2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
çocuk gece uykusuna yatınca 10 dakika suyun altına giriyorum hemen ben , ama saçımı gün aşırı yıkıyorum , çareyi de kısa kesmekte buldum , yıkaması kolay tarama kolay , dökülmeye çare olmadı ama hala çok dökülüyor
Ya bugün kasla göz arasinda oğluma kaşıkla kayısı ezip vermiş halası ile babaannesi zaten kilolu ne gerek var anne sütü zaten yetiyor
Allah akıl fikir versin kaynananla görümceme ne diyeyim ,,, alerji riskiyle falan korkut bence , sorumluluk almak istemezler belki

Hava halen soğuk burda hergün duş alsam rahatsızlanabilirim diye düşünüyorum ki bizim küçük uyuyor ama büyüğü 12 den aşağı uyutamıyoruZ buara rahatsız sabaha kadarda sebebsiz bağırıp ağlıyor o bizim elimizi kolumuzu bağlıyor

Allah yardımcın olsun bacım 2 küçük bebeyle uğraşmak zor , sabır hepsi geçecek benim büyük 10 yaşında artık kendi takılıyor , kendi uyur yer içer giyinir ,zor bir bebekti ama hepsi unutuluyor , senin ikisi bir büyüyünce rahata kavuşacaksın inşallah ,

Öğlenleri tvde var izliyormusun
Bitirdim başa döndü tekrar başladım
Krem diyecektim bir çok kişi önermiş canım noldu sonuç halledebildin mi
Ne güzeldi o zamanlar

Bitirdim başa döndü tekrar başladım

Krem diyecektim bir çok kişi önermiş canım noldu sonuç halledebildin mi

Ne güzeldi o zamanlar
Elektrik gitmese bende izlicem arada bakıyırumda burda elektrik pek olmuyor.
Bölüm bölüm ayırdı eşim açtı taradı sağılsun biryandan da yoldu çok fena hıncını aldınbenden sanırım
Ozamanlar gerçekten prensesler gibiydik biz

Ya bugün kasla göz arasinda oğluma kaşıkla kayısı ezip vermiş halası ile babaannesi zaten kilolu ne gerek var anne sütü zaten yetiyor
Eski anneler hep böyle ilk 6 ay anne sütü diye bişey yokmuş heralde ozmaan bebek doğar doğmaz yiyip içmeye başlarmış
Çünkü kv dede doğduğu gün başladı yemek vermeye 3 ayda zor vazgeçirdik kadınu

Kv bugün mü geliyodu
Evet kayınlarım falanda geliyor onlar birkaç gün kalıp dönecekler heralde , bide şuna üzüldüm iki hafta kadar sonra eşimün tüm sülalesi halaları çocukları torunları falan geleceklermiş buraya kalmaya ben nasıl ağırlayacağım bilmiyorum kendi işlerime yetişemez haldeyim

Canım Kızlaaarrr günaydıınnn bayağıdır giremiyorum nasılsınız, keyifler nasılll biz geldik anamgile çok şükür biraz rahata erdik ama sanki bu aralar 4. Ay atakları başladı, kaç gündür gece 10’dan aşağı uyuyamıyorum yavruyu ki normalde 20-20.30 arası kesin uyumuş olurdu. Kaşları bile kızarıyor uykusuzluktan ama o diretiyor da diretiyor uyumuycam diye bir de dün 4. Ay aşısını yaptırdık, ateşi geceden beri 37 küsurlarda seyrediyor, şurup vermedim ama tetikte bekliyorum yine de sizler de durumlar nasıl?

Ya kabul etmesen olmuyor mu? 2 bebekle yardım edenin de yok. Nasıl yapacaksın biz daha kendimize yemek yapamıyoruz

Ay o kadar insanın iki bebekli evde yatılı ne işleri var yazlık mı orası senin canına da yazık

Gözün aydın darısı başıma bende 15 gün sonra gidicem annemin yanına. uçakla gidecektin sanırım ? Nasıl geçti yolculuk ? Bebek arabasını nerede teslim alıyorlar , düşündükçe şimdiden stres oluyorum ben

Ooo Allah kolaylık versin canım çok zor bu insanlar hiç mi düşünmez ya iki bebekli halinle misafirliği geçtim bide yatılı geleceklermiş çok zor. Eşin müdahale etmiyor mu dese çocuklar küçük şuanlık yatılı kabul edemiyoruz diye? Uzaktan mı geliyorlar?
Ah 4. Ay atağı bizi de vurdu sanırım meme reddi haricinde bide uykulara direnme birtek gece uykusu değil gündüz de öyle. Oysaki önceden kaşlar kızarmaya başladımı anlıyordum hemen bir iki piş piş yattığı yerde yapardım uyurdu. Şimdi çığlık çığlığa ağlıyor kucağımda sallıyorum ayakta dolaşıyorum anca sakinleyip bayılıyor uyuyor. Inşallah geçicidir. Size de geçmiş olsun inşallah ateşi yükselmez. Biz de cuma günü olcucaz 4. Ay aşılarını.

Ya kabul etmesen olmuyor mu? 2 bebekle yardım edenin de yok. Nasıl yapacaksın biz daha kendimize yemek yapamıyoruz

Ay o kadar insanın iki bebekli evde yatılı ne işleri var yazlık mı orası senin canına

Yol çok uzak bide burayı cennet zannediyorlar bedava geçiniyoruz elektrik yok su yok yiyecek parası yok bahçeden geliyor yoğurt süt komşulardan vs vs zannediyorlar ama alakası yok eşim hayır diyemiyor misafir aşığı zaten kendisi

Ankarayamı gittiniz bebişle yolculuk nasıldı çok huysuzlandımı, meme reddiyle uğraşıyoruz biz canı isterse alıyor istemezse töbe almıyor uykularıda şimdilik bariz bozulmadı sadece dediğin gibi bir direniş başladı

İlk defa duydum yenidünyanın bukadar ismi olduğunu muşmula suratlı falan derler ya yenidünya suratlı mı oluyormuş bende maymunun bir türü sanıyordum
Yok muşmula başkaymışyenidünya değilmiş yazık muşmulaya kimse tanıyamamış onu

Genelde imamlara da o gözle bakarlar, köyde filan görev yapan imamlara yani. Hayır öyle bile olsa yani bu yatılı gitmeyi gerektirmez ki eşin azıcık karşı koyabilse senin için sanırım daha iyi olurdu kolay gelsin şimdiden

Teşekkür ediyorum kuzucummm Canım ben kanguruyla gittim, tek başıma olduğum için onu zaten taşıyamazdım. Ama bebek arabasıyla gelen bir çift kabin boy olduğu için uçağa aldılar, seninki de öyleyse uçağa alırsın zaten çok yardımcı oldu insanlar sağolsunlar ben mama verdiğim için uçak kalkmaya yakın hazır bulundurduğum mamayı verdim, 20 dk falan sürdü mamayı bitirmesi, sonra gazını çıkarıyım ediyim etrafı izlesin derken bir yarım saat de öyle geçti, sonra uyku saati geldi uyudu kucağımda. Bir de baktım iniş anonsu geldi Çok şükür korktuğum gibi geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…