2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Uyurken bile piremses bacak bacak üstüne atıyor sbbdjsndjdjjd
Saçının arkası bizimki gibi uzunbadisinin içine giriyor. Annem kes bunları yakar çocuğu dedi. Geçen akşam banyodan önce eşim tuttu ben de kestim. Aa bir de baktım ki ense üzerinde tam boyunla kafanın birleştiği yerler kızarmış isilik olmuş. Banyodan sonra sudocrem sürdüm oralara. Geçmiş sabah. Her gün banyo yapıyor nasıl oldu anlamadım ama sıcaktan olmuştur tabi.

Bende en son banyosunda kestim saçını çok uzun olmuştu artık arkalarda dökülünce garip görünüyor kulak üstü tepe boyun kısmı kestim derli toplu oldubenden çok saçı varmış

KIzlar bebegimde meme reddi var yaklasik 1 aydir emmiyor sagip veriyorum phlips avent vardi ama cekim gucu cok azaldi sanki sutum de artik yetmiyor hastane tipi kiralasam diyorum ya da oneriniz nedir?

Benim bebenin uzun olmayan yeri kalmadı zaten doğduğunda da çok saçlıydı ev serin olduğu için saçtan kaynaklı bir isilik görmedim ama bakayım yarın yine belki vardır dikkatimi çekmemiştir ensesinin tam üzerinde saçın içinde kirmizilik vardi zaten doğum lekesi zaten ev de sıcaksa saç iyice basiyodur bebeleri iyi yapmışsın
Bende en son banyosunda kestim saçını çok uzun olmuştu artık arkalarda dökülünce garip görünüyor kulak üstü tepe boyun kısmı kestim derli toplu oldubenden çok saçı varmış
Biz kel kaldık zaten skxbjsskjjd

Benim oyun matım,ikiye katlı şekilde koydum burada .Çift taraflı ,emeklemesi dönmesi vs için bence çok uygun bir zemini var .
[/QUOTE]
Aynen ben de bu yüzden istiyorum ama bir yandan da kalabalık sevmiyorum. Çok güzelmiş modeli

Yaa maşallah sana valla bu şartlarda 3. Düşünebiliyorsun. Benim pertim çıkıyor herkes çocuk yapınca neden daha önce yapmadım diye çok pişman olacaksın diyordu. Valla şuan için hiç pişman değilim iyi ki doya doya yaşayıp sonra yapmışım
Nasıl gidecek bu kilolar gerçekten. Ben 12,5 kilo almıstım 8-9 kilosu kaldı bende. Sütüm olsun diye tatlı bağımlısı oldum. Süt olmadı bağımlılık kaldı

Ben de bebek karnımda gelişsin diye son haftalar yedim de yedim boy 170 kilo 88 ah ne yapam nerelere gidem

Nasıl gidicek bu göbek yaa, pt olan arkadaşım 6. Ayda gider dedi gitmezse pilatesle hallederiz dedi
İnşallah hallederiz bacım bakalım pilatese başlayacak zamanı nasıl buşcaz
Kız bacım kızı bulcam diye zorlama bence sen 3 te doğursan erkek 4 te doğursan erkek olur bende kendimde tam tersini hissediyorum o yüzden zirvede bırak hiç hayat kaliteni daha da düşürme
Geldim bacım geldim hahxhchzb bir de arkadasımı banlamışlardı ondan da moralim bozuktu küstüm buraya zhhzx
Orınçımı wptan konuşuyoruz napalım hahs
Amannn niye banladılar ki merak ettim bende anasayfa da çok görüyordum o nicki tanımıyorum ama çok denk geliyorduk
Kızlar diş geleniniz varmı bizimki patlamak üzere kafayı yiycem yiyor hepimizi yumruklar ağzından çıkmıyor huysuz uykuya direniyor
Ben bugün minik bir beyazlık gördüm sanki tam anlamadım da ama yarın bir dikkatli bakayım bir fotosunu atabilir misiniz aynı şey mi bakayım anlayamadım ben de

Ay benimkindede o dogum lekesinden var ensesinde

Günaydın, yok gidemedim burdayım
Güneş kuş salmadı galiba sjbdhshshwjdn
Ay benimkindede o dogum lekesinden var ensesinde
Çilek yiyip ensene mi sürdün elini jshuwduwjie annemin teorileri ben cilek veya nar yediğimde vaoooo olurdu leke cikacak cocukta diye.... Hem ensesinde çıktı hem poposunda sjsbshdbjdbdjdjdjd hadi ense ok de çileği totoma sürecek halim yok annemin hurafeleri işte skdhshdjenjdnd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…