- 4 Kasım 2020
- 2.064
- 2.988
- 83
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.221
Hiçbir iş yapamıyorum yemek yok temizlik yok yanlız kalmak istemiyor hanımefendi illa yanında olup onla konuşucam boş boşta dursam kızıyorDeli çıkıcam artık, yanından ayrıldığım an kıyamet kopuyor. Göbekten hala bağlı gibi sürekli dipdibe. Herkesinki mi böyle, benimki mi böyle anlamadım
Hiç durmadığında ana kucağına koyup wc önüne park edip giriyorum ben debunalınca aklına benı getir keske bende yanında olsamda yıne tuvalete gondermese benıbenımkıde oyle bu arada illa yanında babası yada ben olucam odadan cıkınca aglıyo hemen besıgını wc nın onune getırıp oyle gırdıgımı bılıyorum
Aranması ve her şeyi emmeye çalışması canım. Dudak çevresine dokununca hemen yalanmaya başlar. 4. Aydan sonra daha bilinçli oluyor bu refleks, yani sadece emme değil, damaklarıyla çiğneme de yapabilir hâlâ geliyor 6.aya doğru. Tabi her bebekte aynı gitmiyor hızı.Bu emme refleksi dedigimiz tam olarak ne? Benimkinin reflusu var ya, agzina gelen peynirlesmis olanlari gevis getirir gbi cigniyor, simdi dusundum de bu cocuk ek gidaya hazir gbi dedimben de bi sandalye alip oturtmak istiyorum artik, bir kac dakikaligina rahat ederim belki diye henuz baslatmicam ama bizle masaya otursun istiyordum yavastan
Konusuyorsa da kendi pislikleri olur boşver hepimizin vucudu bir şekilde bozuldu o spor yaparak mi verdi sanıyorsun? Bünyesi ona musaitmis erimiş gitmiş olabilir, tam tersi de olabilirdi. Sıkmayın canınızı bebeler biraz toparlasin verirsiniz hepinizBen sağınca 30 cc anca çıkıyor artık. Sağımda daha az oluyormuş diyorlarmama vermeden götüremem süreci yine de.
Eşimin kuzeni benden 1,5 ay sonra doğum yaptı. Kız incecik olmuş. Tabi her bünye farklı Ama yine de storyde görünce utandım kendimden. İnşallah arkamdan konuşulmuyordur bu da şişti gitti diye
Benim bebe alık alık bakıyor henuz anlayamadi ama bazen elini atıyor masaya renkli şeyleri tutmak için herhalde ama yiyilebildigini biliyor mu emin değilimKızlar dün akşam yemek yerken Uraz'ı da mama sandalyesine koyduk ağladığı için. Yemeklere nasıl bakıyordaha önce de yapıyordu ama dün başkaydı. Ben de mama kaşığının ucunu çook az tırnaknucu kadar az, yoğurda değdirip eline verdim. Keyfini anlatamam. Resmen kaşığı yuttu. Tekrar İsteyince baktım işin rengi değişiyor, aldım elinden kaşığı. Bizim dr 5. Ay tadımlara başlayabilirsiniz demişti ama ben yine bekliycem çünkü emme refleksi devam ediyor çiğneyemez ki. Sizde emme refleksi devam ediyor mu? Normalde 4-5 aya doğru kaybolması gerekir.
Bu erkekler gerçekten fabrika çıkışlı jshdjsbdjd benim eşim de eve sokmasa aklıma gelmez abur cuburlarHep bu toplum baskısıbeni mahfeden eşim aslında öyle çok yemek de yiyen biri değilim çünkü. Abur cubur delisi. Cips çerez bisküvi dolu cekmece. Dolap çikolata öyle O yerken canım çekiyor. Zaten yine onun yüzünden kilolu girdim hamileliğe. Ne güzel zayıflamıştım düğün için. Ciddi yasak koymanın zamanı geldi galiba.
Benim bebe de peyniri yiyo kusunca shgshvdhdjd ağız da sapidik supuduk sesler çıkararak hshdjdhjd ben de kahvalti yaparken kucağıma alıyorum izliyor bizi sandalye arayisindayim hala kararsizim bsbdhdbjdd bu ay dolsun ben de oturturum sandalyesine diye düşünüyorumBu emme refleksi dedigimiz tam olarak ne? Benimkinin reflusu var ya, agzina gelen peynirlesmis olanlari gevis getirir gbi cigniyor, simdi dusundum de bu cocuk ek gidaya hazir gbi dedimben de bi sandalye alip oturtmak istiyorum artik, bir kac dakikaligina rahat ederim belki diye henuz baslatmicam ama bizle masaya otursun istiyordum yavastan
Memeyi emer canım, her şeyi emmez ama daha bilinçli olur yani.Emme refleksi nasl kayboluyorki acaba. Emmeye devam eden bebek nasil birakcakmis o refleksi
Ya bana da öğlen gidip gelirsin dediler de çok yorucu olur dedim yani. Erken çıkarsın o zaman dediler ama orda sağınca nerde saklıcam yaa.Yok canım öglenlerı eve gıdıp gelıyordum ama 15 dakıka zaman kalıyor sadece bu sıcaklarda artık gıdemem o yuzden sagacagım.işe bebebaoyu getırırım,evde phılıpsi kullanırım.elektrıklı aldım onu kullanamam dısarda.yaa sız memnunmusunuz bak bebebaodan demekkı bende süt yok,30cc cıkarıyor benden fix standart.bakalım nolacak bende merakla beklıyorum.süt işi yorucu iş ya,bıde memeyle kavgası basladı bu ay gonlu olacakta emecek.zor ya annelşk vicdanı işte
Bence mantıklı. Haşlayıp kabuğunu soyup bızzz sonra at buzluğa ne olacak ki.Bi de bu salça vs yapma aylarına girdik galiba bende biber salçası var hazır değil ama baharatlidir tuzu vs vardır diye düşünüyorum o yüzden yapabilirsem 2 yaşına kadar ona özel kendim alıp salça yapayım diyorum sonra da bizle yemege devam eder diye düşündüm. Salçayı da buz kalıplarına koyup dondurup poşetlerim bozulmamasi için. Mantıklı mi yoksa normal salça da olur mu bilemedim
Kız chatcbt bebeğe biber salçası vermeyin, sindirim sistemi için iyi değil dediBi de bu salça vs yapma aylarına girdik galiba bende biber salçası var hazır değil ama baharatlidir tuzu vs vardır diye düşünüyorum o yüzden yapabilirsem 2 yaşına kadar ona özel kendim alıp salça yapayım diyorum sonra da bizle yemege devam eder diye düşündüm. Salçayı da buz kalıplarına koyup dondurup poşetlerim bozulmamasi için. Mantıklı mi yoksa normal salça da olur mu bilemedim
Tarhana da annem yapar ben de seviyorum hiç tuz atmadan pişirirdim olurdu da annem çalışıyorBence mantıklı. Haşlayıp kabuğunu soyup bızzz sonra at buzluğa ne olacak ki.başka ne atılır içine bilmiyorum anama bi sorayım bunu ben, yeğenlere tarhana da yapardı. Bu sene benimki de eklendi.
Ne öneriyor yüce gpt sjdhjejd domates salçası da olur onu haşlayıp bizlamak yetmiyo galiba kabugundan mi yapiyorlardi ay üfffff ne olurdu ki olsaydiKız chatcbt bebeğe biber salçası vermeyin, sindirim sistemi için iyi değil dedi
Boyle yapiliyor sanirim, dogru yoldasinBi de bu salça vs yapma aylarına girdik galiba bende biber salçası var hazır değil ama baharatlidir tuzu vs vardır diye düşünüyorum o yüzden yapabilirsem 2 yaşına kadar ona özel kendim alıp salça yapayım diyorum sonra da bizle yemege devam eder diye düşündüm. Salçayı da buz kalıplarına koyup dondurup poşetlerim bozulmamasi için. Mantıklı mi yoksa normal salça da olur mu bilemedim
Ayaklik yoksa haricî satılıyor ayak aparatı uyguna geliyorsa öyle yapabilirsin canim. Salça da biber salçası obermedi gpt ben bunu arastirayim biraz daha tek gptye güven olmaz akxbjsddjjdBoyle yapiliyor sanirim, dogru yoldasinSalcadan emin olamadim, annem tarhanasini baharatsiz salcasiz yapcakmis ama salcayi ben yapabilir miyim bilmiyorum, yorgunluktan oluyorum yine kotu bir gece yasandi sandlayeye ben de karar veremedim ya, maxi cosinin moasinin tipi cok guzel su an 200 dolardan 130 dolara indi ama ayaklari ayakliga basmali diyorlar, tecrubeli anneler nasil sandalye oneriyorsunuz?
Ayakligi var ama cok asagdaymis yorumlarda oyle yazmislar. Arastir bize de haber etAyaklik yoksa haricî satılıyor ayak aparatı uyguna geliyorsa öyle yapabilirsin canim. Salça da biber salçası obermedi gpt ben bunu arastirayim biraz daha tek gptye güven olmaz akxbjsddjjd
Benimkide öyle bu zamanlarda cocuklar anne gözden kaybolunca bi daha donmeyecekler zannediyomus baya bi süre öyle hattaDeli çıkıcam artık, yanından ayrıldığım an kıyamet kopuyor. Göbekten hala bağlı gibi sürekli dipdibe. Herkesinki mi böyle, benimki mi böyle anlamadım
Domatesin kabuğunu soyar annem. Yoksa yemeğin üstüne çıkıyormuş. Bi ara iyice araştırcam bunu.Tarhana da annem yapar ben de seviyorum hiç tuz atmadan pişirirdim olurdu da annem çalışıyorbu sene nanay
Ne öneriyor yüce gpt sjdhjejd domates salçası da olur onu haşlayıp bizlamak yetmiyo galiba kabugundan mi yapiyorlardi ay üfffff ne olurdu ki olsaydi
Ben biraz tatmin oldum doktoruna da danisirim yine yapmadan önce snbdjsbdjs onermeme sebebi alerji durumu için yabi direkr yapip verme önce alerjisi var mi kontrol et diyoDomatesin kabuğunu soyar annem. Yoksa yemeğin üstüne çıkıyormuş. Bi ara iyice araştırcam bunu.
Öyle canım, nesne devamlılığı 6-7 Aydan sonra oluyor. Sevdikleri ne varsa, gözlerinin önünde olmayınca kaybettiklerini zannediyorlar. Tabi bu anne olunca farklı oluyor. Yoksa babayı da akşama kadar görmüyor ama çok da umrunda değilBenimkide öyle bu zamanlarda cocuklar anne gözden kaybolunca bi daha donmeyecekler zannediyomus baya bi süre öyle hatta
Ayaklik yoksa haricî satılıyor ayak aparatı uyguna geliyorsa öyle yapabilirsin canim. Salça da biber salçası obermedi gpt ben bunu arastirayim biraz daha tek gptye güven olmaz akxbjsddjjd
Aynen öyle babasının kucagindayken bile odadan çıksam ağlıyor yanına gelince yalvarirmis gibi ağlamaklı bakışlarla bakiyo beni al der gibi yavrumÖyle canım, nesne devamlılığı 6-7 Aydan sonra oluyor. Sevdikleri ne varsa, gözlerinin önünde olmayınca kaybettiklerini zannediyorlar. Tabi bu anne olunca farklı oluyor. Yoksa babayı da akşama kadar görmüyor ama çok da umrunda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?