2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
İdrarlı bez boy ve tepkilerde sorun yok sadece 300 gram aşmış.
Ben ve kardeşin de emmemiş ösym derecelerimiz falan var ilk kızım da mama ile büyüdü bağışıklığı çok iyi.

670 çıktı sür 24 saatte
Emzirme ve mama vericem sonr eylülde okul açılınca zaten azalır

Ayy kızlaar ben ile baslayalı sabah 8 de anneme bırakıyoruz bebegı saat 4 bucukta alıyorum oglenden sonra.bır haftadır 18.30 da uyuya kalıyor kendılıgındene halıyle sabah 5 te tamamen uyanıyor, gece 1 den sonra da sureklı uyanık.nasıl yapıcam bu durumu yaa?cocugun duzenı bozulunca ayarları bozuldu.işe de gıdıyorum uykusuzluktan tukendım

Çalışıyorsun sende canım dayanamazsın ki muhtemelen öğlen çok uyuyordur annene bir sorabilirsin 4-5 saatten faxla uyuyor mu diye

Ay ben 3 mama değiştirdim yok biberon değiştirdim yok milyarlar gitti vallahi sırf dedim belki ondan dır bundandır diye yok ama . Hayır bir şekilde içiriyorım ama zorla işte ya uykulu yakalıyorum gündüz yada kucağımda o emzirme pozisyonunda içmeyi asla istemiyor yastığa koyuyorum kafasını yüksekte bırakıyorum biraz yarıya kadar öyle içiyor yarısını da biraz bekleyip birdaha deniyorum öyle öyle içiriyorum 3 saatte bir 120-150 cc içiyor ama ne halle işte..sizin şimdi tamamen düzeldi mi kaç saat bekliyorsunuz acıkmasını? Ben geçen sabah çok ağladı dedim tamam hiç zorlamayayım sabah 5 ten 10 buçuğa kadar içmedi her verdim ağladı bıraktım 10 buçukta uyudu öyle verdim yani 5 saat bekledim ama yine direndi . Aspiratör ü bende deneyeyim bi

Mutlu anne mutlu bebek

Benimde akşam 7-8 gibi gece uykusuna geçiyor genelde bazen 9 felan oluyor da . Mesela bugün yine 7 buçukta yattı daha hava kararmadı bile mesela gece 2-3 gibi uyanıyor mama içiyor sabah 5 te tamamen uyanıyor ama ben hiç konuşmadan felan geri pişmiş yapıyorum uğraşıyorum biraz ama geri yatıyor bir saat kadar. Yani yatırana kadar gerçi ben uyanmış oluyorum tamamen ama işte 5 buçuk gibi uyuyor 6-7 gibi tamamen daha uyanıyor o zaman mamasını felan verip güne başlıyoruz yani bir dene hemen uyandı gibi düşünme bir saat daha uyur belki öyle geri uyutursan ama dediğim gibi zor dalıyor tekrar gün de aydınlanmış oluyor ya budefa senin uykun kaçıyor uyanmış oluyorsun.

Çalışıyorsun sende canım dayanamazsın ki muhtemelen öğlen çok uyuyordur annene bir sorabilirsin 4-5 saatten faxla uyuyor mu diye
Ayy acelya bende dıyordum evde uyudugunda yarım satte kalkardı hep gunduz uykusundan orda hep 1 saat uyuyormus ve bıngo nedenınıde buldum ben kucagımda gozu kapandıgı anda yataga bırakıyordum derın uykuya kucagımda gecırmıyordum annem derın uykuya gecırıyormus kucagında 15 dakka falan tutup,ve gece sureklı kucak arıyor halıyle oyle alıstırmıs bır haftada.olamaz yaaa,aradım sımdı soyledım ama aldıgım cevap ben nasıl uyutuyum kızım baska benımde işlerım var oldu.gercekten ya bu buyukler neden boyleler bılmıyorum.cok yoruldum annemden usandım ya yemın ederım asla lafımı dınlemıyor.haftasonunda gerı alıstırabılırım demı ya eskı uyku duzenıne hemen bagımlı olmamıstır kıcakta uyumaya
Ben buldum canım nedenını.acelyaya yazdım bak.cocuk kucakta olmayınca uyumak ıstemıyor derın uykuyu kucakta istiyor.insallah gerı duzeltebılırım bu durumu.senın bebegın nasıl oldu mamasını ıcıyormu ?cok okuyamadım buraları işte oldugumdan dolayı

Düzeltebilirsin tabi anneciğine de kızma bebek bakmak çok zor. Bazen diyorum başkasının çocuğu olsa bakılmaz

Düzeltebilirsin tabi anneciğine de kızma bebek bakmak çok zor. Bazen diyorum başkasının çocuğu olsa bakılmaz
Ayy canım benımmvalla ıcımı yumusattın az once burnumdan soluyordumaz once aradım guzelce bidaha anlattım,tamam deneyecegım dedi,babamda dıyorkı cocuk uyumaz o zaman aglar olmaz oyle diyorhaftasonu fabrıka ayarlarına döndürebilirim inşallahçok mücadele verdim böyle uyumayı ögrenmesı için çünkü.anneye babaya bırakmak böyle zorken bakıcıya cocuk baktıranlara Allah kolaylık versın çoooook zor yani.

Bayılır bira almış ama fıstık fln yer şimdi. Ben maden suyu
Canım yazlıktayken ben arada kaçamak yapmıstım.tam bebegı besleyeceksın guzelce emzırceksın o gece uykusuna gectıgınde ılk gece uykusu 4 saat falan suruyor ya 1 adet hakkın vartamamen temızlenıyormus kandan ve sütten 1 adet bira.2 saatte temızlenıyormusta ben garantı olsun dıye 4 saat dedım

Annenle konuşup ortak hareket edersiniz çalışıyorum yapamıyorum dersen ılılmlı olur belkibide şunu söyle annene gündğz uykuları çok önemli nasıl uyursa gecede onu istiyor kaç saat uyursa gece de kalan saatini uyuyor de bence anlaşırsınız şu annesinin bağbahçesi olan sen miydin ya doğrumu hatırladım

Nasıl yapıyorsun peki ilk 2 saatten sonra sağıp atıyor musun o sütü yoksa kaldığı halde mi temizlenebiliyor deli sorular

Nasıl yapıyorsun peki ilk 2 saatten sonra sağıp atıyor musun o sütü yoksa kaldığı halde mi temizlenebiliyor deli sorular
Yok canım ben degılım annesının bagı bahcesı olamhayır sagmaya gerek yokmus 1 adet 2-3 saat ıcınde tamamen temızlenıyormus vucuttan.doktora sormustum.

E tabi bi de bakıcıya verdiğini düşün benim özkaynanam bebeğime muşmula yedirecekti düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…