2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Benimki de 9 haziranda 6700 du simdi kendim evde kucagma alip tartiyorum bi 7100 cikiyor bi 7200. Emzirme danismanina gitmistim sirf bunun icin, cunku doktora bunu yazsam bana bik bik dicekti, orda tarttim, kadin normal artik kilo alimi yavaslayacak dedi. Ac kilosu ve emdikten sonraki kilosuna da baktim 120 ml icmis, 2 saat aclikla. Kadin buna da ok dedi de bu cocuk iki ay once de 120 ml iciyordu. Bir de benimkisi memeye gelmek istiyor sonra her sese kafayi kaldiriyor her gordugu seye bakiyor, yarim yamalak takiliyor, bir saat sonra hoop yine memede. Etrafi kesfedecek diye ben bu halde

İlgilerini çekiyor ya ben kovuyorum kocamı hemen konusunca kafasını kaldırıp bakıyor sjbdjdjdd hem memeden kopmak istemiyor hem de dedikodudan sjxbdjxdj

Ahh ahh süt dedin yine dertlendimprolaktini artırmanın bir yolu yokmu bebısım ya?25 ml nedır yaaksam yenı aldıgım sagım makınasından yıne boyle cıkarsa bu gece uyku yok bana
Ya manuel denedin mi? Ben eller serbest bir tane daha aldim ve yok hicbir sey gelmiyor. Hastane pompasinda geliyordu. Ama onla da ugrasacak gucum yok, arada bir sagimlik lazim bana simdi manuel alip denicem. Galiba meme ucum elastik mi diyorlar, o yuzden pompayla cok cok az geliyor.

İlgilerini çekiyor ya ben kovuyorum kocamı hemen konusunca kafasını kaldırıp bakıyor sjbdjdjdd hem memeden kopmak istemiyor hem de dedikodudan sjxbdjxdj
Kiz benimki tam bir ilgi seysi oldu arabada mesela bazen daliyorum esimle konusuyorum nasil agliyor, her seyi birakicam onla konusucam sebeklik yapicam. Suraya gidelim ya da yemek yiyelimi bile ona anlatir gibi diyorum. Delirecem, adamla konusamiyorum cocugun yaninda

Manuel denersen paylaşabilir misin sonucu? Annem de bana durmadan manuel dene diyor ama bir de onu almak istemiyorum. Bende de şuan kiralık hastane tipi var. Ama bana lansinoh elektrikliden çok daha yüksek çekiş gücü varmış gibi gelmedi. Ya da sütüm az diye hepsinde az geliyor bilmiyorum

Bunu benimkide yapıyor tamam herşey ilgilerni çekiyor anladık da biri konuşunca niye ağlıyorsun meme emerken kümse çıt demeyecekmiş

Erkek bebeler anacı oluyo cjsbdbdnjdbd seni paylaşmak istemiyor olabilir benimki bana sümük atmiyo malesf djbdhshdjd erkekti dimi senin kuş öyle hatırlıyorum

Bugun yarin almayi dusunuyorum, tabiiki
Erkek bebeler anacı oluyo cjsbdbdnjdbd seni paylaşmak istemiyor olabilir benimki bana sümük atmiyo malesf djbdhshdjd erkekti dimi senin kuş öyle hatırlıyorum
Evet, biz birbirimizi opmeyi de denedik karsisinda, bir kere ben esimi opunce agladi

kızlarrrr ben yine kV terörü ile karşınızdayım
Ya benden 1 gün önce doğum yapan tanıdığı var, çocuğu annesinin ses ve mimiklerini tekrarlıyormuş ve bana video atıyor. Bizim bebe neden tekrar etmiyor diye ben de her bebek özel kendine göre gelişiyorlar dedim.
Sizde durumlar nasıl? Dönme, sesleri ve mimikler taklit etme var mı?

Bugun yarin almayi dusunuyorum, tabiiki

Evet, biz birbirimizi opmeyi de denedik karsisinda, bir kere ben esimi opunce agladi
Biliyormusun kızlar babasını erkekler annesini kıskanıyor sanırım benim aklı bir karış havada hiçbişeyden anlamayan oğlum bile biz karşısında sarılınca bana terslenip kendini yere atıyor ağlıyor ayrılın diye bide bana yapıyor babasına hiç bakmıyor

Ben onu taklit ediyorum genelde o da gülüyor ajdhjwhdjsjd başka bir taklit vs yok bende. Her bebek başka zaten senin kv de herbokolog galiba Delallll in gibi nsbxjsnd takilma canım boşver valla senle ben nasıl bir değilsek bebeler de bir değil

Bazen denk geliyor yapıyor bazen yapmıyot çokda bilinçli oldukları nı sanmam kimisi yapar kimisi yapmaz bacımm, kv terörü ile bende hergün karşı karşıyayım , biizmkide tutturmuş bu seni tanımıyor , beni tanıyor

En sevdigim kaynana teroru ay erken dogurmanin en iyi yani, boyle kiyaslayamiyorlar, ama erken dogdu diyip siyriliyorum endiselenmemi ben kendi icimde yasarim kimse beni geremez

ya cok tatlilar aslinda ama bu ilgi bazen bana agir geliyor ben ortamdayken surekli kucak istiyor ya da onla oyniyim istiyor, cise giderken bile zorlaniyorum, esim bakinca iste cocuk tek basina 45 dakika oynamis, gik dememis ve babasinin kucaginda birden uyuyakalmis. Bu ne simdi
Kufur serbest mi? Ettim bolca, manyaklar midir nedir ya. Anasisin sen , nasil bi sacmalik bu.

Benim kaynanayi da bi kere sinirlendirmistim sey dedi bana ‘annem cocuk sumuguyle buyur derdi’, mama dolu marketler, bi sekilde buyuyor her cocuk annesine falan da ihtiyac yok hic. Alacak cocugu kendisi buyutecek hep sakasini yapti, ay bavula atayim ben bunu, gece uyanmak zor geliyorsa ver aramiza biz uyuturuz. Simdi haftada bir ben insafa gelirsem ariyorum da bebeyi goruyor, kendi oglu bi kere bile aramadi gittiklerinden beri. Yine cok sinirlendim aklima geldi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…