- 29 Mart 2024
- 779
- 1.912
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.161
Saçının arkası bizimki gibi uzunUyurken bile piremses bacak bacak üstüne atıyor sbbdjsndjdjjd
Bende en son banyosunda kestim saçını çok uzun olmuştu artık arkalarda dökülünce garip görünüyor kulak üstü tepe boyun kısmı kestim derli toplu olduSaçının arkası bizimki gibi uzunbadisinin içine giriyor. Annem kes bunları yakar çocuğu dedi. Geçen akşam banyodan önce eşim tuttu ben de kestim. Aa bir de baktım ki ense üzerinde tam boyunla kafanın birleştiği yerler kızarmış isilik olmuş. Banyodan sonra sudocrem sürdüm oralara. Geçmiş sabah. Her gün banyo yapıyor nasıl oldu anlamadım ama sıcaktan olmuştur tabi.
Hosbulduk canim yaa annemlere gecmistim orda bakamadim gelen gidenler eve geldim yine gelen gidenAda adaya hosgeldinnerelerdesin kiz
Ben de iiyim canim sorma gwlen giden oluyor ilk zamanlarda kabul etmedim diyeçok şükür iyiyiz ya sen nasılsın yoğunmusun bu aralar
Benim bebenin uzun olmayan yeri kalmadı zaten doğduğunda da çok saçlıydı ev serin olduğu için saçtan kaynaklı bir isilik görmedim ama bakayım yarın yine belki vardır dikkatimi çekmemiştirSaçının arkası bizimki gibi uzunbadisinin içine giriyor. Annem kes bunları yakar çocuğu dedi. Geçen akşam banyodan önce eşim tuttu ben de kestim. Aa bir de baktım ki ense üzerinde tam boyunla kafanın birleştiği yerler kızarmış isilik olmuş. Banyodan sonra sudocrem sürdüm oralara. Geçmiş sabah. Her gün banyo yapıyor nasıl oldu anlamadım ama sıcaktan olmuştur tabi.
Biz kel kaldık zaten skxbjsskjjdBende en son banyosunda kestim saçını çok uzun olmuştu artık arkalarda dökülünce garip görünüyor kulak üstü tepe boyun kısmı kestim derli toplu oldubenden çok saçı varmış
Yaa maşallah sana valla bu şartlarda 3. Düşünebiliyorsun. Benim pertim çıkıyorDönmeleri kötü ordan burdan düşüyorlar sonragelişim için iyi birşey Tabi, bence bu halleri en iyi zamanları emekleme yürüme vs büyüdükçe daha zorlaşıyor şu açıdan tehlikeli oluyor her adımları nereye gidiyor kafasınımı çarptı yerden bişey mi buldu yedi bide inatlık başlıyor ben de büyüdükçe rahata eriyoruz sanıyordum meğersem bu halleri en rahat halimizmiş tabi 3-4 yaşına geldiklerinde fikrim değişebilir , heran üçüncü gelebilir bize iyikim yalnızım annem felan yanımda yok yoksa kaç çocuk yapacaktım Allah bilir
Nasıl gidecek bu kilolar gerçekten. Ben 12,5 kilo almıstım 8-9 kilosu kaldı bende. Sütüm olsun diye tatlı bağımlısı oldum. Süt olmadı bağımlılık kaldıPeşinden koşmaya razıyım belki zayıflarımgerçi şimdi de bir dakikam boş değil ayakta besliyorum gündüzleri yarımşar saat uykuları süt sağıyorum bulaşık yıkıyorum derken hiç dinlemiyorum eşim işten gelesiye gözlerim kapanmış oluyor
Ben de bebek karnımda gelişsin diye son haftalar yedim de yedim boy 170 kilo 88 ah ne yapam nerelere gidemYaa maşallah sana valla bu şartlarda 3. Düşünebiliyorsun. Benim pertim çıkıyorherkes çocuk yapınca neden daha önce yapmadım diye çok pişman olacaksın diyordu. Valla şuan için hiç pişman değilim iyi ki doya doya yaşayıp sonra yapmışım
Nasıl gidecek bu kilolar gerçekten. Ben 12,5 kilo almıstım 8-9 kilosu kaldı bende. Sütüm olsun diye tatlı bağımlısı oldum. Süt olmadı bağımlılık kaldı
İnşallah veririz biran önceBen de bebek karnımda gelişsin diye son haftalar yedim de yedim boy 170 kilo 88 ah ne yapam nerelere gidem
İnşallah hallederiz bacım bakalım pilatese başlayacak zamanı nasıl buşcazNasıl gidicek bu göbek yaa, pt olan arkadaşım 6. Ayda gider dedi gitmezse pilatesle hallederiz dedi
Kız bacım kızı bulcam diye zorlama bence sen 3 te doğursan erkek 4 te doğursan erkek olurDönmeleri kötü ordan burdan düşüyorlar sonragelişim için iyi birşey Tabi, bence bu halleri en iyi zamanları emekleme yürüme vs büyüdükçe daha zorlaşıyor şu açıdan tehlikeli oluyor her adımları nereye gidiyor kafasınımı çarptı yerden bişey mi buldu yedi bide inatlık başlıyor ben de büyüdükçe rahata eriyoruz sanıyordum meğersem bu halleri en rahat halimizmiş tabi 3-4 yaşına geldiklerinde fikrim değişebilir , heran üçüncü gelebilir bize iyikim yalnızım annem felan yanımda yok yoksa kaç çocuk yapacaktım Allah bilir
Geldim bacım geldim hahxhchzb bir de arkadasımı banlamışlardı ondan da moralim bozuktu küstüm buraya zhhzx
Amannn niye banladılar ki merak ettim bende anasayfa da çok görüyordum o nicki tanımıyorum ama çok denk geliyordukOrınçımıwptan konuşuyoruz napalım hahs
Ben bugün minik bir beyazlık gördüm sanki tam anlamadım da ama yarın bir dikkatli bakayım bir fotosunu atabilir misiniz aynı şey mi bakayım anlayamadım ben deKızlar diş geleniniz varmı bizimki patlamak üzere kafayı yiycem yiyor hepimizi yumruklar ağzından çıkmıyor huysuz uykuya direniyor
Bizimki uyandı yine 5 buçuğa doğru da emzirdim bakalım uyur inşallahBu gece de kimse yok gibi kızBegonvil9699 begoş buralarda mısın az daha yanlış etiketliyordum bende
Şimdi uyandı benimki khgfffhklşş gexe 2-4 arası uyanıktı maalesef ama giremedim gözümü açamadıım içinBu gece de kimse yok gibi kızBegonvil9699 begoş buralarda mısın az daha yanlış etiketliyordum bende
Yine sen gittin ben geldimBu gece de kimse yok gibi kızBegonvil9699 begoş buralarda mısın az daha yanlış etiketliyordum bende
Sen gittin mi bilmiyorum ama ben geldiiiimm sjxhsbxsjdj günaydınnnnnYine sen gittin ben geldimbizim bebeler devir teslim yapıyor birbirine herhalde
Günaydın, yok gidemedim burdayımSen gittin mi bilmiyorum ama ben geldiiiimm sjxhsbxsjdj günaydınnnnn
Ay benimkindede o dogum lekesinden var ensesindeBenim bebenin uzun olmayan yeri kalmadı zaten doğduğunda da çok saçlıydı ev serin olduğu için saçtan kaynaklı bir isilik görmedim ama bakayım yarın yine belki vardır dikkatimi çekmemiştirensesinin tam üzerinde saçın içinde kirmizilik vardi zaten doğum lekesi zaten ev de sıcaksa saç iyice basiyodur bebeleri iyi yapmışsın
Biz kel kaldık zaten skxbjsskjjd
Güneş kuş salmadı galiba sjbdhshshwjdnGünaydın, yok gidemedim burdayım
Çilek yiyip ensene mi sürdün elini jshuwduwjie annemin teorileriAy benimkindede o dogum lekesinden var ensesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?