2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Sağolasın teyzesiii yaa ben geceden beri takibini yapıyorum ateşinin, hatta uzunca bir süre de vermedim ama sabah baktım ateşi 36.7-8-9 civarına kadar düştü ama kafasının arkası sıcak, hem alnından ölçüyorum hem koltuklarından ama çocuk sersem gibiydi, bir türlü de kendine gelemedi, ben de bir çay kaşığı verdim ondan sonra gülücükler saçmaya başladı kendine geldi.

Evet canım ankaradayız çok şükür, uykuya direndiğiyle kalsa yine iyi, çok huysuz, huzursuz.. mamayı her zaman 120 ml+ 20 ml daha fazla su koyuyorum böbreklerine yük binmesin diye, onu da 3 saat arayla falan verdiğimde bitiştiriyordu ama bugünlerde hep bir ölçek artırıyor biberonda, ama yine de çok şükür şimdilik annem de olduğu için idare ediyoruz

Bir şey sorabilir miyim 4 aylık kızım var ve günüm geçti lohusaliktan sonra iki kez adet oldum 21 günde bir oluyorum ama bu kez 4 gün falan geçti test de negatif bu tarz bir şeyle karşılaştınız mı daha önce

Kendi mi agirliyormus ay bencillik resmen ya eşim diyemiyosa ver derim telefonu ben konuşup müsait değiliz derim valla. Misafir gelecekse gelsin evimi temizlemeye djbdjsndjdjjdjd oturmaya misafir çağırmak lüks kaldi artik

Doğum sonrası adet düzensizliği görülebiliuor tekrar düzene girmesi iki yılı bulabilir diye biliyorum negatifse sizde korunduysanız inşallah birşey çıkmaz

Kendi mi agirliyormus ay bencillik resmen ya eşim diyemiyosa ver derim telefonu ben konuşup müsait değiliz derim valla. Misafir gelecekse gelsin evimi temizlemeye djbdjsndjdjjdjd oturmaya misafir çağırmak lüks kaldi artik
Aslında bende misafiri çok seviyorum hiç kimse olmasa eve çocukları çağırırım aman bacım olmuyor yemekli yataklı misafir ya bebilerin düzeni kalmıyor, birde 4. Ay atağı ile büyüğün 18. Ay atağı birbirine girmiş durumda acınacak haldeyiz evin içinde

gelecekten haber veriyorum arkadaşlar 18. Ay atağı tüm ayları geride bıraktı

O bezi aldık deniyoruz bakalım. Unibaby aldım ama hangi seri bilmiyorum çok ince dandik geldi ıslak mendili
Canım yenıdogansa içerik olarak en iyisi.yüzünü gıdısını bile siliyorum ben yerı geliyor.ekledım bak dısını buysa cok zararsız.hıc pısık olmadı oglum.bezıde dogdugundan berı kullandıgım ıcın bısey farkettım mesela 3 numara 7-14kg yazıyo ya 8kılo olunca 4 numaraya gecıcem.yoksa kucuk gelıyor onu belırtıyım.#reklamdeğil. Dene bakalım bir begenecekmısın

Eklentiler

• IMG_8416.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 16
Ben 6. Ay hamile kaldım bence çok dikkat et iş işten geçmeden 2 türlü korunabilirsiniz dikkat etmiyorsa bir dost uyarısı
Ayy Allah korusun bacım yaaben yaş itibari ilede saglık ve hayat koşturması nedenı ılede baska hiç çocuk istemiyorum.Allah oglumuza saglık sıhhat versın ınsallah(hepızınkıme herkesın evlatlarına)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…