- 22 Mayıs 2024
- 980
- 1.962
- 33
- 31
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.581
Bendeki isteksizlik kendimi ve fizigimi bu halde beğenmedim için devam ediyor. Spora falan yazilmam lazım. Bir de doğumdaki epiduralden mi ne biraz eğilsem belimde bi güçsüzlük hissediyorumHanımlar halen isteksizliğinix kuruluk falan devam ediyormu azalan düzelen varmı
Ay ben de aynı psikolojiye girdim son 3 gündür sütün azalmış gibi geldi. Eşim de hep yemiyorsun deyip duruyordu. Dünden beri ogunlerime ve siviya dikkat ediyorum fark etti gibiAy bende buaralar sütüm yok gibi hissediyorum yaa neden böyle dişünüyorum içtiğindenses geliyor ama memem çok yumuşak terbiye ayı ne zamandı acaba bide gözüme zayıf gelmeye başladı bu bebe boyumu uzun diye böyle zayıfmı yoksa anlayamadımmmm
Hahahaha aynısı bende de yaşandıBebiş bugün bir türlü uyumadı babası da bana yardımcı olmak için alıyor sürekli ışık vs açıyor piyanolu oyun halısına koyuyor uyarmama rağmenen son chatgbt ye yazdım babası böyle yapıyor diye, hemen oyun halısından al dedi açıkladı eşime attım, trip yedim herhalde kkhgfhjllş
Aynı sorun bende de var, spora gitmek için de istek sıfır, yürüyüş yapayım desem gündüz dışarısı yanıyor. Anca akşam cikabiliyorum o da kısıtlı zaman bebişin uyku zamanı geliyor diye.Bendeki isteksizlik kendimi ve fizigimi bu halde beğenmedim için devam ediyor. Spora falan yazilmam lazım. Bir de doğumdaki epiduralden mi ne biraz eğilsem belimde bi güçsüzlük hissediyorum
Bu erkekler hiç anlamiyo ya.... Ben de diyorum gece ışığı yakıyordu ilk ay hadi düzeni yok ama uykusunu açacak uyaran her şeyi uzak tutun diyolar gece uykusuna dönmesi zorlaşıyor çünkühâlâ tam alışamadı buna gece uyanınca konusmaya calisiyo bebeyle skxnjsjdks
İsteksizlik yuk, hiç olmadı jshsuwhjwhdhs kuruluktan emin değilim ilk baştaki kadar yok galiba azaldi bence bi de ilk başta acıyor gibiydi jele rağmen artık o da yok ama jelsiz deneyemem korkarim sonuçta eşim korunuyor, pre tahriş edecek her türlü jelsiz olmaz zaten diye düşünüyorum sjhdjehdjjdjd (çok sori daha kapali nasıl anlatirim bilemedim)
Menopoza girmiş kadın gibiyim hem adet olmuyorum hem isteksizim hem kuruluk varAy ben de aynı psikolojiye girdim son 3 gündür sütün azalmış gibi geldi. Eşim de hep yemiyorsun deyip duruyordu. Dünden beri ogunlerime ve siviya dikkat ediyorum fark etti gibi
Bizimkiler fisildamayi bilmiyor smxnsjnd fisildayinca daha yüksek sesleri cikiyor skdjjsjdjdjfjdjjdHahahaha aynısı bende de yaşandıki bende x2 hem eşim hem kv, hele ki kv bi sesli konuşur sinir olurum yüksek sesle konuşulmasına, bir kaç kere uyardım artik gündüz de olsa soruyor uyku vakti mi diye
Olduğu yerde mi ağrıyorMenopoza girmiş kadın gibiyim hem adet olmuyorum hem isteksizim hem kuruluk varbide içinde rahim ağzı kısmı sanırım ağrıyor aynı doğumdaki acılar gibi irite oluyorumm
Malesef tık yok bende, valla moralim de bozuluyor ,eski haline dönmek istiyorum annelik dışında ki rollerime ama yok, kocamı göresim yok o derece... Kendimle ilgilenemem kilolarım falan da etkili tabiHanımlar halen isteksizliğinix kuruluk falan devam ediyormu azalan düzelen varmı
Ben de daha yenilerde cesaret edebildim ama çok kolaydı diyemem. Zaten dün de adet oldum 3 ayın sonundaMenopoza girmiş kadın gibiyim hem adet olmuyorum hem isteksizim hem kuruluk varbide içinde rahim ağzı kısmı sanırım ağrıyor aynı doğumdaki acılar gibi irite oluyorumm
Hiçbirşey hissetmiyorum öylece ruh gibi duruyorumHanımlar halen isteksizliğinix kuruluk falan devam ediyormu azalan düzelen varmı
Ağrı bende de oluyor gerçekten hala iyileşmedik aynı doğum gibi bence süreç 9 ay boyunca da vücut iyileşme sürecinde olucak .Menopoza girmiş kadın gibiyim hem adet olmuyorum hem isteksizim hem kuruluk varbide içinde rahim ağzı kısmı sanırım ağrıyor aynı doğumdaki acılar gibi irite oluyorumm
Bende öyleyim yaa adet olmuyorum ya ya hamileysem diye dertleniyorum aradaHiçbirşey hissetmiyorum öylece ruh gibi duruyorumzaten korkudan hamile kalcam diye ortasında adamı def ediyorum psikolojim bozukkkkkk
Ben oldum da gelmiş diyo kaç gün sürüyordu sjdbahhdhshjshdjsjdj koyun can derdinde kasap etBende öyleyim yaa adet olmuyorum ya ya hamileysem diye dertleniyorum arada
adamcağızlarda az çekmedi bizden
Sana neden özel mesaj atılmıyorAğrı bende de oluyor gerçekten hala iyileşmedik aynı doğum gibi bence süreç 9 ay boyunca da vücut iyileşme sürecinde olucak .
Dün benim eşim de aynısını sordu seri noları aynı galiba erkolarınBen oldum da gelmiş diyo kaç gün sürüyordu sjdbahhdhshjshdjsjdj koyun can derdinde kasap et
Ayy canımmm yeni gördüm alıntıyı, ben de çarşamba vurdurdum o gece 37.7’min üstüne çıkmadı ama ben vermedim şurup, altını değiştirdim ılık suyla pamukla sildim, koltuk altlarını sildim, ellerini ayaklarını kafasını ıslattım baktım düştü rahatça uyuduk sonra da.. Dr hemen verme Bırak vücudu ısınsın, savaşsın bakterilerle dedi, 38’i görene kadar dokunma dedi.. baktım yükselmedi daha da çok şükür rahatladımDün menenjit aşısından oldu kızım gece 37,7'ye çıktı calpol verdim düştü. Sonra da çıkmadı bir daha. Bexsero en ağırıymış, nimenrix pek ateş yapmıyormuş.
Fabrika üretimi diyorum ya djsnwjdhjdDün benim eşim de aynısını sordu seri noları aynı galiba erkoların
Ayarlardan dolayı canım kapatmıştımSana neden özel mesaj atılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?