolar gece uykusuna dönmesi zorlaşıyor çünküBebiş bugün bir türlü uyumadı babası da bana yardımcı olmak için alıyor sürekli ışık vs açıyor piyanolu oyun halısına koyuyor uyarmama rağmenen son chatgbt ye yazdım babası böyle yapıyor diye, hemen oyun halısından al dedi açıkladı eşime attım, trip yedim herhalde kkhgfhjllş
İsteksizlik yuk, hiç olmadı jshsuwhjwhdhs kuruluktan emin değilim ilk baştaki kadar yok galiba azaldi bence bi de ilk başta acıyor gibiydi jele rağmen artık o da yok ama jelsiz deneyemem korkarim sonuçta eşim korunuyor, pre tahriş edecek her türlü jelsiz olmaz zaten diye düşünüyorum sjhdjehdjjdjd (çok sori daha kapali nasıl anlatirim bilemedim)Hanımlar halen isteksizliğinix kuruluk falan devam ediyormu azalan düzelen varmı
Gazam yazınca Gaz olarak okudumBebem şuan uyumak istiyor ve uyutuyorum gazam mubarek olsun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?