2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Aynen sordum zaten niye önermiyorsun diye açıkladı nsbdjsjd attim yukarda

Merhaba emmedigi için sütunuz bitmiş emmedigi zaman nasıl Mastit olmadınız
İlk zamanlar sürekli sağdım. Hatta 3 ay boyunca emiyor gibi 2 saatte bir sağdım. Sonra sonra süt azaldı azladıkça sağım sürem de uzadı 2 saatte değil 3 saat 4 saatte bir sağdım bir baktım artık süt yok

Sanırım benim yaşadığım da böyle. Başta her 2 saatte bir sağıyordum mecbur vermek için sonra gece uyanmak vs de zor geldi sürekşi sağmak da sıktı beni. Bi şekilde emmeye başladı ama yine çok emmiyomuş demekki sütüm çok azaldı benim de bi de mama da verdğiö için zaten sık emmemiş oluyordu sanırım. Kiraladın mı sen makine? Çıkıyor mu süt?

Kiraladım ama hiç gelmedi onuda bıraktım o yüzden. Zaten bir de sağlıkla ilgili süreçler var açıkcası hem fiziksel hem de psikolojik olarak yapamadım zaman ayıramadım.

Kiraladım ama hiç gelmedi onuda bıraktım o yüzden. Zaten bir de sağlıkla ilgili süreçler var açıkcası hem fiziksel hem de psikolojik olarak yapamadım zaman ayıramadım.
Haklısın canım psikoloji çok önemli zaten Allah şifa versin anneciğine de sen elinden geleni yaptın, denedin gerisi önemli değil

Yani emzirmeyi kademeli olarak bırakmak gerekse Mastit olmamak için hafta hafta azaltılsa da faydası olur mu ki

Yulaf lapası ve promalt ve lacmix tablet önerdi benim doktorun
Sagol canım.
cok fena bunlar ya sımdıden boyleler yandık valla ılerdebıraz zaman gecınce ıcımdekı uzuntunun gececegını bılıyorum,elbette gozumuz arkamızda kalmayacak bırı baktıntan sonra..sonucta onlarla yıcez harcıcaz bu paralarıoyle dusunelım,ohoo bi büyüsün her haftasonu aktıvıte gezmeler tozmalar onlar ıcın bıyerdesenın ne zaman bıtıyor ıznın?
Ya bana da öğlen gidip gelirsin dediler de çok yorucu olur dedim yani. Erken çıkarsın o zaman dediler ama orda sağınca nerde saklıcam yaa.
Canım ben 2.haftada tukendım yanı gel git,cok sıcak olmasa yıne sıkıntı olmaz ama cok sıcak.buz küplü çantalar var akülü,onlardan alabılırsın.bızde buzdolabı var ben oraya koymayı dusunuyorum tabıkı süt cıkarsa:)

İzinde değilim ben canım. Özel eğitim ve rehabilitasyon okulunda öğretmendim. Hamile kaldığım ay sözleşmem bitiyordu yenilemedim. Biraz riskli hamileler için. Nadiren de olsa, çocuklar tekme atabiliyor istemeden. O riski göze alamadım.

Kız diye doğuracağımı kim söyled olsa harika olur ama ben genede doğuracam
Ah ah bende çok merak ediyorum ne zaman bitecek almaz diyede emzirmex oldum sadece uykulu iken veriyorum onun harici aç geziyor
Bende öyle sanıyordum verdinmi emecek kenara çekilcecek falan hiç öyle birşey değilmiş beni en çok emzirme zorlamıştı hamilelikten sonra tabi
Kalçan genişledimi, benimki genişlemedi bir türlü ya biraz geniş olsun istiyorum doğumlarda işe yaramadı
Ay benimkide böyle abur cubur hastası ama ben galip geldim yasakladım evde şimdilik emziriyorul diye arada kaçamak oluyor okadar
Deli çıkıcam artık, yanından ayrıldığım an kıyamet kopuyor. Göbekten hala bağlı gibi sürekli dipdibe. Herkesinki mi böyle, benimki mi böyle anlamadım
Benim ki de öyle canım dediğin gibi böbek bağıyla bağlı sanki diyeceğimde buara bendede durmadığı aklıma geldi
Emme refleksi derken heralde çiğneyememeden bahsetmiş olabilir, o çiğneme yi benim bebi de yapıyor ,emme refleksi yeterince zarar gördü bu ay oturrt muhakkak bu önemli ymiş katı gıda döneminde izlemelliymiş bebek seni

Olabilir tatlım ama sana tabsiye vereyim genelde salça belli süre verilmesi istenmeyen gıdalardan diye biliyorım yanlışmı bilmiyorum ama pişiğe çok yatkın yapıyor bebeği ben halen salça lı yemek verirken korka korka veririm ilk zamanlar vermedim yani bir araştırsana ne çıkacak bakalım

kızlar biz muhakkak her sene tarhana yaparız ve yöremiz de tarhanalar baharatsı z ve salçasız olur böyle beyaz ve ince uzun bebekler çorbasını çok sever içinde dövme var mama gibi de kıvamı oluyor zor zamanlarımda kurtarıcı yemeğim benimmm bizim herşeyimiz tarhanamızhertürlü yemeğini yaparız

Benim doğumdan önce güzel olmuştu kalcalarim şimdi deri kemik oturduğum yerler batıyor aksbwuhdkwhdisjdjdd dogurana kadarmış

Arastiriyorum hemen sjxbsjdbjd

Beni anam 7 aylıkken sütten kesmiş (kardeşime hamile kaldığı için sjdnjdn) tarhana ile büyümüşüm skdhisjdkdjd

Yani emzirmeyi kademeli olarak bırakmak gerekse Mastit olmamak için hafta hafta azaltılsa da faydası olur mu ki
Bilmiyorum açıkcası ama sütüm çokken iki saat değilde iki buçuk saat beklesem sağmak için üzerim sırılsıklam oluyordu. Birini sağarken diğerinden çok fazla akıyordu. Yani sütüm çokken zaten beklemem imkansız gibiydi. Şişiyordu küçük küçük düğümler oluyordu ve taş gibi oluyordu. Diyelimki iki buçuk saat sağamadım üşüme ve titreme başlıyordu ama sağınca geçiyordu. Sütüm azaldıkça sağım aralığım uzadı benim, sağım yapmadıkça sütüm azaldı değil

Bizim de buzdolabı var da yeterli gelir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…