- 1 Şubat 2019
- 451
- 505
- 103
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.481
Allah bereket versin:)Bende önceki hafta almıştım 3 ayınkini
27 Haziran ‘da bir aylık yatmış bana .Kızım 11 Şubat doğumlu.Geriye dönük yatacaktı yatmamış .Ne yapmam lazım ki?Bu arada doğum yardımlarıni aldınız mı ben aldım geçen 3 ayinkini odediler
Ne aldırdın baciko söyle de başımızdakilerin etini yiyelimErkekler bilmiyor hiç böyle şeyleri yabenim eşimde bişey almadı kimse demedi ona doğumda hediye alınır diye. Arkasından anneler günü, doğumgünüm falan gelince ben doğumuda sıkıştırıp ona göre birşey aldırdm
Ay ben çok severim çiçekleri kendim bile görünce alırım hoşuma gider çürüyünce de üzülürümAy evlendikten sonra kocan çiçeğe boşa para vermesin istiyorsun zaten onun yerine baska bişey alsınçöp oluyor 2 gün sonra. Ben zaten saksı çiçeği de bakabilen biri değilim yalnızca kaktüsüm var bir tane balkonda onunda ayda bir sulasam yetiyor
Vallahi bu emme işinden çok yoruldum .Ya zor emer ya hiç emmez ,süt yetmez…uzar gider böyleBenimki de gece çok zor uyuyor ve emmiyor beni gün içinde asla ya ağzına alıp çıkarıyor ya da 1-2 kere emme hareketi yapıp bırakıyordişe ve atağa bağlıyorum inşallah düzelir bir an önce
Of evett ben de kıyafet almadım zayıflıcam diye ama yok ne zayıfladım ne giyecek bişeyşm var cnndsjskkaos
Aile ve sosyal hizmetleri arayın bence ilinizdeki27 Haziran ‘da bir aylık yatmış bana .Kızım 11 Şubat doğumlu.Geriye dönük yatacaktı yatmamış .Ne yapmam lazım ki?
Rica ederimTeşekkür ederim öyle yapayım
Ben tek sefer 5 bim alıcam da fırsat bulup bankaya gidemedim. Emzirme ödeneği de eşimin hesabına yatmış. Pttye de mi yatıyormuş bi para öyşe duydumBu arada doğum yardımlarıni aldınız mı ben aldım geçen 3 ayinkini odediler
Eğer eşiniz kadrolu memursa emzirme ödeneği alamıyorsunuz ama değilse o zaman PTT'den alınıyor diye bilyorumBen tek sefer 5 bim alıcam da fırsat bulup bankaya gidemedim. Emzirme ödeneği de eşimin hesabına yatmış. Pttye de mi yatıyormuş bi para öyşe duydum
Ataklar sağdan soldan girdi hepimize herhalde geçmiş olsun sjbsjsndjdbh ben de geç yiyorum yemek sonra gelsin mide yanmalari...Vallahi bu emme işinden çok yoruldum .Ya zor emer ya hiç emmez ,süt yetmez…uzar gider böylevallahi diş geldi gelecek gibi bakalım çok ağlıyor bu ara .Uykuları cok bozuldu .Tam 5 aylık oldu Güneş doğması gereken zamana göre 19. Hafta sanırım 4 ay atağı bu oluyor gelmedi ama bütün belirtiler 4. Ay atağını gösteriyor .
Vallahi ben artık protein ağırlıklı beslensem diye düşünüyorum hem süte hem kiloya iyi geliyor ama gecenin 10 ‘unda fırından yeni çıkmış simitlere kanıyorumTam bir karbonhidrat aşığım
Bi de işin kötüsü yedin yattin ac uyaniyorsun sinaniyoruz yemekle galiba xjsbjdjdjdkAh sağ ol sormavallahi atak ne zaman diye diye 5 aylık oldu ama çok yoruldum .Siirt çok sıcak ,bir odada terleyip salonda üşümekten hasta oldum boğazım çok ağrıyor .Kocam bebişi görmüyor bile nerdeyse her gün geç geliyor .İki gündür nöbetçi iki çocukla yaşam mücadelesi veriyorum
Hayır bu şartlarda beni mutlu eden şeylerden biri yemek yemek nasıl vereyim ben bu mentalle bu kiloyu
Ay geç yemek yemek mahvediyor ya insanı ama insan aç da uyuyamıyor@warcrew
Gece de 2-3 kere kaldırıyor ege bey sağolsun ndnxnc nadiren 1-2 oluyor kalktığımızBu arada emzirmenin etkisi var galiba süt korumuyor ama regl i baskiladigi için koruyor diye bir hurafe çıktı ortaya bence. Ben gece emzirmesini kestim 2 aydan beri uyanmadikca emzirmiyorum. O yüzden regl oldum bence gece de 2-3 kere kalkip emzirsem bu kadar cabuk olmazdim diye düşünüyorum ndbdhsbdjdndjd
3. Gün bugün kahvelik var şaşırdımKiminin uzun kiminin kısa sürüyormuş ya normal
3 gün böyle leke leke miydiiii bi kere kırmızı oldu onun harici full kahveBenim de gecen ayki boyle bir seydi, onu reglden saymadim
Valla ben de delirmek uzereyim, benim bebis 4 ay atagiyla saat basi uyanmaya basladi, ve surekli meme agzinda olsun istiyor geceleri, ben de aldim yataga halim kalmadi gecende ama ya zarar verirsem diye o kadar geriliyorum ki iyice uyuyamiyorum. Destekli uyuttugumuz icin uyaniyorlar canim, chatpngpt ye sor o biraz akil veriyor. Banyo olayi icin de benim bebe gunde iki uc defa nedensiz bagiriyor agliyor, cok sicak birnyerde yasiyorum, ona bagladim. Lavaboda soguk cesme suyunu orasina burasina suruyorum elimle cok rahatliyor. Ama sen eger hic tasiyamiyorsan bebegini yenidogan doneminde bezle siliyorduk ya, onu da yapabilirsin hergun
Aa şey değil mi hani insanların sütü gelmemesi gibi bişey olamaz. Önceden kadınlar tarlada, mağarada doğuruyor gibi şeyler söylemiştiniz. Demek ki süt herkeste sıkıntı olabiliyormuş öyle yaşamadan boş yapmaya gerek yokmuş.
Offf çok fenasınız sbnsjxjcmYaşamadan her şey zor baciko bende nasıl doğurduğunu merak ediyorum
Ay evlendikten sonra kocan çiçeğe boşa para vermesin istiyorsun zaten onun yerine baska bişey alsınçöp oluyor 2 gün sonra. Ben zaten saksı çiçeği de bakabilen biri değilim yalnızca kaktüsüm var bir tane balkonda onunda ayda bir sulasam yetiyor
Ben çürüttümKaktüs alsam o bile çürür o kadar beceremiyorum jsbxhsbxjsndj
Sen benmişsin kabshwbdjwhdjdjGece de 2-3 kere kaldırıyor ege bey sağolsun ndnxnc nadiren 1-2 oluyor kalktığımız
3. Gün bugün kahvelik var şaşırdım
3 gün böyle leke leke miydiiii bi kere kırmızı oldu onun harici full kahve
Offf çok fenasınız sbnsjxjcm
Ben çürüttüm
Kocama bana çiçek alma yiyecek bişey al diyordum lahmacun alıyordu bsbxnvbSen benmişsin kabshwbdjwhdjdj
Valla çok beğendiğim bir kolye vardı. Kıyamıyordum istemeyeNe aldırdın baciko söyle de başımızdakilerin etini yiyelim
Ay ben çok severim çiçekleri kendim bile görünce alırım hoşuma gider çürüyünce de üzülürüm
Off başımıza ne gelse bu karbonhidrat askından geliyor ya bende bayılıyorumVallahi bu emme işinden çok yoruldum .Ya zor emer ya hiç emmez ,süt yetmez…uzar gider böylevallahi diş geldi gelecek gibi bakalım çok ağlıyor bu ara .Uykuları cok bozuldu .Tam 5 aylık oldu Güneş doğması gereken zamana göre 19. Hafta sanırım 4 ay atağı bu oluyor gelmedi ama bütün belirtiler 4. Ay atağını gösteriyor .
Vallahi ben artık protein ağırlıklı beslensem diye düşünüyorum hem süte hem kiloya iyi geliyor ama gecenin 10 ‘unda fırından yeni çıkmış simitlere kanıyorumTam bir karbonhidrat aşığım
Bu emzirme ödeneğini herkes alabiliyor mu? Onunla ilgili de basvuru yapmak gerekiyor muydu?Ben tek sefer 5 bim alıcam da fırsat bulup bankaya gidemedim. Emzirme ödeneği de eşimin hesabına yatmış. Pttye de mi yatıyormuş bi para öyşe duydum
Aşırı mantıklı, lahmacunu tercih ederimKocama bana çiçek alma yiyecek bişey al diyordum lahmacun alıyordu bsbxnvb
sende gidip aldınmı , ne zamanlar yatuyor bişey söyledimi, bide senin ki neden yatmamış ona bişey demedimi27 Haziran ‘da bir aylık yatmış bana .Kızım 11 Şubat doğumlu.Geriye dönük yatacaktı yatmamış .Ne yapmam lazım ki?
Doğum günü tarzı günlerde de para veriyor istediğimi alıyorum hshxjcValla çok beğendiğim bir kolye vardı. Kıyamıyordum istemeyesonra baktım kendi bişey düşündüğü yok yüzsüzlük yapıp istedim
Off başımıza ne gelse bu karbonhidrat askından geliyor ya bende bayılıyorum
Bu emzirme ödeneğini herkes alabiliyor mu? Onunla ilgili de basvuru yapmak gerekiyor muydu?
Aşırı mantıklı, lahmacunu tercih ederim
Emzirme ödeneği ne oluyordu çalışanlar içinmiBen tek sefer 5 bim alıcam da fırsat bulup bankaya gidemedim. Emzirme ödeneği de eşimin hesabına yatmış. Pttye de mi yatıyormuş bi para öyşe duydum
Sen çalışmıyorsan sigortalı değilsen eşinin hesabına yatıyor. 1200 küsür bişeyEmzirme ödeneği ne oluyordu çalışanlar içinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?