- 14 Mayıs 2021
- 5.986
- 12.871
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.581
Kuzum daha deneyemedım cunku sterıl edemedım henuz.eşim hastalandı dün ateş kusma ishal onla ugrastım.bugun kesın denerim.dener denemez yazıcam inşallahGünaydınndenedin mi yeni süt sağma makinasını umarım daha iyi sonuç almıssındır
Yaa bende maalesef, çocuklu arkadaslarımla bulusurken falan cocuklarını getiriyorlar diye sinir olurdumçok pişmanım artık çok tatlılar
Aboow yerım ben onuuGünoooooo, gece 1-3 arası gülücükler saçtı uyumadı ben de yalvardım uyu artık diyebir gece de böyle geçti bakalım bu gece bizi neler bekliyor kckckdkskdkdkckv
Geçer canım inşallah hiç üzülme neler gelıp geçiyor..bi bakmısız büyümüşler bu gunler bir hatıra kalmıs..İlk çocuğumda ben kendime hayatı zehir etmiştim , resmen aç yaşıyordum , çocuğum ömür boyu öyle kalacak diye ağlıyordum , tek artısı diyetten dolayı güzel zayıflamıştımşimdi biliyorum ki geçicek bana da doktor 15 gün kes süt ürünlerini sonra dene demişti , denedim yine kanadı , yine kestim .. Bebişlerin bağırsakları anca adapte oluyor napalım.. Ek gıdaya kadar birqz daha hafifler inşallah
Hahahahahah yedim vbitirdim kiAboow yerım ben onuukudursaydınız yatakta bitirseydin yiyip
Normal canım benim basima geldi bi kaç kezKızlar bebeğimin burnunu açarken kanadı bir şey olmuş mudur başına gelen var mı
Kocişler evde hfnjfjdjsjsjdkd ben de uyutmaya çalışıyorum bakalım uyursaAyy kızlaar bugun kımse yazmamısnapıyosunuz benım bebıto uyudu erkenden sıcaktan bayıldı yavrucak
Uyudugundan beri 4 kere uyandıKocişler evde hfnjfjdjsjsjdkd ben de uyutmaya çalışıyorum bakalım uyursa
Gösterdiğim sayfadan Raporlar kısmına bak csnım. Ödeme yapılmayanlar orda gözüküyor. Bi de ben her ay şirkete söyledim de onayladılarGeçen hafta bitti raporum ama daha onaylamadılar herhalde. Umarım bir aksilik olmazçok sağol canım
O video yu izlerken ağlamıştım
Hajgddhgdfhjk benimki de sürekli uyandı şiödi yıkadık tekrar uyutuyorum fmcmcmckc harikasın uyuyor mu halaUyudugundan beri 4 kere uyandıama yılmadım gerı uyuttum
Ben pazartesi ik ya hatırlatayım o zaman canım çok sağolGösterdiğim sayfadan Raporlar kısmına bak csnım. Ödeme yapılmayanlar orda gözüküyor. Bi de ben her ay şirkete söyledim de onayladılar
Hmm yok eşim memur değil emzirme ödeneği aldık. TeşekkürlerEğer eşiniz kadrolu memursa emzirme ödeneği alamıyorsunuz ama değilse o zaman PTT'den alınıyor diye bilyorum
1250 tl mi ne öyle bir şey. Evde kim sigortalıysa onun tcsine yatıyor e devlette iban varsa oraya. Biz memur değilz yattı, herkese oluyor mu tam emin değilimEmzirme ödeneği ne oluyordu çalışanlar içinmi
Bunune yazıp sorguluyoruz acaba yazabilir misin bir de ptt den mi alınıyor iban yoksa1250 tl mi ne öyle bir şey. Evde kim sigortalıysa onun tcsine yatıyor e devlette iban varsa oraya. Biz memur değilz yattı, herkese oluyor mu tam emin değilim
Emzirme ödeneği. E devlet şahıs ödemelerinde görünüyor. Ptt'den çekiliyor. Eşimin adına tc'ye yatmış ama çekmediğimiz için geri gitmiş. 144ü aradık ve ibanımıza yatmasını istedik. Eşim de e devletine ibanını girmişti aramadan önce.Bunune yazıp sorguluyoruz acaba yazabilir misin bir de ptt den mi alınıyor iban yoksa
Benim evde degildi hüüü gece uyuyamadim ben de günü uzanarak geçirdim ipek uyudukca sjxbwjjdjdKocişler evde hfnjfjdjsjsjdkd ben de uyutmaya çalışıyorum bakalım uyursa
Benimkide ayni o sekil uyuyor. Asla kendi kendine uyimuyorKızlar nasıl uyutuyorsunuz bebekleri bu hep memede ya da emzirme sonrası dallayarak beşikte uyuyor genelde memede
Ben de ayağımda sallıyorum veya kucağımda evi gezdiriyorumKızlar nasıl uyutuyorsunuz bebekleri bu hep memede ya da emzirme sonrası dallayarak beşikte uyuyor genelde memede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?