2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Sağolasın, hiç eğlenceli bir yapım yok çok ağır başlı bir yapım var maalesef ha bide çok konuşurlar mış oda bende yok pek konuşmayıda sevmem

Bizde de durumlar aynı emeklemek için var gücüyle uğraşıyor ben destekli oturtuyorum bir süredir ama kızım 5 aylık olacak gerçi bir buçuk ay da erken doğdu ama gelişimi her zaman ayına uygun hatta erken ilerliyor yakında tadımlara da başlarız bu arada emekleyince peşinde olmak gerekecek o yorucu evet ama bence her aşamaya alışılıyor ya .Her şey daha güzel oluyor @maya91

Kusmak şekeri mi yükseltiyormuş ? Boğaz deliğindeki problemi nasıl farkettiniz? Bunları ilk defa duyuyorum daha çnce duymamıştım , bende ikiside kusuyor diyince genetik reflü var dedi çok ayrıntılı bakılmadı ama bakılması lazım galiba

Merhaba emmedigi için sütunuz bitmiş emmedigi zaman nasıl Mastit olmadınız

Ben zzaten şekerden dolayı 9,5 kilo almıştım beybi. 50.5 a düşmüştüm en son sonra emzirirken çok acıkıyorum diye yemeğe abandım 2 kilo aldım ama göbek duruyor
Kaç kilo verdim diyecektimm bende evet sıkı diyetteydin senn
Ben hamileyken pek giremiyordum yazmaıyordum burdan bile midem bulanıyordu doğum sırası yazmaya başladım ozamanda sen gittin

Dönmeleri kötü ordan burdan düşüyorlar sonra gelişim için iyi birşey Tabi, bence bu halleri en iyi zamanları emekleme yürüme vs büyüdükçe daha zorlaşıyor şu açıdan tehlikeli oluyor her adımları nereye gidiyor kafasınımı çarptı yerden bişey mi buldu yedi bide inatlık başlıyor ben de büyüdükçe rahata eriyoruz sanıyordum meğersem bu halleri en rahat halimizmiş tabi 3-4 yaşına geldiklerinde fikrim değişebilir , heran üçüncü gelebilir bize iyikim yalnızım annem felan yanımda yok yoksa kaç çocuk yapacaktım Allah bilir

Peşinden koşmaya razıyım belki zayıflarım gerçi şimdi de bir dakikam boş değil ayakta besliyorum gündüzleri yarımşar saat uykuları süt sağıyorum bulaşık yıkıyorum derken hiç dinlemiyorum eşim işten gelesiye gözlerim kapanmış oluyor

Senin yaşın da küçük dimi ben 35 yaşındayım yok arkadaşım benden geçmiş gerçi kan değerlerim hep alt sınırda d vitaminine bakmadılar aile sağlığında muhtemelen bitik durumda ondan böyle. Demirim ve d vitaminim hiç bilmem yüksek olsun hep böyle doğduğuna pişman geziyorum

Vitaminsizlikten sende enerji düşüklüğüde vardır ondan pes ettin heralde
Burada küçük kaldık ama çevreme göre geç bile evlendim nerdeyse, arkadaşlarım dalga geçiyordu benimle menepoza girmeden evlenseydin diye
Şu hamileliğim bu kadar zor olmasa çocuk bakmasını sorun etmiyorum

Evet senin zor geçmişti. 32 yaşında evlendim 35 yaşında bebek. Allah sağlık, güzel uzun ömür versin evlatlarımıza. Benimki bu kadar kucakçı olmasa ben de yapardım 2. Yi ama hiç düşmüyor kucağımdan oturmak da olmuyor gezincen bakıncan hep bişeler görecek tek tek inceleyecek. Bu çok güzel bişe ama tek bakıyorum ben de zorluyor beni

Karnim sırtıma yapıştı yine o "ben doğurdum göbeği" duruyor üzgünüm snbdbdbdjndjd spor yaparak belki sıkılaşır da gider anca herhalde
Hah o sorun bendede var memeler ve kafa dan ibaretim artık cin alinin memelisini düşününama hafif yada su içince çıkan bir göbek gevşek gevşek

Sevdikleirmle konuşurum eğlenirim ayıpsın bacım ya Bedensel olarak çok ağır ablayım yaa
Snbshdjd ben de dışarda tanımadığım veya samimi olmadığım insanlara güler yüzlü değilim kaşlar çatık dolanıyorum insanlar merhaba demeye çekiniyor ajbshsbdhdjdhdhdj tanidiklarima da böyle bizi sevdiğin için tşk

Kaç kilo verdim diyecektimm bende evet sıkı diyetteydin senn
Ben hamileyken pek giremiyordum yazmaıyordum burdan bile midem bulanıyordu doğum sırası yazmaya başladım ozamanda sen gittin
Geldim bacım geldim hahxhchzb bir de arkadasımı banlamışlardı ondan da moralim bozuktu küstüm buraya zhhzx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…