2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bir Kv terörü ile de ben burdayım, Bugün misafirler gitti birkaç gün kimse gelmeyecek bende fırsat bulmuşken evi baştan sona temizledim mahvolmuştu heryer yemek yetiştireceğim diye bişey elleyemiyordum bebeklerin halide ortada ikiside burnumuzdan getiriyor şuan ikiside uyumuyor, neyse ne emekle temizledim evi kaş gecedir uyumuyorum dinlenemiyorum oturamıyorum bile, az önce içeri bir girdim benim kv dizim ağrıyor diye bacaklarına sen limonu boca et koltuk yerler halı bebeğin ana kucağı limon parçaları limon suyu ve çekirdekleriyle dolu üstünede zeytinyağını bir güzel dök basacak yer kalmamış , bir insanın her yaptığı iş böyle pis olurmu defalarca uyarmaktan ben usanndımmm hergün bir vukuat daha önce çekirdeği alıp koltukta tabaksız yiyip kabuğunuda koltuğa biriktirmişliği, her karpuz yiyişinden şapır şapır ağzından elinden suları halıya akıtığ tüm evi dolaşıp heryeri karpuz çekirdeği ve ağız suyu etmişliği her yemek yiyişinde tüm yiyecekleri ağzından yere dökmüşlüğü var bugün bile sofrayı toplayıp bunun çnündeki kırıntıları topladım ve asla da çatal kaşık kullanmıyor defalarca öğrettim böyle böyle ye diye eşimde aynı şekilde ama umru dğeil, az önce sinirlerim tepemdeydi zaten örtüyü yıkayın buraları silin dedim eşime, kv de yedebu böyle yapılırmı dedim bişey olmaz dedi bastı geçti tabi yapsa ne olacak daha beter ediyor her işimi benim
Yalvarıyorum artık ellerini yıka diye tek istediğim kişisel bakım başka bir beklentim yok onuda yaptıramadım arkadaş dökmediğim dil kalmadı

Ayy iyiyim yaaa varya hiç giremiyorum artık uyku düzenimiz çok bozuk duzeltemiyorum sen nasılsın
Umarım uykulari duzene girer minnoşun sen de düzelirsin rahatlarsin ah çok zor cidden ya insan büyütüyoruz bu kadar zor olacagini dusunmuyordum ki benim bebe yine kolay olan versiyon ama o bile zor bacim. Allah sabir versin hepimize sağlık versin bebelerimize iyi ol iyiyim ben de şükür valla

eşimin ailesi de dahil herkes bu kadını gören bunu söylüyor nasıl kabul ediyorsun nasıl dayanıyorsun diye
Etme kabul bacim ya valla açma kapını kapiyi mi kiracak bir polise bakar kocan da gitsin evinde gorussun anasiyla mis gibi çözüm valla keşke yapabilsen çok isterdim yapmanı

Etme kabul bacim ya valla açma kapını kapiyi mi kiracak bir polise bakar kocan da gitsin evinde gorussun anasiyla mis gibi çözüm valla keşke yapabilsen çok isterdim yapmanı
Vicdanım el vermiyor bu sefer de benim annem ymuhtaç kalırsa , annem gelsin diyemem yada oğullarım var ben mecbur kalırsam gelinlerime diye düşünüyorum hep bana kalsa kabul edemem çünkü karakterlerimiz zıt Allah için işte herşey

Canim senin annen bu kv gibi davraniyor mu? Gelsin diyemem diyorsun da öyle ise gelmesin zaten. Değilse de hata yapani atmışsın bu kadar basit. Sen gelinlerine böyle mi davranacaksin? Sanmıyorum ki davranasin. E bu durumda da sorun yok. O size muhtaç mi ? Bunu da sanmıyorum, muhtaç olan insan farkinda olur öyle davranır. Eziyet etmeye gelmiş sana resmen. Bu kadar net keskin olmam normalde ama gözünü ac Allah için her şey evet ama kendini ezdirme bu kadar bu karıya

Evet ya bir de süt alerjisi çıktı hanimefendinin diyet yapmak zorunda kaldım yine zaten hamileyken de şekerden dolayı diyet yapıyordum resmen imtihanım oldu ama yine de büyüyor ya buna şahit olmak paha biçilemez bir şey mucize gibi

Süt alerjisi nerden anladiniz ben de şüpheliyim o konudan sizin kadar degildir belki ama benim bebişe de alerjik bir durumlar var gibi görünüyor diyet çok zor valla hamileyken dogurunca yeriz diyoduk şimdi de böyle oldu nasip valla iyi olsunlar da

Benimkinin kakasından kan geliyor ya, süt ve ürünleri vede yumurta yediğim zaman kan geliyor

Ay senin net alerjiymis bizimki öyle değil ya geçmiş olsun canım az kaldı zaten ek gidaya belki o zaman rahatlarsiniz
Evet insaAllah yaa sağlıklı olsun da herseye razıyım diyorum artık ama bir de şeyden korkuyorum ya geçmezse alerjisi hiç yiyemeyecek mi çocuğum diyorum ama geçer diyor doktorlar insaAllah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…