- 12 Ağustos 2024
- 1.372
- 3.120
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.681
Hahshshwhwhwhhahwhwhs bak ğzdün beniEvlenince kurtulursun anacı büyütme bebeyi bak görüyorsun neler cekiyoruz sjxbshxbsjbdjd her şey senin elinde aslansin yaparsin jsbdjwbdjd ay bi de komple karım da karım olup seni unutuyomus ajdhwhhdjsbdjdjjdjd
Büyüdüler de evlenmesi kaldı jsbdjsndjhshd boşver doya doya sevelim simdiHahshshwhwhwhhahwhwhs bak ğzdün beniortası olsun beee cncnndndmddjdkfk
Çok hızlı geçiyor yaaaBüyüdüler de evlenmesi kaldı jsbdjsndjhshd boşver doya doya sevelim simdi
Yemissindir inşallah seni çağırıp kaçtım gibi oldu ama ipoşla ugrasiyodum sksbwhbdjsndjÇok hızlı geçiyor yaaasevelim sıpaları
Karnım acıktı evde yemek yok ne yesem ya khgddghjklhgjklş
Bizimki sırt üstü yatmayı hiçbir zaman sevmedi biz mecburen hep yüzüstü yatırıyoruzKızlar bebeğim iki gündür gündüzleri sırt üstü yatınca hemen geri uyanıyor ya yüzüstü yatırıyorum ben de riskli ama başka türlü uyumuyor böyle olan var mı ya ne yapabilirim
Oyyş yesinler onu maşallahYemissindir inşallah seni çağırıp kaçtım gibi oldu ama ipoşla ugrasiyodum sksbwhbdjsndj
Valla çok istediğim gibi olmadi ama idare etsin artık ajbshsjdsjjsOyyş yesinler onu maşallahçok güzel olmuş konsept de ellerine sağlık
Oyyyyy mükemmel olmuşşşşşşYemissindir inşallah seni çağırıp kaçtım gibi oldu ama ipoşla ugrasiyodum sksbwhbdjsndj
Kızlar bebeğim iki gündür gündüzleri sırt üstü yatınca hemen geri uyanıyor ya yüzüstü yatırıyorum ben de riskli ama başka türlü uyumuyor böyle olan var mı ya ne yapabilirim
Aynen bizimki de doğduğundan beri yüz üstü uyuypr çok nadir sırt üstü bırakıyorım ama hemen uyanıyor öyleBizimki sırt üstü yatmayı hiçbir zaman sevmedi biz mecburen hep yüzüstü yatırıyoruz
Ben de kvleri bekliyorum piknige gidelim dediler hep hayır diyorum diye bu sefer bari okeyliyim dedim jabdhsbdjsbdjbdOyyyyy mükemmel olmuşşşşşş
Yemedim eşimi bekliyom dışarda yicez fkdjndsjsjdkkx
Oooo hadi bakalım iyi yapmışsın kız boşver hdjdjdjsjdjdksksBen de kvleri bekliyorum piknige gidelim dediler hep hayır diyorum diye bu sefer bari okeyliyim dedim jabdhsbdjsbdjbd
Akşam buralarda ol yine tadımı kaçıracak bir şey olur kesin ejdbwhdgwjdjdhdjwhdjjdOooo hadi bakalım iyi yapmışsın kız boşver hdjdjdjsjdjdksks
Maşallah maşallhYemissindir inşallah seni çağırıp kaçtım gibi oldu ama ipoşla ugrasiyodum sksbwhbdjsndj
İnşallah olmaz ama burdayım beklerim dndjsjshhdhdjxkxkdspAkşam buralarda ol yine tadımı kaçıracak bir şey olur kesin ejdbwhdgwjdjdhdjwhdjjd
Kızlar phılıpsınkı.fotografını koyuyorum.ancak girebildim malum minik kuşum salgına yakalandı,sagolsun doktorumız sayesınde hastaneye düşmeden serum yemeden direkten döndük.fotosunu bırakıyorum#reklamdeğilMarkası nedir
Gece de miBizimki sırt üstü yatmayı hiçbir zaman sevmedi biz mecburen hep yüzüstü yatırıyoruz
Maşallah maşallhsana kaossuz piknikler
İnşallah inşallah wjbdjehdİnşallah olmaz ama burdayım beklerim dndjsjshhdhdjxkxkdsp
Korkuyorum ben sürekli gidip kontrol ediyorum burnu tıkanır diyeAynen bizimki de doğduğundan beri yüz üstü uyuypr çok nadir sırt üstü bırakıyorım ama hemen uyanıyor öyle
Kafasını çeviriyor direkt burnu aşağıda yatmıyır ya sağ ya sol yapıyor canım sen de kontrol et davranışlarını için rahat olsun büyüdüler artıkKorkuyorum ben sürekli gidip kontrol ediyorum burnu tıkanır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?