2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar günaydın. Gerçekten artık başım ağrıyor. 4. Ay atağındayız. Sürekli bir biberon itme durumu geçmedi. Son kontrol de 9 günde 14 gram üzerinden almış. Yemiyo beni üzüyor çocuğum

Algıları açılıyor canim sen bile bazen benimki de uyumak yerine başka şeylerle ilgili ama uyuyamadı siye de hircinlasiyor.... E uyusana madem bebe..... İsyan olarak düşünmüyorum daralmak sıkılmak hakkımız, ömür boyu sıkılmadan zaten mümkün değil annelik çok zor büyüme süreci geçici bu günler umarım çabuk geçer sen de rahatlarsın

Kızlar günaydın. Gerçekten artık başım ağrıyor. 4. Ay atağındayız. Sürekli bir biberon itme durumu geçmedi. Son kontrol de 9 günde 14 gram üzerinden almış. Yemiyo beni üzüyor çocuğum
Ah şu 4 ayı bi geçirsek ne güzel olacak ya her şeyi reddetmeye başladılar

Merhaba. Anadolu Sağlık Merkezi Gebze’deki tedaviniz sonucu mu hamile kaldınız?

Algıları mı açılıyor anlamadım benimkide memedeyken sürekli bırakıp etrafa bakıyor , biberonu da ittiriyor aç ama içmiyor hatta öğürüyor , zorlamıyorum geçi ek inşallah

Çok teşekkür ederim. Böyle dizilerdeki gibi bir dağa çıksam bağırsam stresim geçecek gibi

Ay benim gözüme dağ ucurum kenari deniz geldi wjsbwhbdjwsjwndhd çok film izledim herhalde ay öyle bir yer bulsam da atayim sandalyeyi oturayım akşama kadar
Kucağımda bebem bi meme ver, bi beni dik tut diye totosunu yırtarken kahvemi bile içemem fhskshs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…