- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.661
CanımsınBiraz daha gelmesen etiket atacaktım zaten djdndjnd hoşgeldiniyiyim iyi bebiş de napsin bazen çıldırıyor ama olsundu sen nasılsın bebitolarin nasıl
En üzüldüğüm konu çabuk büyümesi... Şu hâliyle bir iki sene daha bakabilirim biraz daha böyle kalsın istiyorumCanımsın
Bu sefer kendim geleyim dedim. Küçük şu an emiyor,büyük çizgi film izliyor o arada gireyim dedim. Çok şükür iyiyiz. Çok hızlı büyüyorlar diye duygusallaşıyorum.Dönmeye başladı 15 gün önce. Sıcaklardan bunalıyor bizimki de. Uykusu çok sık bölünüyor bu yüzden. Seninki niye çıldırıyor?
Bi ara bizde de vardı o her emzirme sonrası kusma durumu. Sonra kendiliğinden geçti. Fazla fazla emiyordu sanırım.Bi de normalde bu kadar kusmaz her öğün peşine kusuyor, bazen içtiği kadar geri kusmus oluyor agizdan gazi bı turlu çıkıp bitmiyo..... Sjbdjsndjsjjd ne yazdim bemisophonia_
Uzun kullanabilicek olmamıza sevindim ya biz hatayı demek ki hala anne yanı olarak kullanma kısmında yapıyoruz. Kapalı kullansak sıkıntı ortadan kalkıcak gibi teşekkür ederimBenim kızım da 60*120 ahşap beşikte yatıyor. Ama anne yanı olarak kullanılmıyor. Hatta şu an koruması da yok. Alt kademeye indirince takacağım yan korumalarını. Dönmeye başladı ama kendini çarpma gibi bir durumumuz yok. Sıkı sıkı tutuyor korkuluktanBüyük kızım 4 yaşında, boyu 100 cm. O bile sığıyor beşiğe. Kreşteki yatak ölçüleri de buydu zaten. Epey uzun kullanırsınız bence.
Tek memeyi veriyorum. Bi ara ikisini de verdiğim dönem oldu o zaman bile bu kadar kusmamisti :') bi de kolunda hafif egzama vardı iki kulağının arkasında da oldu semsert olmuştu onlar hafifleri ama bacaklarinda baldirlarinda da çıktı... Cuma doktora gidicem kortizonlu losyon vs yazacak gibi duruyorBi ara bizde de vardı o her emzirme sonrası kusma durumu. Sonra kendiliğinden geçti. Fazla fazla emiyordu sanırım.
Bana doğduğu gün söylediler A+ olduğunu. Ama bizim kan uyuşmazlığımız olduğu için iğne vurulmam gerekiyodu o yüzden söylediler galiba, belgelerde de yazıyo normalde tabiDogunca bakıyorlar galiba direkt b+ yaziyodu belgelerinde
Kız benim işim bu beğenip kaçmak kdjsjehehhssjdjdjckvk burdayım okuyorum haberiniz olsun diyip kaçıyom kdjdndnejsjjsjdkfkvBegonvil9699 kiz yazsana begenip kaçıyorsun sjbssjbdjsjd
Gece uyandığında kolay alalım diye yanımda tutuyodum ben beşiği hala ya ama fazlaca yanıma gelmeyi tercih edip kendini kaydıra kaydıra yatağa geliyo şaşkınDoğduğundan beri beşikte yatıyor. Ben de kenarını çıkartıp yataga yanastirmistim ama sıfır dayanmiyor malesef o yüzden dönmeye başlar diye takmıştım aparatı. Sonra yine in kalk oluyor diye kocaman olduğu için zorlaştırıyordu şuan yatagimin yaninda değil odanın boş olan duvarına dayali olarak duruyor. Ayaklanana kadar da böyle gider baya diye düşünüyorum. Turunup kalkmaya başladığı zaman da beşiğin yanlarina yere mat gibi yumuşak bir zemin yapmayi düşünüyorumdüşme ihtimaline karşı beşiğin içinde de kenar yastığı vs yok henüz kalmadığı için yine sjxbsjndjd aşırı sert bir dönüş yapacağını düşünmüyorum az daha kalkmaya yeltenince çarpar diye düşünüyorum o yüzden sonra takicam onu da memnunum beşikten uzun ömürlü olsun dedim
Bizimki de tam tersi bi tık üstünde kalıyor o yüzden rahatça iniyor, en üst kademede kullandığımız için. Kafası araya girer diye de minderi kaldırmıyodum ama gerçekten aşırı sıcak gece bile 30-31 dereceBen koruma minderlerini çıkardım. Hava sıcak, hava akışı da daha rahat oluyor. Bizim yatağımıza gelemiyor çünkü kendi yatağı, indirdiğim kenarlığın bir tık altında kalıyor.
Ee konuscaak kimse olmayinca biz de gidiyoruz sen de diyosun nerdesinizzzzz sjdbjsndj gel de konustur birazKız benim işim bu beğenip kaçmak kdjsjehehhssjdjdjckvk burdayım okuyorum haberiniz olsun diyip kaçıyom kdjdndnejsjjsjdkfkv
Ben gece çok kalkmiyorum o yüzden külfet oluyodu bana sjdbdjd kendi uyanınca emziriyorum yoksa uyuyor uyandirmiyorum o yüzden kolayima geldi bi de o aradan kalkıp gelmek zor oluyodu valla sjdbjshddGece uyandığında kolay alalım diye yanımda tutuyodum ben beşiği hala ya ama fazlaca yanıma gelmeyi tercih edip kendini kaydıra kaydıra yatağa geliyo şaşkınanne yanı olmaktan çıkaralım biz de en iyisi bi de böyle deneyelim bakalım
Maşallah maşallah senin bebiş az kalkıyor Allah nazarlardan saklasın daha ne dua etsem bilemedimBen gece çok kalkmiyorum o yüzden külfet oluyodu bana sjdbdjd kendi uyanınca emziriyorum yoksa uyuyor uyandirmiyorum o yüzden kolayima geldi bi de o aradan kalkıp gelmek zor oluyodu valla sjdbjshdd
Onu da biz uyandiriyoruz salak gibi jsbsjsbdjsbd merak etmeMaşallah maşallah senin bebiş az kalkıyor Allah nazarlardan saklasın daha ne dua etsem bilemedim
Hahshshshsjdjjd tamam geldim geldimEe konuscaak kimse olmayinca biz de gidiyoruz sen de diyosun nerdesinizzzzz sjdbjsndj gel de konustur biraz
Anasıyla aşk yaşıyorHahshshshsjdjjd tamam geldim geldim
Benim minnoş da ilgi bekliyor süreklü illa onunla konışcam oynucam, yere bırakıyorum yine gözü bende dkdjsjskskdkfkgkg
Hshshshsjwjajskdk ben kendime yeterim demiş çocukAnasıyla aşk yaşıyoripek bana sümük atmıyor kendi kendine yaşamayı öğrendi bebe sjdbhwsjsndjdd
Benimki de aynıı eşim diyo bütün gün kucağımda taşıyorum annene gidince ona gülüyosunHshshshsjwjajskdk ben kendime yeterim demiş çocuk
Eşim kıskanıyor onun kucağındayken bile bana bakıyor hep kdkdkdkdfk yandım ben galiba paçamdan ayrılmayacak
Evlenince kurtulursun anacı büyütme bebeyi bak görüyorsun neler cekiyoruz sjxbshxbsjbdjd her şey senin elinde aslansin yaparsin jsbdjwbdjd ay bi de komple karım da karım olup seni unutuyomus ajdhwhhdjsbdjdjjdjdHshshshsjwjajskdk ben kendime yeterim demiş çocuk
Eşim kıskanıyor onun kucağındayken bile bana bakıyor hep kdkdkdkdfk yandım ben galiba paçamdan ayrılmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?