- 14 Mayıs 2021
- 5.984
- 12.861
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.261
5ten berı ayakta olan ben4. Ay atagi ile bı kaç gündür basbasayim berbat bir ay resmen her sabah gaz sancisi çekiyor ve 4 ten beri uyutamiyorum prenseslik buraya kadardı.
Bizde aynıyız emziriyorum şuan ama uyumuyor yani keyfi yerinde yatağa koyunca ikiniyor agliyor5ten berı ayakta olan benbaktım uyucak gıbı degıl yatakta kudurduk bıraz ve benım gozlerım kapanıyor suanda
Kız ikinciyi o kadar kız istediğini bildiğim için söyledimKız diye doğuracağımı kim söyledolsa harika olur ama ben genede doğuracam
Ah ah bende çok merak ediyorum ne zaman bitecek almaz diyede emzirmex oldum sadece uykulu iken veriyorum onun harici aç geziyor
Bende öyle sanıyordum verdinmi emecek kenara çekilcecek falan hiç öyle birşey değilmiş beni en çok emzirme zorlamıştı hamilelikten sonra tabi
Kalçan genişledimi, benimki genişlemedi bir türlü ya biraz geniş olsun istiyorum doğumlarda işe yaramadı
Ay benimkide böyle abur cubur hastası ama ben galip geldim yasakladım evde şimdilik emziriyorul diye arada kaçamak oluyor okadar
Benim ki de öyle canım dediğin gibi böbek bağıyla bağlı sanki diyeceğimde buara bendede durmadığı aklıma geldi
Emme refleksi derken heralde çiğneyememeden bahsetmiş olabilir, o çiğneme yi benim bebi de yapıyor ,emme refleksi yeterince zarar gördü bu ayoturrt muhakkak bu önemli ymiş katı gıda döneminde izlemelliymiş bebek seni
5ten berı ayakta olan benbaktım uyucak gıbı degıl yatakta kudurduk bıraz ve benım gozlerım kapanıyor suanda
Benimkide aynı kızlar dün gündüz uykusu sabah sadece 2 saat uyudu sonra gece 24:00 a doğru uyudu böyle bir şey olabilir mi ve saat 6 da uyandıBizde aynıyız emziriyorum şuan ama uyumuyor yani keyfi yerinde yatağa koyunca ikiniyor agliyor
Ahh ahhh bu 4. Ay bızı delipte gececek belliBenimkide aynı kızlar dün gündüz uykusu sabah sadece 2 saat uyudu sonra gece 24:00 a doğru uyudu böyle bir şey olabilir mi ve saat 6 da uyandıgünde 3 kere uyuyan bebe gitti nasıl dayanıyor anlamıyorum
kız benBi Kız ikinciyi o kadar kız istediğini bildiğim için söyledimayrıca insan 3. 4. Erkeği hayal etmek için ya bebeleri çok uslu olmalı ya da fenomenler gibi zengin ve bakıcıları olmalı baciko yoksa insan deli çıkar Sana da kolaylıklar diliyorum iki bebeye rağmen cesaretini takdir ettim gençsin yaparsın
Bu tür şeyler olabiliyor malesef benim arkadaşımın da oldu aldılar tam hatırlamıyorum nasıl olduğunu ama merak etme sıkıntısız olur inşallah50 gun oldu dogm yapali kanamam devam ediyor diye dr gittim.bebegin eşinden parca kalmis bu boyle devamli kanatir alinmasi lazim dedi.kürtaj gibi bir islem dedi. Cokmu agrili oluyor dedim.biraz olur tabi ama oyle cok dayaniomicak gibi degil dedi.yarin gel dedi. Korkuyorum cok.basina gelen duyan bilen varmi bu durumu
Vallahi çok fena canım dişte olabilir bak haklısın beyaz bir şey var ama tam anlamadım aşırıda tükürük çıkartıyor normalden çok farklıydı dün biraz da sıcağa yordum bakalım nasıl olcak sıkıntısız geçer sürecimiz inşallahAhh ahhh bu 4. Ay bızı delipte gececek bellisabahıj 5nınde 6bsında nıye uyanıyosunuz yavrularım yatın uyuyun yarın bıgun okul zamanıda kaldıramayız gercekten nasıl dayanmıs anlamadım ipektoşum bebekler genelde en fazla 3 saat sonra sızar,belkide dişi falan agrımıstır yavrucugımun..
kız benipeksi19 nin mesajını alıntıladım bu nasıl oldu
Kesinlikle dün yapay zeka ropörtajına denk geldim 50 yaşında gösteriyor kadın ama 25 miş nasıl bu hale geldiniz diyor oda 3 tane erkek çocuğum var diyorvallahi bende düşünemiyorum halimi ama şimdiden 1 yaşındakine bile iş yaptırıyorum öğrensinler bir kadın varmış kalp gözü açıkmı derler bilmiyorum biz yeni evlendik ama Vajinsmıs sıkıntısı falan çekiyorduk herkes bebek bekliyordu bizden korkuyorlardı olmayacakmı diye kv nin 10 sene çocuğu olmamış, okadına sormuşlar 4 tane çocuğu olacak ilki erkek adı da şu olacak demiş gerçekten öyle oldu
kız benBi Kız ikinciyi o kadar kız istediğini bildiğim için söyledimayrıca insan 3. 4. Erkeği hayal etmek için ya bebeleri çok uslu olmalı ya da fenomenler gibi zengin ve bakıcıları olmalı baciko yoksa insan deli çıkar Sana da kolaylıklar diliyorum iki bebeye rağmen cesaretini takdir ettim gençsin yaparsın
Evet onu bende duydum zihinsel gelişimleri içinde erkek çocuklarını eve kapatmamak gerekiyormuş artık günlük gezdirmeye çıkartırım ben bunlarıBu tür şeyler olabiliyor malesef benim arkadaşımın da oldu aldılar tam hatırlamıyorum nasıl olduğunu ama merak etme sıkıntısız olur inşallah
Vallahi çok fena canım dişte olabilir bak haklısın beyaz bir şey var ama tam anlamadım aşırıda tükürük çıkartıyor normalden çok farklıydı dün biraz da sıcağa yordum bakalım nasıl olcak sıkıntısız geçer sürecimiz inşallahSen nasılsın işte 2. Haftan mı düzeninizi oturttunuz mu
ya öyle bir de erkek bebekleri kız bebeler gibi evde büyütülmemesi gerekiyormuş sosyal medya da evde beslenmez diye şakayla karışık kabalaştırmışlar ama aslında doğruymuş hani erkeklerin testestoron sağlığı için mi ne koşması vs gerekiyormuş o yüzden apartman gibi daireler de çok zor o enerjilerini atmaları müstakil bahçeli ev en güzeli aa gerçekten mi diğerlerinin cinsiyetine bir şey demediler mi onu bari deselermiş bir de 2 kızı ya da 2 oğlu olanın 3. Sü aynı cinsiyette olma oranı daha yüksek oluyormuş o yüzden dedim baciko kendime de soranlara öyle diyorum benim 3 te olsa kız olur 4 te olsa kız olur böylece dükkanı kapatıyorum diye
Benim kuzenimdede oldu kürtajla aldılar ama çok kötü vs diye anlatmamıştı50 gun oldu dogm yapali kanamam devam ediyor diye dr gittim.bebegin eşinden parca kalmis bu boyle devamli kanatir alinmasi lazim dedi.kürtaj gibi bir islem dedi. Cokmu agrili oluyor dedim.biraz olur tabi ama oyle cok dayaniomicak gibi degil dedi.yarin gel dedi. Korkuyorum cok.basina gelen duyan bilen varmi bu durumu
Bende öyleyim vallaBenim doğumdan önce güzel olmuştu kalcalarim şimdi deri kemik oturduğum yerler batıyor aksbwuhdkwhdisjdjdd dogurana kadarmış
İpeksi ile birbirimize bulanmis olduk jehejehrjjrkız benipeksi19 nin mesajını alıntıladım bu nasıl oldu
Kesinlikle dün yapay zeka ropörtajına denk geldim 50 yaşında gösteriyor kadın ama 25 miş nasıl bu hale geldiniz diyor oda 3 tane erkek çocuğum var diyorvallahi bende düşünemiyorum halimi ama şimdiden 1 yaşındakine bile iş yaptırıyorum öğrensinler bir kadın varmış kalp gözü açıkmı derler bilmiyorum biz yeni evlendik ama Vajinsmıs sıkıntısı falan çekiyorduk herkes bebek bekliyordu bizden korkuyorlardı olmayacakmı diye kv nin 10 sene çocuğu olmamış, okadına sormuşlar 4 tane çocuğu olacak ilki erkek adı da şu olacak demiş gerçekten öyle oldu
Ağlıyor ama hep değil denk gelince yani neye göre çözemedim ama yabanciliyor o kesinMerhaba kızlar bişey sormak istiyorum, bebekleriniz sizden başkasına gidince ağlıyorlar mı? Bu durum kaç aylıkken başladı
Evet annem babam kim alırsa ağlıyor çok evden çıkmadığımız için ne zaman başladı bilmiyorum 4.5 aylık şu an 4 ayken başlamış olabilir. Geçen anneme bırakıp dışarı çıkmıştık hiç durmamış hep ağlamışMerhaba kızlar bişey sormak istiyorum, bebekleriniz sizden başkasına gidince ağlıyorlar mı? Bu durum kaç aylıkken başladı
Anladım canım kaç aylıkken başladı bu durumAğlıyor ama hep değil denk gelince yani neye göre çözemedim ama yabanciliyor o kesin
Benim de öyleydi o kadar sür nasıl böyle azaldı bilemiyorumBilmiyorum açıkcası ama sütüm çokken iki saat değilde iki buçuk saat beklesem sağmak için üzerim sırılsıklam oluyordu. Birini sağarken diğerinden çok fazla akıyordu. Yani sütüm çokken zaten beklemem imkansız gibiydi. Şişiyordu küçük küçük düğümler oluyordu ve taş gibi oluyordu. Diyelimki iki buçuk saat sağamadım üşüme ve titreme başlıyordu ama sağınca geçiyordu. Sütüm azaldıkça sağım aralığım uzadı benim, sağım yapmadıkça sütüm azaldı değil
3.5 dan beri nerdeyseAnladım canım kaç aylıkken başladı bu durum
Ha anladım canım, 4 aylıkken yine iyi başlamış benim yengemin kızı 2 aylıkken başlamıştıEvet annem babam kim alırsa ağlıyor çok evden çıkmadığımız için ne zaman başladı bilmiyorum 4.5 aylık şu an 4 ayken başlamış olabilir. Geçen anneme bırakıp dışarı çıkmıştık hiç durmamış hep ağlamış
Onun asıl sorunu bebeleri değil onları halleder de eşinin bitmeyen misafirleri dertKız ikinciyi o kadar kız istediğini bildiğim için söyledimayrıca insan 3. 4. Erkeği hayal etmek için ya bebeleri çok uslu olmalı ya da fenomenler gibi zengin ve bakıcıları olmalı baciko yoksa insan deli çıkar Sana da kolaylıklar diliyorum iki bebeye rağmen cesaretini takdir ettim gençsin yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?