- 17 Nisan 2020
- 275
- 305
- 103
- 27
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.521
Ya bizimki de çok istiyor kendinş yay gibi yapıyor ama omzunu atamıyor bebişim4. Ayı bir hafta geçince başladı yüzüstü dönmeye.
Aniden oluveriyor meraklanma
Benim eşiminkide sıkıştıra sıkıltıra giyerse 45Benim bebişin ayakları da öyle kocaman benim küçük ama eşim 45 giyiyor ona çekti heralde
Başımıza bu da mı gelecekti bacımmmmm inşallah almamışlardırAaaa ben daha 5000i almadım geri mi aldılar acaba paramı
Kaç oldu ateşiKızlar bugün aşı oldu oğlum ateşi yükseldi calpol içmiyor kesinlikle öğürüyor kusuyor fitil mi versem , eczacılar bilir heralde Di mi
Olur olur niye olmasınBaşımıza bu da mı gelecekti bacımmmmm inşallah almamışlardır
Bacımsu sen nisandan yazdın ama ben alıntıyı bulamadım şimdi aramadan nisan grubu diyip bulmaya çalışcam direk burdan cevaplasam olmuyormu
38.6 oldu en son ,Kaç oldu ateşi
Canım şöyle aslında rapor bitim tarihinde iş yerin onay veriyor öyle düşüyor. Senin raporun ne zaman bitiyor. Mesela benim aylık yapmışlar. Her ay sonu iş yeri onay verdi öyle düştü banaYa bende gözükmüyor bunlar. Başvuru falan yapmak gerekmiyordu dimi
Yani böyle bi bilgiyi başka bi yerinden atmış olamazdı ciddenEskiden tartma mi varmış onlain zamanında çok onemsememislerdir bile nerden bilecek bir haftada 1 kilo aldigini jshdhjwdhidd gotunden atmış kusura bakma
Şimdiden sizin aranıza girmiş bu bebeBebişim yine koala gibi yapıştı bana üzerimde uyumak istiyor bırakınca çığlık kıyamet helpeşimle vakit geçiremiyorum hiç ya adamın yüzünğ gördüğüm yok nerdeyse xnxksjsksksj sıcak diye koltukta yatıyor vantilatör açıp ben de bebeyle kucak kucağa terleyerek kdndjdjdnsk
Sorma kdkdjdjsllsls eşim diyo ki senin yüzünden kardeş yapamıcaz kardeş istemediğini çok belli ediyosun cndjsjskskleŞimdiden sizin aranıza girmiş bu bebeŞimdi bizde böyleyiz buraktığım an uyanıyor sabaha kadar hemde böyle uykusu ğç saattirde bağırıyordu ağlıyordu yapıştık şimdi bizde çok huysuz oldu çok
Kardeş istemiyor belli ki iwhsuwhsyuehdjsjdhdgdhsBebişim yine koala gibi yapıştı bana üzerimde uyumak istiyor bırakınca çığlık kıyamet helpeşimle vakit geçiremiyorum hiç ya adamın yüzünğ gördüğüm yok nerdeyse xnxksjsksksj sıcak diye koltukta yatıyor vantilatör açıp ben de bebeyle kucak kucağa terleyerek kdndjdjdnsk
4. Ay atağı fena geldi hepimize, benimki de nasıl uysal yattığı yerde dururdu , uykusu gelince gözlerini kaşır iki piş piş yapardım sırtına uyurdu hemen. Şimdi berbat haldeyiz 2 haftadan fazladır meme reddiyle başladı kaç gündür de uyku reddi resmen, gündüz 25 dakka anca uyuyor uykuya geçerken de bir kaç saat uğraşıyorum sallıyorum çığlık kıyamet. Tek de kalmıyor artık uyanıkken inşallah geçicidir yoksa işimiz iş. Daha yeni geçti gece uykusuna 2 saattir uğraşlar sonucuBebişim yine koala gibi yapıştı bana üzerimde uyumak istiyor bırakınca çığlık kıyamet helpeşimle vakit geçiremiyorum hiç ya adamın yüzünğ gördüğüm yok nerdeyse xnxksjsksksj sıcak diye koltukta yatıyor vantilatör açıp ben de bebeyle kucak kucağa terleyerek kdndjdjdnsk
Er geç düzelecek sabret canimSorma kdkdjdjsllsls eşim diyo ki senin yüzünden kardeş yapamıcaz kardeş istemediğini çok belli ediyosun cndjsjskskle
Oy kıyamam ya çabuk geçse bu dönemler ne olur
Ay evet ya o günler gelecek maalesefEr geç düzelecek sabret canimbir gün gelecek kucağımıza gelmek istemeyeckelr artık diye bi video vardı, bir gün son uyutuşun olacak bir gün son kucaklayisin falan diye o geldi aklima boşver ter içinde yapış yapış tadini cikar cikiyosa eğer shdgsgdhshddh
Geçen hafta bitti raporum ama daha onaylamadılar herhalde. Umarım bir aksilik olmazCanım şöyle aslında rapor bitim tarihinde iş yerin onay veriyor öyle düşüyor. Senin raporun ne zaman bitiyor. Mesela benim aylık yapmışlar. Her ay sonu iş yeri onay verdi öyle düştü bana
O video yu izlerken ağlamıştımEr geç düzelecek sabret canimbir gün gelecek kucağımıza gelmek istemeyeckelr artık diye bi video vardı, bir gün son uyutuşun olacak bir gün son kucaklayisin falan diye o geldi aklima boşver ter içinde yapış yapış tadini cikar cikiyosa eğer shdgsgdhshddh
Uyandir ejhehehejehe benim 1 de gelecek anca berber randevusu bulabilmiş ben de uyuyayim bi saatBırakabildim sonunda ama kocam kişisi uyumuş bileee cnmcmdmdmx pof canım sıkıldı ya uykum yok benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?