2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Benimde emzirmede sıkıntılarım varda ondan soruyorum kademeli nasıl bırakılır kafam karışık işte korkuyorum

Maalesef ben de khfsgjlhddhk çocuk uyusa da uyuyamıyorum alıştırdı beni geç yatmaya
Bende öyle olmuşumm bide onlar yatınca ana baba günü yapıyozdizi izleyip

Bebemi yere koydum karşıma bir sağ bir sol dönüyor arada yüzüstü dönüyor geri sırt üstü dönemiyor hayretler içinde izliyorum çünkü ilk oğlumu 8 aylıkken çabalaya çabalaya ağlata ağlata dönmeyi öğretmiştik

Kuzum sma comfort aldım.bebde dogdugundan berı hipp verıyordum zorla nazla ıcıyordu,sma comfortuda ıcecem dıye aglıyor tadını sevdı bıde cok ıyı karısıyor suyla hafıf bır mama.dene bir inşallah sever mınıgınsenle sektorumuz aynı bugun işe basladım anneme bıraktım,5 te aldım eve geldım aglaya aglaya saat 6bucukta uyuya kaldı cok uzuldum bende onla agladım,ne kadar üzüldüm anlatamam sana,işimle tehdit edildim resmen yoksa ücretsiz izin alacaktım,napsam bilmiyorum çok mutsuzum şuanda.o kadar ozlemıstım kı oysa bıkere gülmeden hep huzursuz davrandı sonrada agladı.tepkısını boyle gosterdı oda anne benı bıraktın diye…

20 dk sonra uyandırırsın bişey olmaz benimkiler genelde benim yüzünden uyanıyor yeter bukadar uyku diyip gidip kaldırıyorumyoksa ben beyin sağlığımdan olacağım
Uyumadi emmek istedi süt olmamasına rağmen emzirdim uyukladi kaldirdim bidaha gazını cikarsin diye sert yastik var ona koydum mıçması gerekiyormus ondan emmek istemiş snbddjndjsjdjdjdj şimdi uyudu gece uykusuna geçmiştir umarım jsndjsndjd gece yatmadan uyandiricam ama bugün tam tok uyuduğunu düşünmüyorum gönlüm el vermez sabaha kadar öyle yatmasına
Maalesef ben de khfsgjlhddhk çocuk uyusa da uyuyamıyorum alıştırdı beni geç yatmaya
Aynen eşim de geç geliyor gebeyken de düzenim öyleydi şimdi de 2 yi buluyo sabah da ben mal oluyorum...
Yeni nesil gümbür gümbür jshdjdbjdd bir eskisi biraz üşengeç herhalde ,

Sütünüz cok muydu az miydi
Azdı ama açıp görebildiğimiz birşey değil maalesef ben bebeğim doymuyordu öyle lıkır şıkır yutkunmuyordu ondan anlıyordum çok bol değil ve iki yuduk çekse hemen göğsüm azalıyordu boş hissediyordum diğer öğüne kadar dolmuyordu mesela 7-8 saatte ancak böyle şişlik hissediyordum doldu gibi diyordum

Sen yazdın ardına benim beni uyudu dışarı çıskrmıştım yoruldu sanırım ama benimde gönlüm el vermedi bunsaatte uyuyup sabahın köründe beni kaldırmasına yarım saat sürmedi geri kaldırdım

Ay bende buaralar sütüm yok gibi hissediyorum yaa neden böyle dişünüyorum içtiğindenses geliyor ama memem çok yumuşak terbiye ayı ne zamandı acaba bide gözüme zayıf gelmeye başladı bu bebe boyumu uzun diye böyle zayıfmı yoksa anlayamadımmmm

Ben 9 da da yatirsam 6-7 gibi uyanıyor saldım artık cani nasil isterse djndjdjdj hayatta uyandirmam
Terbiyelenmistir ajxbjdjdd ben gece uyanmayinca sabaha taş kesiliyor geberiyorum gündüz sürekli emdiği için yumuşak kalıyor hsbdjdjd

Ben gunde 1 tane olandan iciyorum bende birebir tutturamiyorum saatleri valla

Bebiş bugün bir türlü uyumadı babası da bana yardımcı olmak için alıyor sürekli ışık vs açıyor piyanolu oyun halısına koyuyor uyarmama rağmen en son chatgbt ye yazdım babası böyle yapıyor diye, hemen oyun halısından al dedi açıkladı eşime attım, trip yedim herhalde kkhgfhjllş

Eklentiler

• IMG_5653.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 42
Elin yapay zekası akrabanız yokmuydu yapay zeka olan

Bu erkekler hiç anlamiyo ya.... Ben de diyorum gece ışığı yakıyordu ilk ay hadi düzeni yok ama uykusunu açacak uyaran her şeyi uzak tutun diyolar gece uykusuna dönmesi zorlaşıyor çünkü hâlâ tam alışamadı buna gece uyanınca konusmaya calisiyo bebeyle skxnjsjdks
Hanımlar halen isteksizliğinix kuruluk falan devam ediyormu azalan düzelen varmı
İsteksizlik yuk, hiç olmadı jshsuwhjwhdhs kuruluktan emin değilim ilk baştaki kadar yok galiba azaldi bence bi de ilk başta acıyor gibiydi jele rağmen artık o da yok ama jelsiz deneyemem korkarim sonuçta eşim korunuyor, pre tahriş edecek her türlü jelsiz olmaz zaten diye düşünüyorum sjhdjehdjjdjd (çok sori daha kapali nasıl anlatirim bilemedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…