- 22 Ekim 2024
- 4.147
- 9.859
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.461
Kp dogurunca bir şey almak istemiş ama kv biliyodu altın taki takmiyorum alacaksaniz bundan alın demiştim annemlere de o da bildiği için alma demiş öyle Ajda olmuş dnbxhdbdjd synen kadın yonlendirmesi de çok önemli oluyoAboo bunu hemen okutmalıyım kocama, kp bana altın almadışaka bir yana düşünememekten bunlar, annesi olsa her şey çok başka olurdu eminim. Kadın yönlendirmesi bazı erkeklere şart.
İyi yapmışsın öğrensinler yaErkekler bilmiyor hiç böyle şeyleri yabenim eşimde bişey almadı kimse demedi ona doğumda hediye alınır diye. Arkasından anneler günü, doğumgünüm falan gelince ben doğumuda sıkıştırıp ona göre birşey aldırdm
En güzeli valla snsbsbd biz onlari kutlamiyoruz genel olarak ben de çiçek almasini sevmiyorum nsbshsdjsndjjd arada alsın bir tane bak demek değil tane aklıma geldin aldim desin bana yeto.ishxjshdjsj bozuluyorlar üzülüyorum saksıda alsa onu da bakamiyorum ksbxhsbxjsbjddnjdndErkekler bilmiyor hiç böyle şeyleri yabenim eşimde bişey almadı kimse demedi ona doğumda hediye alınır diye. Arkasından anneler günü, doğumgünüm falan gelince ben doğumuda sıkıştırıp ona göre birşey aldırdm
Geç olsun güç olmasın jadbhsbdjshdjsnBenimki de doğum hediyesi olarak ajda sözü vermişti çocuk 4 aylık oldu yeni verdi onu, anneler günü için de A harfli bileklik sözü verdi onu almasını da bi 4 ay beklicem herhalde dndjsjjwwjsjjdjxkckc o almadığı için ben de babalar günü hediyesini erteledim ndnsbwhhshsjxjxjxıx
Ay evlendikten sonra kocan çiçeğe boşa para vermesin istiyorsun zaten onun yerine baska bişey alsınEn güzeli valla snsbsbd biz onlari kutlamiyoruz genel olarak ben de çiçek almasini sevmiyorum nsbshsdjsndjjd arada alsın bir tane bak demek değil tane aklıma geldin aldim desin bana yeto.ishxjshdjsj bozuluyorlar üzülüyorum saksıda alsa onu da bakamiyorum ksbxhsbxjsbjddnjdnd
Kaktüs alsam o bile çürür o kadar beceremiyorum jsbxhsbxjsndjAy evlendikten sonra kocan çiçeğe boşa para vermesin istiyorsun zaten onun yerine baska bişey alsınçöp oluyor 2 gün sonra. Ben zaten saksı çiçeği de bakabilen biri değilim yalnızca kaktüsüm var bir tane balkonda onunda ayda bir sulasam yetiyor
Tuvaletler hak getire zaten evladım bana tuvalet eğitimi verdi sağolsun gunde 2 kere gidebilirsem ne mutlu banaya cok tatlilar aslinda ama bu ilgi bazen bana agir geliyorben ortamdayken surekli kucak istiyor ya da onla oyniyim istiyor, cise giderken bile zorlaniyorum, esim bakinca iste cocuk tek basina 45 dakika oynamis, gik dememis ve babasinin kucaginda birden uyuyakalmis. Bu ne simdi
Kufur serbest mi? Ettim bolca, manyaklar midir nedir ya. Anasisin sen , nasil bi sacmalik bu.
Kız takma milleti bana da hep öyle dediler sen 2 kilo cocuk doğurdun ben bütün çocuklarımı 5 kilo doğurdum.yada ben 4 kilo doğurdum 1 haftada 5 kilo oldu. Sütüm cok yariyodu. Sanki marifet benim elimde mi kilosu ya. Her defasında da ayy bu ne kadar küçük demeleri yok mu. En son birine sanane diyecem ama bakalım kim olacak o şanslıHer gören ne kadar zayıf diyor kaynanam bile gelir gelmez ne kadar zayıflamış dedi ha bide küçülmüş diyende var o nasıl oluyor. Bilmiyorum ama emmiyorda ne yapayım kulağı ağrıyor diyende var ne yapacağımı şaşırdım sürekli ağlıyor
Yerim onun ayaklarını ya masaallahKızlar benim bebe nin ayakları 32 numara gibiayağı bukadar büyük olan varmı benimkilerde küçüktür 35 giyiyorum
Bende Trabzon luyum benim kv lerde bizim der gibi konuşuyor ama ben altta kalmam söz konusu evlatlarım oluncaBizde de öyle değil, hatta kıza daha da düşkünler, muacırız biz selanik mübadili. Anne tarafım Trabzonlu. Anne tarafımın büyüklerinde biraz var gibi. Dayımın çocuklara daha düşkünler belki de yanlarında büyüdükleri için de olabilir. Annem öyle değil ama deliriyor hepsi için eşit yani. Tabi trabzonlu arkadaşlar alınmasın benim çevremdekiler belki de böyledir.
Eskiden tartma mi varmış onlain zamanında çok onemsememislerdir bile nerden bilecek bir haftada 1 kilo aldigini jshdhjwdhidd gotunden atmış kusura bakmaKız takma milleti bana da hep öyle dediler sen 2 kilo cocuk doğurdun ben bütün çocuklarımı 5 kilo doğurdum.yada ben 4 kilo doğurdum 1 haftada 5 kilo oldu. Sütüm cok yariyodu. Sanki marifet benim elimde mi kilosu ya. Her defasında da ayy bu ne kadar küçük demeleri yok mu. En son birine sanane diyecem ama bakalım kim olacak o şanslı
Valla paso moral bozmak hava atmak yaniEskiden tartma mi varmış onlain zamanında çok onemsememislerdir bile nerden bilecek bir haftada 1 kilo aldigini jshdhjwdhidd gotunden atmış kusura bakma
Senin konu zaten kıskançlıkBazen denk geliyor yapıyor bazen yapmıyot çokda bilinçli oldukları nı sanmam kimisi yapar kimisi yapmaz bacımm, kv terörü ile bende hergün karşı karşıyayım , biizmkide tutturmuş bu seni tanımıyor , beni tanıyor
HerbokologBen onu taklit ediyorum genelde o da gülüyor ajdhjwhdjsjd başka bir taklit vs yok bende. Her bebek başka zaten senin kv de herbokolog galiba @Delallll in gibi nsbxjsnd takilma canım boşver valla senle ben nasıl bir değilsek bebeler de bir değil
Kendisi doğursun o zamanBenim kaynanayi da bi kere sinirlendirmistim sey dedi bana ‘annem cocuk sumuguyle buyur derdi’, mama dolu marketler, bi sekilde buyuyor her cocuk annesine falan da ihtiyac yok hic. Alacak cocugu kendisi buyutecek hep sakasini yapti, ay bavula atayim ben bunu, gece uyanmak zor geliyorsa ver aramiza biz uyuturuz. Simdi haftada bir ben insafa gelirsem ariyorum da bebeyi goruyor, kendi oglu bi kere bile aramadi gittiklerinden beri. Yine cok sinirlendim aklima geldi de
Ay sanki sütü kendi üretiyor…Kız takma milleti bana da hep öyle dediler sen 2 kilo cocuk doğurdun ben bütün çocuklarımı 5 kilo doğurdum.yada ben 4 kilo doğurdum 1 haftada 5 kilo oldu. Sütüm cok yariyodu. Sanki marifet benim elimde mi kilosu ya. Her defasında da ayy bu ne kadar küçük demeleri yok mu. En son birine sanane diyecem ama bakalım kim olacak o şanslı
Aynen öyle sütüm var deyincede bu sefer o zaman yağlı değil yaramıyor oluyoAy sanki sütü kendi üretiyor…
Bende önceki hafta almıştım 3 ayınkiniBu arada doğum yardımlarıni aldınız mı ben aldım geçen 3 ayinkini odediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?