2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben 8nde bebeyı yatırcam uykusu gelsın dıye yatakta oyalanıyoruz
Ben dışarı çıkardım evde hem ağlıyor hem uyumuyordu bari dışarda cevreyi izliyor
Asıl sen napıyorsun grupları üçleyip yazıyordun şindi yazmaz oldun
Bebem uyumuyor uyuyunca da cok uyuyor sjdbjdndjdndjd bize biraz 4. Ay çarptı da jsbdhsbdjdj okuyorum alintiliyorum unutmazsam yazıyorum 3 part şeklinde gidiyo skdbjdjd diğer gruplara da bakmiyorum kaç gündür ya

Beden goo.n için öyle de Molfix premium 3 numarada 4-9kg yazıyor. Benim oğlan de prematüre 4.5 kg ondan 3 aldım biraz büyük de idare ediyor. Islak mendil bu değildi bakayım buna

Napiyorsunuz kizlaar
İyidir canımmm seni sormalııı
Bu nasıl bir enerjidir yarebbimmm şu iki alıntıyı ekleyim dedim bin tane alıntı yapmışım da yazamamışım neyi alıntılandığımı bile unutmuşum..

İyidir canımmm seni sormalııı

Bu nasıl bir enerjidir yarebbimmm şu iki alıntıyı ekleyim dedim bin tane alıntı yapmışım da yazamamışım neyi alıntılandığımı bile unutmuşum..
İyiyim şükür ne enerjisi kiz xnxnnddjdd ben bi ara nisani alintilamisim buraya eklemişım onlar da karisinca hepsini silmiş oldum sar başa anam sar

Kızlar benim oğlan bu ara alışkanlık oldu her sabah ikiniyor uyumuyor birde acayip bir kötü kaka kokusu var ilaçlı gibi he birde yeni güncelleme sesli gülüyor kahkaha atıyor ve elinde oyuncaklarini tutuyor iki eliyle ama ağzına götürüp yiyenedigi için sinir oluyor

Oy maşallah bizimki de daha yeni sesli gülüp bağjrmaya başladı erkek bebesi olarak geriden geliyoruz biz her konuda ve gene 5 te uyandık öylecene çığlık dinliyoruz

Maşallah kuzuya, ne güzeldir kahkalarını dinlemek darısı başımıza

Kızlar bebişere kitap okuyo musunuz? 3.ay kontrolünde doktor bana artık resimli az yazılı kitaplara başlayın dedi, ben bakmaz diye okumuyodum normalde. Maşallah ne de güzel bakıp dinliyormuş zaman geçirmeye de yardımcı oluyo hem. Erken diye düşünenler varsa başlamanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…