2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ne aldırdın baciko söyle de başımızdakilerin etini yiyelim
Ay ben çok severim çiçekleri kendim bile görünce alırım hoşuma gider çürüyünce de üzülürüm

Vallahi bu emme işinden çok yoruldum .Ya zor emer ya hiç emmez ,süt yetmez…uzar gider böyle vallahi diş geldi gelecek gibi bakalım çok ağlıyor bu ara .Uykuları cok bozuldu .Tam 5 aylık oldu Güneş doğması gereken zamana göre 19. Hafta sanırım 4 ay atağı bu oluyor gelmedi ama bütün belirtiler 4. Ay atağını gösteriyor .

Vallahi ben artık protein ağırlıklı beslensem diye düşünüyorum hem süte hem kiloya iyi geliyor ama gecenin 10 ‘unda fırından yeni çıkmış simitlere kanıyorum Tam bir karbonhidrat aşığım

Ben tek sefer 5 bim alıcam da fırsat bulup bankaya gidemedim. Emzirme ödeneği de eşimin hesabına yatmış. Pttye de mi yatıyormuş bi para öyşe duydum
Eğer eşiniz kadrolu memursa emzirme ödeneği alamıyorsunuz ama değilse o zaman PTT'den alınıyor diye bilyorum

Ataklar sağdan soldan girdi hepimize herhalde geçmiş olsun sjbsjsndjdbh ben de geç yiyorum yemek sonra gelsin mide yanmalari...

Ah sağ ol sorma vallahi atak ne zaman diye diye 5 aylık oldu ama çok yoruldum .Siirt çok sıcak ,bir odada terleyip salonda üşümekten hasta oldum boğazım çok ağrıyor .Kocam bebişi görmüyor bile nerdeyse her gün geç geliyor .İki gündür nöbetçi iki çocukla yaşam mücadelesi veriyorum

Hayır bu şartlarda beni mutlu eden şeylerden biri yemek yemek nasıl vereyim ben bu mentalle bu kiloyu

Ay geç yemek yemek mahvediyor ya insanı ama insan aç da uyuyamıyor @warcrew

Bi de işin kötüsü yedin yattin ac uyaniyorsun sinaniyoruz yemekle galiba xjsbjdjdjdk

Gece de 2-3 kere kaldırıyor ege bey sağolsun ndnxnc nadiren 1-2 oluyor kalktığımız
Kiminin uzun kiminin kısa sürüyormuş ya normal
3. Gün bugün kahvelik var şaşırdım
3 gün böyle leke leke miydiiii bi kere kırmızı oldu onun harici full kahve

Yaşamadan her şey zor baciko bende nasıl doğurduğunu merak ediyorum
Offf çok fenasınız sbnsjxjcm

Kaktüs alsam o bile çürür o kadar beceremiyorum jsbxhsbxjsndj
Ben çürüttüm

Sen benmişsin kabshwbdjwhdjdj

Ne aldırdın baciko söyle de başımızdakilerin etini yiyelim

Ay ben çok severim çiçekleri kendim bile görünce alırım hoşuma gider çürüyünce de üzülürüm
Valla çok beğendiğim bir kolye vardı. Kıyamıyordum istemeye sonra baktım kendi bişey düşündüğü yok yüzsüzlük yapıp istedim
Off başımıza ne gelse bu karbonhidrat askından geliyor ya bende bayılıyorum
Ben tek sefer 5 bim alıcam da fırsat bulup bankaya gidemedim. Emzirme ödeneği de eşimin hesabına yatmış. Pttye de mi yatıyormuş bi para öyşe duydum
Bu emzirme ödeneğini herkes alabiliyor mu? Onunla ilgili de basvuru yapmak gerekiyor muydu?
Kocama bana çiçek alma yiyecek bişey al diyordum lahmacun alıyordu bsbxnvb
Aşırı mantıklı, lahmacunu tercih ederim

27 Haziran ‘da bir aylık yatmış bana .Kızım 11 Şubat doğumlu.Geriye dönük yatacaktı yatmamış .Ne yapmam lazım ki?
sende gidip aldınmı , ne zamanlar yatuyor bişey söyledimi, bide senin ki neden yatmamış ona bişey demedimi
Ben kadın vardı en baştaki memurdan aldım pek bilgi vermemişti net değil diye

Doğum günü tarzı günlerde de para veriyor istediğimi alıyorum hshxjc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…