- 22 Ekim 2024
- 4.147
- 9.859
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.561
Yavaş yavaş alistiriyorlar büyüdükçe doye duymuştum emin değilim ama vardır çözümü inşallah sıkma canınıEvet insaAllah yaa sağlıklı olsun da herseye razıyım diyorum artık ama bir de şeyden korkuyorum ya geçmezse alerjisi hiç yiyemeyecek mi çocuğum diyorum ama geçer diyor doktorlar insaAllah geçer
İnsaAllah ya bende öyle düşünüyorumYavaş yavaş alistiriyorlar büyüdükçe doye duymuştum emin değilim ama vardır çözümü inşallah sıkma canını
Benim oğlumda da süt alerjisi var ve aynı tepkileri veriyor , bende şuanda süt ürünleri tüketmiyorum , ama fırınlanmış yiyebiliyorum , geçiyor hiç.merak etmeyin benim büyük oğlumda da vardı , ek gıda zamanı da devam etti, vitaminsiz kalacak diye çok üzülmüştüm ama çok şükür şimdi hiçbir sıkıntısı yok ,Evet insaAllah yaa sağlıklı olsun da herseye razıyım diyorum artık ama bir de şeyden korkuyorum ya geçmezse alerjisi hiç yiyemeyecek mi çocuğum diyorum ama geçer diyor doktorlar insaAllah geçer
Sefan olsun kuzum gülerek kullanValla çok beğendiğim bir kolye vardı. Kıyamıyordum istemeyesonra baktım kendi bişey düşündüğü yok yüzsüzlük yapıp istedim
Off başımıza ne gelse bu karbonhidrat askından geliyor ya bende bayılıyorum
Bu emzirme ödeneğini herkes alabiliyor mu? Onunla ilgili de basvuru yapmak gerekiyor muydu?
Aşırı mantıklı, lahmacunu tercih ederim
Ay bende öyle yapayım demiştim umarım öyle bir şey olmaz ben çekmeye giderken harcıyorum o parayı çünküBankadaki memura ben her ay gelip almam sıkıntı , birikse topluca alabilir miyim demişti im , oda üzerinden zaman geçince devlet geri alıyor , hakkını kaybetmiş oluyorsın demişti , acaba öyle bişey mi oldu ?
Boşarım çok net baciko muhtarlık el ayak tutması ayrı bir şeydir bilerek yapması ayrı ananı da al git derim net zaten zor temizliyorum zor çocuk bakıyorum bakamam başka kardeşleri baksın benim bebeler büyüyünce de ben bakarım derimYani siz olsanız nasıl tepki verirsiniz böyle durumlarda ne yapsam vazgeçer
Günaydın baciko gececisinGunaydın dostlar
Ay ben de ağlamıştım ya hatırlayınca yine gözlerim dolduGeçen hafta bitti raporum ama daha onaylamadılar herhalde. Umarım bir aksilik olmazçok sağol canım
O video yu izlerken ağlamıştım
Ben bir de çocukları hiç sevmezdim, çocuk görünce ortamı terk ederdimBen de ağlamıştımçok duygusalim bu tarz şeyleri izlerken ipek çok değiştirdi beni
Aynen wndbhwejebd ben de sevmezdim şuan mahalledeki zirbo yaramazlar bile tatlı geliyor sjbshshdjsdjBen bir de çocukları hiç sevmezdim, çocuk görünce ortamı terk ederdimşimdi nasıl tatlı geliyorlar canlarım benim. Ama özellikle kız çocukları
BoşarımYani siz olsanız nasıl tepki verirsiniz böyle durumlarda ne yapsam vazgeçer
Nasıl açıyorsunKızlar bebeğimin burnunu açarken kanadı bir şey olmuş mudur başına gelen var mı
Cnm kv nin bir engeli yoksa ve okdr uyarmana ragmen hala kendini duzeltmiyorsa bunda vicdan yapacak birsey yok bence. Seni dinlemiyorsa eşin uyarsin ondan yuz buluyorsa duzelmez zatenVicdanım el vermiyor bu sefer de benim annem ymuhtaç kalırsa , annem gelsin diyemem yada oğullarım var ben mecbur kalırsam gelinlerime diye düşünüyorum hep bana kalsa kabul edemem çünkü karakterlerimiz zıt Allah için işte herşey
Bendd bendeBen bir de çocukları hiç sevmezdim, çocuk görünce ortamı terk ederdimşimdi nasıl tatlı geliyorlar canlarım benim. Ama özellikle kız çocukları
Serum fizyolojik sıkıyorum sonra çekiyorumNasıl açıyorsun
GünaydınnGunaydın dostlar
Yaa bende maalesef, çocuklu arkadaslarımla bulusurken falan cocuklarını getiriyorlar diye sinir olurdumBen bir de çocukları hiç sevmezdim, çocuk görünce ortamı terk ederdimşimdi nasıl tatlı geliyorlar canlarım benim. Ama özellikle kız çocukları
Çok sevindim inşallah bizimki de geçer, dün bir doktora gittim dedi ki diyet yapmana gerek yok, bunu her doktor söylemez kanı gören her doktor diyet yap der ama bence kendine eziyet etme ve diyet yapma dedi, adet kanı gibi değil de leke leke kan geliyorsa çok da ciddi bir durum değil dedi, şaşırdım yani ama yine de dikkat ederim heralde kan görmek korkutucu oluyor maalesefBenim oğlumda da süt alerjisi var ve aynı tepkileri veriyor , bende şuanda süt ürünleri tüketmiyorum , ama fırınlanmış yiyebiliyorum , geçiyor hiç.merak etmeyin benim büyük oğlumda da vardı , ek gıda zamanı da devam etti, vitaminsiz kalacak diye çok üzülmüştüm ama çok şükür şimdi hiçbir sıkıntısı yok ,
GünoooGünoooooo, gece 1-3 arası gülücükler saçtı uyumadı ben de yalvardım uyu artık diyebir gece de böyle geçti bakalım bu gece bizi neler bekliyor kckckdkskdkdkckv
İlk çocuğumda ben kendime hayatı zehir etmiştim , resmen aç yaşıyordum , çocuğum ömür boyu öyle kalacak diye ağlıyordum , tek artısı diyetten dolayı güzel zayıflamıştımÇok sevindim inşallah bizimki de geçer, dün bir doktora gittim dedi ki diyet yapmana gerek yok, bunu her doktor söylemez kanı gören her doktor diyet yap der ama bence kendine eziyet etme ve diyet yapma dedi, adet kanı gibi değil de leke leke kan geliyorsa çok da ciddi bir durum değil dedi, şaşırdım yani ama yine de dikkat ederim heralde kan görmek korkutucu oluyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?