2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
4. Ay atagi ile bı kaç gündür basbasayim berbat bir ay resmen her sabah gaz sancisi çekiyor ve 4 ten beri uyutamiyorum prenseslik buraya kadardı.
5ten berı ayakta olan benbaktım uyucak gıbı degıl yatakta kudurduk bırazve benım gozlerım kapanıyor suanda

Kız ikinciyi o kadar kız istediğini bildiğim için söyledim ayrıca insan 3. 4. Erkeği hayal etmek için ya bebeleri çok uslu olmalı ya da fenomenler gibi zengin ve bakıcıları olmalı baciko yoksa insan deli çıkar Sana da kolaylıklar diliyorum iki bebeye rağmen cesaretini takdir ettim gençsin yaparsın

5ten berı ayakta olan benbaktım uyucak gıbı degıl yatakta kudurduk bırazve benım gozlerım kapanıyor suanda
Bizde aynıyız emziriyorum şuan ama uyumuyor yani keyfi yerinde yatağa koyunca ikiniyor agliyor
Benimkide aynı kızlar dün gündüz uykusu sabah sadece 2 saat uyudu sonra gece 24:00 a doğru uyudu böyle bir şey olabilir mi ve saat 6 da uyandı günde 3 kere uyuyan bebe gitti nasıl dayanıyor anlamıyorum

50 gun oldu dogm yapali kanamam devam ediyor diye dr gittim.bebegin eşinden parca kalmis bu boyle devamli kanatir alinmasi lazim dedi.kürtaj gibi bir islem dedi. Cokmu agrili oluyor dedim.biraz olur tabi ama oyle cok dayaniomicak gibi degil dedi.yarin gel dedi. Korkuyorum cok.basina gelen duyan bilen varmi bu durumu

Benimkide aynı kızlar dün gündüz uykusu sabah sadece 2 saat uyudu sonra gece 24:00 a doğru uyudu böyle bir şey olabilir mi ve saat 6 da uyandı günde 3 kere uyuyan bebe gitti nasıl dayanıyor anlamıyorum
Ahh ahhh bu 4. Ay bızı delipte gececek bellisabahıj 5nınde 6bsında nıye uyanıyosunuz yavrularım yatın uyuyun yarın bıgun okul zamanıda kaldıramayızgercekten nasıl dayanmıs anlamadım ipektoşum bebekler genelde en fazla 3 saat sonra sızar,belkide dişi falan agrımıstır yavrucugımun..

kız ben ipeksi19 nin mesajını alıntıladım bu nasıl oldu
Kesinlikle dün yapay zeka ropörtajına denk geldim 50 yaşında gösteriyor kadın ama 25 miş nasıl bu hale geldiniz diyor oda 3 tane erkek çocuğum var diyor vallahi bende düşünemiyorum halimi ama şimdiden 1 yaşındakine bile iş yaptırıyorum öğrensinler bir kadın varmış kalp gözü açıkmı derler bilmiyorum biz yeni evlendik ama Vajinsmıs sıkıntısı falan çekiyorduk herkes bebek bekliyordu bizden korkuyorlardı olmayacakmı diye kv nin 10 sene çocuğu olmamış, okadına sormuşlar 4 tane çocuğu olacak ilki erkek adı da şu olacak demiş gerçekten öyle oldu

Bu tür şeyler olabiliyor malesef benim arkadaşımın da oldu aldılar tam hatırlamıyorum nasıl olduğunu ama merak etme sıkıntısız olur inşallah
Vallahi çok fena canım dişte olabilir bak haklısın beyaz bir şey var ama tam anlamadım aşırıda tükürük çıkartıyor normalden çok farklıydı dün biraz da sıcağa yordum bakalım nasıl olcak sıkıntısız geçer sürecimiz inşallah Sen nasılsın işte 2. Haftan mı düzeninizi oturttunuz mu
ya öyle bir de erkek bebekleri kız bebeler gibi evde büyütülmemesi gerekiyormuş sosyal medya da evde beslenmez diye şakayla karışık kabalaştırmışlar ama aslında doğruymuş hani erkeklerin testestoron sağlığı için mi ne koşması vs gerekiyormuş o yüzden apartman gibi daireler de çok zor o enerjilerini atmaları müstakil bahçeli ev en güzeli aa gerçekten mi diğerlerinin cinsiyetine bir şey demediler mi onu bari deselermiş bir de 2 kızı ya da 2 oğlu olanın 3. Sü aynı cinsiyette olma oranı daha yüksek oluyormuş o yüzden dedim baciko kendime de soranlara öyle diyorum benim 3 te olsa kız olur 4 te olsa kız olur böylece dükkanı kapatıyorum diye

kız ben ipeksi19 nin mesajını alıntıladım bu nasıl oldu
Kesinlikle dün yapay zeka ropörtajına denk geldim 50 yaşında gösteriyor kadın ama 25 miş nasıl bu hale geldiniz diyor oda 3 tane erkek çocuğum var diyor vallahi bende düşünemiyorum halimi ama şimdiden 1 yaşındakine bile iş yaptırıyorum öğrensinler bir kadın varmış kalp gözü açıkmı derler bilmiyoruz biz yeni evlendik ama Vajinsmıs sıkıntısı falan çekiyorduk herkes bebek bekliyordu bizden korkuyorlardı olmayacakmı diye kv nin 10 sene çocuğu olmamış, okadına sormuşlar 4 tane çocuğu olacak ilki erkek adı da şu olacak demiş gerçekten öyle oldu
Evet onu bende duydum zihinsel gelişimleri içinde erkek çocuklarını eve kapatmamak gerekiyormuş artık günlük gezdirmeye çıkartırım ben bunlarıbilimsel mi peki bu 3. Cinsiyet olayıbanada öyle geliyor biliyormusun 3. De aynı olur gibi ama çevremdekiler bana 2. Erkek olacak demişlerdi şimdi o tayfa 3. Kız olacak diyor

Benim kuzenimdede oldu kürtajla aldılar ama çok kötü vs diye anlatmamıştı

İpeksi ile birbirimize bulanmis olduk jehejehrjjr

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum, bebekleriniz sizden başkasına gidince ağlıyorlar mı? Bu durum kaç aylıkken başladı
Evet annem babam kim alırsa ağlıyor çok evden çıkmadığımız için ne zaman başladı bilmiyorum 4.5 aylık şu an 4 ayken başlamış olabilir. Geçen anneme bırakıp dışarı çıkmıştık hiç durmamış hep ağlamış

Benim de öyleydi o kadar sür nasıl böyle azaldı bilemiyorum

Ha anladım canım, 4 aylıkken yine iyi başlamış benim yengemin kızı 2 aylıkken başlamıştı benimki daha 46 günlük de merak ediyorum öyle şeyler nezaman başlar

Onun asıl sorunu bebeleri değil onları halleder de eşinin bitmeyen misafirleri dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…