2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Aboo bunu hemen okutmalıyım kocama, kp bana altın almadı şaka bir yana düşünememekten bunlar, annesi olsa her şey çok başka olurdu eminim. Kadın yönlendirmesi bazı erkeklere şart.
Kp dogurunca bir şey almak istemiş ama kv biliyodu altın taki takmiyorum alacaksaniz bundan alın demiştim annemlere de o da bildiği için alma demiş öyle Ajda olmuş dnbxhdbdjd synen kadın yonlendirmesi de çok önemli oluyo

Benimki de doğum hediyesi olarak ajda sözü vermişti çocuk 4 aylık oldu yeni verdi onu, anneler günü için de A harfli bileklik sözü verdi onu almasını da bi 4 ay beklicem herhalde dndjsjjwwjsjjdjxkckc o almadığı için ben de babalar günü hediyesini erteledim ndnsbwhhshsjxjxjxıx

İyi yapmışsın öğrensinler ya

En güzeli valla snsbsbd biz onlari kutlamiyoruz genel olarak ben de çiçek almasini sevmiyorum nsbshsdjsndjjd arada alsın bir tane bak demek değil tane aklıma geldin aldim desin bana yeto.ishxjshdjsj bozuluyorlar üzülüyorum saksıda alsa onu da bakamiyorum ksbxhsbxjsbjddnjdnd

Geç olsun güç olmasın jadbhsbdjshdjsn

Ay evlendikten sonra kocan çiçeğe boşa para vermesin istiyorsun zaten onun yerine baska bişey alsın çöp oluyor 2 gün sonra. Ben zaten saksı çiçeği de bakabilen biri değilim yalnızca kaktüsüm var bir tane balkonda onunda ayda bir sulasam yetiyor

Kaktüs alsam o bile çürür o kadar beceremiyorum jsbxhsbxjsndj

Tuvaletler hak getire zaten evladım bana tuvalet eğitimi verdi sağolsun gunde 2 kere gidebilirsem ne mutlu bana

Kız takma milleti bana da hep öyle dediler sen 2 kilo cocuk doğurdun ben bütün çocuklarımı 5 kilo doğurdum.yada ben 4 kilo doğurdum 1 haftada 5 kilo oldu. Sütüm cok yariyodu. Sanki marifet benim elimde mi kilosu ya. Her defasında da ayy bu ne kadar küçük demeleri yok mu. En son birine sanane diyecem ama bakalım kim olacak o şanslı

Bende Trabzon luyum benim kv lerde bizim der gibi konuşuyor ama ben altta kalmam söz konusu evlatlarım olunca

Eskiden tartma mi varmış onlain zamanında çok onemsememislerdir bile nerden bilecek bir haftada 1 kilo aldigini jshdhjwdhidd gotunden atmış kusura bakma

Senin konu zaten kıskançlık
Tanıyınca da annesisin tabi besliyorsun tanımayıp nereye gidecek. Bize tak memelerini bizi de tanır diyecek

Kendisi doğursun o zaman

Ay sanki sütü kendi üretiyor…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…