- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.501
Bize yatmamış diyor eşim amaSen çalışmıyorsan sigortalı değilsen eşinin hesabına yatıyor. 1200 küsür bişey
Memursa yatmiyomuş galiba öyle bir şey okudum ssnki bu chatte sjndjsd memurdu dimi senin eşin ondan yatmamis olabilirBize yatmamış diyor eşim ama
Şurup içmiyorsa fitil ver canım daha çabuk etki ediyormuş doktorumuz öyle demiştiKızlar bugün aşı oldu oğlum ateşi yükseldi calpol içmiyor kesinlikle öğürüyor kusuyor fitil mi versem , eczacılar bilir heralde Di mi
Canım sende özel sektörde çalışıyordun. Doğum parasını aldın mı? Onu nerden takip ediyoruz biliyor musun? (5000 i demiyorum)Sen çalışmıyorsan sigortalı değilsen eşinin hesabına yatıyor. 1200 küsür bişey
Olabilir , size yatmışmıydıMemursa yatmiyomuş galiba öyle bir şey okudum ssnki bu chatte sjndjsd memurdu dimi senin eşin ondan yatmamis olabilir
Oğlumda esim söylemeliydi sut parası yatti ama kızımda kadroya geçtiği için yatmayacak dendi aradı esim bi yeri ama neresiydi unuttumOlabilir , size yatmışmıydı
Bize yatmamış diyor eşim ama
Aynen memursa yatmıyooMemursa yatmiyomuş galiba öyle bir şey okudum ssnki bu chatte sjndjsd memurdu dimi senin eşin ondan yatmamis olabilir
Evet canım özeldeyim. Rapor paranı mı diyorsun 4 aylık olan?Canım sende özel sektörde çalışıyordun. Doğum parasını aldın mı? Onu nerden takip ediyoruz biliyor musun? (5000 i demiyorum)
Evet evet onu diyorumAynen memursa yatmıyoo
Evet canım özeldeyim. Rapor paranı mı diyorsun 4 aylık olan?
Eşim eczaneye gitti şimdi almaya , çok sağol inşallah hemen etki eder harap etti yine çocuğumu ateşŞurup içmiyorsa fitil ver canım daha çabuk etki ediyormuş doktorumuz öyle demişti
No ben calismiyorum esim de bagkurlu jsbxhdbdj ona olmuyodu galibaOlabilir , size yatmışmıydı
Aynen bak ondan yatmamistirAynen memursa yatmıyoo
Evet canım özeldeyim. Rapor paranı mı diyorsun 4 aylık olan?
Çok geçmiş olsun, umarım şifa olur hemen düşer ateşiEşim eczaneye gitti şimdi almaya , çok sağol inşallah hemen etki eder harap etti yine çocuğumu ateş
Bankadaki memura ben her ay gelip almam sıkıntı , birikse topluca alabilir miyim demişti im , oda üzerinden zaman geçince devlet geri alıyor , hakkını kaybetmiş oluyorsın demişti , acaba öyle bişey mi oldu ?27 Haziran ‘da bir aylık yatmış bana .Kızım 11 Şubat doğumlu.Geriye dönük yatacaktı yatmamış .Ne yapmam lazım ki?
Aaaa ben daha 5000i almadım geri mi aldılar acaba paramıBankadaki memura ben her ay gelip almam sıkıntı , birikse topluca alabilir miyim demişti im , oda üzerinden zaman geçince devlet geri alıyor , hakkını kaybetmiş oluyorsın demişti , acaba öyle bişey mi oldu ?
Şöyle canımEvet evet onu diyorum
Ya bende gözükmüyor bunlar. Başvuru falan yapmak gerekmiyordu dimiŞöyle canım
Ben de emler serbest aldım. Diğer pompayla çok fark ediyor eller serbestte çok az geliyorYa manuel denedin mi? Ben eller serbest bir tane daha aldim ve yok hicbir sey gelmiyor. Hastane pompasinda geliyordu. Ama onla da ugrasacak gucum yok, arada bir sagimlik lazim bana simdi manuel alip denicem. Galiba meme ucum elastik mi diyorlar, o yuzden pompayla cok cok az geliyor.
Benim bebişin ayakları da öyle kocaman benim küçük ama eşim 45 giyiyor ona çekti heraldeKızlar benim bebe nin ayakları 32 numara gibiayağı bukadar büyük olan varmı benimkilerde küçüktür 35 giyiyorum
Aaaa ben daha 5000i almadım geri mi aldılar acaba paramı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?