2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
İnşallah canım ya biberona alışmıştır o daha rahat geliyor bebişlere benimki de biberon istiyor içine su bile koysam keyifle içiyor sıpa ya
Valla kaç saatte bilmiyorum 120-70-90 çıktığı oldu ama mesela bugün dğzgün emmedi gece de kısa emdi sağdım toplam 50yi zor gördüm neyle alakalı anlamadım hiç. Birlaç saat sonra tekrae sağıp bakayım. 2-3 aylıkken sabah sağdığımda 180ml oluyordu şimdi şok oldum 50 falan görünce ya
ya gerçekten kşlo versek de fizik düzelmiyoe mu acaba spor yapsak öyle olur belki

Kuzum sen hangı makınayı kullanıyorsun sagım ıcın?rezene cayı ıc bugun bol su iç bide tahin ye bol bol ınsallah artar yıne.benım hep 30ml cıkıyo ama benım sagma makınası hıc ıyı cekmıyor.ınsallah yenı gelecek makınayla cok cıkar.yapay zeka dıyorkı 25 ml anne sutu 250ml anne sutunden daha degerlı dıyor.o yuzden verebıldıgımız kadar vermeye calısacagız.6 ay barı verebılırsek cok ıyı olur

Ben sağınca 30 cc anca çıkıyor artık. Sağımda daha az oluyormuş diyorlar mama vermeden götüremem süreci yine de.

Eşimin kuzeni benden 1,5 ay sonra doğum yaptı. Kız incecik olmuş. Tabi her bünye farklı Ama yine de storyde görünce utandım kendimden. İnşallah arkamdan konuşulmuyordur bu da şişti gitti diye

Canım ben sağarak verdiğim dönemde mochi şarjlı kullanıyordum memnundum ama sanki çekim gücü mü azalmış bişey olmuş sesi de değişik geliyor. Yine de tek göğsüme takıyorum diğerni de elektrikli lansinohla sağıyorum. Şurda 2 ay kaldı inşallah sabredelim biraz daha
Evet ben de zaten 3 kere 90ml mama veritordum gün içinde, şimdi arttırmam gerekecek yetmezse. Zaten 120-150 olmalı içmesi gereken mama ama emziriyorum diye çok vermiyordum

Hahshshshsjja aynı şeyi düşünüyorum ya bizim okuldaki hocalae da doğumdan sonra incecik oldu ben aynıyım okula başlayınca buna nolmuş derler kesin

Kızlar dün akşam yemek yerken Uraz'ı da mama sandalyesine koyduk ağladığı için. Yemeklere nasıl bakıyor daha önce de yapıyordu ama dün başkaydı. Ben de mama kaşığının ucunu çook az tırnaknucu kadar az, yoğurda değdirip eline verdim. Keyfini anlatamam. Resmen kaşığı yuttu. Tekrar İsteyince baktım işin rengi değişiyor, aldım elinden kaşığı. Bizim dr 5. Ay tadımlara başlayabilirsiniz demişti ama ben yine bekliycem çünkü emme refleksi devam ediyor çiğneyemez ki. Sizde emme refleksi devam ediyor mu? Normalde 4-5 aya doğru kaybolması gerekir.

Hep bu toplum baskısı beni mahfeden eşim aslında öyle çok yemek de yiyen biri değilim çünkü. Abur cubur delisi. Cips çerez bisküvi dolu cekmece. Dolap çikolata öyleO yerken canım çekiyor. Zaten yine onun yüzünden kilolu girdim hamileliğe. Ne güzel zayıflamıştım düğün için. Ciddi yasak koymanın zamanı geldi galiba.

Ah ah bu eşler aynısı var bende de kxkxksksks 53 kiloyla evlendim fittim spora gidiyordum 58le hamile kaldım. Çok sağlıksız besleniyor beni de alıştırdı maalesef ve şu an 74 kiloyum.. bakalım kendisi de kararlı beraber kilo vericez dikkat etmeye başladık birkaö gündür inş işe yarar

Ben de lansinoh medela ve bebebao var medela en iyisi eski bir model dolap uygulamasından ikinci elini 250 ye almıştım. Aynısından bir tane de benim kardeşimden gelen vardı yedek olsun diye almıştım öyle alabilirsiniz foto koyucam birazdan

Begonvil9699 24 saat tam saparsan anlarsın durumu doktor 10:00 da sol 12:00 de sağ 14:00 sol şeklinde sağ dedi 15 dk

Bebebao da aslında güzel ama tam oturmadı gerekiyor göğüs biraz yumuşak ise çok zor oluyor dolu göğüste işe yarıyor medela daha can yakıyor ama söyleyeyim baya vakumluyor çünkü
Ben sevemedım ya bebebao yu.tam cekmıyor sankı ,dedıgın gıbı yumusak benım gogusler ondandır belkı.yada sütüm gercekten cok azdır phılıpsı deneyınce anlayacagım bakalım.
Begonvil9699 deneyecegım bakayım,iyi gelırse yazıcam sana canım tüm tuslara bastım bakalım bestlak rezene cayı yulaf vs.bakalım kac cc cıkaracak phılıps.

Deli çıkıcam artık, yanından ayrıldığım an kıyamet kopuyor. Göbekten hala bağlı gibi sürekli dipdibe. Herkesinki mi böyle, benimki mi böyle anlamadım
Kuzum bunalınca aklına benı getir keske bende yanında olsamda yıne tuvalete gondermese benıbenımkıde oyle bu arada illa yanında babası yada ben olucam odadan cıkınca aglıyo hemenbesıgını wc nın onune getırıp oyle gırdıgımı bılıyorum

Evet haksız yere yemişti diye hatırlıyorum iyi yapmış bence giderek djdbdjndjd düzgün iş yapsınlar...
Maalesef
Firmada sağıyor musun canım gün içinde
Bebebao da aslında güzel ama tam oturmadı gerekiyor göğüs biraz yumuşak ise çok zor oluyor dolu göğüste işe yarıyor medela daha can yakıyor ama söyleyeyim baya vakumluyor çünkü
Bebebao kullanıyorum ben de çok memnunummm

Maalesef

Firmada sağıyor musun canım gün içinde

Bebebao kullanıyorum ben de çok memnunummm
Yok canım öglenlerı eve gıdıp gelıyordum ama 15 dakıka zaman kalıyor sadece bu sıcaklarda artık gıdemem o yuzden sagacagım.işe bebebaoyu getırırım,evde phılıpsi kullanırım.elektrıklı aldım onu kullanamam dısarda.yaa sız memnunmusunuz bak bebebaodan demekkı bende süt yok,30cc cıkarıyor benden fix standart.bakalım nolacak bende merakla beklıyorum.süt işi yorucu iş ya,bıde memeyle kavgası basladı bu ay gonlu olacakta emecek.zor ya annelşk vicdanı işte

Yulaf lapası ve promalt ve lacmix tablet önerdi benim doktorun

Benim o attığım medela pille de çalışıyor çekim gücü düşmüyor ikinci el ucuzundan alıp deneyebilirsin ama Philips de iyidir

Bu emme refleksi dedigimiz tam olarak ne? Benimkinin reflusu var ya, agzina gelen peynirlesmis olanlari gevis getirir gbi cigniyor, simdi dusundum de bu cocuk ek gidaya hazir gbi dedim ben de bi sandalye alip oturtmak istiyorum artik, bir kac dakikaligina rahat ederim belki diye henuz baslatmicam ama bizle masaya otursun istiyordum yavastan

Emme refleksi nasl kayboluyorki acaba. Emmeye devam eden bebek nasil birakcakmis o refleksi

Desteksiz oturmaya basladimi seninki cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…