- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.441
Psikolojik sorunlari var bazi insanlarin cidden tedavi görmeleri lazimAyyy neeee kcdjdhdhshshsjjxjxkdx asla yalnız bırakma ihtimal çok yüksek cncmxnsmskskdkdk
Biri de şey yazmıştı buraya bi arkadaşının kvsi memesini veriyomyl gizli gizli ona da alışsın diye dndjsjjsejwjkwke ne değişik kafalar ya ıyyyyy
Boyu uzun olur belki.... Benim boyum 160 ama ayaklarım birazCIK büyük ben hic sevmiyorum ayaklarimi jsbxhsbjdjd bebemin bana çekmiş de olabilir sma boyu uzun olacak da olabilir ayağı çok da minik durmuyor şuan dur foti cekeyim jsbdhejdjKızlar benim bebe nin ayakları 32 numara gibiayağı bukadar büyük olan varmı benimkilerde küçüktür 35 giyiyorum
Hadi bekiliyoruzBoyu uzun olur belki.... Benim boyum 160 ama ayaklarım birazCIK büyük ben hic sevmiyorum ayaklarimi jsbxhsbjdjd bebemin bana çekmiş de olabilir sma boyu uzun olacak da olabilir ayağı çok da minik durmuyor şuan dur foti cekeyim jsbdhejdj
Sende kemikleşmişsin bacım elinde et kalmamış afgdhsgag
Normal bebek ayağı gib i sanki
İnstagram'da bir doktoru dinlemiştim. O kadar çokmuş ki bu durum. Erkek tarafı sevgiden farklı bir şekilde sahipleniyor galiba. Onlara aitmiş, gelin sadece taşıyıcıymış gibi. Benim kv yok ama eşimin babannesi bile saçmalıyorAyyy neeee kcdjdhdhshshsjjxjxkdx asla yalnız bırakma ihtimal çok yüksek cncmxnsmskskdkdk
Biri de şey yazmıştı buraya bi arkadaşının kvsi memesini veriyomyl gizli gizli ona da alışsın diye dndjsjjsejwjkwke ne değişik kafalar ya ıyyyyy
oturuyorum bankta gotum batıyor ve sırtım acıyo yan oturuyorum banklara abswgdbjsjdjnd bi de eşim doğumdan önce ajda alalim dedi yaptırdık şuan onu takamiyorum bilezik ölçüm 58 miş normal şuan öyle o zaman 62 falan aldik sjxbhndjdndjdjd ödem şeyleri inince böyle kaldi onlari bi ara gidip degistirmem lazimSende kemikleşmişsin bacım elinde et kalmamış afgdhsgag
Ben hayatimda bebek gormemisim ki aselin de çok görmedim ilk bu işte ne bileyim normalini jsbshsbdjsbdhdNormal bebek ayağı gib i sanki
Katılıyorum, erkek ten torun olunca onu kendi bebekleri zannediyorlar gelin taşıyıcı sadece maalesef bunu dibine kadar yaşıyorum kızdan olursa da pek sahiplenilmiyor tabi bizim tarafta asla böyle değilİnstagram'da bir doktoru dinlemiştim. O kadar çokmuş ki bu durum. Erkek tarafı sevgiden farklı bir şekilde sahipleniyor galiba. Onlara aitmiş, gelin sadece taşıyıcıymış gibi. Benim kv yok ama eşimin babannesi bile saçmalıyorlanet-i öcü şey. Şükür 2 haftadır görmüyorum yüzünü.
Ya çok istiyosalsr dogursunlar bu erkek tarafi biraz salsın bence gelin tarafiniİnstagram'da bir doktoru dinlemiştim. O kadar çokmuş ki bu durum. Erkek tarafı sevgiden farklı bir şekilde sahipleniyor galiba. Onlara aitmiş, gelin sadece taşıyıcıymış gibi. Benim kv yok ama eşimin babannesi bile saçmalıyorlanet-i öcü şey. Şükür 2 haftadır görmüyorum yüzünü.
Lann millette ne gocaaalar var ajda almışoturuyorum bankta gotum batıyor ve sırtım acıyo yan oturuyorum banklara abswgdbjsjdjnd bi de eşim doğumdan önce ajda alalim dedi yaptırdık şuan onu takamiyorum bilezik ölçüm 58 miş normal şuan öyle o zaman 62 falan aldik sjxbhndjdndjdjd ödem şeyleri inince böyle kaldi onlari bi ara gidip degistirmem lazim
Lann millette ne gocaaalar var ajda almışbenimki de doğum yaptığın gün, babası altın alırken o da tam altın almış. Bebeğe taktı hayatım bu terslikte bi iş yok mu dedim sonra idrak etti
Bi tane annem yapacak gelirken getirecek sjdbdjd bi tane de kv kp ve iki kaynim birlesip yaptilar 3 ledik jsbxhndjdhdjd bunları araba için bozmayı düşünmüyoruz anca ev olursa vsLann millette ne gocaaalar var ajda almışbenimki de doğum yaptığın gün, babası altın alırken o da tam altın almış. Bebeğe taktı hayatım bu terslikte bi iş yok mu dedim sonra idrak etti
Bizde de öyle değil, hatta kıza daha da düşkünler, muacırız biz selanik mübadili. Anne tarafım Trabzonlu. Anne tarafımın büyüklerinde biraz var gibi. Dayımın çocuklara daha düşkünler belki de yanlarında büyüdükleri için de olabilir. Annem öyle değil ama deliriyor hepsi için eşit yani. Tabi trabzonlu arkadaşlar alınmasın benim çevremdekiler belki de böyledir.Katılıyorum, erkek ten torun olunca onu kendi bebekleri zannediyorlar gelin taşıyıcı sadece maalesef bunu dibine kadar yaşıyorum kızdan olursa da pek sahiplenilmiyor tabi bizim tarafta asla böyle değil
Aboo bunu hemen okutmalıyım kocama, kp bana altın almadıBi tane annem yapacak gelirken getirecek sjdbdjd bi tane de kv kp ve iki kaynim birlesip yaptilar 3 ledik jsbxhndjdhdjd bunları araba için bozmayı düşünmüyoruz anca ev olursa vs
Ay yok yok Allah mecbur bırakmasınSakın o tuzağa düşmebirgün mecbur çarşıya gidecektik birini ben yanıma aldım birini kaynamama uyutup koydum ille ben bakarım dedi tamam demiştik yola çıktık beş dk sonra aramaya başladı gelin gelin nerde kaldınız avm ye gşdemeden geri döndük
Lanet-i öcü şeye çok güldüm yaa çok haklısınİnstagram'da bir doktoru dinlemiştim. O kadar çokmuş ki bu durum. Erkek tarafı sevgiden farklı bir şekilde sahipleniyor galiba. Onlara aitmiş, gelin sadece taşıyıcıymış gibi. Benim kv yok ama eşimin babannesi bile saçmalıyorlanet-i öcü şey. Şükür 2 haftadır görmüyorum yüzünü.
Adettir desem inanır yapardı hiç bilmiyordu o tür şeyleri çünkü.ay çok güldüm yakasına 200 tl de bıraktı mı
Erkekler bilmiyor hiç böyle şeyleri yaAboo bunu hemen okutmalıyım kocama, kp bana altın almadışaka bir yana düşünememekten bunlar, annesi olsa her şey çok başka olurdu eminim. Kadın yönlendirmesi bazı erkeklere şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?