- 22 Ekim 2024
- 4.149
- 9.864
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.141
Jsbxjsxjsnsjdsjndd kiz ne nazarı değmesin çok kilolu değil normal gidiyor jsbshshdhsbdjs sadece kendisi persentil olarak büyük doğduğu için öyle duruyor ajshwudhskdjKızz maşallah kocaman çıkmış geri sil geri sil nazar değecek
Ayyy ben onu takip ediyodum ya ben de üzülmüştüm kısa çaplı bir süre ban yedi diyeOrınçımıwptan konuşuyoruz napalım hahs
İyi yapıyorsunuz bazen oda şart şimdi bizde banlanıyor muşuzOrınçımıwptan konuşuyoruz napalım hahs
Gruplasip gitmiyosan ben ban sebebi olduğunu sanmıyorum burda tanışıp reelde görüşmek de mi ban sebebi o zaman wksbwjbdjs herkesin hayatına kimse karışamaz ansbahbdjshdjsjİyi yapıyorsunuz bazen oda şart şimdi bizde banlanıyor muşuztek li konuşmalarda yasak mı böyle watsaptan sosyal medydan
Ayy rica edrmSnbshdjd ben de dışarda tanımadığım veya samimi olmadığım insanlara güler yüzlü değilim kaşlar çatık dolanıyorum insanlar merhaba demeye çekiniyor ajbshsbdhdjdhdhdj tanidiklarima da böylebizi sevdiğin için tşk
Evet o dönem şekeri çıktı çok korktum ağladım hatta doktor sonra asıl şeker değerine baktı hba1 gibi biseydi ama hatırlamıyorum çok şükür o.normal çıktı çok kusmak değerleri yüksek gösterir bazen dedi. Bademciklerine baktığın zaman anlarsin bariz büyük ve önde oluyoKusmak şekeri mi yükseltiyormuş ? Boğaz deliğindeki problemi nasıl farkettiniz? Bunları ilk defa duyuyorum daha çnce duymamıştım , bende ikiside kusuyor diyince genetik reflü var dedi çok ayrıntılı bakılmadı ama bakılması lazım galiba
Benimki de gece çok zor uyuyor ve emmiyor beni gün içinde asla ya ağzına alıp çıkarıyor ya da 1-2 kere emme hareketi yapıp bırakıyorMerhaba canım ben aldım gayet memnunum
Oy maşallah canımbizim kız da emeklemeye çalışıyor sürekli tek amacı şu an için emeklemek .Uykuya direniyor ,iştahı azaldı zaten çok değildi .Bu 4. Ay atağı denilen atağa yeni giriş yapıyor olabiliriz genelde 18. Haftada başlıyormuş
Sen bensindoğumdan sonra çok iyiydim sonradan aldım inatla da kıyafet almamaya çalışıyorum veririm diye ancak 3 kilo kadar verdim ama çok çok daha vermem lazım
Evet kısa süreliydi ama kızdı kendi kapadıJsbxjsxjsnsjdsjndd kiz ne nazarı değmesin çok kilolu değil normal gidiyor jsbshshdhsbdjs sadece kendisi persentil olarak büyük doğduğu için öyle duruyor ajshwudhskdj
Ayyy ben onu takip ediyodum ya ben de üzülmüştüm kısa çaplı bir süre ban yedi diye
Yok ya yasak değildir yaniİyi yapıyorsunuz bazen oda şart şimdi bizde banlanıyor muşuztek li konuşmalarda yasak mı böyle watsaptan sosyal medydan
Ahahahshxnc evet güzel noktaya parmak bastınGruplasip gitmiyosan ben ban sebebi olduğunu sanmıyorum burda tanışıp reelde görüşmek de mi ban sebebi o zaman wksbwjbdjs herkesin hayatına kimse karışamaz ansbahbdjshdjsj
Evet haksız yere yemişti diye hatırlıyorum iyi yapmış bence giderek djdbdjndjd düzgün iş yapsınlar...Evet kısa süreliydi ama kızdı kendi kapadı
Yok ya yasak değildir yani
Ahahahshxnc evet güzel noktaya parmak bastın
kızz maşallah büyümüş büşra yaaUyurken bile piremses bacak bacak üstüne atıyor sbbdjsndjdjjd
Bızım bı uyku pemceremız kalmadı valla ben işe baslayalı
Güne 7 gibi başlamamak kötü bir şey midir
Evet uyku kankisi dndbjdjdbenimki de çekiyor neresine gelirse ama bu nefesini kapatacak kadar büyük değil gündüz uykusunda üstünü örtmedigim için uyku arkadaşı ile uyuyor ama gece uyuyunca alıyorum koynundankızz maşallah büyümüş büşra yaauyku arkadasımı o sarıldıgı?ben bısey vermeye yada etrafa koymaya korkuyorum hemen yuzune kapatıyor ne bulsa kıyafet olur agız mendılı olur sapka olur üzerini örttüğüm ince örtüsü olur ne bulursa
Bence bu aylarda düzenliyor uyku çok hayal gibi geliyo bana uykucu şirinimin bile düzenli gitmiyor djndjdjdjd olduğu kadar diye yola devamBızım bı uyku pemceremız kalmadı valla ben işe baslayalıartık tam 4.aya denkmi geldii yoksa bebii el degıstırdı dıyemı bılmem gecelerı hep ayaktayız,tükendim valla,bugun kararlıyım 9da yatıcam
Ayy yerım onun kankısını yaaEvet uyku kankisi dndbjdjdbenimki de çekiyor neresine gelirse ama bu nefesini kapatacak kadar büyük değil gündüz uykusunda üstünü örtmedigim için uyku arkadaşı ile uyuyor ama gece uyuyunca alıyorum koynundantuttuğunu yüzüne çekiyor yemek için jghhhghn yüzünden almayi da öğretmek lazım
Ben uyku öncesi veriyorum eline biraz tepiniyor ısırıp savuruyor falan böyle böyle alışırlar diye düşünüyorum jdhdjdjdAyy yerım onun kankısını yaaben gosterıyorum boyle alacsksın dıye ama hıc oralı olmuyor yuzune getırıyo sonra ellerı kus gıbı cırpınıyor napacagını bılemıyor
Benimki de kendini öyle çok kusturdu şuan da emiyor ama kusturacak şekilde değil bbsjndjdnBenim minnoşa yeni bir guncelleme geldi.
Emiyor, doyuyor sonra parmağını boğazına sokup kendisini kusturuyor
Kızım hiçbir zaman memeye düşkün değildi .Yoğun bakımda iki saatte bir besliyorlardı sanırım o yüzden hep o aralıkta emdi uzun süre .Sonra da reflü atak vs derken ara ara hep bozuldu .Reddiyor desem o da değil tam ,benimkinin iştahı sanırım böyleBenimki de gece çok zor uyuyor ve emmiyor beni gün içinde asla ya ağzına alıp çıkarıyor ya da 1-2 kere emme hareketi yapıp bırakıyordişe ve atağa bağlıyorum inşallah düzelir bir an önce
Of evett ben de kıyafet almadım zayıflıcam diye ama yok ne zayıfladım ne giyecek bişeyşm var cnndsjskkaos
Valla bebişim de öyle sürekli eli parmağı ağzında Me zamandır ,her yer sırılsıklam oluyor inan .Gelse de rahatlasakKızlar diş geleniniz varmı bizimki patlamak üzere kafayı yiycem yiyor hepimizi yumruklar ağzından çıkmıyor huysuz uykuya direniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?