- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.101
Büyüyünce geçer diyorlar 6. Ay gibi bi azalma oldu evet ama ozaman beslenmede baya azaldı ister istemez süt yeterli gelmemeye başlıyor ama sonra gene aynı ek gıda artınca yine aynı şekilde devam etti kusmaları bak 2 yaşına yaklaştı akşam kustu gece yine kustu genetik reflü dendi bizede bende bıktım artık yani gene bu bebeğinkini hemen temizleyebiliyorumda diğeri ni kaldıramıyorum nırmal insan gibi kusuyor ilaç kullanmayı bende istiyorum artık hastaneye gidemiyoruz işteBende aynıydım koltuklar halılar yataklar hep kusmuktu. Benim üstüm falan. Makine sürekli çalışıyordu. Hep koktuk halı siliyordum. Nırmal kusmada değil hortum gibi fışkırıyordu. Bebeklerin mide kapakcığı kapanmadığı için dediler gecer dediler. Psikolojimiz bozuldu. Kusarken boğuluyordu birde. Uyuyamıyorduk bile. Götürmediğim yer kalmadı. Hiç kilo almıyor. Herkes başka birşey dedi. En son gastro doktoruna götürdüm. İlaclı film falan cekildi. Gastrotuss baby diye reflü şurubu verdi. Kilo alımı için mama verdi. Yine almadı kilo bugün sma ar mama başlıycam. Dönüşümlü vericem. Kusmasınada şurup çok iyi geldi. İlk hafta şurubu verince hemen kusuyordu. Bende vermedim kusması devamdı. Mideside hassas hemen bulanıyor kusuyor. Sonraki hafta maması bitince hemen biberonun kapağına koyup mama hibi içirdim. Şükür içti iyide geldi. İnşallah kilo alımıda başlar. 2 kilo eksiğimiz var
Yaz tatili girince telefonu elime alamadım çocuklardan ben de gereksiz buldum da instagramda herkeste görünce bende mi yok acaba dedimAa nerelerdesin bacım senBen aldım ama kullanamadım henüz diğer çocuk izin varmiyor arkadşaım çok işe yaradı ama 7 aydan sonra kullanmaz oldu kaldırdık dedi seni zorlayan bir bebeyse bir ay bir aydır ama yoksa bence gerekte yok ya
Kız hiç aklıma gelmiyor girmek. He yazlıktayım çalışıyorum bir yandan da gelen giden bitmiyor yeni yeni aralandıkOyy gerçekten çok kötü olmuşne dersi vardı acaba kuzunun
Selam canım ben 3. Ayın sonun da oldumKız nerelerdesin balla bebe doğduğundan beri seni gören cennetlik
Acelya A aynısını düşünüyorum canım demek istediğimi dile getirmişsin kız hakketen taş olsa çatlar bir de iki tane erkek beben var isyan bayrağını çek artık hayır de müsait değiliz de çocuklar hasta de yapamıyorum de niye bu kadar kendini yıpratıyorsun sana da zor bebelerine de zor canım milletin gönlü olacak diye senden gidiyor sinir stres yorgunluk değer mi valla zıkkım yesinler otursunlar evlerinde bir gezmeyi bıraksınlar gitsin başkalarında ne halt ediyorlarsa etsinler valla kuzum canına yazık ya biraz da kendini düşün genç yaşta bu kadar kullandırma kendini Bu arada burcun neydi senim kız merak ettim
Benim eşim misafir aşığı olduğu için ancak bukadar sabredebildiValla bak bize de uzaktan gelen birileri gelelim dediler biz yok dedik direkt müsait değilsem değilim insanlara yok diyemiyorum diye kendim rezillik cekeceksem bebegimle gerek yok yani. Güzel bir dille gayette hayır denebilir dnbxjd bence bizim ülkeye hayır deme kurslari açılması lazim ya hayır diyemeyip böyle şeylere mecbur olmuş oluyoruz çoğumuzAcelya A alintim gitti ys wkdbwjbdjwnd
Baska sehre tasininca bu seferde siirtteki komsularin gelir kalmayaBenim eşim misafir aşığı olduğu için ancak bukadar sabredebildiben kabul etmiyorum ama tek benim etmememle olmuyır işler gideceğiz bidaha burakara nasıl gelecekler diyip kabul ediyor, ben genelde yemeği yapıyorum ama hizmet kısmı kalıyor mecbur arka odaya geçip çocuklarla ilgilenmem gerekiyor
Uyku diye bişey kalmadı bizde isyan bayrağını çekti yavrum benim çekmem gerekirken
İkizler eğlenceli insanlardır bende çok bildiğimden değil de çok duygusal mısın hayır diyemiyorsun diye merak ettim4. Aydan dolayı böyle sanırım uykuya direniyor herşeye direniyor bebe hayata karşı tepkili
Ben ikizlerim ama inanmam hiç burçlara
Zıkkım yesinlerde koptum
Taşınıcaz biz seneye oyüzden herkes son defa gelelim diyor butarafa gezmek için gelenler gelmişken sizide görelim diyorlar okadar yol bişey de diyemiyor insan böyle olunca da yok denmiyor diyor eşim
Kız nasıl aklına gelmez kaç aydır yoksun daha birinciliğini kimse geçemedi hala şampiyon sensinKız hiç aklıma gelmiyor girmek. He yazlıktayım çalışıyorum bir yandan da gelen giden bitmiyor yeni yeni aralandık
Oy maşallah bizim kız tembel çıktı daha yan anca dönüyor yüz üstü bir dönse öyle yapışıp kalır muhtemelenBugün itibariyle oğluşum sırt üstünden yüz üstüne sonra tekrar sırt üstüne dönebiliyorsırt üstünden döndüğünü ilk kez gördüm, yere bırakmıştım bi baktım yüz üstü dönmüş, ana nasıl yaptın len dedim sırt üstüne döndü tekrar yüz üstüne döndü gösterdi bana mxndjsjsjajshajajdlclcpv
Benim oğlan hala biraz fazla yesn kusar midesi çok hassas ve sol bademcigi diğerinden büyük ve öndeydi sanırım o sebep oluyo boğaz deliği daha küçük kaldığı için bisey filan yutarken midesi kolay bulanır. 2.5 yaşındayken bundan ötürü doktora götürdüm hicbisey bulamadılar ama kusmaktan şekeri yüksek çıkmıştı da çok korkmuştum tip1 diyabet diyeBüyüyünce geçer diyorlar 6. Ay gibi bi azalma oldu evet ama ozaman beslenmede baya azaldı ister istemez süt yeterli gelmemeye başlıyor ama sonra gene aynı ek gıda artınca yine aynı şekilde devam etti kusmaları bak 2 yaşına yaklaştı akşam kustu gece yine kustu genetik reflü dendi bizede bende bıktım artık yani gene bu bebeğinkini hemen temizleyebiliyorumda diğeri ni kaldıramıyorum nırmal insan gibi kusuyor ilaç kullanmayı bende istiyorum artık hastaneye gidemiyoruz işte
Anahahahah kız ben tüm kiloları verdimİkizler eğlenceli insanlardır bende çok bildiğimden değil de çok duygusal mısın hayır diyemiyorsun diye merak ettimBaciko ya valla canına yazık bende severim misafir ama yerinde zamanında şimdi birisi bir şey yapma uğraşma bir seni görmeye gelcez dese bile kasılıyorum çünkü öyle bile olsa temizliği cartı curtu var Allah kolaylık versin bacım ne diyim hem bebe hem çocukla zor oluyor
Kız nasıl aklına gelmez kaç aydır yoksun daha birinciliğini kimse geçemedi hala şampiyon sensin
Hani daha kilo verecektik beraber büyütecektik noldu parlayan gece de yok sizin yokluklar çok belli oluyor özledik bacım verdin mi sen kiloları naptınEge boy napıyor
Oy maşallah bizim kız tembel çıktı daha yan anca dönüyor yüz üstü bir dönse öyle yapışıp kalır muhtemelen
Nasıl verdin kız benim hepsi duruyorAnahahahah kız ben tüm kiloları verdim1. Liği de gençlere bıraktım ama geçmeyi beceremedi kimse hahahhahsh ege boyu ananesi uyutuyoo ben de çalışıyorum senin beybi naapıyor özelden birbirimize bebekleri atalım ya daha çok bebek görmek istiyorum
Nasıl verdin kız benim hepsi duruyor
Ben zzaten şekerden dolayı 9,5 kilo almıştım beybi. 50.5 a düşmüştüm en son sonra emzirirken çok acıkıyorum diye yemeğe abandım 2 kilo aldım ama göbek duruyorHiçbir kıyafetim olmuyor ya kafayı yicem ne zaman nasıl vericez bu kiloları
Kız valla helal olsun bende hiçbir şeyin içine giremiyorumAnahahahah kız ben tüm kiloları verdim1. Liği de gençlere bıraktım ama geçmeyi beceremedi kimse hahahhahsh ege boyu ananesi uyutuyoo ben de çalışıyorum senin beybi naapıyor özelden birbirimize bebekleri atalım ya daha çok bebek görmek istiyorum
Bende Eylül de başlıcam canım bakalım nasıl olacak tam 6. AyımızdaÇalışmaya başlayan oldu mu kızlar ?
Benimde öyle yahu göbeğim şekilsiz acilen düzeltmem lazımHiçbir kıyafetim olmuyor ya kafayı yicem ne zaman nasıl vericez bu kiloları
Bu göbek sorununa bir care bulunmalı acilindenBen zzaten şekerden dolayı 9,5 kilo almıştım beybi. 50.5 a düşmüştüm en son sonra emzirirken çok acıkıyorum diye yemeğe abandım 2 kilo aldım ama göbek duruyor
Merhaba canım ben aldım gayet memnunumKızlar günaydın oyun matı alan var mı plastik olan örtü gibi alsam mı bilemedim. Yerde battaniye seviyorum küçük ama halıya gidiyor yine de. Çok pahalı geldi 1000 lira en ucuzu diğer 2 çocuğuma almamıştım yoktu o zaman gereksiz mi sizce
Oy maşallah canımBugün itibariyle oğluşum sırt üstünden yüz üstüne sonra tekrar sırt üstüne dönebiliyorsırt üstünden döndüğünü ilk kez gördüm, yere bırakmıştım bi baktım yüz üstü dönmüş, ana nasıl yaptın len dedim sırt üstüne döndü tekrar yüz üstüne döndü gösterdi bana mxndjsjsjajshajajdlclcpv
Nasıl verdin kız benim hepsi duruyor
Sen bensinHiçbir kıyafetim olmuyor ya kafayı yicem ne zaman nasıl vericez bu kiloları
Valla kuzum dönmeleri iyi mi bilemedimBugün itibariyle oğluşum sırt üstünden yüz üstüne sonra tekrar sırt üstüne dönebiliyorsırt üstünden döndüğünü ilk kez gördüm, yere bırakmıştım bi baktım yüz üstü dönmüş, ana nasıl yaptın len dedim sırt üstüne döndü tekrar yüz üstüne döndü gösterdi bana mxndjsjsjajshajajdlclcpv
Kız valla helal olsun bende hiçbir şeyin içine giremiyorumNapecez bu göbekleri bilmem Benim kızçe de büyümeye çalışıyor dün alı olduk onun huysuzlugu var biz de büyütmeye çalışıyoruz evet atalım bende Ege boyu merak ediyorum
Bende Eylül de başlıcam canım bakalım nasıl olacak tam 6. Ayımızda
Benimde öyle yahu göbeğim şekilsiz acilen düzeltmem lazım
Nasıl gidicek bu göbek yaa, pt olan arkadaşım 6. Ayda gider dedi gitmezse pilatesle hallederiz dediBu göbek sorununa bir care bulunmalı acilinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?