2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben de gündüz gözlemedim kapatmıyor ama gece olunca korkuyor insan . Bi de benimkinin burnu tıkandı klimadan o yüzden sanırım rahat edemiyor sırt üstü
Benim kiz doğduğundan beri öyle yatiyo ilk zamanlar zaten uyku yoktu takip ettim onun için şimdide içim rahat tabiki sık uyandığım için kontrol ediyorum devamlı

Çok şükür, böyle gelmiş geçmiş olsun inşallah bende var bundan ama kullanmadım pek. İki üç tane pompa aldım. Eller serbest pompa almak istiyorum şimdi

Ne kadarlık sizinki benim ki daha dönemiyor
4,5 aylık oldu önceden sürekli kendini yay gibi yapıp kasıp duruyordu. bir kaç hafta önce birden dönmeye başladı şimdi hafiften emeklemeye de başladı kendini ayaklarıyla ittiriyor ellerini kullanmadan gidiyo

Ya ben eşime asla aşıyı anlatamıyorum ne gerek var çocuğun huzuru kaçtı iyi bişey olsa ateslenir mi niye gittin vs vs çok zor bu erkekler

Ya ben eşime asla aşıyı anlatamıyorum ne gerek var çocuğun huzuru kaçtı iyi bişey olsa ateslenir mi niye gittin vs vs çok zor bu erkekler
İşin ucunda bebeğimiz olmasa aşi yaptirmayalim da bi yakalansin o virüse görsün babasi da ne oluyormuş diyesim geliyo ama işin ucunda bebeler var boşver sen babasını erkolar konuşuyor işte

Oha ben bunu görmedim oha hangi marka kullaniyonuzzzzz ohaaaaaaaa nasıl patladi ya şaka mı, lütfen şaka der misin
Ok 2 yıllık evliyiz bu 2. Oldu. Diğerinde henüz boşalma olmamıştı Allah'tan. Bilmiyorum ki olmuş işte şimdi içtim ertesi gün hapı. Napim uraz dah çok minik o riski göze alamam. Ama bu hafta emzirmeyin yazıyor. Mama ağırlıklı beslense de emiyordu inşallah bir hafta sonra meme reddi olmaz. Sağıp atıcam bu süreçte.

Aa internette emzirebilirsiniz bebeğe zarar vermez diyodu geçmiş olsun

Çok şükür, böyle gelmiş geçmiş olsun inşallah bende var bundan ama kullanmadım pek. İki üç tane pompa aldım. Eller serbest pompa almak istiyorum şimdi
Canım eller serbest var bende hıc ıyı degıl.elektrıklı kesınlıkle daha ıyı cekıyor.o yuzden tavsıye etmem.

İşin ucunda bebeğimiz olmasa aşi yaptirmayalim da bi yakalansin o virüse görsün babasi da ne oluyormuş diyesim geliyo ama işin ucunda bebeler var boşver sen babasını erkolar konuşuyor işte
Ben varya aşının kıymetını Poyraz ishal olunca anladım.eşim belkide rotavirüstü baya hastaydı 38.5 ates kusma şifdetli ishal.hastanede serumlar falan yedi.çok şükür Allaha oglum bir gün ishalle halsızlıkle atlattı gibi bişey.aşı yaptırdıgım için şükrettim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…