2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızz maşallah kocaman çıkmış geri sil geri sil nazar değecek
Jsbxjsxjsnsjdsjndd kiz ne nazarı değmesin çok kilolu değil normal gidiyor jsbshshdhsbdjs sadece kendisi persentil olarak büyük doğduğu için öyle duruyor ajshwudhskdj
Orınçımı wptan konuşuyoruz napalım hahs
Ayyy ben onu takip ediyodum ya ben de üzülmüştüm kısa çaplı bir süre ban yedi diye

İyi yapıyorsunuz bazen oda şart şimdi bizde banlanıyor muşuz tek li konuşmalarda yasak mı böyle watsaptan sosyal medydan
Gruplasip gitmiyosan ben ban sebebi olduğunu sanmıyorum burda tanışıp reelde görüşmek de mi ban sebebi o zaman wksbwjbdjs herkesin hayatına kimse karışamaz ansbahbdjshdjsj

Evet o dönem şekeri çıktı çok korktum ağladım hatta doktor sonra asıl şeker değerine baktı hba1 gibi biseydi ama hatırlamıyorum çok şükür o.normal çıktı çok kusmak değerleri yüksek gösterir bazen dedi. Bademciklerine baktığın zaman anlarsin bariz büyük ve önde oluyo

Benimki de gece çok zor uyuyor ve emmiyor beni gün içinde asla ya ağzına alıp çıkarıyor ya da 1-2 kere emme hareketi yapıp bırakıyor dişe ve atağa bağlıyorum inşallah düzelir bir an önce
Of evett ben de kıyafet almadım zayıflıcam diye ama yok ne zayıfladım ne giyecek bişeyşm var cnndsjskkaos

Evet kısa süreliydi ama kızdı kendi kapadı
İyi yapıyorsunuz bazen oda şart şimdi bizde banlanıyor muşuz tek li konuşmalarda yasak mı böyle watsaptan sosyal medydan
Yok ya yasak değildir yani
Gruplasip gitmiyosan ben ban sebebi olduğunu sanmıyorum burda tanışıp reelde görüşmek de mi ban sebebi o zaman wksbwjbdjs herkesin hayatına kimse karışamaz ansbahbdjshdjsj
Ahahahshxnc evet güzel noktaya parmak bastın

Uyurken bile piremses bacak bacak üstüne atıyor sbbdjsndjdjjd
kızz maşallah büyümüş büşra yaauyku arkadasımı o sarıldıgı?ben bısey vermeye yada etrafa koymaya korkuyorum hemen yuzune kapatıyor ne bulsakıyafet olur agız mendılı olur sapka olur üzerini örttüğüm ince örtüsü olur ne bulursa

Evet uyku kankisi dndbjdjdbenimki de çekiyor neresine gelirse ama bu nefesini kapatacak kadar büyük değil gündüz uykusunda üstünü örtmedigim için uyku arkadaşı ile uyuyor ama gece uyuyunca alıyorum koynundan tuttuğunu yüzüne çekiyor yemek için jghhhghn yüzünden almayi da öğretmek lazım

Bence bu aylarda düzenliyor uyku çok hayal gibi geliyo bana uykucu şirinimin bile düzenli gitmiyor djndjdjdjd olduğu kadar diye yola devam uzmanlar la göre her şey rutin de gerçek hayat öyle olmuyo malesef

Ayy yerım onun kankısını yaaben gosterıyorum boyle alacsksın dıye ama hıc oralı olmuyoryuzune getırıyo sonra ellerı kus gıbı cırpınıyor napacagını bılemıyor

Ayy yerım onun kankısını yaaben gosterıyorum boyle alacsksın dıye ama hıc oralı olmuyoryuzune getırıyo sonra ellerı kus gıbı cırpınıyor napacagını bılemıyor
Ben uyku öncesi veriyorum eline biraz tepiniyor ısırıp savuruyor falan böyle böyle alışırlar diye düşünüyorum jdhdjdjd

Kızım hiçbir zaman memeye düşkün değildi .Yoğun bakımda iki saatte bir besliyorlardı sanırım o yüzden hep o aralıkta emdi uzun süre .Sonra da reflü atak vs derken ara ara hep bozuldu .Reddiyor desem o da değil tam ,benimkinin iştahı sanırım böyle seninki diş ve ataktandır bence düzelir korkma yani bakınca okuduklarıma kızım çok az emiyor çok az da mama içiyor ayına göreatak vs olunca tamamen bozuluyor .

Ay nasıl gidecek bu kilolar .Oğlumda yine böyleydi 6 aydan sonra o kadar verdim ki 47 ye kadar eski
Kiloma döndüm ama o zaman yaşım 29 ‘du

Kızlar diş geleniniz varmı bizimki patlamak üzere kafayı yiycem yiyor hepimizi yumruklar ağzından çıkmıyor huysuz uykuya direniyor
Valla bebişim de öyle sürekli eli parmağı ağzında Me zamandır ,her yer sırılsıklam oluyor inan .Gelse de rahatlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…