- 17 Ekim 2023
- 915
- 1.462
- 33
- 32
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.641
Bizim akşam 9 gece 2 arası uyku. 3te geri uyuma-5te uyanıp güne başlama şeklindeydi ne uyudum ne uyumadım bi şey anlamadımHerkes gece derin uykular çekmiş gibi bi sessizlik var
Ah nerede vah neredeeee snbsnsn ben önceden giriyodum gece çünkü gece lambası açıktı telefonun ışığı da ipege denk gelmiyodu. Işığı kapattım full karanlikta emziriyorum kalkarsa da o yüzden telefondan çok beyaz ışık vuruyor sjdbjsnd malesef bu derin sessizliğin bendeki yansıması böyleHerkes gece derin uykular çekmiş gibi bi sessizlik var
Bi emzirme danismaninda görmüştüm kendiside bebegi 4 ay atagindayken emme süresi aşırı kısaldı bende emerken diger elimle göz hizasınin yukarisinda oyuncak göstererek dikkatini çektim ve böyle emme süresi uzadı diyodu denemekte fayda varBenimki de aynı durumda emzirirken gürültü, ses, konuşmalarımızı dinlemek istemiyor. Hemen bırakıyor memeyi. Bir türlü düzene giremedik.
Kız unutuyorum çok yoğunum bebiş büyüdü teyzesi senin bebiş nasıl özlemişim seni kız,Girin ya neden girmiyorsunuz :) bebiş nasıl
Yüzünü kapatmaz artık merak etme. Ama sen uyanıkken biraz gözle istersen önce. Benim de küçük beşik 45-80 sığıyor 60 cm. Sığmamaya değil harekete başlamış oradan kaydırıyor kendini benceBebeğini park yatakta değil de ahşap beşikte yatıran var mı ya bizim ahşap beşik 60*120 ölçülerinde. Ve daha 3 aylık kızım ordan bizim yatağa iniyo. Anne yanı olarak kullanmayı bırakıp yanını artık kaldırsam mı diyorum bu kez de gidip kenarlarındaki koruma minderlerine yüzünü kapatır mı acaba diye endişe ediyorum. Çok erken başladı beşiğe sığmamaya sanırım park beşik almalıymış şöyle büyükçe bi şey
Eee napıcaz ya ben 4-5 aylıkken diğerlerini yanıma yatırıyordum saçımı ekimi tutup uyurlardı bunda öyle bir hava yok vallaBenimkide ayni o sekil uyuyor. Asla kendi kendine uyimuyor
Uyanıkken bi bakayım cidden en mantıklısı o gibi şu an içinYüzünü kapatmaz artık merak etme. Ama sen uyanıkken biraz gözle istersen önce. Benim de küçük beşik 45-80 sığıyor 60 cm. Sığmamaya değil harekete başlamış oradan kaydırıyor kendini bence
İban her bankadan alınabilir ama şart değil. Para geri gittiyse tekrar tcye yatırın dersiniz, pttden tc ile çekersiniz.Bunune yazıp sorguluyoruz acaba yazabilir misin bir de ptt den mi alınıyor iban yoksa
Sağ ol canım çok teşekkür ederim
Ben koruma minderlerini çıkardım. Hava sıcak, hava akışı da daha rahat oluyor. Bizim yatağımıza gelemiyor çünkü kendi yatağı, indirdiğim kenarlığın bir tık altında kalıyor.Bebeğini park yatakta değil de ahşap beşikte yatıran var mı ya bizim ahşap beşik 60*120 ölçülerinde. Ve daha 3 aylık kızım ordan bizim yatağa iniyo. Anne yanı olarak kullanmayı bırakıp yanını artık kaldırsam mı diyorum bu kez de gidip kenarlarındaki koruma minderlerine yüzünü kapatır mı acaba diye endişe ediyorum. Çok erken başladı beşiğe sığmamaya sanırım park beşik almalıymış şöyle büyükçe bi şey
Bize hastaneden defter gibi bişey verdişer aşı takip defteri, orda kişisel bilgiler vs de yazıyoe oraya işlemişlerdi kan grubunu doğduğu zamanKızlar, bebeğinizin kan grubunu öğrendiniz mi? Hani bu topuk kanı alındı onda bakmıyorlar mı acaba? Ben bilmiyorum bebeğimin kan grubunu
Bana da verdilrr ama kan grubu yazmıyor. belki sistemlerinde vardır sorayım onu ben aşı için gittiğimizde. 2. Doz Rota için gitcez perşembe günüBize hastaneden defter gibi bişey verdişer aşı takip defteri, orda kişisel bilgiler vs de yazıyoe oraya işlemişlerdi kan grubunu doğduğu zaman
Doğduğundan beri beşikte yatıyor. Ben de kenarını çıkartıp yataga yanastirmistim ama sıfır dayanmiyor malesef o yüzden dönmeye başlar diye takmıştım aparatı. Sonra yine in kalk oluyor diye kocaman olduğu için zorlaştırıyordu şuan yatagimin yaninda değil odanın boş olan duvarına dayali olarak duruyor. Ayaklanana kadar da böyle gider baya diye düşünüyorum. Turunup kalkmaya başladığı zaman da beşiğin yanlarina yere mat gibi yumuşak bir zemin yapmayi düşünüyorumBebeğini park yatakta değil de ahşap beşikte yatıran var mı ya bizim ahşap beşik 60*120 ölçülerinde. Ve daha 3 aylık kızım ordan bizim yatağa iniyo. Anne yanı olarak kullanmayı bırakıp yanını artık kaldırsam mı diyorum bu kez de gidip kenarlarındaki koruma minderlerine yüzünü kapatır mı acaba diye endişe ediyorum. Çok erken başladı beşiğe sığmamaya sanırım park beşik almalıymış şöyle büyükçe bi şey
Dogunca bakıyorlar galiba direkt b+ yaziyodu belgelerindeKızlar, bebeğinizin kan grubunu öğrendiniz mi? Hani bu topuk kanı alındı onda bakmıyorlar mı acaba? Ben bilmiyorum bebeğimin kan grubunu
Benim kızım da 60*120 ahşap beşikte yatıyor. Ama anne yanı olarak kullanılmıyor. Hatta şu an koruması da yok. Alt kademeye indirince takacağım yan korumalarını. Dönmeye başladı ama kendini çarpma gibi bir durumumuz yok. Sıkı sıkı tutuyor korkuluktanBebeğini park yatakta değil de ahşap beşikte yatıran var mı ya bizim ahşap beşik 60*120 ölçülerinde. Ve daha 3 aylık kızım ordan bizim yatağa iniyo. Anne yanı olarak kullanmayı bırakıp yanını artık kaldırsam mı diyorum bu kez de gidip kenarlarındaki koruma minderlerine yüzünü kapatır mı acaba diye endişe ediyorum. Çok erken başladı beşiğe sığmamaya sanırım park beşik almalıymış şöyle büyükçe bi şey
Biraz daha gelmesen etiket atacaktım zaten djdndjnd hoşgeldinSelam kızlar nasılsınız? Her şey yolunda mı? Bebişlerinizin ve sizlerin sağlığı yerindedir umarım.
warcrew özledim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?