2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Evet bunu bende duymustum ama hamileyken cilek yememistim uydurmasyon yani

Bu meme reddi ne zaman bitiyor kafayı yemek üzereyim ağzına alıyor tutuyor emmiyor ya da bir iki kere yavaşça çekip bırakıyor aç ama emmiyor ya. Biberona mı alıştı bu yine napıcam ben sağmak istemiyorum zaten 70-90ml anca çıkıyor offf ne büyük dert bu emzirmek ya

Bizimki uyandı yine 5 buçuğa doğru da emzirdim bakalım uyur inşallah
İnşallah uyudu mu bari kuzusu
Şimdi uyandı benimki khgfffhklşş gexe 2-4 arası uyanıktı maalesef ama giremedim gözümü açamadıım için
Ahah denk gelememişiz baciko seninki de çok uyanıyor demek ki ya gündüz nasıl uyuyor
Yine sen gittin ben geldim bizim bebeler devir teslim yapıyor birbirine herhalde
Ay evet hep öyle oluyor kuzum benden sonra buralar sana emanet
ipeksi19 kız ne çok begenmissin 19 bildirim hepsi sana ait wkhswbdjsjdj
Kız hepsini okudum severim seni bilirsin beğenirim

Gündüz uykulaeı güzel ama fazla uyumak istiyor gündüz, öyle olunca da gece çok uyanıyor ayarlayamıyorum bir türlü

Öyle gerçekten 4 ten sonra bitiyor diye biliyorum inşallah sıkıntısız atlatırız

Gündüz uykulaeı güzel ama fazla uyumak istiyor gündüz, öyle olunca da gece çok uyanıyor ayarlayamıyorum bir türlü
Benimkinin gündüzü de az gündüzler de birbirini tutmuyor bir düzeni oturtamadık

Öyle gerçekten 4 ten sonra bitiyor diye biliyorum inşallah sıkıntısız atlatırız

Benimkinin gündüzü de az gündüzler de birbirini tutmuyor bir düzeni oturtamadık
Ay inşallah ya beniöki memeyi bırakacak sanki ama
Evet ben de oturtamadım canım 1.5-2 saatte bir uyuyor ama o zmaan gece neden düzelmedi anlamış değilim

Günaydııın canolaarayy ben sarımsaklı kabak tarator yemıstım ıkı gun ust uste dun bebıto gazdan aglaya aglaya kıvrandı dun gece amam dıkkat edın yerken sarımsagı dıye yazıyım dedımbide işe basladıgım ıcın her oglen gıdemıcem cok sıcak bu ara havalar benım süt sagma makınam bi işe yaramaz bababeo gıyılebılır sut sagma makınasıydı 30mm anca cıkarıyor hıc cekmıyor.tavsıyelerınızı yazında bugun bı sut sagma makınası alayım mınnosuma süt versın annem ya ben yokken.

offf ne büyük dert bu emzirmek ya
Ben de sanıyorum ki bebe memeye konunca cukcukcuk emecek
Şarıl şarıl süt boşalacak ben diğer memedekini mochi ile toplayacağım, depo yapıcam. Meme ucum yara olacak, süt üstüme başıma akmasın diye ped koyucam falan

Ne süt şarıl şarıl, ne bebe ha deyince memeyi alıyor, meme yara olmadı, hiç diğerinden akmadı, ped med hak getire

Evdeki hesap ve çarşı

Evdeki hesap çarşıya uymuyor gerçekten. Bende 10-15 paket süt saklama poşeti almıştım. İşe dönmeden stok yapacaktım. Şimdi bile yetmiyor bebeğime ne stoğu off ne kadar takmayacağım desemde çok üzülüyorum. Sınavımız buymuş herhalde

Canım ben elimle baktım eli mi diş kaşıyıcı olarak kullanmaya çalışıyordu farkettim çekebilir miyim bilmiyorum

Dii belirtisi zaten bunların hepsi

Benim minnoşun poposunda da ten renginden 2-3 kat koyu minik bir leke var. Aynısı benim de göbeğimde var. Nar yedim ben de wma inanmıyorum, bana hurafe geliyor onu yeme bunu yeme leke olur demeleri. Ciğer doğrarken sürme elini diyen de var.

Uzulme canım benımkıde emmek istemiyor ıkı haftadır bende bugun phılıps aventın sagma makınasını aldım ınsallah ıyı süt cıkarda 6 aya kadar bari bıraz anne sütü almasını istiyorum inşallah basarabılırım.mamaya alıstı benımkıde sanırım ,aç ama memeyı emmıyor kavga edıyor mama ıstıyor

Begonvil9699 kaç saatte çıkıyor 70-90 memelerde saatlik 15-20 arası birikiyor zaten 24 saatte 2 göğüs x 24 x15 =720 yi 3 ay için yeterli dedi doktor

İhtiyaç olarak mamada çok ml veriyoruz ya zannediyoruz ki anne sütü de öyle olmalı ama besleyicilikleri farklı saatte 3 aylık bebek için ihtiyaç 30 ml 4 aylık için 40 ml olarak hesaplanıyor yani günlük 720-960 arası bir süt gerekiyor bu 70 leri sağdığın aralıklara göre yeterli olabilir ben de 50-60 şeklinde toplamda iki göğüsü 11 kere sağdım geçen gün 660-670 gibi bişi çıktı doktor kalanı takviye et dedi ama ben kilo alımı az diye her emme sonrası (öğlen-gece arası sabah ve gece uykularında vermiyorum) 1,5-2 ölçek mama veriyorum

Bir de kilo konuşulmuş ben tüm aldığımı verdim hatta hastane sürecinde altına da düşmüştüm geri aldım ama pantolonlar yine olmuyor kalça ve göbek büyümüş sezaryen olsa da kalça normal doğum gibi hazırlamış kendini

Ben sarımsak çoğu yemeğime atıyorum makarna salatasi vs yaptiysam ona bile çiğden atmış olabilirim veya mantı yogurduna... Hiç gaz yaptığını görmedim belki bunyeden bunyeye degisiyordur

Ben sarımsak çoğu yemeğime atıyorum makarna salatasi vs yaptiysam ona bile çiğden atmış olabilirim veya mantı yogurduna... Hiç gaz yaptığını görmedim belki bunyeden bunyeye degisiyordur
Ayy yemege bende bıraz koyuyordum ama hıc cıgden yememıstım.2 diş koymus taratora sordum da nasıl gaz yaptı nasıl gaz yaptı bide sülfür kokulu

Ben de sadece emziriyorum hiç sagmadim ama şuan sagsam eminim o kadar az çıkacak ki.. hakbuki bebeğe yetiyor mesela. O ölçülere bakıp da psikolojinizi bozmayin bence. Bebeklerin mideleri hala aşırı aşırı büyümedi, sütler de bir süre sonra yağlaniyormus galiba daha doyurucu olmasi açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…