- 1 Şubat 2019
- 451
- 505
- 103
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.721
Benim kiz doğduğundan beri öyle yatiyo ilk zamanlar zaten uyku yoktu takip ettim onun için şimdide içim rahat tabiki sık uyandığım için kontrol ediyorum devamlıBen de gündüz gözlemedim kapatmıyor ama gece olunca korkuyor insan . Bi de benimkinin burnu tıkandı klimadan o yüzden sanırım rahat edemiyor sırt üstü
Ben de kontrollü yatırayım bari yoksa uyku yok bana da devamlı mızıranıyorBenim kiz doğduğundan beri öyle yatiyo ilk zamanlar zaten uyku yoktu takip ettim onun için şimdide içim rahat tabiki sık uyandığım için kontrol ediyorum devamlı
ben de yüzüstü yatırıyorum çünkü kendisi öyle dönüyorKızlar bebeğim iki gündür gündüzleri sırt üstü yatınca hemen geri uyanıyor ya yüzüstü yatırıyorum ben de riskli ama başka türlü uyumuyor böyle olan var mı ya ne yapabilirim
Çok şükür, böyle gelmiş geçmiş olsun inşallahKızlar phılıpsınkı.fotografını koyuyorum.ancak girebildim malum minik kuşum salgına yakalandı,sagolsun doktorumız sayesınde hastaneye düşmeden serum yemeden direkten döndük.fotosunu bırakıyorum#reklamdeğil
Ne kadarlık sizinki benim ki daha dönemiyorben de yüzüstü yatırıyorum çünkü kendisi öyle dönüyor
4,5 aylık oldu önceden sürekli kendini yay gibi yapıp kasıp duruyordu. bir kaç hafta önce birden dönmeye başladı şimdi hafiften emeklemeye de başladı kendini ayaklarıyla ittiriyor ellerini kullanmadan gidiyoNe kadarlık sizinki benim ki daha dönemiyor
Zaten canım her ay 1 kilo alsalar topaç olurlarNalesef benimkinde 3-4 arası 500 gram almış sadece
Geçmiş olsun canım aksiliğe bak yaKızlasr bku yedik. Prezervatif patladı. Eşim eczaneye gitti ella almaya
Boyu da uzasin canim kabdjwhdjsbdj amaaan sağlıklı olsunlar yaZaten canım her ay 1 kilo alsalar topaç olurlarbenimde sanırım 300 500 arasi
İşin ucunda bebeğimiz olmasa aşi yaptirmayalim da bi yakalansin o virüse görsün babasi da ne oluyormuş diyesim geliyo ama işin ucunda bebeler varYa ben eşime asla aşıyı anlatamıyorum ne gerek var çocuğun huzuru kaçtı iyi bişey olsa ateslenir mi niye gittin vs vs çok zor bu erkekler
Oha ben bunu görmedim oha hangi marka kullaniyonuzzzzz ohaaaaaaaa nasıl patladi ya şaka mı, lütfen şaka der misinKızlasr bku yedik. Prezervatif patladı. Eşim eczaneye gitti ella almaya
OkOha ben bunu görmedim oha hangi marka kullaniyonuzzzzz ohaaaaaaaa nasıl patladi ya şaka mı, lütfen şaka der misin
Ay geçmiş olsunKızlasr bku yedik. Prezervatif patladı. Eşim eczaneye gitti ella almaya
Evet sırtüstü hemen uyanıyo. Dün gece denedik hatta bi beş dk sonra uyanmıştı yaniGece de mi
Aa internette emzirebilirsiniz bebeğe zarar vermez diyoduOk2 yıllık evliyiz bu 2. Oldu. Diğerinde henüz boşalma olmamıştı Allah'tan. Bilmiyorum ki olmuş işte şimdi içtim ertesi gün hapı. Napim uraz dah çok minik o riski göze alamam. Ama bu hafta emzirmeyin yazıyor. Mama ağırlıklı beslense de emiyordu inşallah bir hafta sonra meme reddi olmaz. Sağıp atıcam bu süreçte.
Canım eller serbest var bende hıc ıyı degıl.elektrıklı kesınlıkle daha ıyı cekıyor.o yuzden tavsıye etmem.Çok şükür, böyle gelmiş geçmiş olsun inşallahbende var bundan ama kullanmadım pek. İki üç tane pompa aldım. Eller serbest pompa almak istiyorum şimdi
Ben varya aşının kıymetını Poyraz ishal olunca anladım.eşim belkide rotavirüstü baya hastaydı 38.5 ates kusma şifdetli ishal.hastanede serumlar falan yedi.çok şükür Allaha oglum bir gün ishalle halsızlıkle atlattı gibi bişey.aşı yaptırdıgım için şükrettim resmenİşin ucunda bebeğimiz olmasa aşi yaptirmayalim da bi yakalansin o virüse görsün babasi da ne oluyormuş diyesim geliyo ama işin ucunda bebeler varboşver sen babasını erkolar konuşuyor işte
Maşallah bizimki de sürekli yay gibi yapıyor yakındır dönmesi4,5 aylık oldu önceden sürekli kendini yay gibi yapıp kasıp duruyordu. bir kaç hafta önce birden dönmeye başladı şimdi hafiften emeklemeye de başladı kendini ayaklarıyla ittiriyor ellerini kullanmadan gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?