- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.061
Beslenmesi nasıldı ? Bize de doktor sessiz reflü olabilir dedi kusması hiç yok çünkü öyle olunca sessiz reflü dedi beslenme reddi var biberon istemiyor emmiyor da zaten .. çok üzülüyorum yani reflüden dolayı ağzına geliyordur rahatsız ediyordur ondan yemek istemiyordur dedi doktor ama ihtimal sadece. Tam teşhis nasıl koyuluyor ?Teşekkür ederim sizede gecmiş olsun bizede reflü tanısı kondu
Kakasının renginde vs bir değişiklik var mıydı acaba? Benim kızım da 1 aydır çok koyu yeşil kaka yapıyor, doktor yeşil kaka normal dsdi ama fotoğrafını vs görmedi. Aptamil uygulamasında kaka testi var oraya yükledim takip edilmeli diye uyarı verdi ben de acaba enfeksiyon mu var diye düsündüm henüz doktoruna soramadımBenim bebegim 2 ay boyunca kilo alamadi. Kan kaka ve cis tahlilleri yapildi. Kakasinda enfeksiyon cikti. Ondan dolayi alamamis. Ilac kullaniyoruz simdi. Gecmis olsun
Ben geçen gün doktora gittim ve bu konuyu sordum, sizinle konuşmuştuk benim kızım da biberon çok zor alıyor 1 saat uğraşıyorum her beslenme saatinde. Benim kızımda sessiz reflü var ama bunun düz biberon reddi olduğunu ve bu aylarda görülebildiğini söyledi. 4.ayda daha da büyük beslenme reddi olabiliyor dedi hatta meme reddi de olabiliyormuş anne sütü alanlarda. Eds önerdi bana ve gece beslemelerini atlama dedi uykuluyken rahat içtiği için. Maalesef bu ayki kilo alımı geride kaldı, zaten düsük kilolu dogmustu ben de cok üzülüyorum resmen cocugu aglata aglata mama iciriyorum insallah en kısa zamanda gecerBeslenmesi nasıldı ? Bize de doktor sessiz reflü olabilir dedi kusması hiç yok çünkü öyle olunca sessiz reflü dedi beslenme reddi var biberon istemiyor emmiyor da zaten .. çok üzülüyorum yani reflüden dolayı ağzına geliyordur rahatsız ediyordur ondan yemek istemiyordur dedi doktor ama ihtimal sadece. Tam teşhis nasıl koyuluyor ?
Aynen uzun zamandır hastaneyle uğrastığım icin hiç vakit olmadı girmeye. Her doktor farklı birsey dedi şükür testler iyi çıktı. En son reflü denildi. Dahada devam ederse endoskopi yapılacakSiz onceden yaziyordunuz hatirliyorum yogun kusmalari vardi dimi
Benim bebeğimin icmesi iyi ama icerken kendini arada geri atıyor. Beslenmesijde sorun yok ama kusması coktu. Şiddetli şekilde fışkırarak kusuyordu. Birde kuru öksürüğü vardı sanki boğazı gıcıklanıyor gibi. Birde ağzında sakız varmıs gibi birşeyler çiğneyip duruyordu. Ağzından ilac vererek film çektiler. Orda dediler şiddetli reflüsü var diye.Beslenmesi nasıldı ? Bize de doktor sessiz reflü olabilir dedi kusması hiç yok çünkü öyle olunca sessiz reflü dedi beslenme reddi var biberon istemiyor emmiyor da zaten .. çok üzülüyorum yani reflüden dolayı ağzına geliyordur rahatsız ediyordur ondan yemek istemiyordur dedi doktor ama ihtimal sadece. Tam teşhis nasıl koyuluyor ?
Ay 4. Ayda daha ne kadar reddedebiliyor acaba ya çok korkuyorum o zaman naparızzBen geçen gün doktora gittim ve bu konuyu sordum, sizinle konuşmuştuk benim kızım da biberon çok zor alıyor 1 saat uğraşıyorum her beslenme saatinde. Benim kızımda sessiz reflü var ama bunun düz biberon reddi olduğunu ve bu aylarda görülebildiğini söyledi. 4.ayda daha da büyük beslenme reddi olabiliyor dedi hatta meme reddi de olabiliyormuş anne sütü alanlarda. Eds önerdi bana ve gece beslemelerini atlama dedi uykuluyken rahat içtiği için. Maalesef bu ayki kilo alımı geride kaldı, zaten düsük kilolu dogmustu ben de cok üzülüyorum resmen cocugu aglata aglata mama iciriyorum insallah en kısa zamanda gecer
Hmm anladımBenim bebeğimin icmesi iyi ama icerken kendini arada geri atıyor. Beslenmesijde sorun yok ama kusması coktu. Şiddetli şekilde fışkırarak kusuyordu. Birde kuru öksürüğü vardı sanki boğazı gıcıklanıyor gibi. Birde ağzında sakız varmıs gibi birşeyler çiğneyip duruyordu. Ağzından ilac vererek film çektiler. Orda dediler şiddetli reflüsü var diye.
Kilo alımı bence benim bebeğinde çok iyi gitmiyoe red ettiği için ama mama değil o konuda bilgim yok , reflü benim bebeğimdede var canımKızlar merhaba bebeği kilo alamayan var mı? Benim bebeğimin kilo alımı durdu. Mama değişikliğide işe yaramıyor. Reflü tanısı kondu başına gelen var mı?
Benimkinin de kilo alimi cok cok yavasladi, bir ayda 300 gram aldi, erken dogumdu bir ay kadar, tamam 3 den 4 ten sonra azalacak kilo alimi ama sikinti gibime geliyor benim su an, tasincaz diye duzgun doktor da bulmadim iyice geriliyorumKilo alımı bence benim bebeğinde çok iyi gitmiyoe red ettiği için ama mama değil o konuda bilgim yok , reflü benim bebeğimdede var canım
Ben 4.5 ay gecince oldumBayadır giremiyorum kızlar nasılsınız? yazlıkta gelen giden bitmiyor bsndnc regl olanlar tam olarak ne zaman regl oldu ?
Aaa daha vaktim var demek ki tadını çıkarayımBen 4.5 ay gecince oldum
Aspiratör varsa ışığını ve sesini açmayı deneyin, ayakta aşağıbyukarı yaylanarak deneyin, gün içinde mümkünse zorlamayın ya da uykulu anlarında teklif edin ben o şekilde aşmıştım o süreci. Bir de ev sıcak olmamalı havalandırma ve serinlik sağlanmalı sıcaktan da yapabiliyorlar. Bunlar benim deneyimlerimBen geçen gün doktora gittim ve bu konuyu sordum, sizinle konuşmuştuk benim kızım da biberon çok zor alıyor 1 saat uğraşıyorum her beslenme saatinde. Benim kızımda sessiz reflü var ama bunun düz biberon reddi olduğunu ve bu aylarda görülebildiğini söyledi. 4.ayda daha da büyük beslenme reddi olabiliyor dedi hatta meme reddi de olabiliyormuş anne sütü alanlarda. Eds önerdi bana ve gece beslemelerini atlama dedi uykuluyken rahat içtiği için. Maalesef bu ayki kilo alımı geride kaldı, zaten düsük kilolu dogmustu ben de cok üzülüyorum resmen cocugu aglata aglata mama iciriyorum insallah en kısa zamanda gecer
Ben bu ay bebegi asiya goturdugumde degerlerime baktircam. Bende istah sorunu yok ama bazi seylerin eksik oldugunu hissediyorum. Seninki belkide pskolojik olabilir. Yinede kendini ihmal etme bir sekilde hastaneye git baktir degerlerine canim
Demir eksikliği bazı vitamin eksikliiğide iştah kaybı yapabiliyormuş hastaneye gidememek çok zor işte burda bir gidebilsek,Benim moralim hep bozuktu hep üzgündüm yani lokmalar boğazıma diziliyordu lohusalık psikolojisiyle sürekli ağlama halinde olduğum için yiyemiyordum bence. Sırf süt olsun diye yiyordum ne yiyorsam. Elenatal 3 vermişti kadın doğum doktorum
Bu misafir konusunu eşinle konuşup çözmelisin bence ya biz de çok severiz misafiri ama birbirimize sormadan kabul etmeyiz o curcunanın içinde mücadele veriyorsun resmenDemir eksikliği bazı vitamin eksikliiğide iştah kaybı yapabiliyormuş hastaneye gidememek çok zor işte burda bir gidebilsek,
üzüldüğüm bişeyde yok buara sadece çok yorucu herşey diğer gün gene misafirim geliyor yatılıya haftaya gene var yatılı bunun harici hergün yemeğe geliyor misafir evde zaten misafirim üstüne benim büyük oğlum ne laftan anlıyor ne duruyor ne uyuyor ne yiyor burnumuzdan getiriyor baktım ki 18. Aydada bir atak varmış aman Allahım bunasıl bişey hiç bukadar kötü olmamıştı üstünede hastalanmış, buda 4. Ay ayağında emmiyor düzgün uyumuyor dün gece 2 saat bile uyuyamadım, ki her gece böyle yim artık sofrayada oturma diye bişey yok vık biri ağlar diğerinin yemeğini yedirene kadar herkes doyar kalkar tekrar diğeri ağlar öbürü kusar kusmaları meşhur birde bunların
Ayyy valla okurken daral geldi bacım senin hiç "müsait değilim" ya da hayır'ın yok mu? Şuan hiç hakkım yokken, kendini bu denli zorladığın için sana kızdım. Valla yakınımda bir arkadaşım olsan bir sirkelerdim kendine bunu yapma diye.Demir eksikliği bazı vitamin eksikliiğide iştah kaybı yapabiliyormuş hastaneye gidememek çok zor işte burda bir gidebilsek,
üzüldüğüm bişeyde yok buara sadece çok yorucu herşey diğer gün gene misafirim geliyor yatılıya haftaya gene var yatılı bunun harici hergün yemeğe geliyor misafir evde zaten misafirim üstüne benim büyük oğlum ne laftan anlıyor ne duruyor ne uyuyor ne yiyor burnumuzdan getiriyor baktım ki 18. Aydada bir atak varmış aman Allahım bunasıl bişey hiç bukadar kötü olmamıştı üstünede hastalanmış, buda 4. Ay ayağında emmiyor düzgün uyumuyor dün gece 2 saat bile uyuyamadım, ki her gece böyle yim artık sofrayada oturma diye bişey yok vık biri ağlar diğerinin yemeğini yedirene kadar herkes doyar kalkar tekrar diğeri ağlar öbürü kusar kusmaları meşhur birde bunların
Ben hemen 2.ay olmustumBayadır giremiyorum kızlar nasılsınız? yazlıkta gelen giden bitmiyor bsndnc regl olanlar tam olarak ne zaman regl oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?