- 29 Mart 2024
- 792
- 1.932
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.841
Süngerler yaylı olmuyor canım ama tabi beşikle gelen sünger yataktan daha kalitelidir kesin.Yaylı mı bilmiyorum ki valla adı, Yataş Mini Twiny sünger yatak
Bana yeni bir masraf kapısı açıldıAnladım sert bir yatak bizimkide yumuşak gibi elleyince ama çökmüyor
Masrafları hiç bitmiyor kiBana yeni bir masraf kapısı açıldıneyse ben akşama püskevitli puding pasta gibi bişe yapim,yerken söylerim
İdrarlı bez boy ve tepkilerde sorun yok sadece 300 gram aşmış.Bir ayda kaç gram almış önemli olan o ve çişli bez takibi yapıyor musun?
Canım ben de birçok anne de yırtınıyoruz anne sütü diye ben artık bebeğimi çoğunlukla mama ile besliyorum çünkü sütüm çok azaldı.
Diğer yandan hiç anne sütü almayan ben ve 3 ay alan eşimin bağışıklığı çok güçlü zeka olarak da zehir gibiyizdiryani anne sütü bu tarz şeylerde %100 etkili değil bir çok etken var bebeği zihinsel ve bedensel geliştiren.
Mama konusunda ben mama veriyorum mecburum evet içim rahat değil ama mamalar da öcü değil hatta iyi ki var olmasaydı hiçbir besin değeri olmayan pirinç ununu verecektik bebeklerimize kaldı ki çoğumuz onunla büyüdük.
Dediğim gibi aylık kaç gram almış ve doktor ne dedi mama takviyesi konusunda
Çalışıyorsun sende canım dayanamazsın ki muhtemelen öğlen çok uyuyordur annene bir sorabilirsin 4-5 saatten faxla uyuyor mu diyeAyy kızlaar ben ile baslayalı sabah 8 de anneme bırakıyoruz bebegı saat 4 bucukta alıyorum oglenden sonra.bır haftadır 18.30 da uyuya kalıyor kendılıgındene halıyle sabah 5 te tamamen uyanıyor, gece 1 den sonra da sureklı uyanık.nasıl yapıcam bu durumu yaa?cocugun duzenı bozulunca ayarları bozuldu.işe de gıdıyorum uykusuzluktan tukendım
Ay ben 3 mama değiştirdim yok biberon değiştirdim yok milyarlar gitti vallahi sırf dedim belki ondan dır bundandır diye yok ama . Hayır bir şekilde içiriyorım ama zorla işte ya uykulu yakalıyorum gündüz yada kucağımda o emzirme pozisyonunda içmeyi asla istemiyor yastığa koyuyorum kafasını yüksekte bırakıyorum biraz yarıya kadar öyle içiyor yarısını da biraz bekleyip birdaha deniyorum öyle öyle içiriyorum 3 saatte bir 120-150 cc içiyor ama ne halle işte..sizin şimdi tamamen düzeldi mi kaç saat bekliyorsunuz acıkmasını? Ben geçen sabah çok ağladı dedim tamam hiç zorlamayayım sabah 5 ten 10 buçuğa kadar içmedi her verdim ağladı bıraktım 10 buçukta uyudu öyle verdim yani 5 saat bekledim ama yine direndi . Aspiratör ü bende deneyeyim biHiç üzülme ve zorlama çoğu bu dönemde aynı tepkiyi veriyor gördüğüm kadarıyla ben uzun süre aç kalırsa aspritörün ışığını ve sesini açtım öyle de denedim ama o iki haftada onda da zorlandım. İdrarını kontrol edin turunculaşma varsa kaşıkla beslemeyi deneyin ben görmedim ama su da verdim susuz kalmıştır diye. Günde 5-6 ıslak bez alıyorsan panik yapma ya da bi hafta sonra kilosunu kontrol ettirin ben o süreçte 2 saatte bir geceleri besledim gündüz de ilk çok zorladım sonra zorlamadım acıkınca kendi içti hatta mama bile değiştirdim o süreçte acaba mamayı mı sevmiyor diye
Mutlu anne mutlu bebekİdrarlı bez boy ve tepkilerde sorun yok sadece 300 gram aşmış.
Ben ve kardeşin de emmemiş ösym derecelerimiz falan varilk kızım da mama ile büyüdü bağışıklığı çok iyi.
670 çıktı sür 24 saatte
Emzirme ve mama vericem sonr eylülde okul açılınca zaten azalır
Benimde akşam 7-8 gibi gece uykusuna geçiyor genelde bazen 9 felan oluyor da . Mesela bugün yine 7 buçukta yattı daha hava kararmadı bile mesela gece 2-3 gibi uyanıyor mama içiyor sabah 5 te tamamen uyanıyor ama ben hiç konuşmadan felan geri pişmiş yapıyorum uğraşıyorum biraz ama geri yatıyor bir saat kadar. Yani yatırana kadar gerçi ben uyanmış oluyorum tamamen ama işte 5 buçuk gibi uyuyor 6-7 gibi tamamen daha uyanıyor o zaman mamasını felan verip güne başlıyoruz yani bir dene hemen uyandı gibi düşünme bir saat daha uyur belki öyle geri uyutursan ama dediğim gibi zor dalıyor tekrar gün de aydınlanmış oluyor ya budefa senin uykun kaçıyor uyanmış oluyorsun.Ayy kızlaar ben ile baslayalı sabah 8 de anneme bırakıyoruz bebegı saat 4 bucukta alıyorum oglenden sonra.bır haftadır 18.30 da uyuya kalıyor kendılıgındene halıyle sabah 5 te tamamen uyanıyor, gece 1 den sonra da sureklı uyanık.nasıl yapıcam bu durumu yaa?cocugun duzenı bozulunca ayarları bozuldu.işe de gıdıyorum uykusuzluktan tukendım
Ayy acelya bende dıyordum evde uyudugunda yarım satte kalkardı hep gunduz uykusundan orda hep 1 saat uyuyormus ve bıngo nedenınıde buldum ben kucagımda gozu kapandıgı anda yataga bırakıyordum derın uykuya kucagımda gecırmıyordum annem derın uykuya gecırıyormus kucagında 15 dakka falan tutup,ve gece sureklı kucak arıyor halıyle oyle alıstırmıs bır haftada.olamaz yaaa,aradım sımdı soyledım ama aldıgım cevap ben nasıl uyutuyum kızım baska benımde işlerım var oldu.gercekten ya bu buyukler neden boyleler bılmıyorum.cok yoruldum annemden usandım ya yemın ederım asla lafımı dınlemıyor.haftasonunda gerı alıstırabılırım demı ya eskı uyku duzenıne hemen bagımlı olmamıstır kıcakta uyumayaÇalışıyorsun sende canım dayanamazsın ki muhtemelen öğlen çok uyuyordur annene bir sorabilirsin 4-5 saatten faxla uyuyor mu diye
Ben buldum canım nedenını.acelyaya yazdım bak.cocuk kucakta olmayınca uyumak ıstemıyor derın uykuyu kucakta istiyor.insallah gerı duzeltebılırım bu durumu.senın bebegın nasıl oldu mamasını ıcıyormu ?cok okuyamadım buraları işte oldugumdan dolayıBenimde akşam 7-8 gibi gece uykusuna geçiyor genelde bazen 9 felan oluyor da . Mesela bugün yine 7 buçukta yattı daha hava kararmadı bile mesela gece 2-3 gibi uyanıyor mama içiyor sabah 5 te tamamen uyanıyor ama ben hiç konuşmadan felan geri pişmiş yapıyorum uğraşıyorum biraz ama geri yatıyor bir saat kadar. Yani yatırana kadar gerçi ben uyanmış oluyorum tamamen ama işte 5 buçuk gibi uyuyor 6-7 gibi tamamen daha uyanıyor o zaman mamasını felan verip güne başlıyoruz yani bir dene hemen uyandı gibi düşünme bir saat daha uyur belki öyle geri uyutursan ama dediğim gibi zor dalıyor tekrar gün de aydınlanmış oluyor ya budefa senin uykun kaçıyor uyanmış oluyorsun.
BayılırMasrafları hiç bitmiyor kibişey olmaz mısırda patlat
Düzeltebilirsin tabi anneciğine de kızma bebek bakmak çok zor. Bazen diyorum başkasının çocuğu olsa bakılmazAyy acelya bende dıyordum evde uyudugunda yarım satte kalkardı hep gunduz uykusundan orda hep 1 saat uyuyormus ve bıngo nedenınıde buldum ben kucagımda gozu kapandıgı anda yataga bırakıyordum derın uykuya kucagımda gecırmıyordum annem derın uykuya gecırıyormus kucagında 15 dakka falan tutup,ve gece sureklı kucak arıyor halıyle oyle alıstırmıs bır haftada.olamaz yaaa,aradım sımdı soyledım ama aldıgım cevap ben nasıl uyutuyum kızım baska benımde işlerım var oldu.gercekten ya bu buyukler neden boyleler bılmıyorum.cok yoruldum annemden usandım ya yemın ederım asla lafımı dınlemıyor.haftasonunda gerı alıstırabılırım demı ya eskı uyku duzenıne hemen bagımlı olmamıstır kıcakta uyumaya
Ben buldum canım nedenını.acelyaya yazdım bak.cocuk kucakta olmayınca uyumak ıstemıyor derın uykuyu kucakta istiyor.insallah gerı duzeltebılırım bu durumu.senın bebegın nasıl oldu mamasını ıcıyormu ?cok okuyamadım buraları işte oldugumdan dolayı
Ayy canım benımmDüzeltebilirsin tabi anneciğine de kızma bebek bakmak çok zor. Bazen diyorum başkasının çocuğu olsa bakılmaz
Canım yazlıktayken ben arada kaçamak yapmıstım.tam bebegı besleyeceksın guzelce emzırceksın o gece uykusuna gectıgınde ılk gece uykusu 4 saat falan suruyor ya 1 adet hakkın varBayılırbira almış ama fıstık fln yer şimdi. Ben maden suyu
Annenle konuşup ortak hareket edersiniz çalışıyorum yapamıyorum dersen ılılmlı olur belkiAyy acelya bende dıyordum evde uyudugunda yarım satte kalkardı hep gunduz uykusundan orda hep 1 saat uyuyormus ve bıngo nedenınıde buldum ben kucagımda gozu kapandıgı anda yataga bırakıyordum derın uykuya kucagımda gecırmıyordum annem derın uykuya gecırıyormus kucagında 15 dakka falan tutup,ve gece sureklı kucak arıyor halıyle oyle alıstırmıs bır haftada.olamaz yaaa,aradım sımdı soyledım ama aldıgım cevap ben nasıl uyutuyum kızım baska benımde işlerım var oldu.gercekten ya bu buyukler neden boyleler bılmıyorum.cok yoruldum annemden usandım ya yemın ederım asla lafımı dınlemıyor.haftasonunda gerı alıstırabılırım demı ya eskı uyku duzenıne hemen bagımlı olmamıstır kıcakta uyumaya
Ben buldum canım nedenını.acelyaya yazdım bak.cocuk kucakta olmayınca uyumak ıstemıyor derın uykuyu kucakta istiyor.insallah gerı duzeltebılırım bu durumu.senın bebegın nasıl oldu mamasını ıcıyormu ?cok okuyamadım buraları işte oldugumdan dolayı
Nasıl yapıyorsun peki ilk 2 saatten sonra sağıp atıyor musun o sütü yoksa kaldığı halde mi temizlenebiliyor deli sorularCanım yazlıktayken ben arada kaçamak yapmıstım.tam bebegı besleyeceksın guzelce emzırceksın o gece uykusuna gectıgınde ılk gece uykusu 4 saat falan suruyor ya 1 adet hakkın vartamamen temızlenıyormus kandan ve sütten 1 adet bira.2 saatte temızlenıyormusta ben garantı olsun dıye 4 saat dedım
Yok canım ben degılım annesının bagı bahcesı olamNasıl yapıyorsun peki ilk 2 saatten sonra sağıp atıyor musun o sütü yoksa kaldığı halde mi temizlenebiliyor deli sorular
E tabi bi de bakıcıya verdiğini düşün benim özkaynanam bebeğime muşmula yedirecekti düşünAyy canım benımmvalla ıcımı yumusattın az once burnumdan soluyordum az once aradım guzelce bidaha anlattım,tamam deneyecegım dedi,babamda dıyorkı cocuk uyumaz o zaman aglar olmaz oyle diyor haftasonu fabrıka ayarlarına döndürebilirim inşallah çok mücadele verdim böyle uyumayı ögrenmesı için çünkü.anneye babaya bırakmak böyle zorken bakıcıya cocuk baktıranlara Allah kolaylık versın çoooook zor yani.
Muşmula ne kızE tabi bi de bakıcıya verdiğini düşün benim özkaynanam bebeğime muşmula yedirecekti düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?