2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Gızlarrr yardımmm
Ben bir haftadır gene banyo yapamadım bugün girdim çıktımmkiii saçlarımıda tarayamamıştım ve saçım şuan keçe olmuş durumda açık olsam foto atardım ne hale gelmiş hiç kıpırdamıyor saç kafamdan eğiyorum saç gelmiyor yapışmış gülsemmi ağlasammı bilemedim eşim uğraşıyor şuan bir saat oldu yapamadık tavsiye si olan varmı

Sorduğun için çok teşekkür ederim canım maalesef hala aynı içmemek için direniyor zor bela içiriyorum sakinleştire sakinleştire uyku moduna girince veya uykusunda içiyor diğer türlü savaş halinde işte uyanıksa nasıl içiricem diye stres oluyorum çünkü aşırı zorluyor işte alıştım artık bir şekilde içiriyorum inşallah düzelir ama

Saç kremi sürmedin mi rahat açılırdı. Eşim uğraşıyor diyince 2 sene önceye düğün gecesine gittim. milyon tane tel toka, 1 saatte zor çıkarmıştı. O toka çıkarırken ben de para altın sayıyordum.

Benimde düğünden sonra onca krepe atmaları ve saç spreyi sonrası saçım keçe gibi yumak olmuştu duştayken bir kutu saç kremi yedirdim saçıma da sonra durulanmayan kolay taranması için sprey vardi ondan sıktım ama yarım saatte anca acabildim ve baya da koptu saçım varsa elinde dene yoksa çok zor, benim bu aralar çok dökülüp kopuyor saçım dolaşıyor topluyorum sürekli bazen taramama bile fırsat bulamadığım için. Artik çareyi saçımı örmekte buldum en azindan dolaşmıyor taramasi kolay oluyor duştan sonra.

Geçmiş olsun benim de kıvırcık da üstüne eklenince keçe oluyor sürekli alıştım acmaya da.... Ona tavsiyem yok ama ör bence sürekli olanca öyle önüne gecebilrisin

Ya bugün kasla göz arasinda oğluma kaşıkla kayısı ezip vermiş halası ile babaannesi zaten kilolu ne gerek var anne sütü zaten yetiyor
Ya sen ciddi misin? sen dururken onlara ne oluyor? İzin aldınız da mı çocuğula yemek veriyorsunuz? Bence yol yakinken konuş canım. Senden izinsiz ekstra bir şey veremezler

Bide o an erkek kişilerini aceleceği panik liği yokmu

Geçmiş olsun benim de kıvırcık da üstüne eklenince keçe oluyor sürekli alıştım acmaya da.... Ona tavsiyem yok ama ör bence sürekli olanca öyle önüne gecebilrisin
Teşekkür ederim aslında arada örüyorumda genede olmuyor yetişme çabalarından unutuldu gitti saçlarım
Ay dün çok uğraştık yağladık falan krem diyince siz aklıma geldi gitti saçlarım 3 te 1 i kaldı yolunmuş tavuk gibi hissettim

Saçım da az diyodun sanki tüh kötü olmuş canım

Benimki de kalktı uykunum en güzel saati.. Ya da hangi saatte uyandırılırsam en güzel saat o
Banada öyle geliyor sabah uykusu baldan tatlı ikiside ağlıyor yaa bende gülüyorum yapacak bişey yok çok yorgunum uykusuxum geceden evi toparladım misafirlerde yoldaymış bir adım atacak hal kalmadı şimdiden bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…