- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.821
vakit bulurumda oğlum durdurmaz herşeyi kurcalıyor küçükte kucaktan inmiyor birde misafirlerim geliyor haftasonu bundan sonra yapamam işte inşallah düzelir diye bekliyorum inşallah 4. Aydan dolayı böyledir düzelirSağıp vermeye de vaktin yok haliyle demi
Bir ayda kaç gram almış önemli olan o ve çişli bez takibi yapıyor musun?Ebussshhh zar zor arttırdığım tamamen memeye döndürdüğü. Sütüm annemin rahatsızlığı stres vs ile sağımı bırakınca 3 haftada yine azalmış 17:15 den beri sağımla 315 cc aldım yarın aynı saate kadar tahminim 240 -270 arası daha olur doktor saatlik 30 ml den hesapla dedi anne sütü ihtiyacını mama tabi daha fazla oluyor 720 etmiyorsa günlük anne sütün mama ile destekle dedi. Bakalım yarın aynı saate kadar kaç olacak yazıxam buraya ama mama da öcü değil inat ediyorum ama kilo almıyor daha 5 kilo olmamış tamamen bile mamaya mı dönsem kilo için diye düşünüyorum ama boyu 59 ve tepkileri çok iyi dedi doktor o mama taraftarı olmadığı için şimdiye kadar çok az verdik en azından 2 emzirme bir mama ya da her emzirme sonrası 50 mi versem genelden bir akıl bekliyorum
İnşallah düzelir ya kıyamıyorum hiçbir anneye ben yaşadım en başından beri bari başkası yaşamasınvakit bulurumda oğlum durdurmaz herşeyi kurcalıyor küçükte kucaktan inmiyor birde misafirlerim geliyor haftasonu bundan sonra yapamam işte inşallah düzelir diye bekliyorum inşallah 4. Aydan dolayı böyledir düzelirsen nasılsın nasıl gidiyor çocuklarla
Ateş yaptı bizde ateşini kontrol ediyor musunBu menemjit aşısı uyku yapıyor mu 23:30 da uyudu hala uyuyor
Doktor benim göğüs ucıma şekerli sundamlatmıştı deneyebilirsinAllah belasını versin bu 4. Ayın Sağ memeyide emmiyor ya ne halle alıyor bide sinirleniyor beyfendimama alacak durumumuz yok araba gelmedi daha aç acına kaldı çocuk ne yapam pirinç lapasımı verem
4. Ayı bir hafta geçince başladı yüzüstü dönmeye.Kızlar bebişleriniz sağa sola dönmeye başladı mı biz daha dönemiyoruz 1 hafta sonra 4 aylık olacağızz
İnşallah düzelir ya kıyamıyorum hiçbir anneye ben yaşadım en başından beri bari başkası yaşamasın
Gerçekten canımm kısmen olmasına rağmen zor geçiyor şuan zıplayarak tutturuyorum onun harici uykulu iken emziriyorum oda yeterli olur inşallah bu yeme işi çok zor diğeride yemiyor bu ara hastalanmış onların karnı aç olunca dünya duruyor bana sankiiDoktor benim göğüs ucıma şekerli sundamlatmıştı deneyebilirsin
Zıplayarak denedin mi yatağın üstünde oturup zıplasan
Uykulu halde emiyorlar bir de
Ay bi de ne dicemvakit bulurumda oğlum durdurmaz herşeyi kurcalıyor küçükte kucaktan inmiyor birde misafirlerim geliyor haftasonu bundan sonra yapamam işte inşallah düzelir diye bekliyorum inşallah 4. Aydan dolayı böyledir düzelirsen nasılsın nasıl gidiyor çocuklarla
Ah kuzummm annelik işte. Kalp yükü diyorlar ya doğruGerçekten canımm kısmen olmasına rağmen zor geçiyor şuan zıplayarak tutturuyorum onun harici uykulu iken emziriyorum oda yeterli olur inşallah bu yeme işi çok zor diğeride yemiyor bu ara hastalanmış onların karnı aç olunca dünya duruyor bana sankii
Yok ben yataş mini aldım onu kullanıyorumKızlar beşikle gelen yatakları kullanıyor musunuz? Sanki ortaya çöküyor gibi geliyor bana. Uraz yatakta değilken dümdüz, hatta elimle bastırıp bakıyorum baya da sert ama yatınca hafif çökmüş gibi duruyor.
Çökmemesimi gerekliKızlar beşikle gelen yatakları kullanıyor musunuz? Sanki ortaya çöküyor gibi geliyor bana. Uraz yatakta değilken dümdüz, hatta elimle bastırıp bakıyorum baya da sert ama yatınca hafif çökmüş gibi duruyor.
Hah şuan onu düşünüp rahatlatıyorum kendimi dört saatte bir bu demek oluyorki gün içinde 4-5 defa emse yeterli takmamaya çalışıyorum idare edip gidiyoruz böyle şimdilikAy bi de ne dicem
Bizde emmekmyok ya biberon var. O hafta biberon reddi oldu 2 hafta sürdü 2 gün neredeyse aç gezdi ben panik yapıp zorladım keşke zorlamasaydım gerekiyormuş uykuda emzir geç. Doktorum artık gündüzleri 3-4 saat beslenmek istememesi bile normal dedi stres yapma
Benimki de 2 haftadır biberonu reddediyor sizin nasıl düzeldi ya çok üzülüyorum hep uykulu yakalamaya çalışıyorum yoksa çok ağlıyor içmek istemiyor inşallah Bizimde geçer de güzelce içer. Benimde sadece mama ile besleniyor böyle onunda zorla içince okadar üzülüyorum kiAy bi de ne dicem
Bizde emmekmyok ya biberon var. O hafta biberon reddi oldu 2 hafta sürdü 2 gün neredeyse aç gezdi ben panik yapıp zorladım keşke zorlamasaydım gerekiyormuş uykuda emzir geç. Doktorum artık gündüzleri 3-4 saat beslenmek istememesi bile normal dedi stres yapma
Yaylı olanı mı?Yok ben yataş mini aldım onu kullanıyorum
Omurga ssğlığı için çökme olmaması gerekiyor canımÇökmemesimi gerekli
İnce süngeri vardı bende bamboo nun aldım baza yatağı gibi kalın
Yaylı mı bilmiyorum ki valla adı, Yataş Mini Twiny sünger yatakYaylı olanı mı?
Yaylı olanı mı?
Anladım sert bir yatak bizimkide yumuşak gibi elleyince ama çökmüyorOmurga ssğlığı için çökme olmaması gerekiyor canım
Hiç üzülme ve zorlama çoğu bu dönemde aynı tepkiyi veriyor gördüğüm kadarıyla ben uzun süre aç kalırsa aspritörün ışığını ve sesini açtım öyle de denedim ama o iki haftada onda da zorlandım. İdrarını kontrol edin turunculaşma varsa kaşıkla beslemeyi deneyin ben görmedim ama su da verdim susuz kalmıştır diye. Günde 5-6 ıslak bez alıyorsan panik yapma ya da bi hafta sonra kilosunu kontrol ettirin ben o süreçte 2 saatte bir geceleri besledim gündüz de ilk çok zorladım sonra zorlamadım acıkınca kendi içti hatta mama bile değiştirdim o süreçte acaba mamayı mı sevmiyor diyeBenimki de 2 haftadır biberonu reddediyor sizin nasıl düzeldi ya çok üzülüyorum hep uykulu yakalamaya çalışıyorum yoksa çok ağlıyor içmek istemiyor inşallah Bizimde geçer de güzelce içer. Benimde sadece mama ile besleniyor böyle onunda zorla içince okadar üzülüyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?