- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.281
Tamam canım teşekkür ederim3.5 dan beri nerdeyse
Evet eve yakın yarım saat yürüme mesafesinde annem bakıcak onun evine yaniİş yerin eve çok uzak değilse dolabın dondurucu kısmında bekletip termoslu çantalarla götürebilirsin. Daha önceki iş yerimde bir arkadas bu şekilde yapıyordu canım
Eşim hariç herkese ağlayarak tepki veriyor ama bir süre sonra alışıyor yüzü çok buruşuk değilse. Eşimin babası benim anne babaya göre biraz yaşlı 70 yaşında. En çok onda ağlıyor. 2,5-3. Ayından beri.Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum, bebekleriniz sizden başkasına gidince ağlıyorlar mı? Bu durum kaç aylıkken başladı
Valla abim geldi de çocukların istediği keki böreği yapıp banyoya girdim. Aslında abim mobilya gelecek diye geldi o iş akşama kaldı mobilyalar yerleşecek silme süpürme olacak şimdiden sıkıntı bastı.Neler yapıyosunuzzzzz çok sessizleşti buralar ben sıkılıyorum yaaa önceden sayfalar birikiyordu ndjdjdjsjakskalals
HarikasınValla abim geldi de çocukların istediği keki böreği yapıp banyoya girdim. Aslında abim mobilya gelecek diye geldi o iş akşama kaldı mobilyalar yerleşecek silme süpürme olacak şimdiden sıkıntı bastı.
Ben de şeyi soracağım sizin çocuklar hangi oyuncaklara ilgi duyuyor, tutma, uzanma var mı ?
Ben cebelleşiyorum valla. 4. Aydan mı, algıları iyice açıldı ondan mı bilmiyorum ama uyku uyumak istemiyor gündüz. 2. Uykusuna yatırdım az önce. O ana kadar da neler yaptım uyumadı. Koydum yatağına. Açtım kamerayı ağlarsa gidecektim. Baktım dalmış.Umarım uzun sürer. Galiba uyku eğitiminin zamanı geldi. Haftaya deneme yapıcam.Neler yapıyosunuzzzzz çok sessizleşti buralar ben sıkılıyorum yaaa önceden sayfalar birikiyordu ndjdjdjsjakskalals
Hahahahaha inşallah uzun sürer de sen de dinlenirsin biraz canım, 4. Ay gümbür gümbür geldi valla mahvetti bizi flfkdkkslslsBen cebelleşiyorum valla. 4. Aydan mı, algıları iyice açıldı ondan mı bilmiyorum ama uyku uyumak istemiyor gündüz. 2. Uykusuna yatırdım az önce. O ana kadar da neler yaptım uyumadı. Koydum yatağına. Açtım kamerayı ağlarsa gidecektim. Baktım dalmış.Umarım uzun sürer. Galiba uyku eğitiminin zamanı geldi. Haftaya deneme yapıcam.
Oyun halısı, su matı, çıngıraklar, hışırtılı kitap, zeka kartları, kuklalar.. Su matı hariç hepsini seviyor. Su matında yüzüstü yatmayı sevmiyor. Uzanma ve kavrama becerileri her geçen gün artıyor. Uzatıp al diyince alıyor. Tabi alıcı dili geliştiği için tutmuyor, uzattığımı gördüğü ve ilgisini çektiği için. Yine de alıcı dili ve el göz koordinasyon gelişimi için basit ama etkili noktalara dikkat ediyorum.Valla abim geldi de çocukların istediği keki böreği yapıp banyoya girdim. Aslında abim mobilya gelecek diye geldi o iş akşama kaldı mobilyalar yerleşecek silme süpürme olacak şimdiden sıkıntı bastı.
Ben de şeyi soracağım sizin çocuklar hangi oyuncaklara ilgi duyuyor, tutma, uzanma var mı ?
Biberonu bana tercih ediyor benimki de ama henüz tamamen reddetmedi. Yakında o da olır gibi. Amann doysun da..ben başından beri hiç dert etmedim bu durumu. Emdi mi emdi, anne sütü hiç alamayan ama çook sağlıklı bebekler var. Her şey nasip.Hahahahaha inşallah uzun sürer de sen de dinlenirsin biraz canım, 4. Ay gümbür gümbür geldi valla mahvetti bizi flfkdkkslsls
Algıları da çok açıldı gerçekten o yüzden de olabilir benimkinin gündüz uykusu iyi çok şükür gece biraz zorluyor.
Artık biberonu görünce heyecanlanıyor almak istiyor, memeye daha da alışmaz sanki ağzını sıkı sıkı kapıyor bu beni üzüyor benim de sıkıntım bu şu sıralar
Sana kolaylık olsun diye çok konuşmuyorum ksbsgshnxjsndksndjdk aşı yaptırdık bugün ipoşuma o uyuyor ben de yemek yaptım (kurufasulye jjsduwhdiwjdwjsjshdjd) uzandim uyanmasini bekliyorumNeler yapıyosunuzzzzz çok sessizleşti buralar ben sıkılıyorum yaaa önceden sayfalar birikiyordu ndjdjdjsjakskalals
Haklısın canım zaten işe başladığımda tamamen kopacaktı muhtemelen bir tık erken oldu olsun sağarak veririm elimden geldiğince süt bitene kadar. Nasip gerçektenBiberonu bana tercih ediyor benimki de ama henüz tamamen reddetmedi. Yakında o da olır gibi. Amann doysun da..ben başından beri hiç dert etmedim bu durumu. Emdi mi emdi, anne sütü hiç alamayan ama çook sağlıklı bebekler var. Her şey nasip.
Yok yok yazın boş bırakmayın buraları pls kdkdksksksksks oooo afiyet olsun eline sağlıkSana kolaylık olsun diye çok konuşmuyorum ksbsgshnxjsndksndjdk aşı yaptırdık bugün ipoşuma o uyuyor ben de yemek yaptım (kurufasulye jjsduwhdiwjdwjsjshdjd) uzandim uyanmasini bekliyorum
Cingirakli diş kaşıyıcı bir şeyi var önüne tutunca uzanıyor, veya rummy time yaparken de önünde tutabileceği ne varsa tutup cekistiriyor. Kaldırırken de eline ne geldiyse onu da tutuyor (çarşaf kiyafet fark etmiyo jsbxjsjdj) onunla birlikte kalkıyor skdbjsnddjd kucagimdayken de tişörtümü sıkı tutuyor biraktiramiyoruz skdbhsbdjsjdj bize guvenmiyo galiba düşürücez diyeValla abim geldi de çocukların istediği keki böreği yapıp banyoya girdim. Aslında abim mobilya gelecek diye geldi o iş akşama kaldı mobilyalar yerleşecek silme süpürme olacak şimdiden sıkıntı bastı.
Ben de böyle bırakıyorum bir süre uyku kankisiyle tepişiyor sonra ben yoksam da uyuyor öyle ama tamamen böyle değil çoğu zaman ağlayıp çağırıyor ajbxjsndj ben destekliyorum öyle uyuyor yavaş yavaş kendi rutinlerini keşfediyorlar demekkiBen cebelleşiyorum valla. 4. Aydan mı, algıları iyice açıldı ondan mı bilmiyorum ama uyku uyumak istemiyor gündüz. 2. Uykusuna yatırdım az önce. O ana kadar da neler yaptım uyumadı. Koydum yatağına. Açtım kamerayı ağlarsa gidecektim. Baktım dalmış.Umarım uzun sürer. Galiba uyku eğitiminin zamanı geldi. Haftaya deneme yapıcam.
Üzülme kız elinden geleni yaptın sen de hepimiz sahidizHahahahaha inşallah uzun sürer de sen de dinlenirsin biraz canım, 4. Ay gümbür gümbür geldi valla mahvetti bizi flfkdkkslsls
Algıları da çok açıldı gerçekten o yüzden de olabilir benimkinin gündüz uykusu iyi çok şükür gece biraz zorluyor.
Artık biberonu görünce heyecanlanıyor almak istiyor, memeye daha da alışmaz sanki ağzını sıkı sıkı kapıyor bu beni üzüyor benim de sıkıntım bu şu sıralar
Gaz yapar mi artık bunlar ya doğumdan sonra ilk defa yicem ajbshbjsbdj inşallah bakalım henüz bir şey yokYok yok yazın boş bırakmayın buraları pls kdkdksksksksks oooo afiyet olsun eline sağlıkşifa olsun ipoşa inşallah ateşsiz atlatır kuzucuk
Artık yapmasın ya dndjsjsjkslslx ben yedim birkaç kere pek dikkat etmedim valla başta çok sancısı olmuştu sonraki yemelermde öyle bişey olmadıGaz yapar mi artık bunlar ya doğumdan sonra ilk defa yicem ajbshbjsbdj inşallah bakalım henüz bir şey yok
İnşallah bizde de olmaz aminArtık yapmasın ya dndjsjsjkslslx ben yedim birkaç kere pek dikkat etmedim valla başta çok sancısı olmuştu sonraki yemelermde öyle bişey olmadı
Sende meme reddi yaşıyor musun şuanBenim de öyleydi o kadar sür nasıl böyle azaldı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?