- 14 Mayıs 2021
- 5.987
- 12.881
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #42.921
Ben 8nde bebeyı yatırcam uykusu gelsın dıye yatakta oyalanıyoruzNapiyorsunuz kizlaar
Ben dışarı çıkardım evde hem ağlıyor hem uyumuyordu bari dışarda cevreyi izliyorBen 8nde bebeyı yatırcam uykusu gelsın dıye yatakta oyalanıyoruz
Bebem uyumuyor uyuyunca da cok uyuyor sjdbjdndjdndjd bize biraz 4. Ay çarptı da jsbdhsbdjdj okuyorum alintiliyorum unutmazsam yazıyorum 3 part şeklinde gidiyo skdbjdjd diğer gruplara da bakmiyorum kaç gündür yaAsıl sen napıyorsun grupları üçleyip yazıyordun şindi yazmaz oldun
once siddetli ates sonra burun akintisi simdide ishalBelirtileri nelerdi peki
Beden goo.n için öyle de Molfix premium 3 numarada 4-9kg yazıyor. Benim oğlan de prematüre 4.5 kg ondan 3 aldım biraz büyük de idare ediyor. Islak mendil bu değildi bakayım bunaCanım yenıdogansa içerik olarak en iyisi.yüzünü gıdısını bile siliyorum ben yerı geliyor.ekledım bak dısını buysa cok zararsız.hıc pısık olmadı oglum.bezıde dogdugundan berı kullandıgım ıcın bısey farkettım mesela 3 numara 7-14kg yazıyo ya 8kılo olunca 4 numaraya gecıcem.yoksa kucuk gelıyor onu belırtıyım.#reklamdeğil. Dene bakalım bir begenecekmısın
İyidir canımmm seni sormalıııNapiyorsunuz kizlaar
Bu nasıl bir enerjidir yarebbimmmBen dışarı çıkardım evde hem ağlıyor hem uyumuyordu bari dışarda cevreyi izliyor
Bebem uyumuyor uyuyunca da cok uyuyor sjdbjdndjdndjd bize biraz 4. Ay çarptı da jsbdhsbdjdj okuyorum alintiliyorum unutmazsam yazıyorum 3 part şeklinde gidiyo skdbjdjd diğer gruplara da bakmiyorum kaç gündür ya
İyiyim şükürİyidir canımmm seni sormalııı
Bu nasıl bir enerjidir yarebbimmmşu iki alıntıyı ekleyim dedim bin tane alıntı yapmışım da yazamamışım neyi alıntılandığımı bile unutmuşum..
Ne tarz bir şeyle anlayamadım tam olarak sorunuzuBir şey sorabilir miyim 4 aylık kızım var ve günüm geçti lohusaliktan sonra iki kez adet oldum 21 günde bir oluyorum ama bu kez 4 gün falan geçti test de negatif bu tarz bir şeyle karşılaştınız mı daha önce
Lohusalıktan sonra iki kez normal zamanlarımda adet oldum bu kez olmadım düzensizlik normal mi demek istedimNe tarz bir şeyle anlayamadım tam olarak sorunuzu
Bizdeki de o ve hiç sevmedimAloe Veralı salatalık özlü olanları başka var mı bilmiyorum da
İnce mi geldi yoksa bebişe mi iyi gelmediBizdeki de o ve hiç sevmedim
Normalmiş canım ben de araştırmıştımLohusalıktan sonra iki kez normal zamanlarımda adet oldum bu kez olmadım düzensizlik normal mi demek istedim
Valla ben henüz hiç olmadım bilgim yok. Ama normaldir diye düşünüyorumLohusalıktan sonra iki kez normal zamanlarımda adet oldum bu kez olmadım düzensizlik normal mi demek istedim
Oy maşallahKızlar benim oğlan bu ara alışkanlık oldu her sabah ikiniyor uyumuyor birde acayip bir kötü kaka kokusu var ilaçlı gibi he birde yeni güncelleme sesli gülüyor kahkaha atıyor ve elinde oyuncaklarini tutuyor iki eliyle ama ağzına götürüp yiyenedigi için sinir oluyor
Maşallah kuzuya, ne güzeldir kahkalarını dinlemek darısı başımızaKızlar benim oğlan bu ara alışkanlık oldu her sabah ikiniyor uyumuyor birde acayip bir kötü kaka kokusu var ilaçlı gibi he birde yeni güncelleme sesli gülüyor kahkaha atıyor ve elinde oyuncaklarini tutuyor iki eliyle ama ağzına götürüp yiyenedigi için sinir oluyor
Sizde mi erken kalkanlar kulübündensinizMaşallah kuzuya, ne güzeldir kahkalarını dinlemek darısı başımıza
Öyleyiz canım bu saatlerde benim gözler her gün açıkSizde mi erken kalkanlar kulübündensiniz
Bizde öyleyiz alışkanlık oldu kaldı böyleÖyleyiz canım bu saatlerde benim gözler her gün açık
Gündüz daha mı az uyusalar dicem de daha az uyusa ben dayanamam gibi yani nasıl geçer o kadar saat ayaktaBizde öyleyiz alışkanlık oldu kaldı böyle
Neyapmamız gerek acaba uyanmamaları için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?