2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Herkes gece derin uykular çekmiş gibi bi sessizlik var
Ah nerede vah neredeeee snbsnsn ben önceden giriyodum gece çünkü gece lambası açıktı telefonun ışığı da ipege denk gelmiyodu. Işığı kapattım full karanlikta emziriyorum kalkarsa da o yüzden telefondan çok beyaz ışık vuruyor sjdbjsnd malesef bu derin sessizliğin bendeki yansıması böyle

Benimki de aynı durumda emzirirken gürültü, ses, konuşmalarımızı dinlemek istemiyor. Hemen bırakıyor memeyi. Bir türlü düzene giremedik.
Bi emzirme danismaninda görmüştüm kendiside bebegi 4 ay atagindayken emme süresi aşırı kısaldı bende emerken diger elimle göz hizasınin yukarisinda oyuncak göstererek dikkatini çektim ve böyle emme süresi uzadı diyodu denemekte fayda var

2 gecedir benim kiz da geceleri uyanıyor ve sallamadan uyumuyo malesef gece uyanmış bide baktım babası seviyo konuşuyor uykusunu açmış iyice bende emzirirken verdim babasına al şimdi sen uyut diye tabiki uyumadi benim güzel kızım. Yine ben uyuttum ama tam dalana kadar babasının ayaklarına verdim. O sırada canım oğlum korkup yanımıza geldi 4 kişi yattık yatakta

Bebeğini park yatakta değil de ahşap beşikte yatıran var mı ya bizim ahşap beşik 60*120 ölçülerinde. Ve daha 3 aylık kızım ordan bizim yatağa iniyo. Anne yanı olarak kullanmayı bırakıp yanını artık kaldırsam mı diyorum bu kez de gidip kenarlarındaki koruma minderlerine yüzünü kapatır mı acaba diye endişe ediyorum. Çok erken başladı beşiğe sığmamaya sanırım park beşik almalıymış şöyle büyükçe bi şey

Yüzünü kapatmaz artık merak etme. Ama sen uyanıkken biraz gözle istersen önce. Benim de küçük beşik 45-80 sığıyor 60 cm. Sığmamaya değil harekete başlamış oradan kaydırıyor kendini bence

Ben koruma minderlerini çıkardım. Hava sıcak, hava akışı da daha rahat oluyor. Bizim yatağımıza gelemiyor çünkü kendi yatağı, indirdiğim kenarlığın bir tık altında kalıyor.

Kızlar, bebeğinizin kan grubunu öğrendiniz mi? Hani bu topuk kanı alındı onda bakmıyorlar mı acaba? Ben bilmiyorum bebeğimin kan grubunu
Bize hastaneden defter gibi bişey verdişer aşı takip defteri, orda kişisel bilgiler vs de yazıyoe oraya işlemişlerdi kan grubunu doğduğu zaman

Bize hastaneden defter gibi bişey verdişer aşı takip defteri, orda kişisel bilgiler vs de yazıyoe oraya işlemişlerdi kan grubunu doğduğu zaman
Bana da verdilrr ama kan grubu yazmıyor. belki sistemlerinde vardır sorayım onu ben aşı için gittiğimizde. 2. Doz Rota için gitcez perşembe günü

Doğduğundan beri beşikte yatıyor. Ben de kenarını çıkartıp yataga yanastirmistim ama sıfır dayanmiyor malesef o yüzden dönmeye başlar diye takmıştım aparatı. Sonra yine in kalk oluyor diye kocaman olduğu için zorlaştırıyordu şuan yatagimin yaninda değil odanın boş olan duvarına dayali olarak duruyor. Ayaklanana kadar da böyle gider baya diye düşünüyorum. Turunup kalkmaya başladığı zaman da beşiğin yanlarina yere mat gibi yumuşak bir zemin yapmayi düşünüyorum düşme ihtimaline karşı beşiğin içinde de kenar yastığı vs yok henüz kalmadığı için yine sjxbsjndjd aşırı sert bir dönüş yapacağını düşünmüyorum az daha kalkmaya yeltenince çarpar diye düşünüyorum o yüzden sonra takicam onu da memnunum beşikten uzun ömürlü olsun dedim

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-14-13-35-33-615_com.miui.videoplayer.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 32
Benim kızım da 60*120 ahşap beşikte yatıyor. Ama anne yanı olarak kullanılmıyor. Hatta şu an koruması da yok. Alt kademeye indirince takacağım yan korumalarını. Dönmeye başladı ama kendini çarpma gibi bir durumumuz yok. Sıkı sıkı tutuyor korkuluktan Büyük kızım 4 yaşında, boyu 100 cm. O bile sığıyor beşiğe. Kreşteki yatak ölçüleri de buydu zaten. Epey uzun kullanırsınız bence.

Selam kızlar nasılsınız? Her şey yolunda mı? Bebişlerinizin ve sizlerin sağlığı yerindedir umarım.
warcrew özledim sizi
Biraz daha gelmesen etiket atacaktım zaten djdndjnd hoşgeldin iyiyim iyi bebiş de napsin bazen çıldırıyor ama olsundu sen nasılsın bebitolarin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…