2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ay hic sevmiyorum böyle yersiz yersiz konuşmalar, benim kv de de böyle bis konuşuyor bazen şaka yapmayi bilmiyorsan sus yani çok zor değil susmak... Arama sen de ne ariyon kendi oğlu aramiyoken ne aricam amaaan

Ay cok cenem dustu, bebem ustumde uyuyor, az once yeniden hesap acan arkadasi hepimiz hatirladik, asil aklima hala ara ara papatya geliyor ya, bakiyorum online olmus mu hic diye, ne oldu iyi mi cok merak ediyorum
Evet ben de arada başka seylere bakarken denk geliyorum msjlarina vs keşke gelse de haber verse

Sumuguyle büyür derken bacım anlamadım şuan aynı cümleleri duyuyorum

Ne çok seviyorlar böyle kıyasları ya benimki sadece yana dönüyor tam tur dönemiyor şuan. Sağa, sola atıyor kendisini. Ses çıkarıyor ama taklit etmiyor biz onu taklit ediyoruz. Valla sürekli ağlak bir ifadeyle konusuyor tam bir drama queen. Mimik olarak böyle kimse de yok eterafta taklit ettiğini sanmıyorum. Tamamen kendi mizacı
Bu kaynanalar doğursalarmış keşke daha fazla ya bizlerin bebeleri almaya ne meraklılar. Bize de diyorlar siz baş başa yemeğe çıkın bırakın bakarız. Şuan ki psikolojimle mümkün değil ben onsuz bir yere gitmek istemiyorum

Evet beslemiyorum keyfi de gec sen de amaaan herkese laf mi yetistiricem uğraşamam valla

Ay eveeet resmen zaman sayıyor kadin eminim az büyüsün bana bırakır işini görürsün gibi düşünüyor cok eminim hem de sjxbhdb ama o meme mevzusundan sonra zor

Canım aksam aldıgımı bı deneyım eger ıyı sonuc alırsam sana yazarım.manuel hıc denemedım şarjlı olan eller serbestten denedım benım goguste yumusak elastıkten kastın oysa hıc sert degıl ucuda kendıde.dogumdan sonra ıyıce böyle oldu.bakalım ne olacak,

Evet beslemiyorum keyfi de gec sen de amaaan herkese laf mi yetistiricem uğraşamam valla
Aççç bu aççç cümlesini duyunca tüylerim diken diken oluyorher eve gelen seferber oluyor şuyu var buyu var şunu yap karşım yap ver yemek ver
Boy kilo kontrolü yapacam şimdi iki aydır haberim yok durumundan

Öncedende aman aman cok degıldı ama en azından 50-60cc cıkıyordu.sagol canım deneyecegım ınsallah

Bence de sen meme mevzusundan sonra İpekkuş’un aklı erene kadar onları yalnız bırakma
Ya aklı ermiyo ki hemen mesela asel de şuan 1.5 yaşında gecenlerde annemin yakasini tutup açmaya çalışmış meme için akshwhbdjwdjwjdhwdjdn annem de garibim yorgun uyuyormuş zor yakaladim diyo memeden kesene kadar birakmam herhalde en az minimum yani

Sakın o tuzağa düşme birgün mecbur çarşıya gidecektik birini ben yanıma aldım birini kaynamama uyutup koydum ille ben bakarım dedi tamam demiştik yola çıktık beş dk sonra aramaya başladı gelin gelin nerde kaldınız avm ye gşdemeden geri döndük

Aççç bu aççç cümlesini duyunca tüylerim diken diken oluyorher eve gelen seferber oluyor şuyu var buyu var şunu yap karşım yap ver yemek ver
Benim kp de oturdugu yerden surekli kilo almiyor dedi iki ay boyinca, en son patlamistim, seni gerecekse kimse gelmesin eve ya, boya gitmistir bebe, bizimki durup durup bir gecefe uzuyor ya da kilosunartiyor, surekli kilo almayacak ya da her bebek tombik olmak zorunda da degil

Balbocegi9 warcrew meme mevzusu ne ayol hatırlayamadım aydınlatın dnnxndnsnsksks
Ya ipoşum 1 aylık falandı bir yere gidiyoduk yolda emzirmekle emzirmemek arasindaydim sonra emziririm dedim o da uyudu zaten. Kv de diyo ki ipegi ben emzireyim gibisinden konuştu ipek de gelcek ama bunda süt yok anneminkinde var dicek dedi güldü kendi kendine.... O günden travma kaldı bana ya yaparsa gerçekten ben geciktim bebek ağlıyor diye yalandan sussun diye memesini verirse diye ip üstündeyim sjxbshbdjs

Tombik olunca ne oluyo ben de cozemedim. Biz hepimiz aynı boy ve kiloda miyiz ki bebeklerden de bunu bekliyolar şaka gibi millet ya

Bana aç demiyolar artık aç olabilir mi diye bir soeu geliyor, diğeri de olabilir diyo ben de olamaz diyorum ve kv annesi daha iyi bilir diyip konuyu kapatiyoruz akxbwhdhsjhjsjdjd

Ayyy neeee kcdjdhdhshshsjjxjxkdx asla yalnız bırakma ihtimal çok yüksek cncmxnsmskskdkdk

Biri de şey yazmıştı buraya bi arkadaşının kvsi memesini veriyomyl gizli gizli ona da alışsın diye dndjsjjsejwjkwke ne değişik kafalar ya ıyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…