- 29 Mart 2024
- 779
- 1.913
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.761
Ben de bugün köye gidicem uraz temiz hava alsın diye, eşim de ben de aynı köydenizYaa çok sıcaaak 40 derecelerı buldu burası,annemlerde kalıcaz bugun bizim ev çatı katı yanıyor klıma falan fayda etmıyor,bızım tatılımız ana evi
Ne güzel vallahi. Peki, Flanş boyutu ne kadar oluyor. Birde nasıl bir iç çamaşırı kullanıyorsunuz onun için. BenimBen mochi kullanıyorum lansinoh elektrikli de var elimde. Çıkan süt arasında hiç fark yok benim adıma konuşayım. Mochiyle sağmaya başladım tekrar memnunum
Ucuzda değiller ki anam performans beğenmeyince diğerini alalım. Şimdi babam yiğenim burada süt sağmam lazım vakit çok az zaten hemen onu takıp devam ederim işlere diye düşünüyorum.. Siz nasıl bir sağım programı yapıyorsunuzBabebeo marka.oyle de çekmiyor işte gücü az canım damla damla cekıyor oda hem zaman kaybı hemde uçtaki sütleri çekebılıyor sadece.ben tecrube etmıs bırı olarak tavsıye etmıyorum.benım attıgımda 15 dakıka yetıyor zaten ıkı memeyı sagmaya,hemde oyle zahmetlı degıl cok pratık
Ben işe baslamadan once arada bır sagıyordum sımdı sabah aksam ve gece sagıyorum.oglen sıcaklardan gıdebılırsem emzırıyorum gıdemezsem saat 16 da emzırıyorum.cok yorucu.mıgren ataklarım sıklastı bı yandan sıcsk bı yandan sagma bı yandan emzırme uykusuzluk derken.bu sıcaklardan kurtuluruZ umarm en kısa zamandaUcuzda değiller ki anam performans beğenmeyince diğerini alalım. Şimdi babam yiğenim burada süt sağmam lazım vakit çok az zaten hemen onu takıp devam ederim işlere diye düşünüyorum.. Siz nasıl bir sağım programı yapıyorsunuz
Mochı ıyı demekkı kuzum benım 25cc anca cıkarıyordu babebeo 15-20dkkada şimdi bu 15-20dakkada 40-50cc cıkarıyor baya fark var.demekkı mochı marka iyi.Ben mochi kullanıyorum lansinoh elektrikli de var elimde. Çıkan süt arasında hiç fark yok benim adıma konuşayım. Mochiyle sağmaya başladım tekrar memnunum
İşin yorucu olmasa bariBen işe baslamadan once arada bır sagıyordum sımdı sabah aksam ve gece sagıyorum.oglen sıcaklardan gıdebılırsem emzırıyorum gıdemezsem saat 16 da emzırıyorum.cok yorucu.mıgren ataklarım sıklastı bı yandan sıcsk bı yandan sagma bı yandan emzırme uykusuzluk derken.bu sıcaklardan kurtuluruZ umarm en kısa zamanda
Banka sektoru oldukca yorucu malesef canım..keske çalışmasaydım ama emekklılıme 9 yıl kaldı dişimi sıkmam lazım..mamada verıyorum ama elımden geldıgınce az vermeye calısıyorum.anne var anne var dıyelım süt varsa elımızden geldııgnce vermelıyıyız.ha yoksa mamada içsin tabıkı ona bısey demem mamada sütte bı sekılde buyyuyorlarİşin yorucu olmasa bariannelik delilik hiç kolay değil.. Yanıma gelen arkadaşim ay ver mamayı ne bu stresin yorgunluğun diyor. Şeytan diyor vur ağzının ortasına.
İnşallah canım emeklerimiz boşa gitmesin Allah'ım ne olur
24mm canım standart ama ayrı satılıyor boyutları, sütyen olarak da çıtçıtlı penye sütyen almıştım onunla kullanıyorum, sporcu sütyeniyle vs de oluyor.Ne güzel vallahi. Peki, Flanş boyutu ne kadar oluyor. Birde nasıl bir iç çamaşırı kullanıyorsunuz onun için. Benimbüyük ve uçlar aşağı doğru biraz tereddüt ediyorum
Olabişir canım bi de 30dkda otomatik kapanıyor o yüzden 30dk tutuyorum genelde iş yaparken vs geçiyor zaman bitince diğerine takıyorum 30dk ama elektriklide o kadar bekleyemediğüm için pek verim alamıyoedum ben deMochı ıyı demekkı kuzum benım 25cc anca cıkarıyordu babebeo 15-20dkkada şimdi bu 15-20dakkada 40-50cc cıkarıyor baya fark var.demekkı mochı marka iyi.
hahah eveeeet çok komikSizin bebeleriniz de ilgilenmeyince yalandan öksürüyor mu
Kızlar phılıpsınkı.fotografını koyuyorum.ancak girebildim malum minik kuşum salgına yakalandı,sagolsun doktorumız sayesınde hastaneye düşmeden serum yemeden direkten döndük.fotosunu bırakıyorum#reklamdeğil
Ben mochi kullanıyorum lansinoh elektrikli de var elimde. Çıkan süt arasında hiç fark yok benim adıma konuşayım. Mochiyle sağmaya başladım tekrar memnunum
Yaa evet nerden biliyorlar hayret ediyorum bal kafalarSizin bebeleriniz de ilgilenmeyince yalandan öksürüyor mu
Benimde arkadaşlarım böyle söylüyor. Ben çok sıkıntı yaşadım, yaşıyorum da ona rağmen emziremeye çalışıyorum. Çocuğu olan arkadaşlar aman ver mamayı ne uğrasıyorsun kafasındalar. Şuan sinirlerim bozuluyor ama ilerde bizde o kafaya gelir miyiz bilemiyorum..İşin yorucu olmasa bariannelik delilik hiç kolay değil.. Yanıma gelen arkadaşim ay ver mamayı ne bu stresin yorgunluğun diyor. Şeytan diyor vur ağzının ortasına.
İnşallah canım emeklerimiz boşa gitmesin Allah'ım ne olur
30 günlükken götürdüm kalça ile aynı günBebişleri göz kontrolüne götürdünüz mü kızlar
Aa biz gitmedik doktor bişey demedi. Kendisi baktı katarakt yok dedi yönlendirmedi30 günlükken götürdüm kalça ile aynı gün
O ayda yapılan aslında bu kadar detaylı değil normalde galiba. Bizimkinin damla kattilar 10 ar dk arayla 5 kere falan gidip gelip damla.kattirdik en son muayeneye aldı ışıkları kapatti bi aparat takti gözüne kapamasin diyeAa biz gitmedik doktor bişey demedi. Kendisi baktı katarakt yok dedi yönlendirmedi
Bize 3.ayın içindeyken yaptırın göz kontrolünü dedi doktor. Ama gitmedik henüz biz deAa biz gitmedik doktor bişey demedi. Kendisi baktı katarakt yok dedi yönlendirmedi
0-3 ay arasında götürün demişti 2.5 aylıkken götürdük sadexe lazerle baktı bu kadar kırmızı yansıma var mı diyeBebişleri göz kontrolüne götürdünüz mü kızlar
Aynen katarakt için bakıldı sadexe 3 saniyelik olayAa biz gitmedik doktor bişey demedi. Kendisi baktı katarakt yok dedi yönlendirmedi
Kız cidden size ileriki şeyi uapmışlar ilginç yani kdkdkwkwkwlşwO ayda yapılan aslında bu kadar detaylı değil normalde galiba. Bizimkinin damla kattilar 10 ar dk arayla 5 kere falan gidip gelip damla.kattirdik en son muayeneye aldı ışıkları kapatti bi aparat takti gözüne kapamasin diyekafasındaki ışıkla gözdeki kırılmalara baktı baya. çuk ağladı bebem ama bu detaylı olan sanırım ileriki aylarda yapiliyomuş bizde 30 günlükken yapmış oldular... Bir daha 6 aylıkken şaşılık durumu için gelirsiniz gözü iyi dediler dndnndnd
Olsun aradan çıkmış oldu sjdhahsjsjd0-3 ay arasında götürün demişti 2.5 aylıkken götürdük sadexe lazerle baktı bu kadar kırmızı yansıma var mı diye
Aynen katarakt için bakıldı sadexe 3 saniyelik olay
Kız cidden size ileriki şeyi uapmışlar ilginç yani kdkdkwkwkwlşw
Ayy evet yaaaa ahahah baştan dedim noluyoruz da yalandan yaptıgını anladım bxnncSizin bebeleriniz de ilgilenmeyince yalandan öksürüyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?