2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Sağıp vermeye de vaktin yok haliyle demi
vakit bulurumda oğlum durdurmaz herşeyi kurcalıyor küçükte kucaktan inmiyor birde misafirlerim geliyor haftasonu bundan sonra yapamam işte inşallah düzelir diye bekliyorum inşallah 4. Aydan dolayı böyledir düzelir sen nasılsın nasıl gidiyor çocuklarla

Bir ayda kaç gram almış önemli olan o ve çişli bez takibi yapıyor musun?
Canım ben de birçok anne de yırtınıyoruz anne sütü diye ben artık bebeğimi çoğunlukla mama ile besliyorum çünkü sütüm çok azaldı.
Diğer yandan hiç anne sütü almayan ben ve 3 ay alan eşimin bağışıklığı çok güçlü zeka olarak da zehir gibiyizdir yani anne sütü bu tarz şeylerde %100 etkili değil bir çok etken var bebeği zihinsel ve bedensel geliştiren.
Mama konusunda ben mama veriyorum mecburum evet içim rahat değil ama mamalar da öcü değil hatta iyi ki var olmasaydı hiçbir besin değeri olmayan pirinç ununu verecektik bebeklerimize kaldı ki çoğumuz onunla büyüdük.
Dediğim gibi aylık kaç gram almış ve doktor ne dedi mama takviyesi konusunda

İnşallah düzelir ya kıyamıyorum hiçbir anneye ben yaşadım en başından beri bari başkası yaşamasın

Allah belasını versin bu 4. Ayın Sağ memeyide emmiyor ya ne halle alıyor bide sinirleniyor beyfendi mama alacak durumumuz yok araba gelmedi daha aç acına kaldı çocuk ne yapam pirinç lapasımı verem
Doktor benim göğüs ucıma şekerli sundamlatmıştı deneyebilirsin
Zıplayarak denedin mi yatağın üstünde oturup zıplasan
Uykulu halde emiyorlar bir de

İnşallah düzelir ya kıyamıyorum hiçbir anneye ben yaşadım en başından beri bari başkası yaşamasın

Doktor benim göğüs ucıma şekerli sundamlatmıştı deneyebilirsin
Zıplayarak denedin mi yatağın üstünde oturup zıplasan
Uykulu halde emiyorlar bir de
Gerçekten canımm kısmen olmasına rağmen zor geçiyor şuan zıplayarak tutturuyorum onun harici uykulu iken emziriyorum oda yeterli olur inşallah bu yeme işi çok zor diğeride yemiyor bu ara hastalanmış onların karnı aç olunca dünya duruyor bana sankii

Ay bi de ne dicem
Bizde emmekmyok ya biberon var. O hafta biberon reddi oldu 2 hafta sürdü 2 gün neredeyse aç gezdi ben panik yapıp zorladım keşke zorlamasaydım gerekiyormuş uykuda emzir geç. Doktorum artık gündüzleri 3-4 saat beslenmek istememesi bile normal dedi stres yapma

Ah kuzummm annelik işte. Kalp yükü diyorlar ya doğru

Kızlar beşikle gelen yatakları kullanıyor musunuz? Sanki ortaya çöküyor gibi geliyor bana. Uraz yatakta değilken dümdüz, hatta elimle bastırıp bakıyorum baya da sert ama yatınca hafif çökmüş gibi duruyor.

Çökmemesimi gerekli
İnce süngeri vardı bende bamboo nun aldım baza yatağı gibi kalın

Hah şuan onu düşünüp rahatlatıyorum kendimi dört saatte bir bu demek oluyorki gün içinde 4-5 defa emse yeterli takmamaya çalışıyorum idare edip gidiyoruz böyle şimdilik

Benimki de 2 haftadır biberonu reddediyor sizin nasıl düzeldi ya çok üzülüyorum hep uykulu yakalamaya çalışıyorum yoksa çok ağlıyor içmek istemiyor inşallah Bizimde geçer de güzelce içer. Benimde sadece mama ile besleniyor böyle onunda zorla içince okadar üzülüyorum ki

Hiç üzülme ve zorlama çoğu bu dönemde aynı tepkiyi veriyor gördüğüm kadarıyla ben uzun süre aç kalırsa aspritörün ışığını ve sesini açtım öyle de denedim ama o iki haftada onda da zorlandım. İdrarını kontrol edin turunculaşma varsa kaşıkla beslemeyi deneyin ben görmedim ama su da verdim susuz kalmıştır diye. Günde 5-6 ıslak bez alıyorsan panik yapma ya da bi hafta sonra kilosunu kontrol ettirin ben o süreçte 2 saatte bir geceleri besledim gündüz de ilk çok zorladım sonra zorlamadım acıkınca kendi içti hatta mama bile değiştirdim o süreçte acaba mamayı mı sevmiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…