2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
ben bebek uyusa da iş yapamıyorum ortancanın büyüğüm gönlünü yapıyorum.. temizlik mutfaknve tuvalet dışında çok sınırlı camlar toz içinde ama haftada 3-4 yemek yapıyorum bebeği kıza veriyorum o şekilde falan. Kız 14 yaşında ama bizim 14 yaşımız gibi değil sadece ağlamıyorsa bebeği tutuyor ve ortancayı oyalıyor biz o yaşlarda baya bişi yapıyorduk söylememek de değil bilerek o kadar kötü yapıyor ki… çıkan çıktığı yerde kalıyor falan çok yoruluyorum bir de ısrarla gelmek isteyenler var müsait değilim dememe rağmen cıldırmama ramak kaldı hazır şeylerle de ağırlanıyor ama biliyorum arkamdan söylenecekleri geriliyorum bir de ister istemez gecelikle durulmuyor misafirde falan. Bu sıcakta cidden gerek yok.

Sizin bebeler büyükmüş ondan daha çok tepkileri var benimki cıngırak a tepki veriyor oyun halısında biraz oyalanıyor hışırtılı kitapları da bugün ağzına götürmeye başladı. Ama o alamıyor ben eline veriyorum.

Beni en çok her istediğimde banyoya girememek zorluyor bir de kaş bıyık için bir haftadır kuaföre gidicem fırsat olmuyor.

4. Aya kayınvalidemin köyünde giricez iki katı gergin bir durum bakalım nasıl gidecek 28 inde yolcuyuz

Sende meme reddi yaşıyor musun şuan
Yok meme reddi yok. Emzirme sonrası mama desteği başladım kilo almayınca ama emmesi sorun yok şimdilik ama ilk haftalar doluydu stok yapıyordum onları da enfeksiyon döneminde kullandım şimdi stok sütsüz devam sağamıyorum da çocuklar okulda iken daha rahattı evdeyken istekleri bitmiyır

Gazan mübarek olsun bacım.... İnşallah senin için güzel geçer de stressiz atlatirsin zor cidden hazır şeyler koydum diye arkamdan konusanlar g*tumu yesin afedersin akxhshdhjdhdjdjdjdjd

Kızlar yarın 4. Ay aşısı olacak oğlum , 2. Ayda ateş yapmıştı , 2., ayda ateş yapanlar 4, ay aşısında da ateşlendi mi?

Anladım canım, bizimki daha 46 günlük bakalım ne olacak o günlerde merak ediyorum

Ben diş cıkarcaklarını dusunuyorum 1 aya kadar Evet ipektoşum ikinci haftam ilk hafta aglamaklıydı bu hafta biraz daha alıştım çok şükür4 te cıkıp koşarak sarılıyorum mınnakıma,ayy bugun işten gelınce kıler temızledım dogumdan berı evle ılgılenemıyorum çok,bi baktım böcekler cirit atıyor bide tikim var kaşınaa kaşıına herseyı çöpe attım tüm evi aramam lazım sımdı baska varmı diye cunku yatak odasında ıkı kere gormustum o bocektenoh my god.biraz yardıma gelen ablanın azızlıgıne ugramısım cevızın kartonunun falan agzını kapamıs sagolsun basmıs herseyı oraya,işte el elin eşeğini türkü çagırarak ararmıs diye atalarımız bosuna dememısler..

Kızlar yarın 4. Ay aşısı olacak oğlum , 2. Ayda ateş yapmıştı , 2., ayda ateş yapanlar 4, ay aşısında da ateşlendi mi?
Ayy bebde bunu yazıcaktım salı gunu olacak bızımkıde,cevaplara benıde ekleyın bızımkıde cok ateslenmıstı korkuyırum sımdı
Ben henüz yaptırmadım ama doktorum 2de ateş olursa 4te de olur demişti
Eyvahlar olsun

Ay evet ben de sürekli bişiler düzenliyorum ergenin odası, oğlanın odası, depo niyetine kullanılan küçük wc -yatak odası balkonu, mutfakta kiler dolapları i, mutfakta da buzdolabında ben atmasam bir ay bekler parça parça yemekler genelde ben dökmeyşnce küfleniyor ancak bu işe yetişiyorum bunları toparlamak baya sürüyor. WC ve mutfak silme derken diğer odalar balkonlar temizlenemiyor ağlıcam cidden. Balkonu misafir gelecekse eşime yıkatıyorum terası da bu sebeple kapattım bari yıkanmıyor siliniyor. Merdivenleri de ıslak mendille inerken siliyorum. Bitmiyor bitmiyor . Ben düzenlemezsem bu böcekler çıkıyor ve tiksiniyorum. Mutfak ve banyo yenilemedik evi alınca 15 yıllık temizlesen de çok temiz durmuyor seneye onlara niyetlendim yaptırıp kurtulcam. Ay yine ne dertliymişim

Gazan mübarek olsun bacım.... İnşallah senin için güzel geçer de stressiz atlatirsin zor cidden hazır şeyler koydum diye arkamdan konusanlar g*tumu yesin afedersin akxhshdhjdhdjdjdjdjd
B.k yesinler. Çay kahve verdiğime dua etsinler. Köyün stressiz geçme ihtimali yok kadın beni istemedi diye eşimle bir kere boşandık tekrar barıştık zaten hala iplerin bende olduğunu anlamayıp laf sokuyor eşimin hayrına katlanıyorum ama laf soka şoka o bana ben ona kimse altta kalmıyor en son onu pes ettiriyorum. Zaten doğumda geldi işe yaramadı dinlenemedim misafir çağırdı sindi mama desteğine laf edecek eminim çok gerginim vallahi erkekler ailesi ile yalnız görüşsün alsınlar çocukları biz de dinlenelim o arada zaten bizi isteyen yok ki

Ay gerçekten ne güzel olurdu yalnız gorussseydiler..... İy bqri altta kalmiyosan hiç acıma onlar bize acimiyo çünkü

Kızlar aklıma bişey takıldı benim oğlan kilolu ya acaba ek gıdaya biraz erken mi başlasam şuan sütten kilo alıyor ama sürekli emiyor bı saati yok

Kızlar aklıma bişey takıldı benim oğlan kilolu ya acaba ek gıdaya biraz erken mi başlasam şuan sütten kilo alıyor ama sürekli emiyor bı saati yok
Hazır emiyprken emzir bence ek gıdaya erken geçenler genelde tamamen mama Berenler ya da çocuğu kilo almayanlar doktora da sorsanız öyle der ama sizin kafanız öyle rahat edecekse gözlemleyen sizsiniz zaten 3. Çocuktu en iyi siz bilirsiniz benim emzirerek kilo alan bebeğim olsa düşünmezdim şahsi fikrim

Ben bir haftadır 8 de başlıyorum uyutmaya bu saate kadar uyumuyor halen gene uyumadı bacaklarım uyuştu artık ne güzel düzen tutturmuştuk, gündüz uykularıda aynı bu şekilde saçma sapan ilerliyor, emme desen yok uyanıkken meme ye düşman, ne yapacağım bilmiyorum

Söylenen söylensin valla ben gelecek olan annem burdayken gelsin dedim. Çoğunluk öyle yaptı zaten ramazandı. Geçen kuzenlerim geldi. Akşam iş çıkışı kek kurabiye aldırdım eşime. Çay da demledim. Tmm yeter. Çok bile bebekli evde.

Tam tersi olmazmı ya süt kilo yapıyorsa biraz daha geç yada daha yavaş geçebilirsin , ama süt azsa genelde erken geçmek ister anneler

Senin evin de iki katlı büyük galiba ekstra zor oluyordur daha fazla iş yükü olur küçük evede sığılmaz 5 kişilik bir aile olmuşsunuz 1+1 evlere özeniyorum ama tek başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…