2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Büyüyünce geçer diyorlar 6. Ay gibi bi azalma oldu evet ama ozaman beslenmede baya azaldı ister istemez süt yeterli gelmemeye başlıyor ama sonra gene aynı ek gıda artınca yine aynı şekilde devam etti kusmaları bak 2 yaşına yaklaştı akşam kustu gece yine kustu genetik reflü dendi bizede bende bıktım artık yani gene bu bebeğinkini hemen temizleyebiliyorumda diğeri ni kaldıramıyorum nırmal insan gibi kusuyor ilaç kullanmayı bende istiyorum artık hastaneye gidemiyoruz işte

Valla bak bize de uzaktan gelen birileri gelelim dediler biz yok dedik direkt müsait değilsem değilim insanlara yok diyemiyorum diye kendim rezillik cekeceksem bebegimle gerek yok yani. Güzel bir dille gayette hayır denebilir dnbxjd bence bizim ülkeye hayır deme kurslari açılması lazim ya hayır diyemeyip böyle şeylere mecbur olmuş oluyoruz çoğumuz Acelya A alintim gitti ys wkdbwjbdjwnd

Yaz tatili girince telefonu elime alamadım çocuklardan ben de gereksiz buldum da instagramda herkeste görünce bende mi yok acaba dedim

Kız hiç aklıma gelmiyor girmek. He yazlıktayım çalışıyorum bir yandan da gelen giden bitmiyor yeni yeni aralandık

Bugün itibariyle oğluşum sırt üstünden yüz üstüne sonra tekrar sırt üstüne dönebiliyor sırt üstünden döndüğünü ilk kez gördüm, yere bırakmıştım bi baktım yüz üstü dönmüş, ana nasıl yaptın len dedim sırt üstüne döndü tekrar yüz üstüne döndü gösterdi bana mxndjsjsjajshajajdlclcpv

Benim eşim misafir aşığı olduğu için ancak bukadar sabredebildi ben kabul etmiyorum ama tek benim etmememle olmuyır işler gideceğiz bidaha burakara nasıl gelecekler diyip kabul ediyor, ben genelde yemeği yapıyorum ama hizmet kısmı kalıyor mecbur arka odaya geçip çocuklarla ilgilenmem gerekiyor

Uyku diye bişey kalmadı bizde isyan bayrağını çekti yavrum benim çekmem gerekirken

Baska sehre tasininca bu seferde siirtteki komsularin gelir kalmaya kocan misafir seviyorsa bitmez bu

Acelya A valla bende şaşıyorum canım sana,neymiş bu böyle ya,2 cocukla,kendının kıymetını bıl bıraz.mısafır tabıkı ıyıdır hoştur ama kararında.bende ılk evlendıgımde cok mısafır gelırdı haftanıcı calısırdım her hafta sonu esımın aılesı yemeklı gelırdı,arkadaslarımız gelırsı sureklı vs baktım olacak gıbı degıl 3 yılın sonunda artık gereklı onlemlerı aldım.istemedıgımden degıl ama sonucta bende ınsanım yanı.8-18.30 calısıyorum bı yandan ev bı yandan iş.yani bazı durumlarda anlayıs talep etmelısın.kabul eden eder etmeyene yapacak bısey yok yolları acık olsun.gerekırse dısarda agırlarsın yada esın pıde yaptırır tava yaptırır vs.neymıs bu boyle hergun hergun

İkizler eğlenceli insanlardır bende çok bildiğimden değil de çok duygusal mısın hayır diyemiyorsun diye merak ettim Baciko ya valla canına yazık bende severim misafir ama yerinde zamanında şimdi birisi bir şey yapma uğraşma bir seni görmeye gelcez dese bile kasılıyorum çünkü öyle bile olsa temizliği cartı curtu var Allah kolaylık versin bacım ne diyim hem bebe hem çocukla zor oluyor
Kız hiç aklıma gelmiyor girmek. He yazlıktayım çalışıyorum bir yandan da gelen giden bitmiyor yeni yeni aralandık
Kız nasıl aklına gelmez kaç aydır yoksun daha birinciliğini kimse geçemedi hala şampiyon sensin
Hani daha kilo verecektik beraber büyütecektik noldu parlayan gece de yok sizin yokluklar çok belli oluyor özledik bacım verdin mi sen kiloları naptın Ege boy napıyor
Oy maşallah bizim kız tembel çıktı daha yan anca dönüyor yüz üstü bir dönse öyle yapışıp kalır muhtemelen

Benim oğlan hala biraz fazla yesn kusar midesi çok hassas ve sol bademcigi diğerinden büyük ve öndeydi sanırım o sebep oluyo boğaz deliği daha küçük kaldığı için bisey filan yutarken midesi kolay bulanır. 2.5 yaşındayken bundan ötürü doktora götürdüm hicbisey bulamadılar ama kusmaktan şekeri yüksek çıkmıştı da çok korkmuştum tip1 diyabet diye

Anahahahah kız ben tüm kiloları verdim 1. Liği de gençlere bıraktım ama geçmeyi beceremedi kimse hahahhahsh ege boyu ananesi uyutuyoo ben de çalışıyorum senin beybi naapıyor özelden birbirimize bebekleri atalım ya daha çok bebek görmek istiyorum

Nasıl verdin kız benim hepsi duruyor

Kız valla helal olsun bende hiçbir şeyin içine giremiyorum Napecez bu göbekleri bilmem Benim kızçe de büyümeye çalışıyor dün alı olduk onun huysuzlugu var biz de büyütmeye çalışıyoruz evet atalım bende Ege boyu merak ediyorum
Çalışmaya başlayan oldu mu kızlar ?
Bende Eylül de başlıcam canım bakalım nasıl olacak tam 6. Ayımızda
Hiçbir kıyafetim olmuyor ya kafayı yicem ne zaman nasıl vericez bu kiloları
Benimde öyle yahu göbeğim şekilsiz acilen düzeltmem lazım

Merhaba canım ben aldım gayet memnunum
Oy maşallah canım bizim kız da emeklemeye çalışıyor sürekli tek amacı şu an için emeklemek .Uykuya direniyor ,iştahı azaldı zaten çok değildi .Bu 4. Ay atağı denilen atağa yeni giriş yapıyor olabiliriz genelde 18. Haftada başlıyormuş
Nasıl verdin kız benim hepsi duruyor

Hiçbir kıyafetim olmuyor ya kafayı yicem ne zaman nasıl vericez bu kiloları
Sen bensin doğumdan sonra çok iyiydim sonradan aldım inatla da kıyafet almamaya çalışıyorum veririm diye ancak 3 kilo kadar verdim ama çok çok daha vermem lazım

Valla kuzum dönmeleri iyi mi bilemedim bezini zor bağlıyorum her tarafa dönüyor bir de saat yönünde falan dönüyorlar Acelya A kuzum sen tecrübelisin emekleyince rahat eder miyiz hep mıgır mıgır emekleyemiyorum diye Mıgırdanıyor şimdi de hırs yapıyor nefes nefese kalıyor
Kızlar destekli oturmaya geçtiniz mi kucağında oturtuyorum da koltuğa falan koymadım hiç
Bir de bu dişler ah bu dişler bebeğim büyümek ne zor dimi aşıydı sünnetti dişti hep bi can acısı

Bu göbek sorununa bir care bulunmalı acilinden
Nasıl gidicek bu göbek yaa, pt olan arkadaşım 6. Ayda gider dedi gitmezse pilatesle hallederiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…