- 22 Ekim 2024
- 4.149
- 9.864
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.541
Ben de ağlamıştımGeçen hafta bitti raporum ama daha onaylamadılar herhalde. Umarım bir aksilik olmazçok sağol canım
O video yu izlerken ağlamıştım
Aynen ya önceden hiç etkilenmezdim. Şimdi gözyaşı gözümün ucunda duruyor sankiBen de ağlamıştımçok duygusalim bu tarz şeyleri izlerken ipek çok değiştirdi beni
Msjini gormemisim ya turuncu sitede indirimlere bakiyodum dalmisim jsbxhsnsnAy evet ya o günler gelecek maalesefzaman çok hızlı geçiyor..
Hahshahahhzhs neyse ki yeni duş aldım biraz daha iyiyim cncjjsdnsnncnc
Ne hallere düştük yaAynen ya önceden hiç etkilenmezdim. Şimdi gözyaşı gözümün ucunda duruyor sanki
Canım 1 haftadır aynı durumdayımSelaammm, biz de 28 Mart doğumluyuz. Son 5 gündür 23:00 - 02:00 arası uyuyor sonra da bir daha 5 te uyuyor. O 3 saat ayaktayım. Gaz şikayetlerimiz arttı. Sürekli kucakta olmak istiyor. Uykudan çığlıklarla uyanıyor
Ben evime sokmazdım canımYani siz olsanız nasıl tepki verirsiniz böyle durumlarda ne yapsam vazgeçer
Ayy iyiyim yaaa varya hiç giremiyorum artık uyku düzenimiz çok bozuk duzeltemiyorum sen nasılsın
Oğlu da sözünü geciremiyorsa ana oğul kapiya koyardım aralarinda cozsunlerYani siz olsanız nasıl tepki verirsiniz böyle durumlarda ne yapsam vazgeçer
eşimin ailesi de dahil herkes bu kadını gören bunu söylüyor nasıl kabul ediyorsun nasıl dayanıyorsun diyeBen evime sokmazdım canım
Umarım uykulari duzene girer minnoşunAyy iyiyim yaaa varya hiç giremiyorum artık uyku düzenimiz çok bozuk duzeltemiyorum sen nasılsın
Etme kabul bacim ya valla açma kapını kapiyi mi kiracak bir polise bakar kocan da gitsin evinde gorussun anasiyla mis gibi çözüm valla keşke yapabilsen çok isterdim yapmanıeşimin ailesi de dahil herkes bu kadını gören bunu söylüyor nasıl kabul ediyorsun nasıl dayanıyorsun diye
Vicdanım el vermiyor bu sefer de benim annem ymuhtaç kalırsa , annem gelsin diyemem yada oğullarım var ben mecbur kalırsam gelinlerime diye düşünüyorum hep bana kalsa kabul edemem çünkü karakterlerimiz zıt Allah için işte herşeyEtme kabul bacim ya valla açma kapını kapiyi mi kiracak bir polise bakar kocan da gitsin evinde gorussun anasiyla mis gibi çözüm valla keşke yapabilsen çok isterdim yapmanı
Canim senin annen bu kv gibi davraniyor mu? Gelsin diyemem diyorsun da öyle ise gelmesin zaten. Değilse de hata yapani atmışsın bu kadar basit. Sen gelinlerine böyle mi davranacaksin? Sanmıyorum ki davranasin. E bu durumda da sorun yok. O size muhtaç mi ? Bunu da sanmıyorum, muhtaç olan insan farkinda olur öyle davranır. Eziyet etmeye gelmiş sana resmen. Bu kadar net keskin olmam normalde ama gözünü ac Allah için her şey evet ama kendini ezdirme bu kadar bu karıyaVicdanım el vermiyor bu sefer de benim annem ymuhtaç kalırsa , annem gelsin diyemem yada oğullarım var ben mecbur kalırsam gelinlerime diye düşünüyorum hep bana kalsa kabul edemem çünkü karakterlerimiz zıt Allah için işte herşey
Evet ya bir de süt alerjisi çıktı hanimefendinin diyet yapmak zorunda kaldım yine zaten hamileyken de şekerden dolayı diyet yapıyordum resmen imtihanım olduUmarım uykulari duzene girer minnoşunsen de düzelirsin rahatlarsin ah çok zor cidden ya insan büyütüyoruz bu kadar zor olacagini dusunmuyordum ki benim bebe yine kolay olan versiyon ama o bile zor bacim. Allah sabir versin hepimize sağlık versin bebelerimize iyi ol iyiyim ben de şükür valla
Süt alerjisi nerden anladiniz ben de şüpheliyim o konudan sizin kadar degildir belki ama benim bebişe de alerjik bir durumlar var gibi görünüyorEvet ya bir de süt alerjisi çıktı hanimefendinin diyet yapmak zorunda kaldım yine zaten hamileyken de şekerden dolayı diyet yapıyordum resmen imtihanım olduama yine de büyüyor ya buna şahit olmak paha biçilemez bir şey mucize gibi
Benimkinin kakasından kan geliyor ya, süt ve ürünleri vede yumurta yediğim zaman kan geliyorSüt alerjisi nerden anladiniz ben de şüpheliyim o konudan sizin kadar degildir belki ama benim bebişe de alerjik bir durumlar var gibi görünüyordiyet çok zor valla hamileyken dogurunca yeriz diyoduk şimdi de böyle oldu nasip valla iyi olsunlar da
Ay senin net alerjiymis bizimki öyle değil yaBenimkinin kakasından kan geliyor ya, süt ve ürünleri vede yumurta yediğim zaman kan geliyor
Evet insaAllah yaa sağlıklı olsun da herseye razıyım diyorum artık ama bir de şeyden korkuyorum ya geçmezse alerjisi hiç yiyemeyecek mi çocuğum diyorum ama geçer diyor doktorlar insaAllah geçerAy senin net alerjiymis bizimki öyle değil yageçmiş olsun canım az kaldı zaten ek gidaya belki o zaman rahatlarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?