2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kuzum daha deneyemedım cunku sterıl edemedım henuz.eşim hastalandı dün ateş kusma ishal onla ugrastım.bugun kesın denerim.dener denemez yazıcam inşallah

Geçer canım inşallah hiç üzülme neler gelıp geçiyor..bi bakmısız büyümüşler bu gunler bir hatıra kalmıs..

Geçen hafta bitti raporum ama daha onaylamadılar herhalde. Umarım bir aksilik olmaz çok sağol canım

O video yu izlerken ağlamıştım
Gösterdiğim sayfadan Raporlar kısmına bak csnım. Ödeme yapılmayanlar orda gözüküyor. Bi de ben her ay şirkete söyledim de onayladılar

Bunune yazıp sorguluyoruz acaba yazabilir misin bir de ptt den mi alınıyor iban yoksa
Emzirme ödeneği. E devlet şahıs ödemelerinde görünüyor. Ptt'den çekiliyor. Eşimin adına tc'ye yatmış ama çekmediğimiz için geri gitmiş. 144ü aradık ve ibanımıza yatmasını istedik. Eşim de e devletine ibanını girmişti aramadan önce.

Bu saat oldu daha uyumadı. Erken değil ama 1 aydır falan 12 de uyumaya zor alıştırmıştım. Ilk aylar gece 3 de uyuyordu. Şimdi yine uyumuyor her yeri inceliyor. Dalıyor sonra hemen geri uyanıyor. Çok sinirli her şeye ağlıyor. Beyaz gürültü olmasa emmeyecek. Meme istemiyor. Rabbime isyan etmek gibi olmasın ama çok daraldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…