2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Evlenince kurtulursun anacı büyütme bebeyi bak görüyorsun neler cekiyoruz sjxbshxbsjbdjd her şey senin elinde aslansin yaparsin jsbdjwbdjd ay bi de komple karım da karım olup seni unutuyomus ajdhwhhdjsbdjdjjdjd
Hahshshwhwhwhhahwhwhs bak ğzdün beni ortası olsun beee cncnndndmddjdkfk

Kızlar bebeğim iki gündür gündüzleri sırt üstü yatınca hemen geri uyanıyor ya yüzüstü yatırıyorum ben de riskli ama başka türlü uyumuyor böyle olan var mı ya ne yapabilirim

Çok hızlı geçiyor yaaa sevelim sıpaları

Karnım acıktı evde yemek yok ne yesem ya khgddghjklhgjklş
Yemissindir inşallah seni çağırıp kaçtım gibi oldu ama ipoşla ugrasiyodum sksbwhbdjsndj

Eklentiler

• IMG_20250714_165225.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar bebeğim iki gündür gündüzleri sırt üstü yatınca hemen geri uyanıyor ya yüzüstü yatırıyorum ben de riskli ama başka türlü uyumuyor böyle olan var mı ya ne yapabilirim

Bizimki sırt üstü yatmayı hiçbir zaman sevmedi biz mecburen hep yüzüstü yatırıyoruz
Aynen bizimki de doğduğundan beri yüz üstü uyuypr çok nadir sırt üstü bırakıyorım ama hemen uyanıyor öyle

Kızlar phılıpsınkı.fotografını koyuyorum.ancak girebildim malum minik kuşum salgına yakalandı,sagolsun doktorumız sayesınde hastaneye düşmeden serum yemeden direkten döndük.fotosunu bırakıyorum#reklamdeğil

Eklentiler

• IMG_8505.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…