- 31 Temmuz 2024
- 812
- 2.034
- 33
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.401
Taş yontarak süt sağma makinası falanda yapabilirsin mağarandaBen mağarayı tercih ediyorum jsbdhsbdjsbdhsjxjxn
Benimki de 9 haziranda 6700 du simdi kendim evde kucagma alip tartiyorum bi 7100 cikiyor bi 7200. Emzirme danismanina gitmistim sirf bunun icin, cunku doktora bunu yazsam bana bik bik dicekti, orda tarttim, kadin normal artik kilo alimi yavaslayacak dedi. Ac kilosu ve emdikten sonraki kilosuna da baktim 120 ml icmis, 2 saat aclikla. Kadin buna da ok dedi de bu cocuk iki ay once de 120 ml iciyordu. Bir de benimkisi memeye gelmek istiyor sonra her sese kafayi kaldiriyor her gordugu seye bakiyor, yarim yamalak takiliyor, bir saat sonra hoop yine memede. Etrafi kesfedecek diye ben bu haldeKızlar bebem 11 haziran ile 10 temmuz arasi 500 gram almışbana çok az gibi geldi. Hemşire normal aralikta gidiyor kilosu da normal endişeye gerek yok dedi. Gece uyandirmiyorum dedim uyandirma zaten büyümüş dedi. Sizin kaç almış son 1 ayda benle benzer günlerde doguranlara soruyorum özellikle içim çok rahat da etmedi sütüm mü yetmemiş acaba diyorum bilemedim 7140 çıktı tartida
İlgilerini çekiyor ya ben kovuyorum kocamı hemen konusunca kafasını kaldırıp bakıyor sjbdjdjdd hem memeden kopmak istemiyor hem de dedikodudan sjxbdjxdjBenimki de 9 haziranda 6700 du simdi kendim evde kucagma alip tartiyorum bi 7100 cikiyor bi 7200. Emzirme danismanina gitmistim sirf bunun icin, cunku doktora bunu yazsam bana bik bik dicekti, orda tarttim, kadin normal artik kilo alimi yavaslayacak dedi. Ac kilosu ve emdikten sonraki kilosuna da baktim 120 ml icmis, 2 saat aclikla. Kadin buna da ok dedi de bu cocuk iki ay once de 120 ml iciyordu. Bir de benimkisi memeye gelmek istiyor sonra her sese kafayi kaldiriyor her gordugu seye bakiyor, yarim yamalak takiliyor, bir saat sonra hoop yine memede. Etrafi kesfedecek diye ben bu halde
Ya manuel denedin mi? Ben eller serbest bir tane daha aldim ve yok hicbir sey gelmiyor. Hastane pompasinda geliyordu. Ama onla da ugrasacak gucum yok, arada bir sagimlik lazim bana simdi manuel alip denicem. Galiba meme ucum elastik mi diyorlar, o yuzden pompayla cok cok az geliyor.Ahh ahh süt dedin yine dertlendimprolaktini artırmanın bir yolu yokmu bebısım ya?25 ml nedır ya aksam yenı aldıgım sagım makınasından yıne boyle cıkarsa bu gece uyku yok bana
Doğumdan sonrada düzensiz olabiliyormuş 2 seneAyy korktum yaa benim anormal mi acaba
Kiz benimki tam bir ilgi seysi olduİlgilerini çekiyor ya ben kovuyorum kocamı hemen konusunca kafasını kaldırıp bakıyor sjbdjdjdd hem memeden kopmak istemiyor hem de dedikodudan sjxbdjxdj
Manuel denersen paylaşabilir misin sonucu? Annem de bana durmadan manuel dene diyor ama bir de onu almak istemiyorum. Bende de şuan kiralık hastane tipi var. Ama bana lansinoh elektrikliden çok daha yüksek çekiş gücü varmış gibi gelmedi. Ya da sütüm az diye hepsinde az geliyor bilmiyorumYa manuel denedin mi? Ben eller serbest bir tane daha aldim ve yok hicbir sey gelmiyor. Hastane pompasinda geliyordu. Ama onla da ugrasacak gucum yok, arada bir sagimlik lazim bana simdi manuel alip denicem. Galiba meme ucum elastik mi diyorlar, o yuzden pompayla cok cok az geliyor.
Bunu benimkide yapıyor tamam herşey ilgilerni çekiyor anladık da biri konuşunca niye ağlıyorsun meme emerken kümse çıt demeyecekmişKiz benimki tam bir ilgi seysi olduarabada mesela bazen daliyorum esimle konusuyorum nasil agliyor, her seyi birakicam onla konusucam sebeklik yapicam. Suraya gidelim ya da yemek yiyelimi bile ona anlatir gibi diyorum. Delirecem, adamla konusamiyorum cocugun yaninda
Erkek bebeler anacı oluyo cjsbdbdnjdbd seni paylaşmak istemiyor olabilir benimki bana sümük atmiyo malesf djbdhshdjd erkekti dimi senin kuş öyle hatırlıyorumKiz benimki tam bir ilgi seysi olduarabada mesela bazen daliyorum esimle konusuyorum nasil agliyor, her seyi birakicam onla konusucam sebeklik yapicam. Suraya gidelim ya da yemek yiyelimi bile ona anlatir gibi diyorum. Delirecem, adamla konusamiyorum cocugun yaninda
Bugun yarin almayi dusunuyorum, tabiikiManuel denersen paylaşabilir misin sonucu? Annem de bana durmadan manuel dene diyor ama bir de onu almak istemiyorum. Bende de şuan kiralık hastane tipi var. Ama bana lansinoh elektrikliden çok daha yüksek çekiş gücü varmış gibi gelmedi. Ya da sütüm az diye hepsinde az geliyor bilmiyorum
Evet, biz birbirimizi opmeyi de denedik karsisinda, bir kere ben esimi opunce agladiErkek bebeler anacı oluyo cjsbdbdnjdbd seni paylaşmak istemiyor olabilir benimki bana sümük atmiyo malesf djbdhshdjd erkekti dimi senin kuş öyle hatırlıyorum
Kocana kuma gelmis hayırlı olsun wjbxjsbxjsbdjBugun yarin almayi dusunuyorum, tabiiki
Evet, biz birbirimizi opmeyi de denedik karsisinda, bir kere bene simi opunce agladi
Biliyormusun kızlar babasını erkekler annesini kıskanıyor sanırım benim aklı bir karış havada hiçbişeyden anlamayan oğlum bile biz karşısında sarılınca bana terslenip kendini yere atıyor ağlıyor ayrılın diyeBugun yarin almayi dusunuyorum, tabiiki
Evet, biz birbirimizi opmeyi de denedik karsisinda, bir kere ben esimi opunce agladi
Ben onu taklit ediyorum genelde o da gülüyor ajdhjwhdjsjd başka bir taklit vs yok bende. Her bebek başka zaten senin kv de herbokolog galibakızlarrrr ben yine kV terörü ile karşınızdayım
Ya benden 1 gün önce doğum yapan tanıdığı var, çocuğu annesinin ses ve mimiklerini tekrarlıyormuş ve bana video atıyor. Bizim bebe neden tekrar etmiyor diyeben de her bebek özel kendine göre gelişiyorlar dedim.
Sizde durumlar nasıl? Dönme, sesleri ve mimikler taklit etme var mı?
Bazen denk geliyor yapıyor bazen yapmıyot çokda bilinçli oldukları nı sanmam kimisi yapar kimisi yapmaz bacımm, kv terörü ile bende hergün karşı karşıyayım , biizmkide tutturmuş bu seni tanımıyor , beni tanıyorkızlarrrr ben yine kV terörü ile karşınızdayım
Ya benden 1 gün önce doğum yapan tanıdığı var, çocuğu annesinin ses ve mimiklerini tekrarlıyormuş ve bana video atıyor. Bizim bebe neden tekrar etmiyor diyeben de her bebek özel kendine göre gelişiyorlar dedim.
En sevdigim kaynana terorukızlarrrr ben yine kV terörü ile karşınızdayım
ya cok tatlilar aslinda ama bu ilgi bazen bana agir geliyorBiliyormusun kızlar babasını erkekler annesini kıskanıyor sanırım benim aklı bir karış havada hiçbişeyden anlamayan oğlum bile biz karşısında sarılınca bana terslenip kendini yere atıyor ağlıyor ayrılın diyebide bana yapıyor babasına hiç bakmıyor
Kufur serbest mi? Ettim bolca, manyaklar midir nedir ya. Anasisin sen , nasil bi sacmalik bu.Bazen denk geliyor yapıyor bazen yapmıyot çokda bilinçli oldukları nı sanmam kimisi yapar kimisi yapmaz bacımm, kv terörü ile bende hergün karşı karşıyayım , biizmkide tutturmuş bu seni tanımıyor , beni tanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?