2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ayy kızlar hala yatmadımmyarın ıse nasıl gıdıcem bılmem evı bocek basmıs resmen gbt ye sordum baklıyat bocegıymıs nasıl bu kadar dagıldı bılmem.oysakı ıkı haftada bır abla gelıyordu oglum dogdugundan berı hıcmı gormedı yani çok garip cunku dolapların ıcıne falan temızlıyorum dıyordu güya,bızım ev ıkı katlı ve cok buyuk o yuzden heryere hakım olamıyorum bebegım oldugundan berı yoksa ipne ipliğe kadar herseyım duzenlıdır ve hakımımdır heryere ama 5 ayfır corabım nerde onu bıle bılmıyorum.ufff baya bı temızlık yaptım supurgenın toz torbasından bıle cıktı yaratıkyarın evden cıkarken bebıtonun odasını kapatıp ilaç sıkıcaz bakalım kilere.inşallah yok olurlar.sımdı cok uzun olacsk ama sıze bı anımıda yazayım uykusu kacana hıkaye olsun,iki yıl önce evın bahcesıne köpek yavrulamıstı merdıven altına,hergun beskıyodum onları,sonra yattıklara yere kaka çiş mılletın verdıgı yemekler pirelenmısler tabiki,ve ben onlardan eve pire getirmiştim bahce tüm pire kaynıyodu tabii bizim evde 3 kere ılaclama olmustusımdı hatıralarım canlandı nerden geldı syy bu yaratıklar

Kuzum senın bebıtoyla benımkı aynı gıdıyor benımkının kılosuda 7.100 bundan sonra 500 gram alır demıstı bana dr,sorun yok bence.çişli bezı 5 tane oluyorsa rengı çişin koyu değilse hersey yolundadır

5 oluyor mu emin değilim gündüz istedikce emziriyorum genel olarak. Her bezi dolu dolu almiyorum ama rengi açık oluyor genelde gerçi aç kalsa uyumazdi da bu kadar çünkü açken bir saat içinde geri uyanıyor ne bileyim ya takıldım biraz ama persentile baktım tam cizgisinde gidiyormuş zaten

İyi geceler kızlar. Aslında daha erken ama aşağıdaki belirtilerin hepsini eksiksiz yaşıyorum Atak başlamış gibi gözüküyor. Sizlerin 4. Ay atakları ne zaman başladı?

Eklentiler

• IMG_3108.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 27
İyi geceler kızlar. Aslında daha erken ama aşağıdaki belirtilerin hepsini eksiksiz yaşıyorum Atak başlamış gibi gözüküyor. Sizlerin 4. Ay atakları ne zaman başladı?
Biz de 2 gündür böyleyiz. 9 nisan doğumlu oğlum. Ben de açıkçası atak mı yoksa sünnet oldu ondan mı kararsız kalmıştım

Canım ben gitmedim o yüzden bilmşyorum ama 3 aydan sonra az kilo alır denmişti. Ve sadece anne sütü alıyor seninki gayet iyi bence hiç takılma çok aklına takıldıysa uyurken gece emzirebilirsin çok ayılmadan

Yok ya istanbulda apartman dubleksi tek güvencem bina sahibi çocukları için yaptığı için radyel temel yapmış ve temeli derin yapmış çocukları depremde çıkmıyorlar bile güvençlerinden

Benim 300 almıştı diye mama desteğine geçtim şu anda da o uyuyor ben süt dağdım bir tur daha dolsun göğüslerim sabaha kadar diye

Selaammm, biz de 28 Mart doğumluyuz. Son 5 gündür 23:00 - 02:00 arası uyuyor sonra da bir daha 5 te uyuyor. O 3 saat ayaktayım. Gaz şikayetlerimiz arttı. Sürekli kucakta olmak istiyor. Uykudan çığlıklarla uyanıyor

Ayy benımkıdee aynıııı kuzuuuumdemekkı hepsı 4.ay atagına girdiler.gecer ınsallah diyip beklemekten baska care yok sanırım

Demek ki bizimkiler erken başladı bir de mamasını bitirmiyor bir kaç gündür. Zorla biraz biraz içirmeye çalışıyorum ama sonrasında kitliyor ağzını. Aman atak olsun geçici olsun da başka birşey olmasın minnoşlarımıza

Ay bilmiyorum ki instagramda bir doktorun videosuna da denk geldim ama ilgilenmediğim için geçtim artık ciddi miydi izlenme için trol müydü bilmiyorum canım bilimsel bir kanıtı var mı bilmiyorum ama çevremde de genelde hep öyle
Onun asıl sorunu bebeleri değil onları halleder de eşinin bitmeyen misafirleri dert
Vallahi zor Allah kolaylık versin canım bebe de zor ama sayı arttıkça insanın hayat kalitesi düşüyor zorlanıyor her birine yetişmek hem ekonomik olarak hem bedensel olarak çok zor bence ben iki de zorlandım her birinin gelecek kaygısı şimdiden sardı beni ama kardeşte önemli tabi inşallah evlatlarımıza yetebiliriz
Neler yapıyosunuzzzzz çok sessizleşti buralar ben sıkılıyorum yaaa önceden sayfalar birikiyordu ndjdjdjsjakskalals
Oy biz de 4. Ay aşımızı olduk iyi geçti şükür ama bizim de bu ay kilomuz alt sınırda kalmış bu aralar biraz koşuşturmalıyız tatile gidecez inşallah bakalım bir cesaretle
Gazan mübarek olsun bacım.... İnşallah senin için güzel geçer de stressiz atlatirsin zor cidden hazır şeyler koydum diye arkamdan konusanlar g*tumu yesin afedersin akxhshdhjdhdjdjdjdjd
Kız ahahahh okurken sesli güldüm bebem memede dalmıştı korktu ağladı
Oy valla kuzular zor insan kokusunu bile özlüyor ama her şey onların geleceği için canım
Ay aynısı geçen yıl başımıza geldi bizim evde çok sıcak böcek geliyor fotosunu çekip gönderdim gpt dedi genelde gıdalara gelir e her şeyi dolaba kaldırmıştım sıcaklar başlayınca kaynağını da bulamadık sonra eşim ilaç aldı hakının kenarlarına sıktık süpürgelik arası boşluğa sonra tatile gittik bir geldik belli bir bölgede yoğunluk var çıkan ölmüş çıkan ölmüş Yoğunlukta portmantodan geliyor alla alla dedik burda bir şey yok indirdi elim portmantoyu meğersem eşim cevizleri koli içine koyup portmantoya kaldırmış ondan geliyormuş hepsini atınca böceklerde ortadan kalktı ben hep dolaba koyarım gıcık olmuştum elime dedim koydun bari takip et ama bende anlattıkça şimdi kaşınmaya başladım başa gelmesin iğrenç bir şey
Bk yesinler gtümü yesinleri okuyup, daha az önce 10 kişiye yemek yapan, sabah erkenden kalkıp 10 kişiye tekrar kahvaltı hazırlayacak olan ben değilmişim gibi size hak verdim
Amann bacım kendi derdimmiş gibi dertlendim şuan Allah kolaylık versin

Evet benim de makarnalarim kelebeklenmişti eşim de eve kek almış hazır asla yemem, ben yerim dedi dedi durdu orda unutmuşum bir kurtluydu var ya aklıma geldikce midem bulaniyor kurtsuz bile olsa normalleri bile atmıştım çöpe guvenemedim ben de bütün makarna pirinç vs heppppsi dolapta duruyor kışın cikarabilirim ama ugrasmiyorum yaz kış dolapta bozulmuyor da sjvxhejdjdjd

Oiyyyyy parliş kuşum memedeyken hapşırık gelince ben önden ses çıkarıp hareket ettiriyorum ki korkmasın riye sjdjdjhdjdjd yoksa direkt hapşırınca korkma ihtimali artıyor

burda daha önceden üyeydim de hesabımı silmiştim benim bebiş 2 martta 2,5 kilo doğdu erkek.
burdan kopmayan sürecini paylaşan mesajlaşmaya cevap bulmuş arkadaşlar sizleri takdir edip imreniyorum ve şoktadayım ben mi beceriksizim bebeğim mi ultra hard mode diye meraktayım.
arkadaşlar işlerinize nasıl yetişiyonuz ve bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz ya sırf bunu sormak için yeni hesap açtım, çıldıriciiim.
banyo yapamıyorum, 2 gündür üstümde hamurlu unlu gecelikle takılıyorum, evi temizleyemiyorum evi karınca bastı, bebeğim gece saat başı uyanıyo şu an 15 dakkadır bildiğin tahta köy beşiğinde sallıyorum ve "ıh mıh eh uh gı huu hıı" böyle huzursuzca sesler yapıp duruyo ve katiyyen uyumuyo. 130 günlük oldu kerata 4,5 aya yaklaştık. çok yorgunum kendimi atlas gibi hissediyorum dünyanın yükü tepeme binmiş gibi. imdat! siz napıyosunuz acayip merak ediyorum rutin falan filan başarabildiniz mi. ben bebeği de yıkayamıyorum belim bıknım ağrıyo doğumdan sonra hasar aldı sanırsam küvetin tepesine çömelince çok zorlanıyorum ve tüm gün delidana gibi koşturmaktan halim kalmıyo haftada 1-2 yıkayabiliyorum.

Valla neredeyse hiçbir iş yapmıyorum ben, dağınıklığı toplayıp robot çalıştırıyorum ekstra bir şey yapılacaksa eşim evdeyken yapıyoruz ama pek mümkün olmuyor birimiz çocukla ilgilenmek zorunda kalıyoruz.
Akşamları da yemeği eşim işten gelince yapıyor hemen ya da dışardan söylüyoruz.
Sıcak olduğu için her akşam yıkıyoruz aöa tek başıma hiç denemedim eşim yardımcı oluyor yine
Ben de sürekli duş alamıyoeum haftada 1 olduğu bile oluyor, birlaç kere bebiş uyurken hızlıca yıkanıp çıktım onun dışında hafta sonunu bekliyorum genelde
Kucağımda uyutuyorum ben karnı dıyduktan sonra uyuyor yaklaşık 2 saat uyanık kaldıktan sonra, rutin mutin yok ama bizde de akşamları zorlanıyorum gündüz dediğim gibi uyuyor. Beyaz gürültü veya ninni açık kalıyor mutlaka bir süre

Bir haftadır bende evde kelebek görüyorum kaynağunı bulamadım erzakları stok yapıyoruz hepsinide kontrol ettik ama paketten çıkabilirkermi bilemiuorum kelebekten mutfağa girilmiyordu hepimizin evi böceklenmiş bak analık işte evler çöpe döndü

Kiz kelebek olmadan önce kurt oluyorlar ya kurtken deliyorlar paketleri bozuk olmayana da satasiyorlar hepsi bozuluyor sjxhhdjdd

Kapalı pakette de oluyorlar maalesef bi tane şeyde olunca da hepsi gidiyor.

Normal aralıkta almış kilosuda gayet güzel masaallah. Bebekler artık cok hareketli gecede emmeyince iyi almış. Boya gitmiştir belki bu ayki gelişim çoğunlukla. Benim kiz da 2.5 kilo doğdu. Bu ay 800 gr almış geçen ay 700 gr almıştı hemşire gayet güzel almış dedi. Şuan 6.5 kilo

Eve gidince bakalım benim ev ne halde hdhdjx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…