- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.081
Bizde de var son 1 hafta 10 gündür. Neden çözemedimKızlar bebeğim de son zamanlar iştahsızlık var az emiyor sağıp veriyorum 60 ml anca içiyor
Geçmiş olsun diş kaynaklı gibi geldi bana olabilir miKızlar oğlum iki gündür huzursuz dün hafif ateşi vardı koltuk altından ölçtüm 37.8 di calpol verdim hemen ama keyifsiz uyudugunda ağlayarak geri uyanıyor uyanık olduğunda da durmuyor sanki arada böyle birden sancı girer gibi ağlıyor bugun ateşi yok ama aynı keyifsizlik devam ediyor neden olduğunu anlamadım yaşayan var mı acaba
Sıcakkkk çok sıcakkkkBizde de var son 1 hafta 10 gündür. Neden çözemedim
Muhtemelen bu yüzdenSıcakkkk çok sıcakkkk
Bende aynıydım koltuklar halılar yataklar hep kusmuktu. Benim üstüm falan. Makine sürekli çalışıyordu. Hep koktuk halı siliyordum. Nırmal kusmada değil hortum gibi fışkırıyordu. Bebeklerin mide kapakcığı kapanmadığı için dediler gecer dediler. Psikolojimiz bozuldu. Kusarken boğuluyordu birde. Uyuyamıyorduk bile. Götürmediğim yer kalmadı. Hiç kilo almıyor. Herkes başka birşey dedi. En son gastro doktoruna götürdüm. İlaclı film falan cekildi. Gastrotuss baby diye reflü şurubu verdi. Kilo alımı için mama verdi. Yine almadı kilo bugün sma ar mama başlıycam. Dönüşümlü vericem. Kusmasınada şurup çok iyi geldi. İlk hafta şurubu verince hemen kusuyordu. Bende vermedim kusması devamdı. Mideside hassas hemen bulanıyor kusuyor. Sonraki hafta maması bitince hemen biberonun kapağına koyup mama hibi içirdim. Şükür içti iyide geldi. İnşallah kilo alımıda başlar. 2 kilo eksiğimiz varSincapgiller reflü için neler önerdi doktor ilaç kullanımına başladınız mı ?
Ben maalesef üstüne düşüp iyi bir doktora götüremiyorum ama gerçekten artık ilallah geldi bşr evde hergün tüm nevresimler koltuk örtüleri galı örtüleri yıkanırmı üstüne bide bizim üstümüzüde batırıyorlar geçer gçer dediler halen geçmiyor daha az önce bile gaz çıkardı büyük çocuk pat midesini boşalttı üstüme
Evet içiyor ama yetersiz yinede hiç kilo alımı yok. Az içip kilo alımı oluyorsa hiç sorun olmuyor. Bizimki içsede içmesede hep aynıHmm anladımallahım şifa versin bebeklerimiz biran önce düzelsinler inşaşşah .. şansınız beslenme sorunu yok enazından çok şükür ki. Bizim çok sorunlu beslenmemiz her beslenme saatinde terler döküyorum
Oyy gerçekten çok kötü olmuşne dersi vardı acaba kuzununÇok zor bir gece geçirdik akşam dört saat sürdü uyutmam bir saat uyudu gece 1 gibi kalktı sonra sabah 7 ye kadar savaş verdik 7 de ancak uyudubitmiş durumdayım
Selam canım ben 3. Ayın sonun da oldumBayadır giremiyorum kızlar nasılsınız? yazlıkta gelen giden bitmiyor bsndnc regl olanlar tam olarak ne zaman regl oldu ?
Ayyy valla okurken daral geldi bacım senin hiç "müsait değilim" ya da hayır'ın yok mu? Şuan hiç hakkım yokken, kendini bu denli zorladığın için sana kızdım. Valla yakınımda bir arkadaşım olsan bir sirkelerdim kendine bunu yapma diye.
Teşekkür ederim ama dış için erken sanırım bir derdi var ama cozemedimGeçmiş olsun diş kaynaklı gibi geldi bana olabilir mi
Benim kizimda bu sekildeydi malaesef ve öyle uyandığı zaman hiç bir şekilde kabul etmiyordu ne beni ne babasını sadece ağlıyordu gündüz tahammül ediyorsun da gece deli oluyorsun acaba TV telefon tabletle çok vakit geçiriyor muÇok zor bir gece geçirdik akşam dört saat sürdü uyutmam bir saat uyudu gece 1 gibi kalktı sonra sabah 7 ye kadar savaş verdik 7 de ancak uyudubitmiş durumdayım
Yok kaka rengi normaldi. Anne sutuyle besleniyor. Siz mamayla besleniosaniz rengi yesil olabilir sanirim yinede emin degilmKakasının renginde vs bir değişiklik var mıydı acaba? Benim kızım da 1 aydır çok koyu yeşil kaka yapıyor, doktor yeşil kaka normal dsdi ama fotoğrafını vs görmedi. Aptamil uygulamasında kaka testi var oraya yükledim takip edilmeli diye uyarı verdi ben de acaba enfeksiyon mu var diye düsündüm henüz doktoruna soramadım
Insallah ilaclar ise yararda endoskopiye gerek kalmazAynen uzun zamandır hastaneyle uğrastığım icin hiç vakit olmadı girmeye. Her doktor farklı birsey dedi şükür testler iyi çıktı. En son reflü denildi. Dahada devam ederse endoskopi yapılacak
Ada adaya hosgeldinKizlar selamm uzun zaman oldu buraya girmeyeli umarim iyisinizdir eski mesajlari cok oldugu icin okuyamadim
İnşallah yavrum bir sürü şey cekindi. Kac aydır hastaneye git gel uğrasıyoruz. Allahım beterinden korusun. Tüm hasta cocuklara şifa versin inşallah.Insallah ilaclar ise yararda endoskopiye gerek kalmaz
Ekran yasak hiçbir şekilde açmıyoruz ikisinede, zaten açmadığımız için bence bukadar yoruluyoruz diye düşünüyorum 3 yaşını tamamlamalarını bekliyorum ekran için valla zor böylede kışın bide tek odada 9 ay kalacaklarBenim kizimda bu sekildeydi malaesef ve öyle uyandığı zaman hiç bir şekilde kabul etmiyordu ne beni ne babasını sadece ağlıyordu gündüz tahammül ediyorsun da gece deli oluyorsun acaba TV telefon tabletle çok vakit geçiriyor mu
Aa nerelerdesin bacım senKızlar günaydın oyun matı alan var mı plastik olan örtü gibi alsam mı bilemedim. Yerde battaniye seviyorum küçük ama halıya gidiyor yine de. Çok pahalı geldi 1000 lira en ucuzu diğer 2 çocuğuma almamıştım yoktu o zaman gereksiz mi sizce
Bu misafir konusunu eşinle konuşup çözmelisin bence ya biz de çok severiz misafiri ama birbirimize sormadan kabul etmeyiz o curcunanın içinde mücadele veriyorsun resmen
Bu misafir almamış halimiz, gece bile eşimle konuştum bende istiyorum gelsinler biz gidelim gezelim tozalım falan gene ben önemli değilim, benim çocuklarım rezil olduktan sonra hiçbişeyin anlamı yok ben ne hassasiyetle büyütüyorum onları haklısınız vallaAyyy valla okurken daral geldi bacım senin hiç "müsait değilim" ya da hayır'ın yok mu? Şuan hiç hakkım yokken, kendini bu denli zorladığın için sana kızdım. Valla yakınımda bir arkadaşım olsan bir sirkelerdim kendine bunu yapma diye.
çok şükür iyiyiz ya sen nasılsın yoğunmusun bu aralarKizlar selamm uzun zaman oldu buraya girmeyeli umarim iyisinizdir eski mesajlari cok oldugu icin okuyamadim
4. Aydan dolayı böyle sanırım uykuya direniyor herşeye direniyor bebe hayata karşı tepkiliOyy gerçekten çok kötü olmuşne dersi vardı acaba kuzunun
Selam canım ben 3. Ayın sonun da oldumKız nerelerdesin balla bebe doğduğundan beri seni gören cennetlik
Acelya A aynısını düşünüyorum canım demek istediğimi dile getirmişsin kız hakketen taş olsa çatlar bir de iki tane erkek beben var isyan bayrağını çek artık hayır de müsait değiliz de çocuklar hasta de yapamıyorum de niye bu kadar kendini yıpratıyorsun sana da zor bebelerine de zor canım milletin gönlü olacak diye senden gidiyor sinir stres yorgunluk değer mi valla zıkkım yesinler otursunlar evlerinde bir gezmeyi bıraksınlar gitsin başkalarında ne halt ediyorlarsa etsinler valla kuzum canına yazık ya biraz da kendini düşün genç yaşta bu kadar kullandırma kendini Bu arada burcun neydi senim kız merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?