- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.861
Sorduğun için çok teşekkür ederim canımAyy acelya bende dıyordum evde uyudugunda yarım satte kalkardı hep gunduz uykusundan orda hep 1 saat uyuyormus ve bıngo nedenınıde buldum ben kucagımda gozu kapandıgı anda yataga bırakıyordum derın uykuya kucagımda gecırmıyordum annem derın uykuya gecırıyormus kucagında 15 dakka falan tutup,ve gece sureklı kucak arıyor halıyle oyle alıstırmıs bır haftada.olamaz yaaa,aradım sımdı soyledım ama aldıgım cevap ben nasıl uyutuyum kızım baska benımde işlerım var oldu.gercekten ya bu buyukler neden boyleler bılmıyorum.cok yoruldum annemden usandım ya yemın ederım asla lafımı dınlemıyor.haftasonunda gerı alıstırabılırım demı ya eskı uyku duzenıne hemen bagımlı olmamıstır kıcakta uyumaya
Ben buldum canım nedenını.acelyaya yazdım bak.cocuk kucakta olmayınca uyumak ıstemıyor derın uykuyu kucakta istiyor.insallah gerı duzeltebılırım bu durumu.senın bebegın nasıl oldu mamasını ıcıyormu ?cok okuyamadım buraları işte oldugumdan dolayı
Saç kremi sürmedin mi rahat açılırdı. Eşim uğraşıyor diyince 2 sene önceye düğün gecesine gittim.Gızlarrr yardımmm
Ben bir haftadır gene banyo yapamadım bugün girdim çıktımmkiii saçlarımıda tarayamamıştım ve saçım şuan keçe olmuş durumda açık olsam foto atardım ne hale gelmiş hiç kıpırdamıyor saç kafamdan eğiyorum saç gelmiyor yapışmış gülsemmi ağlasammı bilemedim eşim uğraşıyor şuan bir saat oldu yapamadık tavsiye si olan varmı
Benimde düğünden sonra onca krepe atmaları ve saç spreyi sonrası saçım keçe gibi yumak olmuştu duştayken bir kutu saç kremi yedirdim saçıma da sonra durulanmayan kolay taranması için sprey vardi ondan sıktım ama yarım saatte anca acabildim ve baya da koptu saçımGızlarrr yardımmm
Ben bir haftadır gene banyo yapamadım bugün girdim çıktımmkiii saçlarımıda tarayamamıştım ve saçım şuan keçe olmuş durumda açık olsam foto atardım ne hale gelmiş hiç kıpırdamıyor saç kafamdan eğiyorum saç gelmiyor yapışmış gülsemmi ağlasammı bilemedim eşim uğraşıyor şuan bir saat oldu yapamadık tavsiye si olan varmı
La havleee... Ek gıdaya zaten tatlıyla başlanmazken, bu aceleleri neymiş..Tavrını net koy canım. Gerçekten önünü alamazsın yoksa.Ya bugün kasla göz arasinda oğluma kaşıkla kayısı ezip vermiş halası ile babaannesi zaten kilolu ne gerek var anne sütü zaten yetiyor
Geçmiş olsun benim de kıvırcık da üstüne eklenince keçe oluyor sürekli alıştım acmaya da.... Ona tavsiyem yok ama ör bence sürekli olanca öyle önüne gecebilrisinGızlarrr yardımmm
Yenidünya diyorlar sanırım biz İzmirliler muşmula diyoruz galibaMuşmula ne kız
Yenidünya ile muşmula aynı şey değil ya. Muşmula böyle ağızı burusturan bir meyve. Çok faydalı diye biliyorumYenidünya diyorlar sanırım biz İzmirliler muşmula diyoruz galiba
Ya sen ciddi misin?Ya bugün kasla göz arasinda oğluma kaşıkla kayısı ezip vermiş halası ile babaannesi zaten kilolu ne gerek var anne sütü zaten yetiyor
Yeni dünya malta erigi değil mi?Yenidünya diyorlar sanırım biz İzmirliler muşmula diyoruz galiba
Bide o an erkek kişilerini aceleceği panik liği yokmuSaç kremi sürmedin mi rahat açılırdı. Eşim uğraşıyor diyince 2 sene önceye düğün gecesine gittim.milyon tane tel toka, 1 saatte zor çıkarmıştı. O toka çıkarırken ben de para altın sayıyordum.
Benimde düğünden sonra onca krepe atmaları ve saç spreyi sonrası saçım keçe gibi yumak olmuştu duştayken bir kutu saç kremi yedirdim saçıma da sonra durulanmayan kolay taranması için sprey vardi ondan sıktım ama yarım saatte anca acabildim ve baya da koptu saçımvarsa elinde dene yoksa çok zor, benim bu aralar çok dökülüp kopuyor saçım dolaşıyor topluyorum sürekli bazen taramama bile fırsat bulamadığım için. Artik çareyi saçımı örmekte buldum en azindan dolaşmıyor taramasi kolay oluyor duştan sonra.
Teşekkür ederim aslında arada örüyorumda genede olmuyor yetişme çabalarından unutuldu gitti saçlarımGeçmiş olsun benim de kıvırcık da üstüne eklenince keçe oluyor sürekli alıştım acmaya da.... Ona tavsiyem yok ama ör bence sürekli olanca öyle önüne gecebilrisin
Benimki gene kalktı ya şu saatte uyanmak çok zor geliyoryatmıyorda
Saçım da az diyodun sanki tüh kötü olmuş canımBide o an erkek kişilerini aceleceği panik liği yokmu
Teşekkür ederim aslında arada örüyorumda genede olmuyor yetişme çabalarından unutuldu gitti saçlarım
Ay dün çok uğraştık yağladık falan krem diyince siz aklıma geldi gitti saçlarım 3 te 1 i kaldı yolunmuş tavuk gibi hissettim
Banada öyle geliyor sabah uykusu baldan tatlı ikiside ağlıyor yaaBenimki de kalktı uykunum en güzel saati.. Ya da hangi saatte uyandırılırsam en güzel saat o
tesekkur ederim anne sutu sadece gittim gecer dediler 2 hafta oldu tekrardan goturucem yatis yapilacakGeçmiş olsun anne sütü mü alıyo neyle besleniyo bebeğin, mama veriyorsan belki o yapmıştır. Hastaneye gittin mi
cok tesekkur ederim supheli adenovirus gorulmus gecer dediler ama gecmedi tekrardan gidicem yarinÇok geçmiş olsunHastaneye götürdünüz mü , doktor ne diyor?
Belirtileri nelerdi pekicok tesekkur ederim supheli adenovirus gorulmus gecer dediler ama gecmedi tekrardan gidicem yarin
Kv bugün mü geliyoduBanada öyle geliyor sabah uykusu baldan tatlı ikiside ağlıyor yaabende gülüyorum yapacak bişey yok çok yorgunum uykusuxum geceden evi toparladım misafirlerde yoldaymış bir adım atacak hal kalmadı şimdiden bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?