2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Aaaa ben daha 5000i almadım geri mi aldılar acaba paramı
Başımıza bu da mı gelecekti bacımmmmm inşallah almamışlardır
Bacımsu sen nisandan yazdın ama ben alıntıyı bulamadım şimdi aramadan nisan grubu diyip bulmaya çalışcam direk burdan cevaplasam olmuyormu

Bebişim yine koala gibi yapıştı bana üzerimde uyumak istiyor bırakınca çığlık kıyamet help eşimle vakit geçiremiyorum hiç ya adamın yüzünğ gördüğüm yok nerdeyse xnxksjsksksj sıcak diye koltukta yatıyor vantilatör açıp ben de bebeyle kucak kucağa terleyerek kdndjdjdnsk

Şimdiden sizin aranıza girmiş bu bebeŞimdi bizde böyleyiz buraktığım an uyanıyor sabaha kadar hemde böyle uykusu ğç saattirde bağırıyordu ağlıyordu yapıştık şimdi bizde çok huysuz oldu çok

Sorma kdkdjdjsllsls eşim diyo ki senin yüzünden kardeş yapamıcaz kardeş istemediğini çok belli ediyosun cndjsjskskle
Oy kıyamam ya çabuk geçse bu dönemler ne olur

Kardeş istemiyor belli ki iwhsuwhsyuehdjsjdhdgdhs

4. Ay atağı fena geldi hepimize, benimki de nasıl uysal yattığı yerde dururdu , uykusu gelince gözlerini kaşır iki piş piş yapardım sırtına uyurdu hemen. Şimdi berbat haldeyiz 2 haftadan fazladır meme reddiyle başladı kaç gündür de uyku reddi resmen, gündüz 25 dakka anca uyuyor uykuya geçerken de bir kaç saat uğraşıyorum sallıyorum çığlık kıyamet. Tek de kalmıyor artık uyanıkken inşallah geçicidir yoksa işimiz iş. Daha yeni geçti gece uykusuna 2 saattir uğraşlar sonucu oysaki 8:30 en geç 9 da uyurdu.

Sorma kdkdjdjsllsls eşim diyo ki senin yüzünden kardeş yapamıcaz kardeş istemediğini çok belli ediyosun cndjsjskskle
Oy kıyamam ya çabuk geçse bu dönemler ne olur
Er geç düzelecek sabret canim bir gün gelecek kucağımıza gelmek istemeyeckelr artık diye bi video vardı, bir gün son uyutuşun olacak bir gün son kucaklayisin falan diye o geldi aklima boşver ter içinde yapış yapış tadini cikar cikiyosa eğer shdgsgdhshddh

Ay evet ya o günler gelecek maalesef zaman çok hızlı geçiyor..
Hahshahahhzhs neyse ki yeni duş aldım biraz daha iyiyim cncjjsdnsnncnc

Canım şöyle aslında rapor bitim tarihinde iş yerin onay veriyor öyle düşüyor. Senin raporun ne zaman bitiyor. Mesela benim aylık yapmışlar. Her ay sonu iş yeri onay verdi öyle düştü bana
Geçen hafta bitti raporum ama daha onaylamadılar herhalde. Umarım bir aksilik olmaz çok sağol canım
O video yu izlerken ağlamıştım

Kız bu uyudu sandım ben koydum gene yatağa içeri geldim bir çığlık çığlığa kaldı gene koştuk birimi boğazladı dedik halen uyumuyor gündüz uykusunuda çok uyumadıkiii bu nasıl eziyet yaa,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…