- 22 Ekim 2024
- 4.134
- 9.828
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.421
Ay hic sevmiyorum böyle yersiz yersiz konuşmalar, benim kv de de böyle bis konuşuyor bazen şaka yapmayi bilmiyorsan sus yani çok zor değil susmak... Arama sen de ne ariyon kendi oğlu aramiyoken ne aricam amaaanBenim kaynanayi da bi kere sinirlendirmistim sey dedi bana ‘annem cocuk sumuguyle buyur derdi’, mama dolu marketler, bi sekilde buyuyor her cocuk annesine falan da ihtiyac yok hic. Alacak cocugu kendisi buyutecek hep sakasini yapti, ay bavula atayim ben bunu, gece uyanmak zor geliyorsa ver aramiza biz uyuturuz. Simdi haftada bir ben insafa gelirsem ariyorum da bebeyi goruyor, kendi oglu bi kere bile aramadi gittiklerinden beri. Yine cok sinirlendim aklima geldi de
Evet ben de arada başka seylere bakarken denk geliyorum msjlarina vs keşke gelse de haber verseAy cok cenem dustu, bebem ustumde uyuyor, az once yeniden hesap acan arkadasi hepimiz hatirladik, asil aklima hala ara ara papatya geliyor ya, bakiyorum online olmus mu hic diye, ne oldu iyi mi cok merak ediyorum
Sumuguyle büyür derken bacım anlamadımBenim kaynanayi da bi kere sinirlendirmistim sey dedi bana ‘annem cocuk sumuguyle buyur derdi’, mama dolu marketler, bi sekilde buyuyor her cocuk annesine falan da ihtiyac yok hic. Alacak cocugu kendisi buyutecek hep sakasini yapti, ay bavula atayim ben bunu, gece uyanmak zor geliyorsa ver aramiza biz uyuturuz. Simdi haftada bir ben insafa gelirsem ariyorum da bebeyi goruyor, kendi oglu bi kere bile aramadi gittiklerinden beri. Yine cok sinirlendim aklima geldi de
Ne çok seviyorlar böyle kıyasları yakızlarrrr ben yine kV terörü ile karşınızdayım
Ya benden 1 gün önce doğum yapan tanıdığı var, çocuğu annesinin ses ve mimiklerini tekrarlıyormuş ve bana video atıyor. Bizim bebe neden tekrar etmiyor diyeben de her bebek özel kendine göre gelişiyorlar dedim.
Sizde durumlar nasıl? Dönme, sesleri ve mimikler taklit etme var mı?
Bu kaynanalar doğursalarmış keşke daha fazla ya bizlerin bebeleri almaya ne meraklılar. Bize de diyorlar siz baş başa yemeğe çıkın bırakın bakarız. Şuan ki psikolojimle mümkün değil ben onsuz bir yere gitmek istemiyorumBenim kaynanayi da bi kere sinirlendirmistim sey dedi bana ‘annem cocuk sumuguyle buyur derdi’, mama dolu marketler, bi sekilde buyuyor her cocuk annesine falan da ihtiyac yok hic. Alacak cocugu kendisi buyutecek hep sakasini yapti, ay bavula atayim ben bunu, gece uyanmak zor geliyorsa ver aramiza biz uyuturuz. Simdi haftada bir ben insafa gelirsem ariyorum da bebeyi goruyor, kendi oglu bi kere bile aramadi gittiklerinden beri. Yine cok sinirlendim aklima geldi de
Evet beslemiyorum keyfi de gec sen de amaaanHer gören ne kadar zayıf diyor kaynanam bile gelir gelmez ne kadar zayıflamış dedi ha bide küçülmüş diyende var o nasıl oluyor. Bilmiyorum ama emmiyorda ne yapayım kulağı ağrıyor diyende var ne yapacağımı şaşırdım sürekli ağlıyor
Ay eveeet resmen zaman sayıyor kadin eminim az büyüsün bana bırakır işini görürsün gibi düşünüyor cok eminim hem de sjxbhdb ama o meme mevzusundan sonra zorNe çok seviyorlar böyle kıyasları yabenimki sadece yana dönüyor tam tur dönemiyor şuan. Sağa, sola atıyor kendisini. Ses çıkarıyor ama taklit etmiyor biz onu taklit ediyoruz. Valla sürekli ağlak bir ifadeyle konusuyor tam bir drama queen. Mimik olarak böyle kimse de yok eterafta taklit ettiğini sanmıyorum. Tamamen kendi mizacı
Bu kaynanalar doğursalarmış keşke daha fazla ya bizlerin bebeleri almaya ne meraklılar. Bize de diyorlar siz baş başa yemeğe çıkın bırakın bakarız. Şuan ki psikolojimle mümkün değil ben onsuz bir yere gitmek istemiyorum
Canım aksam aldıgımı bı deneyım eger ıyı sonuc alırsam sana yazarım.manuel hıc denemedım şarjlı olan eller serbestten denedım benım goguste yumusak elastıkten kastın oysa hıc sert degıl ucuda kendıde.dogumdan sonra ıyıce böyle oldu.bakalım ne olacak,Ya manuel denedin mi? Ben eller serbest bir tane daha aldim ve yok hicbir sey gelmiyor. Hastane pompasinda geliyordu. Ama onla da ugrasacak gucum yok, arada bir sagimlik lazim bana simdi manuel alip denicem. Galiba meme ucum elastik mi diyorlar, o yuzden pompayla cok cok az geliyor.
Bence de sen meme mevzusundan sonra İpekkuş’un aklı erene kadar onları yalnız bırakmaAy eveeet resmen zaman sayıyor kadin eminim az büyüsün bana bırakır işini görürsün gibi düşünüyor cok eminim hem de sjxbhdb ama o meme mevzusundan sonra zor
Aççç bu aççç cümlesini duyunca tüylerim diken diken oluyorEvet beslemiyorum keyfi de gec sen de amaaanherkese laf mi yetistiricem uğraşamam valla
Öncedende aman aman cok degıldı ama en azından 50-60cc cıkıyordu.sagol canım deneyecegım ınsallahBende aynı durumdayım canım neler denedim artmadı. Birde bense sürekli mastit, sür incisi derdi var. Direniyorum valla 20-30 da çıksa biriktirip gün içinde 1-2 öğün yapmaya çalışıyorum. Eğer senin daha öncesinde sütün varsa bir şekilde arttırırsın diye düşünüyorum. Yeni makine ile geceler power pumping yap bir süre. Beni etkilemedi ama faydasını gören çok
Ya aklı ermiyo ki hemen mesela asel de şuan 1.5 yaşında gecenlerde annemin yakasini tutup açmaya çalışmış meme için akshwhbdjwdjwjdhwdjdn annem de garibim yorgun uyuyormuş zor yakaladim diyoBence de sen meme mevzusundan sonra İpekkuş’un aklı erene kadar onları yalnız bırakma
Sakın o tuzağa düşmeNe çok seviyorlar böyle kıyasları yabenimki sadece yana dönüyor tam tur dönemiyor şuan. Sağa, sola atıyor kendisini. Ses çıkarıyor ama taklit etmiyor biz onu taklit ediyoruz. Valla sürekli ağlak bir ifadeyle konusuyor tam bir drama queen. Mimik olarak böyle kimse de yok eterafta taklit ettiğini sanmıyorum. Tamamen kendi mizacı
Bu kaynanalar doğursalarmış keşke daha fazla ya bizlerin bebeleri almaya ne meraklılar. Bize de diyorlar siz baş başa yemeğe çıkın bırakın bakarız. Şuan ki psikolojimle mümkün değil ben onsuz bir yere gitmek istemiyorum
Ay hayatımda bu kadar çok meme ve toto dememiştim
Benim kp de oturdugu yerden surekli kilo almiyor dedi iki ay boyinca, en son patlamistim, seni gerecekse kimse gelmesin eve ya, boya gitmistir bebe, bizimki durup durup bir gecefe uzuyor ya da kilosunartiyor, surekli kilo almayacak ya da her bebek tombik olmak zorunda da degilAççç bu aççç cümlesini duyunca tüylerim diken diken oluyorher eve gelen seferber oluyor şuyu var buyu var şunu yap karşım yap ver yemek ver
Boy kilo kontrolü yapacam şimdi iki aydır haberim yok durumundan
Ya ipoşum 1 aylık falandı bir yere gidiyoduk yolda emzirmekle emzirmemek arasindaydim sonra emziririm dedim o da uyudu zaten. Kv de diyo ki ipegi ben emzireyim gibisinden konuştu ipek de gelcek ama bunda süt yok anneminkinde var dicek dedi güldü kendi kendine.... O günden travma kaldı bana ya yaparsa gerçekten ben geciktim bebek ağlıyor diye yalandan sussun diye memesini verirse diye ip üstündeyim sjxbshbdjs
Ben deeeeeeAy hayatımda bu kadar çok meme ve toto dememiştim
Tombik olunca ne oluyo ben de cozemedim. Biz hepimiz aynı boy ve kiloda miyiz ki bebeklerden de bunu bekliyolar şaka gibi millet yaBenim kp de oturdugu yerden surekli kilo almiyor dedi iki ay boyinca, en son patlamistim, seni gerecekse kimse gelmesin eve ya, boya gitmistir bebe, bizimki durup durup bir gecefe uzuyor ya da kilosunartiyor, surekli kilo almayacak ya da her bebek tombik olmak zorunda da degil
Bana aç demiyolar artık aç olabilir mi diye bir soeu geliyor, diğeri de olabilir diyo ben de olamaz diyorum ve kv annesi daha iyi bilir diyip konuyu kapatiyoruz akxbwhdhsjhjsjdjdAççç bu aççç cümlesini duyunca tüylerim diken diken oluyorher eve gelen seferber oluyor şuyu var buyu var şunu yap karşım yap ver yemek ver
Boy kilo kontrolü yapacam şimdi iki aydır haberim yok durumundan
Ayyy neeee kcdjdhdhshshsjjxjxkdx asla yalnız bırakma ihtimal çok yüksek cncmxnsmskskdkdkYa ipoşum 1 aylık falandı bir yere gidiyoduk yolda emzirmekle emzirmemek arasindaydim sonra emziririm dedim o da uyudu zaten. Kv de diyo ki ipegi ben emzireyim gibisinden konuştu ipek de gelcek ama bunda süt yok anneminkinde var dicek dedi güldü kendi kendine.... O günden travma kaldı bana ya yaparsa gerçekten ben geciktim bebek ağlıyor diye yalandan sussun diye memesini verirse diye ip üstündeyim sjxbshbdjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?