- 14 Mayıs 2021
- 5.985
- 12.867
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.341
Kuzum senın bebıtoyla benımkı aynı gıdıyor benımkının kılosuda 7.100 bundan sonra 500 gram alır demıstı bana dr,sorun yok bence.çişli bezı 5 tane oluyorsa rengı çişin koyu değilse hersey yolundadırKızlar bebem 11 haziran ile 10 temmuz arasi 500 gram almışbana çok az gibi geldi. Hemşire normal aralikta gidiyor kilosu da normal endişeye gerek yok dedi. Gece uyandirmiyorum dedim uyandirma zaten büyümüş dedi. Sizin kaç almış son 1 ayda benle benzer günlerde doguranlara soruyorum özellikle içim çok rahat da etmedi sütüm mü yetmemiş acaba diyorum bilemedim 7140 çıktı tartida
5 oluyor mu emin değilim gündüz istedikce emziriyorum genel olarak. Her bezi dolu dolu almiyorum ama rengi açık oluyor geneldeKuzum senın bebıtoyla benımkı aynı gıdıyor benımkının kılosuda 7.100 bundan sonra 500 gram alır demıstı bana dr,sorun yok bence.çişli bezı 5 tane oluyorsa rengı çişin koyu değilse hersey yolundadır
Biz de 2 gündür böyleyiz. 9 nisan doğumlu oğlum. Ben de açıkçası atak mı yoksa sünnet oldu ondan mı kararsız kalmıştımİyi geceler kızlar. Aslında daha erken ama aşağıdaki belirtilerin hepsini eksiksiz yaşıyorumAtak başlamış gibi gözüküyor. Sizlerin 4. Ay atakları ne zaman başladı?
Canım ben gitmedim o yüzden bilmşyorum ama 3 aydan sonra az kilo alır denmişti. Ve sadece anne sütü alıyor seninki gayet iyi bence hiç takılmaKızlar bebem 11 haziran ile 10 temmuz arasi 500 gram almışbana çok az gibi geldi. Hemşire normal aralikta gidiyor kilosu da normal endişeye gerek yok dedi. Gece uyandirmiyorum dedim uyandirma zaten büyümüş dedi. Sizin kaç almış son 1 ayda benle benzer günlerde doguranlara soruyorum özellikle içim çok rahat da etmedi sütüm mü yetmemiş acaba diyorum bilemedim 7140 çıktı tartida
Yok ya istanbulda apartman dubleksi tek güvencem bina sahibi çocukları için yaptığı için radyel temel yapmış ve temeli derin yapmış çocukları depremde çıkmıyorlar bile güvençlerindenSağolsun yardım ediyorlar ama genelde üç dört kişi çocukalrı zabdetmeye çalışıyor olmuyor evi de bok götürüyor yemek yetiştiriyorum ancak bu çocuklar bu ara çook huysuz şimdi gene kustu büyüğü
İzmirde miydiniz siz otaraflardı sankii, iki katlıdan bişey olmaz inşallah ya apartman değil demi
Benim 300 almıştı diye mama desteğine geçtim şu anda da o uyuyor ben süt dağdım bir tur daha dolsun göğüslerim sabaha kadar diyeKızlar bebem 11 haziran ile 10 temmuz arasi 500 gram almışbana çok az gibi geldi. Hemşire normal aralikta gidiyor kilosu da normal endişeye gerek yok dedi. Gece uyandirmiyorum dedim uyandirma zaten büyümüş dedi. Sizin kaç almış son 1 ayda benle benzer günlerde doguranlara soruyorum özellikle içim çok rahat da etmedi sütüm mü yetmemiş acaba diyorum bilemedim 7140 çıktı tartida
Selaammm, biz de 28 Mart doğumluyuz. Son 5 gündür 23:00 - 02:00 arası uyuyor sonra da bir daha 5 te uyuyor. O 3 saat ayaktayım. Gaz şikayetlerimiz arttı. Sürekli kucakta olmak istiyor. Uykudan çığlıklarla uyanıyorİyi geceler kızlar. Aslında daha erken ama aşağıdaki belirtilerin hepsini eksiksiz yaşıyorumAtak başlamış gibi gözüküyor. Sizlerin 4. Ay atakları ne zaman başladı?
Ayy benımkıdee aynıııı kuzuuuumSelaammm, biz de 28 Mart doğumluyuz. Son 5 gündür 23:00 - 02:00 arası uyuyor sonra da bir daha 5 te uyuyor. O 3 saat ayaktayım. Gaz şikayetlerimiz arttı. Sürekli kucakta olmak istiyor. Uykudan çığlıklarla uyanıyor
Demek ki bizimkiler erken başladıSelaammm, biz de 28 Mart doğumluyuz. Son 5 gündür 23:00 - 02:00 arası uyuyor sonra da bir daha 5 te uyuyor. O 3 saat ayaktayım. Gaz şikayetlerimiz arttı. Sürekli kucakta olmak istiyor. Uykudan çığlıklarla uyanıyor
Ay bilmiyorum ki instagramda bir doktorun videosuna da denk geldim ama ilgilenmediğim için geçtim artık ciddi miydi izlenme için trol müydü bilmiyorum canım bilimsel bir kanıtı var mı bilmiyorum ama çevremde de genelde hep öylekız benipeksi19 nin mesajını alıntıladım bu nasıl oldu
Kesinlikle dün yapay zeka ropörtajına denk geldim 50 yaşında gösteriyor kadın ama 25 miş nasıl bu hale geldiniz diyor oda 3 tane erkek çocuğum var diyor vallahi bende düşünemiyorum halimi ama şimdiden 1 yaşındakine bile iş yaptırıyorum öğrensinlerbir kadın varmış kalp gözü açıkmı derler bilmiyoruz biz yeni evlendik ama Vajinsmıs sıkıntısı falan çekiyorduk herkes bebek bekliyordu bizden korkuyorlardı olmayacakmı diye kv nin 10 sene çocuğu olmamış, okadına sormuşlar 4 tane çocuğu olacak ilki erkek adı da şu olacak demiş gerçekten öyle oldu
Evet onu bende duydum zihinsel gelişimleri içinde erkek çocuklarını eve kapatmamak gerekiyormuş artık günlük gezdirmeye çıkartırım ben bunlarıbilimsel mi peki bu 3. Cinsiyet olayı banada öyle geliyor biliyormusun 3. De aynı olur gibi ama çevremdekiler bana 2. Erkek olacak demişlerdi şimdi o tayfa 3. Kız olacak diyor
Vallahi zor Allah kolaylık versin canım bebe de zor ama sayı arttıkça insanın hayat kalitesi düşüyor zorlanıyor her birine yetişmek hem ekonomik olarak hem bedensel olarak çok zor bence ben iki de zorlandım her birinin gelecek kaygısı şimdiden sardı beni ama kardeşte önemli tabi inşallah evlatlarımıza yetebilirizOnun asıl sorunu bebeleri değil onları halleder de eşinin bitmeyen misafirleri dert
Oy biz de 4. Ay aşımızı olduk iyi geçti şükür ama bizim de bu ay kilomuz alt sınırda kalmış bu aralar biraz koşuşturmalıyız tatile gidecez inşallah bakalım bir cesaretleNeler yapıyosunuzzzzz çok sessizleşti buralar ben sıkılıyorum yaaa önceden sayfalar birikiyordu ndjdjdjsjakskalals
Kız ahahahh okurken sesli güldüm bebem memede dalmıştı korktu ağladıGazan mübarek olsun bacım.... İnşallah senin için güzel geçer de stressiz atlatirsin zor ciddenhazır şeyler koydum diye arkamdan konusanlar g*tumu yesin afedersin akxhshdhjdhdjdjdjdjd
Oy valla kuzular zor insan kokusunu bile özlüyor ama her şey onların geleceği için canımBen diş cıkarcaklarını dusunuyorum 1 aya kadarEvet ipektoşum ikinci haftam ilk hafta aglamaklıydı bu hafta biraz daha alıştım çok şükür 4 te cıkıp koşarak sarılıyorum mınnakıma,ayy bugun işten gelınce kıler temızledım dogumdan berı evle ılgılenemıyorum çok,bi baktım böcekler cirit atıyor bide tikim var kaşınaa kaşıına herseyı çöpe attım tüm evi aramam lazım sımdı baska varmı diye cunku yatak odasında ıkı kere gormustum o bocekten oh my god.biraz yardıma gelen ablanın azızlıgıne ugramısım cevızın kartonunun falan agzını kapamıs sagolsun basmıs herseyı oraya,işte el elin eşeğini türkü çagırarak ararmıs diye atalarımız bosuna dememısler..
Amann bacım kendi derdimmiş gibi dertlendim şuan Allah kolaylık versinBk yesinler gtümü yesinleri okuyup, daha az önce 10 kişiye yemek yapan, sabah erkenden kalkıp 10 kişiye tekrar kahvaltı hazırlayacak olan ben değilmişim gibi size hak verdim
Evet benim de makarnalarim kelebeklenmişti eşim de eve kek almış hazır asla yemem, ben yerim dedi dedi durdu orda unutmuşum bir kurtluydu var ya aklıma geldikce midem bulaniyor kurtsuz bile olsa normalleri bile atmıştım çöpe guvenemedimAy bilmiyorum ki instagramda bir doktorun videosuna da denk geldim ama ilgilenmediğim için geçtim artık ciddi miydi izlenme için trol müydü bilmiyorum canım bilimsel bir kanıtı var mı bilmiyorum ama çevremde de genelde hep öyle
Vallahi zor Allah kolaylık versin canım bebe de zor ama sayı arttıkça insanın hayat kalitesi düşüyor zorlanıyor her birine yetişmek hem ekonomik olarak hem bedensel olarak çok zor bence ben iki de zorlandım her birinin gelecek kaygısı şimdiden sardı beni ama kardeşte önemli tabi inşallah evlatlarımıza yetebiliriz
Oy biz de 4. Ay aşımızı olduk iyi geçti şükür ama bizim de bu ay kilomuz alt sınırda kalmış bu aralar biraz koşuşturmalıyız tatile gidecez inşallah bakalım bir cesaretle
Kız ahahahh okurken sesli güldüm bebem memede dalmıştı korktu ağladı
Oy valla kuzular zor insan kokusunu bile özlüyor ama her şey onların geleceği için canım
Ay aynısı geçen yıl başımıza geldi bizim evde çok sıcak böcek geliyor fotosunu çekip gönderdim gpt dedi genelde gıdalara gelir e her şeyi dolaba kaldırmıştım sıcaklar başlayınca kaynağını da bulamadıksonra eşim ilaç aldı hakının kenarlarına sıktık süpürgelik arası boşluğa sonra tatile gittik bir geldik belli bir bölgede yoğunluk var çıkan ölmüş çıkan ölmüş Yoğunlukta portmantodan geliyor alla alla dedik burda bir şey yok indirdi elim portmantoyu meğersem eşim cevizleri koli içine koyup portmantoya kaldırmış ondan geliyormuş hepsini atınca böceklerde ortadan kalktı ben hep dolaba koyarım gıcık olmuştum elime dedim koydun bari takip et ama bende anlattıkça şimdi kaşınmaya başladım başa gelmesin iğrenç bir şey
Amann bacım kendi derdimmiş gibi dertlendim şuan Allah kolaylık versin
Valla neredeyse hiçbir iş yapmıyorum ben, dağınıklığı toplayıp robot çalıştırıyorum ekstra bir şey yapılacaksa eşim evdeyken yapıyoruz ama pek mümkün olmuyor birimiz çocukla ilgilenmek zorunda kalıyoruz.burda daha önceden üyeydim de hesabımı silmiştim benim bebiş 2 martta 2,5 kilo doğdu erkek.
burdan kopmayan sürecini paylaşan mesajlaşmaya cevap bulmuş arkadaşlar sizleri takdir edip imreniyorum ve şoktadayım ben mi beceriksizim bebeğim mi ultra hard mode diye meraktayım.
arkadaşlar işlerinize nasıl yetişiyonuz ve bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz ya sırf bunu sormak için yeni hesap açtım, çıldıriciiim.
banyo yapamıyorum, 2 gündür üstümde hamurlu unlu gecelikle takılıyorum, evi temizleyemiyorum evi karınca bastı, bebeğim gece saat başı uyanıyo şu an 15 dakkadır bildiğin tahta köy beşiğinde sallıyorum ve "ıh mıh eh uh gı huu hıı" böyle huzursuzca sesler yapıp duruyo ve katiyyen uyumuyo. 130 günlük oldu kerata 4,5 aya yaklaştık. çok yorgunum kendimi atlas gibi hissediyorum dünyanın yükü tepeme binmiş gibi. imdat! siz napıyosunuz acayip merak ediyorum rutin falan filan başarabildiniz mi. ben bebeği de yıkayamıyorum belim bıknım ağrıyo doğumdan sonra hasar aldı sanırsam küvetin tepesine çömelince çok zorlanıyorum ve tüm gün delidana gibi koşturmaktan halim kalmıyo haftada 1-2 yıkayabiliyorum.
Bir haftadır bende evde kelebek görüyorum kaynağunı bulamadım erzakları stok yapıyoruz hepsinide kontrol ettik ama paketten çıkabilirkermi bilemiuorum kelebekten mutfağa girilmiyordu hepimizin evi böceklenmiş bak analık işte evler çöpe döndüEvet benim de makarnalarim kelebeklenmişti eşim de eve kek almış hazır asla yemem, ben yerim dedi dedi durdu orda unutmuşum bir kurtluydu var ya aklıma geldikce midem bulaniyor kurtsuz bile olsa normalleri bile atmıştım çöpe guvenemedimben de bütün makarna pirinç vs heppppsi dolapta duruyor kışın cikarabilirim ama ugrasmiyorum yaz kış dolapta bozulmuyor da sjvxhejdjdjd
Oiyyyyy parliş kuşummemedeyken hapşırık gelince ben önden ses çıkarıp hareket ettiriyorum ki korkmasın riye sjdjdjhdjdjd yoksa direkt hapşırınca korkma ihtimali artıyor
Kiz kelebek olmadan önce kurt oluyorlar ya kurtken deliyorlar paketleri bozuk olmayana da satasiyorlar hepsi bozuluyor sjxhhdjddBir haftadır bende evde kelebek görüyorum kaynağunı bulamadım erzakları stok yapıyoruz hepsinide kontrol ettik ama paketten çıkabilirkermi bilemiuorum kelebekten mutfağa girilmiyordu hepimizin evi böceklenmiş bak analık işte evler çöpe döndü
Kapalı pakette de oluyorlar maalesefBir haftadır bende evde kelebek görüyorum kaynağunı bulamadım erzakları stok yapıyoruz hepsinide kontrol ettik ama paketten çıkabilirkermi bilemiuorum kelebekten mutfağa girilmiyordu hepimizin evi böceklenmiş bak analık işte evler çöpe döndü
Normal aralıkta almış kilosuda gayet güzel masaallah. Bebekler artık cok hareketli gecede emmeyince iyi almış. Boya gitmiştir belki bu ayki gelişim çoğunlukla. Benim kiz da 2.5 kilo doğdu. Bu ay 800 gr almış geçen ay 700 gr almıştı hemşire gayet güzel almış dedi. Şuan 6.5 kiloKızlar bebem 11 haziran ile 10 temmuz arasi 500 gram almışbana çok az gibi geldi. Hemşire normal aralikta gidiyor kilosu da normal endişeye gerek yok dedi. Gece uyandirmiyorum dedim uyandirma zaten büyümüş dedi. Sizin kaç almış son 1 ayda benle benzer günlerde doguranlara soruyorum özellikle içim çok rahat da etmedi sütüm mü yetmemiş acaba diyorum bilemedim 7140 çıktı tartida
Eve gidince bakalım benim ev ne halde hdhdjxBir haftadır bende evde kelebek görüyorum kaynağunı bulamadım erzakları stok yapıyoruz hepsinide kontrol ettik ama paketten çıkabilirkermi bilemiuorum kelebekten mutfağa girilmiyordu hepimizin evi böceklenmiş bak analık işte evler çöpe döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?