2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Evet insaAllah yaa sağlıklı olsun da herseye razıyım diyorum artık ama bir de şeyden korkuyorum ya geçmezse alerjisi hiç yiyemeyecek mi çocuğum diyorum ama geçer diyor doktorlar insaAllah geçer
Yavaş yavaş alistiriyorlar büyüdükçe doye duymuştum emin değilim ama vardır çözümü inşallah sıkma canını

Evet insaAllah yaa sağlıklı olsun da herseye razıyım diyorum artık ama bir de şeyden korkuyorum ya geçmezse alerjisi hiç yiyemeyecek mi çocuğum diyorum ama geçer diyor doktorlar insaAllah geçer
Benim oğlumda da süt alerjisi var ve aynı tepkileri veriyor , bende şuanda süt ürünleri tüketmiyorum , ama fırınlanmış yiyebiliyorum , geçiyor hiç.merak etmeyin benim büyük oğlumda da vardı , ek gıda zamanı da devam etti, vitaminsiz kalacak diye çok üzülmüştüm ama çok şükür şimdi hiçbir sıkıntısı yok ,

Sefan olsun kuzum gülerek kullan
Bankadaki memura ben her ay gelip almam sıkıntı , birikse topluca alabilir miyim demişti im , oda üzerinden zaman geçince devlet geri alıyor , hakkını kaybetmiş oluyorsın demişti , acaba öyle bişey mi oldu ?
Ay bende öyle yapayım demiştim umarım öyle bir şey olmaz ben çekmeye giderken harcıyorum o parayı çünkü
Yani siz olsanız nasıl tepki verirsiniz böyle durumlarda ne yapsam vazgeçer
Boşarım çok net baciko muhtarlık el ayak tutması ayrı bir şeydir bilerek yapması ayrı ananı da al git derim net zaten zor temizliyorum zor çocuk bakıyorum bakamam başka kardeşleri baksın benim bebeler büyüyünce de ben bakarım derim
Gunaydın dostlar
Günaydın baciko gececisin

Ben de ağlamıştım çok duygusalim bu tarz şeyleri izlerken ipek çok değiştirdi beni
Ben bir de çocukları hiç sevmezdim, çocuk görünce ortamı terk ederdim şimdi nasıl tatlı geliyorlar canlarım benim. Ama özellikle kız çocukları

Ben bir de çocukları hiç sevmezdim, çocuk görünce ortamı terk ederdim şimdi nasıl tatlı geliyorlar canlarım benim. Ama özellikle kız çocukları
Aynen wndbhwejebd ben de sevmezdim şuan mahalledeki zirbo yaramazlar bile tatlı geliyor sjbshshdjsdj

Cnm kv nin bir engeli yoksa ve okdr uyarmana ragmen hala kendini duzeltmiyorsa bunda vicdan yapacak birsey yok bence. Seni dinlemiyorsa eşin uyarsin ondan yuz buluyorsa duzelmez zaten

Tam yumuşamadan çekmeye çalışmış olabilirsin belki. Kuru kaldiysa ondan kanamis olabilir ama burun kanamasi biraz önemli bir şey diye biliyorum. Danışma için doktorunuz varsa msj atip sor, gel derse gidersinjz

Bendd bendebana gelen en buyuk guncelleme bu zaten şefkat duygusu tum cocuklara içim gidiyor artık

Gunaydın dostlar
Günaydınn denedin mi yeni süt sağma makinasını umarım daha iyi sonuç almıssındır
Yaa bende maalesef, çocuklu arkadaslarımla bulusurken falan cocuklarını getiriyorlar diye sinir olurdum çok pişmanım artık çok tatlılar

Çok sevindim inşallah bizimki de geçer, dün bir doktora gittim dedi ki diyet yapmana gerek yok, bunu her doktor söylemez kanı gören her doktor diyet yap der ama bence kendine eziyet etme ve diyet yapma dedi, adet kanı gibi değil de leke leke kan geliyorsa çok da ciddi bir durum değil dedi, şaşırdım yani ama yine de dikkat ederim heralde kan görmek korkutucu oluyor maalesef

Günoooooo, gece 1-3 arası gülücükler saçtı uyumadı ben de yalvardım uyu artık diye bir gece de böyle geçti bakalım bu gece bizi neler bekliyor kckckdkskdkdkckv
Günooo biz de 3 gibi uyaniktik kaçta uyudu bilmiyorum ben 3 e kadar uyaniktim zaten :') geberiyorum

İlk çocuğumda ben kendime hayatı zehir etmiştim , resmen aç yaşıyordum , çocuğum ömür boyu öyle kalacak diye ağlıyordum , tek artısı diyetten dolayı güzel zayıflamıştım şimdi biliyorum ki geçicek bana da doktor 15 gün kes süt ürünlerini sonra dene demişti , denedim yine kanadı , yine kestim .. Bebişlerin bağırsakları anca adapte oluyor napalım.. Ek gıdaya kadar birqz daha hafifler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…