2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Benim kızda geceleri emmiyo Bayadır cok nadir emer ama bende hala regl olmadım.

benim minnoş da 600 gram almış ama 2,5 kilo doğmuştu 40+2 olmasına rağmen. ben de sütüm yetmiyo gibi hissediyorum emmek de istemiyo. senden sonra doğurdum ben heyecanla takip etmiştim doğum maceranı xD şu an 131 günlük 2 martta doğdu
Hay maşallah benim oğlan 2,5 kilo doğdu 40+2'de daha 5,5 kilo 4 ayı geçmesine rağmen :-( emmek istemiyo ve kıpır kıpır durmuyo
haha hoşbulduk aman benim tahmini doğum tarihim farklı hesaplamalarda farklı çıkıyodu şubat sonu mart başı gibi ondan şubat grubunda da takılıyodum orda bi linç yedim bullylendim sonra da hesabımı cezalandırdılar bikaç günlüğüne uyuz oldum yönetim istifa naralarıyla hesabımı silmiştim. evet ya ben de arada bakmaya çalıştım burda neler yaptığınıza güzel oluyo böyle benzer şeyler yaşayan insanlarla durum değerlendirmesi yapmak keşke ben de daha çok dahil olabileydim de sağlık olsun artık :-D
Benim eşim yemek beğenmiyor bebek doğduktan sonra masterchef oldum yemek yapmayı öğrendim falan hahah. biraz böyle ablamın nişanı falan oldu oraya değişik şeyler yapıp götürdüm çok övgü olunca yemeğe merak saldım gaza geldim. Eşim eve gelince bebeği ona verip yemek yapıyorum KV rahmetli annem çok ilgilendi sağolsun ama şimdi gelmeyi azalttı sağlık sıkıntıları falan da var.
Benim bebek de doğduğunda emmiyordu kavrayıp tutamadı. Hastanede damla damla şişe kapağına elimle sağıp ağzına döktüm. Evde o damla damla kolostrumu sağıp şırıngayla vermeye başladım. Sağa sağa 3. günde falan normal süt gelmeye başladı yavaş yavaş şırıngayla devam ettim sonra silikon göğüs ucu alıp onu denedim onu tuttu ama çok zordu tabi çıkıp duruyodu arada da normal emzirmeye çalışıp duruyodum. 11 günlükken falan mucizevi bişekilde kavramayı başardı memeyi bir iki gün daha karma gittim memeye dönderdim çok şükür. Fakat 3 aydan sonra kilo alımı azaldı hatta bi ara kilo verdi falan çok kısa emip bırakıyordu hala öyle. Arada mama verdim arada sağıp verdim şimdi ben de yeni elektrikli pompa aldım onla sağıp vermeye çalışıyorum emmediği zamanlarda öyle karman çorman gidiyoruz çok zor ve meşakatli bi süreç.
Kucakta foşur foşur nası yıkarız bilemedim ya kayıp düşmesin elinden adamın korkutucu geldi ben küvetin içinde bile çok korkuyorum çünkü sırt üstünden yüzüstü dönmeyi öğrendi habire onu yapıyor yerinde durmuyo. Benim korktuğum şeye eşim hayatta cesaret edemez ben daha cesurum haha. Çok korkunçlu ama ben de onu hayal ediyom böyle kucağıma alıp duşun altında yıkanabilsek oof of XD
inşallah ya o sancıları geçti ama hala cart cart çıkarıyo ağlıyo uykusunda falan gazlı ötesi hala. zaten yüzüstü yatmak istiyo artık beşiği de reddediyo o yüzden beşikte ağlaya ağlaya dalınca doğru yüzüstü yatağına koymaya başladım öyle uyuyo bikaç gündür. sallanmadan uyuma işi çok muhim başarmalıyım Mantıklı ben de daha 1 aydır kısa mesafelerle deneye deneye dışarıda yarım saat bi saat dolaştırmaya alıştırdım ama sabah erken denemedim deniyim onu da

ustaddegildi nikim kenks

Ekstra saç sipariş etmisiz ipege skdbjsnd senin bebiş de güzel toparlamis canim
Benim kızda geceleri emmiyo Bayadır cok nadir emer ama bende hala regl olmadım.
O zaman bu tez de çürüdü sjdhsujdjd
Sen hesabın yokken bile mi takip ettin ajdbahxjdbudd helal olsun valla ya burası iyi geliyo aynı şeyleri yaşadığımız için aa tek değilmişim diyor insan yoksa psikoloji kalmaz

Su matını bizimki de sevemedi bir türlü. Üstüne yatıyor

ustaddegildi nikim kenks
Aaa evet hatırladım kız seni hoşgeldin olur öyle şeyler arada boşver

Regl olan kızlar bi gelin hdjxj ben regl gibi bişey oldum galiba. Sizin regl nasıldı? İlk birwx kahve leke geldi sonra kırmızı leke geldi sonra gene kahve ve 2 gün de kapanış
Benim de gecen ayki boyle bir seydi, onu reglden saymadim
Valla ben de delirmek uzereyim, benim bebis 4 ay atagiyla saat basi uyanmaya basladi, ve surekli meme agzinda olsun istiyor geceleri, ben de aldim yataga halim kalmadi gecende ama ya zarar verirsem diye o kadar geriliyorum ki iyice uyuyamiyorum. Destekli uyuttugumuz icin uyaniyorlar canim, chatpngpt ye sor o biraz akil veriyor. Banyo olayi icin de benim bebe gunde iki uc defa nedensiz bagiriyor agliyor, cok sicak birnyerde yasiyorum, ona bagladim. Lavaboda soguk cesme suyunu orasina burasina suruyorum elimle cok rahatliyor. Ama sen eger hic tasiyamiyorsan bebegini yenidogan doneminde bezle siliyorduk ya, onu da yapabilirsin hergun

ustaddegildi nikim kenks
Aa şey değil mi hani insanların sütü gelmemesi gibi bişey olamaz. Önceden kadınlar tarlada, mağarada doğuruyor gibi şeyler söylemiştiniz. Demek ki süt herkeste sıkıntı olabiliyormuş öyle yaşamadan boş yapmaya gerek yokmuş.

Ahh ahh süt dedin yine dertlendimprolaktini artırmanın bir yolu yokmu bebısım ya?25 ml nedır yaaksam yenı aldıgım sagım makınasından yıne boyle cıkarsa bu gece uyku yok bana

Keşke o saç nasıl sipariş ediliyor öğrenseydim çok şükür güzel toparladı Ama bu aralar her bebek gibi benim kızım da 4 ay atağında ve çok fazla emmiyor

Yaşamadan her şey zor baciko bende nasıl doğurduğunu merak ediyorum

Keşke o saç nasıl sipariş ediliyor öğrenseydim çok şükür güzel toparladı Ama bu aralar her bebek gibi benim kızım da 4 ay atağında ve çok fazla emmiyor
Atak herkesi bir yerden vurdu galiba ya bizde hafif seyrediyo şimdilik ama ne olur beklemedeyim her an bir şeyi reddedbilir gözüyle bakiyorum bazen uykuyu reddediyo bazen emzigi.... Geçicidir inşallah hepsi rahatlariz

Atak herkesi bir yerden vurdu galiba ya bizde hafif seyrediyo şimdilik ama ne olur beklemedeyim her an bir şeyi reddedbilir gözüyle bakiyorum bazen uykuyu reddediyo bazen emzigi.... Geçicidir inşallah hepsi rahatlariz
Ay inşallah bir an önce geçsin bu ataklar Gündüz uykusu neredeyse yok 15 dakika 20 dakika uyuyor sonra gün boyu hep huysuz

Ahh ahh süt dedin yine dertlendimprolaktini artırmanın bir yolu yokmu bebısım ya?25 ml nedır yaaksam yenı aldıgım sagım makınasından yıne boyle cıkarsa bu gece uyku yok bana
Bende aynı durumdayım canım neler denedim artmadı. Birde bense sürekli mastit, sür incisi derdi var. Direniyorum valla 20-30 da çıksa biriktirip gün içinde 1-2 öğün yapmaya çalışıyorum. Eğer senin daha öncesinde sütün varsa bir şekilde arttırırsın diye düşünüyorum. Yeni makine ile geceler power pumping yap bir süre. Beni etkilemedi ama faydasını gören çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…