2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ahh ahh süt dedin yine dertlendimprolaktini artırmanın bir yolu yokmu bebısım ya?25 ml nedır yaaksam yenı aldıgım sagım makınasından yıne boyle cıkarsa bu gece uyku yok bana
Merhaba, ben hep dertli olanım süt konusunda. Prolaktin atttırann bir şey var bende pek etkisi olmadı yada onunla böyle devam ediyorum. Etken maddesi domperidon ticari adı motis.doktorum ve emzirme danışmanı bilgisi dahilinde kullanıyorum. Bir araştır istersen.

Algıları mı açılıyor anlamadım benimkide memedeyken sürekli bırakıp etrafa bakıyor , biberonu da ittiriyor aç ama içmiyor hatta öğürüyor , zorlamıyorum geçi ek inşallah
Benim kızım da şuan aynı durumda. Ne kadar versem o kadar içerdi şimdi içmiyor mamasını umarım geçecek bu süreç
Bende doktoruma bunun için danışacağım. Faydası olmadı mı sana?

Benim kızım da şuan aynı durumda. Ne kadar versem o kadar içerdi şimdi içmiyor mamasını umarım geçecek bu süreç

Hayır pek bir faydası olmadı bana. Yada oldu sütüm bu kadar olmayacaktı bu zamana kadar azar azar oldu.

Kızlaaar eşim ateş kusma ishal olmustu malesef ogluma gecmıs sabahtan berı bı mızmızdı halsızdı uykuluydu anlayamadım once sonra ishal basladı hıc yemek yemedı annem geldi uykusunda zorla mama ıcırdık kakası saf mukus hala,mamayı ıcmese doktor acile getırın demıstı sımdı evde takıpteyız,herkesten korudum bugune dek babasından koruyamadım ya cocugu,ben dedım bak bulasıcı bu ellerını ıyı yıka bebegın yatagına gelme ama yok dınlemedı ve malesef sonuc bu oldu.virüsmüş,aman dıkkat edın havalar cok sıcak yıne yaygın Bagırsak enfeksıyonları. Balbocegi9 kuzum bugun bari anne sütü cıkarsa kaşıkla verelım dıye denedım sagma makınasını dıgerı bı ıse yaramazmıs gercekten çok begendım,yıne aman aman süt cıkmadı 30-35ml cıktı ama olsun bugunku üzgünlük açlık susuzlukla normal.çekım gucu ıyıydı.

Kızlar motis kalpte çarpıntı yapabılır dıkkat edın kullanırken.bende şurdan bılıyorum bızım bebege vermıstı doktor meger amerıkada falan yasakmıs bu şurup etken maddesınden dolayı kalpte rıtım bozuklugu yapabılıyormus.bende kullandırmamıstım bebegıme

Markası nedir

Çocuk kardiyoloji görmüştü oğlumu. Çocuk doktorumuz yönlendirmişti. Bir problem olmadığı için doktor kullanabilirsin dedi bana. Tabii ki doktora danışmadan kullanılmasın. Ne olur ne olmaz.

Çok geçmiş olsun. Çocuklar hasta olmasın ya çok üzülüyorum. Bir an önce toparlasın inşallah minnak.
Kullandığınız pompa hangisi acaba

Çok geçmiş olsun canım çabucak atlatır umarım
Güle gül kullan, bolca sütün olsun
Aa benim bebeğimin kalp kapakçığında sorun var ayrıca nabzı yüksek ilaç kullanıyoruz. Bizd olmazmış o zaman
İnsallah canım valla insanın içi gidiyor

Benimki de aynı durumda emzirirken gürültü, ses, konuşmalarımızı dinlemek istemiyor. Hemen bırakıyor memeyi. Bir türlü düzene giremedik.

Herkes 4. Ay atağında sanırım. Son 2 saat içerisinde 2 kez uyudu ve uyandı. Gözlerinden uyku akıp kızarmasına rağmen uyumuyor nasıl inat mı desem merak mı desem
İlk defa böyle yaptı şaşkınız biz de halbu ki bugğn çok da gezdi yoruldu aman bi de çok hareketlendi ya eve geldik puseti odaya yere koyduk uyuyordu ağlama sesi üstümü değiştirirken bi koştum beline kadar çıkmış pusetten

Yaklaşık 2 hafta kadar belli bir düzende olan uykularimiz bozuldu bunu bekliyordum zaten umarım düzelir hatta gaz sancısı bile çekiyor çığlık cigliga ağlıyor yine yatırdım aynı şekilde ağladı uzun bir suredir kundak yapmıyordum sıcak diye kundaga sardım uyudu gibi ama belli de olmaz anneliğin en zor kisimlarindan biri bu uyku durumu hiç bir zaman düzenli uyuyan çocuğum olmadı bu bizi yanıltır dedim de bakalim

1250 tl mi ne öyle bir şey. Evde kim sigortalıysa onun tcsine yatıyor e devlette iban varsa oraya. Biz memur değilz yattı, herkese oluyor mu tam emin değilim
Bunune yazıp sorguluyoruz acaba yazabilir misin bir de ptt den mi alınıyor iban yoksa
Sağ ol canım çok teşekkür ederim

ben de yeni uyuttum. Sürekli kucakta gezmek istiyor. Eline alınca da ıkınmaya başlıyor. Gazı falan da yok. Şuan yoruldu mu ne, artık uyuyayım bari dedi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…