2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Biraz daha gelmesen etiket atacaktım zaten djdndjnd hoşgeldin iyiyim iyi bebiş de napsin bazen çıldırıyor ama olsundu sen nasılsın bebitolarin nasıl
Canımsın
Bu sefer kendim geleyim dedim. Küçük şu an emiyor,büyük çizgi film izliyor o arada gireyim dedim. Çok şükür iyiyiz. Çok hızlı büyüyorlar diye duygusallaşıyorum. Dönmeye başladı 15 gün önce. Sıcaklardan bunalıyor bizimki de. Uykusu çok sık bölünüyor bu yüzden. Seninki niye çıldırıyor?

En üzüldüğüm konu çabuk büyümesi... Şu hâliyle bir iki sene daha bakabilirim biraz daha böyle kalsın istiyorum maşallah minnoşa dnbdjd benim üşengeç daha sola dönüyor sadece, sağı kesfedemedi bilmiyorum atak dönemi herhalde emzik reddi yaşadık şuan zorla da alıyor uyurken sadece ... Uykuya geçişi çok zorlaştı normalde 4 dk sürüyorsa şuan 1 saati buluyor........ Birlikte cildiriyoruz skdbjdjdk geceleri de gündüz gibi davraniyor kapkaranlik oda gece ışığı dahi yok gece yani net belli, çığlık atıyor kendi kendine bir şeyler 1-2 saat sonra anca uyuyor gündüz gibi takılıyor geceleri

Bi de normalde bu kadar kusmaz her öğün peşine kusuyor, bazen içtiği kadar geri kusmus oluyor agizdan gazi bı turlu çıkıp bitmiyo..... Sjbdjsndjsjjd ne yazdim be misophonia_
Bi ara bizde de vardı o her emzirme sonrası kusma durumu. Sonra kendiliğinden geçti. Fazla fazla emiyordu sanırım.

Uzun kullanabilicek olmamıza sevindim ya biz hatayı demek ki hala anne yanı olarak kullanma kısmında yapıyoruz. Kapalı kullansak sıkıntı ortadan kalkıcak gibi teşekkür ederim

Bi ara bizde de vardı o her emzirme sonrası kusma durumu. Sonra kendiliğinden geçti. Fazla fazla emiyordu sanırım.
Tek memeyi veriyorum. Bi ara ikisini de verdiğim dönem oldu o zaman bile bu kadar kusmamisti :') bi de kolunda hafif egzama vardı iki kulağının arkasında da oldu semsert olmuştu onlar hafifleri ama bacaklarinda baldirlarinda da çıktı... Cuma doktora gidicem kortizonlu losyon vs yazacak gibi duruyor

Gece uyandığında kolay alalım diye yanımda tutuyodum ben beşiği hala ya ama fazlaca yanıma gelmeyi tercih edip kendini kaydıra kaydıra yatağa geliyo şaşkın anne yanı olmaktan çıkaralım biz de en iyisi bi de böyle deneyelim bakalım

Ben koruma minderlerini çıkardım. Hava sıcak, hava akışı da daha rahat oluyor. Bizim yatağımıza gelemiyor çünkü kendi yatağı, indirdiğim kenarlığın bir tık altında kalıyor.
Bizimki de tam tersi bi tık üstünde kalıyor o yüzden rahatça iniyor, en üst kademede kullandığımız için. Kafası araya girer diye de minderi kaldırmıyodum ama gerçekten aşırı sıcak gece bile 30-31 derece

Ben gece çok kalkmiyorum o yüzden külfet oluyodu bana sjdbdjd kendi uyanınca emziriyorum yoksa uyuyor uyandirmiyorum o yüzden kolayima geldi bi de o aradan kalkıp gelmek zor oluyodu valla sjdbjshdd

Ben gece çok kalkmiyorum o yüzden külfet oluyodu bana sjdbdjd kendi uyanınca emziriyorum yoksa uyuyor uyandirmiyorum o yüzden kolayima geldi bi de o aradan kalkıp gelmek zor oluyodu valla sjdbjshdd
Maşallah maşallah senin bebiş az kalkıyor Allah nazarlardan saklasın daha ne dua etsem bilemedim

Maşallah maşallah senin bebiş az kalkıyor Allah nazarlardan saklasın daha ne dua etsem bilemedim
Onu da biz uyandiriyoruz salak gibi jsbsjsbdjsbd merak etme odaya uyumaya girince uyanıyor... Kapiyi tam kapatiyodum bir süredir ve açarken Cat cut ses çıkıyor kapıdan ksbdhshdjsbdjd sonra dönmeye basliyor yataktan sesler geliyo zaten ben de kalkmışken emziriyorum sonra bir saat falan takiliyoruz gece kankimle

Hahshshshsjdjjd tamam geldim geldim

Benim minnoş da ilgi bekliyor süreklü illa onunla konışcam oynucam, yere bırakıyorum yine gözü bende dkdjsjskskdkfkgkg
Anasıyla aşk yaşıyor ipek bana sümük atmıyor kendi kendine yaşamayı öğrendi bebe sjdbhwsjsndjdd

Anasıyla aşk yaşıyor ipek bana sümük atmıyor kendi kendine yaşamayı öğrendi bebe sjdbhwsjsndjdd
Hshshshsjwjajskdk ben kendime yeterim demiş çocuk
Eşim kıskanıyor onun kucağındayken bile bana bakıyor hep kdkdkdkdfk yandım ben galiba paçamdan ayrılmayacak

Hshshshsjwjajskdk ben kendime yeterim demiş çocuk
Eşim kıskanıyor onun kucağındayken bile bana bakıyor hep kdkdkdkdfk yandım ben galiba paçamdan ayrılmayacak
Evlenince kurtulursun anacı büyütme bebeyi bak görüyorsun neler cekiyoruz sjxbshxbsjbdjd her şey senin elinde aslansin yaparsin jsbdjwbdjd ay bi de komple karım da karım olup seni unutuyomus ajdhwhhdjsbdjdjjdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…