- 18 Temmuz 2023
- 1.189
- 2.956
- 63
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.901
Sağolasın teyzesiiiOoo Allah kolaylık versin canım çok zor bu insanlar hiç mi düşünmez ya iki bebekli halinle misafirliği geçtim bide yatılı geleceklermiş çok zor. Eşin müdahale etmiyor mu dese çocuklar küçük şuanlık yatılı kabul edemiyoruz diye? Uzaktan mı geliyorlar?
Ah 4. Ay atağı bizi de vurdu sanırım meme reddi haricinde bide uykulara direnme birtek gece uykusu değil gündüz de öyle. Oysaki önceden kaşlar kızarmaya başladımı anlıyordum hemen bir iki piş piş yattığı yerde yapardım uyurdu. Şimdi çığlık çığlığa ağlıyor kucağımda sallıyorum ayakta dolaşıyorum anca sakinleyip bayılıyor uyuyor. Inşallah geçicidir. Size de geçmiş olsun inşallah ateşi yükselmez. Biz de cuma günü olcucaz 4. Ay aşılarını.
Evet canım ankaradayız çok şükür, uykuya direndiğiyle kalsa yine iyi, çok huysuz, huzursuz.. mamayı her zaman 120 ml+ 20 ml daha fazla su koyuyorum böbreklerine yük binmesin diye, onu da 3 saat arayla falan verdiğimde bitiştiriyordu ama bugünlerde hep bir ölçek artırıyor biberonda, ama yine de çok şükür şimdilik annem de olduğu için idare ediyoruzAnkarayamı gittiniz bebişle yolculuk nasıldı çok huysuzlandımı, meme reddiyle uğraşıyoruz biz canı isterse alıyor istemezse töbe almıyor uykularıda şimdilik bariz bozulmadı sadece dediğin gibi bir direniş başladı
Bir şey sorabilir miyim 4 aylık kızım var ve günüm geçti lohusaliktan sonra iki kez adet oldum 21 günde bir oluyorum ama bu kez 4 gün falan geçti test de negatif bu tarz bir şeyle karşılaştınız mı daha önceBen ilk zamanlar hem emzirip hem de sağıp veriyordum. Daha sonra memeyi reddetmeye başladı nasıl bir red ama geriye atmalar çığlıklar kucak pozisyonunda bile durmak istemiyordu. Asla biberon vermedim bazen aç kaldı salladım uyuttum uykulu uykulu emzirdim. Doktor gaz ilacı da vermişti laktoz intoleransı var demişti onu da kullanmaya başladık rahat gazını çıkardı şimdi şükürler olsun emiyor
Evet kayınlarım falanda geliyor onlar birkaç gün kalıp dönecekler heralde , bide şuna üzüldüm iki hafta kadar sonra eşimün tüm sülalesi halaları çocukları torunları falan geleceklermiş buraya kalmaya ben nasıl ağırlayacağım bilmiyorum kendi işlerime yetişemez haldeyim
Kendi mi agirliyormus ay bencillik resmen ya eşim diyemiyosa ver derim telefonu ben konuşup müsait değiliz derim valla. Misafir gelecekse gelsin evimi temizlemeye djbdjsndjdjjdjd oturmaya misafir çağırmak lüks kaldi artikYol çok uzak bide burayı cennet zannediyorlar bedava geçiniyoruz elektrik yok su yok yiyecek parası yok bahçeden geliyor yoğurt süt komşulardan vs vs zannediyorlar ama alakası yok eşim hayır diyemiyor misafir aşığı zaten kendisi
Doğum sonrası adet düzensizliği görülebiliuor tekrar düzene girmesi iki yılı bulabilir diye biliyorum negatifse sizde korunduysanız inşallah birşey çıkmazBir şey sorabilir miyim 4 aylık kızım var ve günüm geçti lohusaliktan sonra iki kez adet oldum 21 günde bir oluyorum ama bu kez 4 gün falan geçti test de negatif bu tarz bir şeyle karşılaştınız mı daha önce
Ya ben ne kadar dikkat edersen edeyim eşim etmiyor baya bir kızdım da bakalım ders almıştır umarımDoğum sonrası adet düzensizliği görülebiliuor tekrar düzene girmesi iki yılı bulabilir diye biliyorum negatifse sizde korunduysanız inşallah birşey çıkmaz
Aslında bende misafiri çok seviyorum hiç kimse olmasa eve çocukları çağırırımKendi mi agirliyormus ay bencillik resmen ya eşim diyemiyosa ver derim telefonu ben konuşup müsait değiliz derim valla. Misafir gelecekse gelsin evimi temizlemeye djbdjsndjdjjdjd oturmaya misafir çağırmak lüks kaldi artik
Ben 6. Ay hamile kaldım bence çok dikkat et iş işten geçmeden 2 türlü korunabilirsiniz dikkat etmiyorsa bir dost uyarısıYa ben ne kadar dikkat edersen edeyim eşim etmiyor baya bir kızdım da bakalım ders almıştır umarım
O bezi aldık deniyoruz bakalım. Unibaby aldım ama hangi seri bilmiyorum çok ince dandik geldi ıslak mendiliCanım ben dogdugundan berı molfıx premıum kullanıyorum.cok memnunım cok sukur hıc sorun olmadı.ıslak mendılde unı baby yenıdogan.ondands cok memnunum
Bende öyle buldum uni baby iO bezi aldık deniyoruz bakalım. Unibaby aldım ama hangi seri bilmiyorum çok ince dandik geldi ıslak mendili
Kız doğumdan sonra spiral taktırmaya gitmeye korktumBen 6. Ay hamile kaldım bence çok dikkat et iş işten geçmeden 2 türlü korunabilirsiniz dikkat etmiyorsa bir dost uyarısı
Bende uni baby kullanıyorum ıslak mendili pişik yapmadı iyi geldi bizimkineO bezi aldık deniyoruz bakalım. Unibaby aldım ama hangi seri bilmiyorum çok ince dandik geldi ıslak mendili
Siz hangi seriyi kullanıyorsunuz? Ben bir marketin kasa arkasından almıştım da alt temizliği için çok yetersiz geldiBende uni baby kullanıyorum ıslak mendili pişik yapmadı iyi geldi bizimkine
Aloe Veralı salatalık özlü olanları başka var mı bilmiyorum daSiz hangi seriyi kullanıyorsunuz? Ben bir marketin kasa arkasından almıştım da alt temizliği için çok yetersiz geldi
Canım yenıdogansa içerik olarak en iyisi.yüzünü gıdısını bile siliyorum ben yerı geliyor.ekledım bak dısını buysa cok zararsız.hıc pısık olmadı oglum.bezıde dogdugundan berı kullandıgım ıcın bısey farkettım mesela 3 numara 7-14kg yazıyo ya 8kılo olunca 4 numaraya gecıcem.yoksa kucuk gelıyor onu belırtıyım.#reklamdeğil. Dene bakalım bir begenecekmısınO bezi aldık deniyoruz bakalım. Unibaby aldım ama hangi seri bilmiyorum çok ince dandik geldi ıslak mendili
Ayy Allah korusun bacım yaaBen 6. Ay hamile kaldım bence çok dikkat et iş işten geçmeden 2 türlü korunabilirsiniz dikkat etmiyorsa bir dost uyarısı
Bende korkuyom ondanKız doğumdan sonra spiral taktırmaya gitmeye korktum
Asıl sen napıyorsun grupları üçleyip yazıyordun şindi yazmaz oldunNapiyorsunuz kizlaar
Yengem taktırmıştı ondan sonra bir de doğum yetti bana bir daha kadın doğumla yollar ne zaman kesişir Allah bilirBende korkuyom ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?