2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar bugün aşı oldu oğlum ateşi yükseldi calpol içmiyor kesinlikle öğürüyor kusuyor fitil mi versem , eczacılar bilir heralde Di mi

Bize yatmamış diyor eşim ama

Memursa yatmiyomuş galiba öyle bir şey okudum ssnki bu chatte sjndjsd memurdu dimi senin eşin ondan yatmamis olabilir
Aynen memursa yatmıyoo
Canım sende özel sektörde çalışıyordun. Doğum parasını aldın mı? Onu nerden takip ediyoruz biliyor musun? (5000 i demiyorum)
Evet canım özeldeyim. Rapor paranı mı diyorsun 4 aylık olan?

27 Haziran ‘da bir aylık yatmış bana .Kızım 11 Şubat doğumlu.Geriye dönük yatacaktı yatmamış .Ne yapmam lazım ki?
Bankadaki memura ben her ay gelip almam sıkıntı , birikse topluca alabilir miyim demişti im , oda üzerinden zaman geçince devlet geri alıyor , hakkını kaybetmiş oluyorsın demişti , acaba öyle bişey mi oldu ?

Bankadaki memura ben her ay gelip almam sıkıntı , birikse topluca alabilir miyim demişti im , oda üzerinden zaman geçince devlet geri alıyor , hakkını kaybetmiş oluyorsın demişti , acaba öyle bişey mi oldu ?
Aaaa ben daha 5000i almadım geri mi aldılar acaba paramı

Ben de emler serbest aldım. Diğer pompayla çok fark ediyor eller serbestte çok az geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…