2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Psikolojik sorunlari var bazi insanlarin cidden tedavi görmeleri lazim

Kızlar benim bebe nin ayakları 32 numara gibi ayağı bukadar büyük olan varmı benimkilerde küçüktür 35 giyiyorum
Boyu uzun olur belki.... Benim boyum 160 ama ayaklarım birazCIK büyük ben hic sevmiyorum ayaklarimi jsbxhsbjdjd bebemin bana çekmiş de olabilir sma boyu uzun olacak da olabilir ayağı çok da minik durmuyor şuan dur foti cekeyim jsbdhejdj

Hadi bekiliyoruz elleride ayaklarıda iri iri belkide uzun olur eşim tarafı dev gibi benim boyumda seninki gibi nerdeyse

İnstagram'da bir doktoru dinlemiştim. O kadar çokmuş ki bu durum. Erkek tarafı sevgiden farklı bir şekilde sahipleniyor galiba. Onlara aitmiş, gelin sadece taşıyıcıymış gibi. Benim kv yok ama eşimin babannesi bile saçmalıyor lanet-i öcü şey. Şükür 2 haftadır görmüyorum yüzünü.

Sende kemikleşmişsin bacım elinde et kalmamış afgdhsgag
oturuyorum bankta gotum batıyor ve sırtım acıyo yan oturuyorum banklara abswgdbjsjdjnd bi de eşim doğumdan önce ajda alalim dedi yaptırdık şuan onu takamiyorum bilezik ölçüm 58 miş normal şuan öyle o zaman 62 falan aldik sjxbhndjdndjdjd ödem şeyleri inince böyle kaldi onlari bi ara gidip degistirmem lazim

Katılıyorum, erkek ten torun olunca onu kendi bebekleri zannediyorlar gelin taşıyıcı sadece maalesef bunu dibine kadar yaşıyorum kızdan olursa da pek sahiplenilmiyor tabi bizim tarafta asla böyle değil

Ya çok istiyosalsr dogursunlar bu erkek tarafi biraz salsın bence gelin tarafini

Lann millette ne gocaaalar var ajda almış benimki de doğum yaptığın gün, babası altın alırken o da tam altın almış. Bebeğe taktı hayatım bu terslikte bi iş yok mu dedim sonra idrak etti

Lann millette ne gocaaalar var ajda almış benimki de doğum yaptığın gün, babası altın alırken o da tam altın almış. Bebeğe taktı hayatım bu terslikte bi iş yok mu dedim sonra idrak etti
Bi tane annem yapacak gelirken getirecek sjdbdjd bi tane de kv kp ve iki kaynim birlesip yaptilar 3 ledik jsbxhndjdhdjd bunları araba için bozmayı düşünmüyoruz anca ev olursa vs

Katılıyorum, erkek ten torun olunca onu kendi bebekleri zannediyorlar gelin taşıyıcı sadece maalesef bunu dibine kadar yaşıyorum kızdan olursa da pek sahiplenilmiyor tabi bizim tarafta asla böyle değil
Bizde de öyle değil, hatta kıza daha da düşkünler, muacırız biz selanik mübadili. Anne tarafım Trabzonlu. Anne tarafımın büyüklerinde biraz var gibi. Dayımın çocuklara daha düşkünler belki de yanlarında büyüdükleri için de olabilir. Annem öyle değil ama deliriyor hepsi için eşit yani. Tabi trabzonlu arkadaşlar alınmasın benim çevremdekiler belki de böyledir.

Bi tane annem yapacak gelirken getirecek sjdbdjd bi tane de kv kp ve iki kaynim birlesip yaptilar 3 ledik jsbxhndjdhdjd bunları araba için bozmayı düşünmüyoruz anca ev olursa vs
Aboo bunu hemen okutmalıyım kocama, kp bana altın almadı şaka bir yana düşünememekten bunlar, annesi olsa her şey çok başka olurdu eminim. Kadın yönlendirmesi bazı erkeklere şart.

Ay yok yok Allah mecbur bırakmasın
Lanet-i öcü şeye çok güldüm yaa çok haklısın

Aboo bunu hemen okutmalıyım kocama, kp bana altın almadı şaka bir yana düşünememekten bunlar, annesi olsa her şey çok başka olurdu eminim. Kadın yönlendirmesi bazı erkeklere şart.
Erkekler bilmiyor hiç böyle şeyleri ya benim eşimde bişey almadı kimse demedi ona doğumda hediye alınır diye. Arkasından anneler günü, doğumgünüm falan gelince ben doğumuda sıkıştırıp ona göre birşey aldırdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…