- 9 Ağustos 2016
- 7.621
- 24.478
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.361
Benim baya kanamam oldu böyle kısa kapanış olmadı kdkdnsnsjakskRegl olan kızlar bi gelin hdjxj ben regl gibi bişey oldum galiba. Sizin regl nasıldı? İlk birwx kahve leke geldi sonra kırmızı leke geldi sonra gene kahve ve 2 gün de kapanış
Ayy korktum yaa benim anormal mi acabaBenim baya kanamam oldu böyle kısa kapanış olmadı kdkdnsnsjaksk
Canım bende cok zor banyo yapıyorum kafam hep kasımaktan yara oluyo bazenburda daha önceden üyeydim de hesabımı silmiştim benim bebiş 2 martta 2,5 kilo doğdu erkek.
burdan kopmayan sürecini paylaşan mesajlaşmaya cevap bulmuş arkadaşlar sizleri takdir edip imreniyorum ve şoktadayım ben mi beceriksizim bebeğim mi ultra hard mode diye meraktayım.
arkadaşlar işlerinize nasıl yetişiyonuz ve bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz ya sırf bunu sormak için yeni hesap açtım, çıldıriciiim.
banyo yapamıyorum, 2 gündür üstümde hamurlu unlu gecelikle takılıyorum, evi temizleyemiyorum evi karınca bastı, bebeğim gece saat başı uyanıyo şu an 15 dakkadır bildiğin tahta köy beşiğinde sallıyorum ve "ıh mıh eh uh gı huu hıı" böyle huzursuzca sesler yapıp duruyo ve katiyyen uyumuyo. 130 günlük oldu kerata 4,5 aya yaklaştık. çok yorgunum kendimi atlas gibi hissediyorum dünyanın yükü tepeme binmiş gibi. imdat! siz napıyosunuz acayip merak ediyorum rutin falan filan başarabildiniz mi. ben bebeği de yıkayamıyorum belim bıknım ağrıyo doğumdan sonra hasar aldı sanırsam küvetin tepesine çömelince çok zorlanıyorum ve tüm gün delidana gibi koşturmaktan halim kalmıyo haftada 1-2 yıkayabiliyorum.
Yok yok ilk zamanlar böyle olması normal rahim çok kan kaybetti dogumda herkes aynı olmuyoAyy korktum yaa benim anormal mi acaba
o beyaz gürültüyü biz de 3 ay boyunca kolik sancıları çektiği esnalarda denedik de ben pek fayda hissetmedim kendim ninni söyleyip pişpişliyorum. rutin işine çok şahane diyolar ama ilerde başarırız belki. şu sıkıntılı hali geçsin bakarız diye diye rutinsizce geldik bu günlere hahaValla neredeyse hiçbir iş yapmıyorum ben, dağınıklığı toplayıp robot çalıştırıyorum ekstra bir şey yapılacaksa eşim evdeyken yapıyoruz ama pek mümkün olmuyor birimiz çocukla ilgilenmek zorunda kalıyoruz.
Akşamları da yemeği eşim işten gelince yapıyor hemen ya da dışardan söylüyoruz.
Sıcak olduğu için her akşam yıkıyoruz aöa tek başıma hiç denemedim eşim yardımcı oluyor yine
Ben de sürekli duş alamıyoeum haftada 1 olduğu bile oluyor, birlaç kere bebiş uyurken hızlıca yıkanıp çıktım onun dışında hafta sonunu bekliyorum genelde
Kucağımda uyutuyorum ben karnı dıyduktan sonra uyuyor yaklaşık 2 saat uyanık kaldıktan sonra, rutin mutin yok ama bizde de akşamları zorlanıyorum gündüz dediğim gibi uyuyor. Beyaz gürültü veya ninni açık kalıyor mutlaka bir süre
Canım benımkı aynı dogumdan oncekı gıbı oldu aynı yogunlukta ve surede.adet olmamak guzeldı bu sıcaklarda cekılmıyorRegl olan kızlar bi gelin hdjxj ben regl gibi bişey oldum galiba. Sizin regl nasıldı? İlk birwx kahve leke geldi sonra kırmızı leke geldi sonra gene kahve ve 2 gün de kapanış
Ay arada bizdede o kelebek meydana çıkıyor geçen yine bir tane gördüm ayar oldum nerden geldi diye bende kaynağını bulamadımEvet benim de makarnalarim kelebeklenmişti eşim de eve kek almış hazır asla yemem, ben yerim dedi dedi durdu orda unutmuşum bir kurtluydu var ya aklıma geldikce midem bulaniyor kurtsuz bile olsa normalleri bile atmıştım çöpe guvenemedimben de bütün makarna pirinç vs heppppsi dolapta duruyor kışın cikarabilirim ama ugrasmiyorum yaz kış dolapta bozulmuyor da sjvxhejdjdjd
Oiyyyyy parliş kuşummemedeyken hapşırık gelince ben önden ses çıkarıp hareket ettiriyorum ki korkmasın riye sjdjdjhdjdjd yoksa direkt hapşırınca korkma ihtimali artıyor
Hepimiz aynıyız bacım tekrardan hoşgeldin diyelim niye sildin silmeseydin keşke biz de arada yok olup tekrar geri geliyoruz yoğunluktan vs ama hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yalayınca birbirimizle teselli buluyoruzburda daha önceden üyeydim de hesabımı silmiştim benim bebiş 2 martta 2,5 kilo doğdu erkek.
burdan kopmayan sürecini paylaşan mesajlaşmaya cevap bulmuş arkadaşlar sizleri takdir edip imreniyorum ve şoktadayım ben mi beceriksizim bebeğim mi ultra hard mode diye meraktayım.
arkadaşlar işlerinize nasıl yetişiyonuz ve bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz ya sırf bunu sormak için yeni hesap açtım, çıldıriciiim.
banyo yapamıyorum, 2 gündür üstümde hamurlu unlu gecelikle takılıyorum, evi temizleyemiyorum evi karınca bastı, bebeğim gece saat başı uyanıyo şu an 15 dakkadır bildiğin tahta köy beşiğinde sallıyorum ve "ıh mıh eh uh gı huu hıı" böyle huzursuzca sesler yapıp duruyo ve katiyyen uyumuyo. 130 günlük oldu kerata 4,5 aya yaklaştık. çok yorgunum kendimi atlas gibi hissediyorum dünyanın yükü tepeme binmiş gibi. imdat! siz napıyosunuz acayip merak ediyorum rutin falan filan başarabildiniz mi. ben bebeği de yıkayamıyorum belim bıknım ağrıyo doğumdan sonra hasar aldı sanırsam küvetin tepesine çömelince çok zorlanıyorum ve tüm gün delidana gibi koşturmaktan halim kalmıyo haftada 1-2 yıkayabiliyorum.
Hadi gözün aydınRegl olan kızlar bi gelin hdjxj ben regl gibi bişey oldum galiba. Sizin regl nasıldı? İlk birwx kahve leke geldi sonra kırmızı leke geldi sonra gene kahve ve 2 gün de kapanış
Desene ozaman benim pislik seviyesi herkesi geçtiKiz kelebek olmadan önce kurt oluyorlar ya kurtken deliyorlar paketleri bozuk olmayana da satasiyorlar hepsi bozuluyor sjxhhdjdd
bizim ev hayvanat bahçesine döndü envai çeşit mahlukat varBir haftadır bende evde kelebek görüyorum kaynağunı bulamadım erzakları stok yapıyoruz hepsinide kontrol ettik ama paketten çıkabilirkermi bilemiuorum kelebekten mutfağa girilmiyordu hepimizin evi böceklenmiş bak analık işte evler çöpe döndü
bende 40 gün lohusalık boyunca kanama oldu azalıp bitti sonunda. sonra doğumdan 2 ay sonra normal eskiden olduğu gibi 5 gün adet oldum. aşırı koyu kahverengi geldi ilk ve baya yoğundu, sonra normal kırmızıya döndü ve bitti. ama ondan sonra bidaha olmadım inşallah da olmam. prolaktin seviyesi düşükken regl olup sonradan emzirme süresince tekrar devam etmeyebiliyomuş falan öyle şeyler okudum.Regl olan kızlar bi gelin hdjxj ben regl gibi bişey oldum galiba. Sizin regl nasıldı? İlk birwx kahve leke geldi sonra kırmızı leke geldi sonra gene kahve ve 2 gün de kapanış
ben de yorgunluğa alıştım artık fakat işlere yetişememek beni dellendiriyor. çocuk 7/24 kortion max seviye ağlıyor başka bişey yapmama fırsat tanımıyor her şeyi yarım yamalak güç bela halletmeye çalışıyorum. ben 1,5-2 saat uyanık tutup uyutmaya çalışıyorum zaten mızmızlanıp gözleri kızarmaya başlıyo 3 saat bekletirsem hepten huzursuz olup asla uyumaz. ama bugün ekstra ısrarcı uyumamakta hala uyutamadım şu an hala beşik sallıyorum belki benim bebo da uyanık sürelerini uzatmaya başlamış olabilir. benim beşiği de annemin ısrarı üzerine aldık çok kolik sancıları vs çekip çıldırıyodu sakinleştiremiyodum bir umut kabul ettim artık sallanmadan uyuyamıyor ve uykusu boyunca da sallanmak istiyor o yüzden uyurken beşiğin başından kalkamıyorum sallamayınca direkt uyandığından. uyanıkken de işte dediğin gibi ilgi istiyor kendi kendine takılamıyor. kucakta bıdır bıdır konuşa konuşa çocuğu ona da alıştırdılar tabi benim bunu yapmam mümkün değil o uyurken ben onu sallayıp perişan olduğumdan o yüzden anama ve eşime çok kızıyorum hepten kaosa döndü hayatımız. hamileyken ne hayaller kurmuştum rutin falan yalan oldu hepsiCanım bende cok zor banyo yapıyorum kafam hep kasımaktan yara oluyo bazenyalnız degılsın yani kendını kötü hissetme.bende haftada 1-2 ancak yıkayabılıyorum bebısıde,uykuları eh idare eder,bi iyi bi kötü ama işte bi şekilde bu yorgunluga alıstım,uyku duzenını uyanıklık suresı en cok 3 saat olacak sekılde bı duzenlemeye calıs.3 gunduz uykusu yapmaya calıs yarım saat bıle uyusa yeter,huysuzlıgunu alıyor.ben beşiğe cok sukur hıc alıstırmadım sallanmak nedır dogdugundan berı bılmıyor,annemle cok mucadele verdım sallamaması ıcın.beyaz gurultu acıp kucagına alıp ayaga kalkıp yuruyebılırsın odanın ıcınde bı yandanda burnunu yuzunu falan öp mayıstır bi dene,sonucta bebekler kolay alısıyorlar.(başlarda tam 3 saat uyutmak ıcın ugrasırdım artık aglayacak konuma gelırdım ama ısrarla bu rutını sürdürdüm)Hergun ısrarla dene hiç yılmadan.sonra bşde sıyah fon perde tavsıye ederım.aksam yatarken kapatırsın.bunların dısında cogumuzun bebegın7-24 ılgı beklıyor yalnız degılsın hepımız aynı sureclerdeyız,yakında büyürler gecer gider bu uykusuz yorgub gunlerde canları sagolsun
Benim evde yemek pişmiyor haftada 2 kv lerde bir dışarda onun dışında hep kahvaltı yapıyoruzburda daha önceden üyeydim de hesabımı silmiştim benim bebiş 2 martta 2,5 kilo doğdu erkek.
Canım benım bebegımde kolıktı senı cok ıyı anlıyorum.ben hep derdım bız ne zaman benegımızı sevıcez ya aglıyor ya uyuyor,hep karnı agrıyor diye.6 aya kadar ınsallah duzelecegını dusunuyorum.sen dedıgım gıbı farklı şekle mutlaka alıstır bırde hava ısınmadan sabah 10 gıbı bı yarım saat bı dısarı cıkar gezdır benek arabasında acık havada uykusuna pozıtıf anlamda cok artısı oluyor.bizim ev hayvanat bahçesine döndü envai çeşit mahlukat var
bende 40 gün lohusalık boyunca kanama oldu azalıp bitti sonunda. sonra doğumdan 2 ay sonra normal eskiden olduğu gibi 5 gün adet oldum. aşırı koyu kahverengi geldi ilk ve baya yoğundu, sonra normal kırmızıya döndü ve bitti. ama ondan sonra bidaha olmadım inşallah da olmam. prolaktin seviyesi düşükken regl olup sonradan emzirme süresince tekrar devam etmeyebiliyomuş falan öyle şeyler okudum.
ben de yorgunluğa alıştım artık fakat işlere yetişememek beni dellendiriyor. çocuk 7/24 kortion max seviye ağlıyor başka bişey yapmama fırsat tanımıyor her şeyi yarım yamalak güç bela halletmeye çalışıyorum. ben 1,5-2 saat uyanık tutup uyutmaya çalışıyorum zaten mızmızlanıp gözleri kızarmaya başlıyo 3 saat bekletirsem hepten huzursuz olup asla uyumaz. ama bugün ekstra ısrarcı uyumamakta hala uyutamadım şu an hala beşik sallıyorum belki benim bebo da uyanık sürelerini uzatmaya başlamış olabilir. benim beşiği de annemin ısrarı üzerine aldık çok kolik sancıları vs çekip çıldırıyodu sakinleştiremiyodum bir umut kabul ettim artık sallanmadan uyuyamıyor ve uykusu boyunca da sallanmak istiyor o yüzden uyurken beşiğin başından kalkamıyorum sallamayınca direkt uyandığından. uyanıkken de işte dediğin gibi ilgi istiyor kendi kendine takılamıyor. kucakta bıdır bıdır konuşa konuşa çocuğu ona da alıştırdılar tabi benim bunu yapmam mümkün değil o uyurken ben onu sallayıp perişan olduğumdan o yüzden anama ve eşime çok kızıyorum hepten kaosa döndü hayatımız. hamileyken ne hayaller kurmuştum rutin falan yalan oldu hepsiAma sen çok iyi yapmışsın doğru bildiğinden şaşmayarak bravo.
Ben de yeni yeni beşikte mayıştıktan sonra çıkarıp yatağına koyarak orda uykusunu devam ettirerek alıştırma çalışmalarına başladım dediklerini deniycem. beşikten bağımsız uyutmayı da hallettim mi yırttım demektir.
Hepımız aynıyız bebısm hepımızBenim evde yemek pişmiyor haftada 2 kv lerde bir dışarda onun dışında hep kahvaltı yapıyoruz
Banyo konusunda ben eşimin kucağına veriyorum foşur foşur yıkıyorum hem ağlamıyor hem eğilmiyorum eşin destek olmaz mı?
Bebeğim kucakçı asla kendi başına oyalanmak istemiyor dönüp bakmasın diye Tv De açmıyorum. Üstüne bir de doğduğundan beri emmedi yarım saatlik gündüz uykularında 20 dakika süt sağıp 10 dk biberon falan yıkıyorum
Kendime hiç vaktim yok perişan haldeyim ben de
Artık 500 gram civarı alacaklarmış kilosu da iyi maşallahKızlar bebem 11 haziran ile 10 temmuz arasi 500 gram almışbana çok az gibi geldi. Hemşire normal aralikta gidiyor kilosu da normal endişeye gerek yok dedi. Gece uyandirmiyorum dedim uyandirma zaten büyümüş dedi. Sizin kaç almış son 1 ayda benle benzer günlerde doguranlara soruyorum özellikle içim çok rahat da etmedi sütüm mü yetmemiş acaba diyorum bilemedim 7140 çıktı tartida
Yok kız korkmw herkes aynı değil geç başlar belki senin, sonrasında gelir kırmızı olarakAyy korktum yaa benim anormal mi acaba
Ayy evet benim de karnım ağrımıyor artık inş böyle devam ederCanım benımkı aynı dogumdan oncekı gıbı oldu aynı yogunlukta ve surede.adet olmamak guzeldı bu sıcaklarda cekılmıyorbende 2.yi oldum bır hafta once.bi fark ama eskıyle artık hava sıcak dıyemı yoksa dogumla ılgısı varmı bılmıyorum ama karnımın agrısından duramazdjm karnım agrımıyor
Ya benim doğumda myom falan da alındı aşırı kan kaybım olduYok yok ilk zamanlar böyle olması normal rahim çok kan kaybetti dogumda herkes aynı olmuyo
Ağrı olmadıı aynennCanım benımkı aynı dogumdan oncekı gıbı oldu aynı yogunlukta ve surede.adet olmamak guzeldı bu sıcaklarda cekılmıyorbende 2.yi oldum bır hafta once.bi fark ama eskıyle artık hava sıcak dıyemı yoksa dogumla ılgısı varmı bılmıyorum ama karnımın agrısından duramazdjm karnım agrımıyor
Ya benim ilk gün kahve 2. Gün hafif kırmızı 2. Günün akşamı kahve bugün de baktım kahve kahve geliyorAy arada bizdede o kelebek meydana çıkıyor geçen yine bir tane gördüm ayar oldum nerden geldi diye bende kaynağını bulamadımİnşallah bir de kurtlanmayız iptenc gerçekten
Hepimiz aynıyız bacım tekrardan hoşgeldin diyelim niye sildin silmeseydin keşke biz de arada yok olup tekrar geri geliyoruz yoğunluktan vs ama hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yalayınca birbirimizle teselli buluyoruz
Hadi gözün aydın
Aynı benim de kız noldugunu anlamadım maximum 3 gün sonra arada leke falan geldi saçma sapan bir şey oldu
Benim de 49 gün sürmüştü ama hepsi kırmızı değildi bazısı böyle ilaç gibi sarımsıbizim ev hayvanat bahçesine döndü envai çeşit mahlukat var
bende 40 gün lohusalık boyunca kanama oldu azalıp bitti sonunda. sonra doğumdan 2 ay sonra normal eskiden olduğu gibi 5 gün adet oldum. aşırı koyu kahverengi geldi ilk ve baya yoğundu, sonra normal kırmızıya döndü ve bitti. ama ondan sonra bidaha olmadım inşallah da olmam. prolaktin seviyesi düşükken regl olup sonradan emzirme süresince tekrar devam etmeyebiliyomuş falan öyle şeyler okudum.
ben de yorgunluğa alıştım artık fakat işlere yetişememek beni dellendiriyor. çocuk 7/24 kortion max seviye ağlıyor başka bişey yapmama fırsat tanımıyor her şeyi yarım yamalak güç bela halletmeye çalışıyorum. ben 1,5-2 saat uyanık tutup uyutmaya çalışıyorum zaten mızmızlanıp gözleri kızarmaya başlıyo 3 saat bekletirsem hepten huzursuz olup asla uyumaz. ama bugün ekstra ısrarcı uyumamakta hala uyutamadım şu an hala beşik sallıyorum belki benim bebo da uyanık sürelerini uzatmaya başlamış olabilir. benim beşiği de annemin ısrarı üzerine aldık çok kolik sancıları vs çekip çıldırıyodu sakinleştiremiyodum bir umut kabul ettim artık sallanmadan uyuyamıyor ve uykusu boyunca da sallanmak istiyor o yüzden uyurken beşiğin başından kalkamıyorum sallamayınca direkt uyandığından. uyanıkken de işte dediğin gibi ilgi istiyor kendi kendine takılamıyor. kucakta bıdır bıdır konuşa konuşa çocuğu ona da alıştırdılar tabi benim bunu yapmam mümkün değil o uyurken ben onu sallayıp perişan olduğumdan o yüzden anama ve eşime çok kızıyorum hepten kaosa döndü hayatımız. hamileyken ne hayaller kurmuştum rutin falan yalan oldu hepsiAma sen çok iyi yapmışsın doğru bildiğinden şaşmayarak bravo.
Ben de yeni yeni beşikte mayıştıktan sonra çıkarıp yatağına koyarak orda uykusunu devam ettirerek alıştırma çalışmalarına başladım dediklerini deniycem. beşikten bağımsız uyutmayı da hallettim mi yırttım demektir.
emziriyorum o mu baskıladı acaba da bu kadar kısa sürdü çünkü bi ped dolmaz yaniYok kız korkmw herkes aynı değil geç başlar belki senin, sonrasında gelir kırmızı olarak
Ayy evet benim de karnım ağrımıyor artık inş böyle devam eder
Yapmıyorum jdbxhsbxjsnd ev umrumda değil açıkçası. Yemek yapabiliyorsam zor bela o o yüzden de düzenli yaptığım tek şey bulaşıklar, banyo yine arada temizliyorum bi de çok çamaşır çıkıyor mecbur çamaşırlar yıkanıyor. Başka da bir şeye elimi surmuyodum dağınık da kalıyor, topladigim camasirlar koptukfa bir kaç gün de bekliyor. Yapacak bir şey yok ya kendim mental saglimi koruyacagim ya da evin düzeniniburda daha önceden üyeydim de hesabımı silmiştim benim bebiş 2 martta 2,5 kilo doğdu erkek.
Boy 64 dediler de geçen ay 62 miydi emin değilim boya mi gitmiş oluyorNormal aralıkta almış kilosuda gayet güzel masaallah. Bebekler artık cok hareketli gecede emmeyince iyi almış. Boya gitmiştir belki bu ayki gelişim çoğunlukla. Benim kiz da 2.5 kilo doğdu. Bu ay 800 gr almış geçen ay 700 gr almıştı hemşire gayet güzel almış dedi. Şuan 6.5 kilo
Benim normalde de max 5 gün sürüyordu ve hafif geliyordu bunda da öyle oldu belki daha da hafif olmustur hatta znxbsjndzRegl olan kızlar bi gelin hdjxj ben regl gibi bişey oldum galiba. Sizin regl nasıldı? İlk birwx kahve leke geldi sonra kırmızı leke geldi sonra gene kahve ve 2 gün de kapanış
Kilosu zaten çok doğdu bilmiyorum inşallah iyidir öyle düşünmek istiyorum ben deArtık 500 gram civarı alacaklarmış kilosu da iyi maşallah
Bu arada emzirmenin etkisi var galiba süt korumuyor ama regl i baskiladigi için koruyor diye bir hurafe çıktı ortaya bence. Ben gece emzirmesini kestim 2 aydan beri uyanmadikca emzirmiyorum. O yüzden regl oldum bence gece de 2-3 kere kalkip emzirsem bu kadar cabuk olmazdim diye düşünüyorum ndbdhsbdjdndjdYa benim doğumda myom falan da alındı aşırı kan kaybım oldu
Ağrı olmadıı aynenn
Ya benim ilk gün kahve 2. Gün hafif kırmızı 2. Günün akşamı kahve bugün de baktım kahve kahve geliyor
Benim de 49 gün sürmüştü ama hepsi kırmızı değildi bazısı böyle ilaç gibi sarımsı
emziriyorum o mu baskıladı acaba da bu kadar kısa sürdü çünkü bi ped dolmaz yani
Biz beceriksiz değiliz bebekli hayat böyle sendr bir gariplik yok gel arada yaz hepimizde aynı dertler, geçen ben saçımı taramayı unuttum bir hafta üstüne banyoda yapma aynaya da bakma saçım arka kendi bağımsızlığını ilan etti toka yoktu ama kıpırdamıyordu keçeleşmişti zor açtık , kendimden haberim yok çünkü bizimde düzenler alt üst 4. Ay çok kötü geçiyor burnumuzdan geliyor sürekli susturmaya çalışıyoruz arada komşular gelip çok sesi geliyor kulağı ağrıyordur diyip gidiyor faha çok delleniyor insan emmiyor uyumuyor ne istediğide belli değilburda daha önceden üyeydim de hesabımı silmiştim benim bebiş 2 martta 2,5 kilo doğdu erkek.
İyiler çok şükür söyle düşünün benim oğlum 4 ve 5. Ayda toplamda 250 gr almıştı meme reddi olduğu için. Çok üzülmüştüm bu suanlik iyi gidiyor çok şükür en az 500 gr almasi gerekiyor onuda almış zaten annelik safi endişe boyuda iyi masaallah. İlk 2 ay güzel kilo aldı cok emzirdim bide süt artırıcı bi karışım hazırladı ablamlar bana hem artirdi hemde kalitesini yukseltti. Şükür çabuk toparladı. Ama senin bebisin her türlü masaallah i var benimki hala kel gibiYapmıyorum jdbxhsbxjsnd ev umrumda değil açıkçası. Yemek yapabiliyorsam zor bela o o yüzden de düzenli yaptığım tek şey bulaşıklar, banyo yine arada temizliyorum bi de çok çamaşır çıkıyor mecbur çamaşırlar yıkanıyor. Başka da bir şeye elimi surmuyodum dağınık da kalıyor, topladigim camasirlar koptukfa bir kaç gün de bekliyor. Yapacak bir şey yok ya kendim mental saglimi koruyacagim ya da evin düzeniniben kendimi seçtim bu arada sen kimdin kiz tanisiyoruzdur belki eski uyeysen dnbxhdbd nickin neydi bacimsu
Boy 64 dediler de geçen ay 62 miydi emin değilim boya mi gitmiş oluyormasallah senin kuşun yetişmiş bize bak benim bebe 3800 doğdu 3. Gün 3500 den baz aliyorum anca 7200 olmuş senin bebiton 2.5 doğup da yetişmiş yani hepsi kendi eğrisinde büyüyor sağlıklı olsunlar da sıkıntı yok
Benim normalde de max 5 gün sürüyordu ve hafif geliyordu bunda da öyle oldu belki daha da hafif olmustur hatta znxbsjndz
Kilosu zaten çok doğdu bilmiyorum inşallah iyidir öyle düşünmek istiyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?