- 22 Eylül 2023
- 630
- 1.527
- 33
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.781
Bizimki de gözünü çizdiğinde doktor bir şeyi yok, hazır gelmişsiniz gözüne de bakayım deyip damla damlatıp incelemişti bayağıO ayda yapılan aslında bu kadar detaylı değil normalde galiba. Bizimkinin damla kattilar 10 ar dk arayla 5 kere falan gidip gelip damla.kattirdik en son muayeneye aldı ışıkları kapatti bi aparat takti gözüne kapamasin diyekafasındaki ışıkla gözdeki kırılmalara baktı baya. çuk ağladı bebem ama bu detaylı olan sanırım ileriki aylarda yapiliyomuş bizde 30 günlükken yapmış oldular... Bir daha 6 aylıkken şaşılık durumu için gelirsiniz gözü iyi dediler dndnndnd
Ben mochi kullanıyorum lansinoh elektrikli de var elimde. Çıkan süt arasında hiç fark yok benim adıma konuşayım. Mochiyle sağmaya başladım tekrar memnunum
Mochinin eller serbesti işte kız internete yazınca çıkarYaa evet nerden biliyorlar hayret ediyorum bal kafalar
Benimde arkadaşlarım böyle söylüyor. Ben çok sıkıntı yaşadım, yaşıyorum da ona rağmen emziremeye çalışıyorum. Çocuğu olan arkadaşlar aman ver mamayı ne uğrasıyorsun kafasındalar. Şuan sinirlerim bozuluyor ama ilerde bizde o kafaya gelir miyiz bilemiyorum..
ParlayanGece kuzum sendeki eller serbest makinanın fotosunu atabilir misin, benim sütüm az yine de fayda eder mi acaba? Philips ile ona bakayım. Yani açıkcası sütüm de ne kadar böyle gidecek bilemediğimden çok pahalı birşey almak istemiyorum. 3 aydır hastane tipi var bende kiralık bu ay sonu geri vereceğim onu.
Modellei vardır diye düşündüm de baktım baktımBende mochi kullanıyorum böyle rahatlık yok memnunum. Bir tane daha alıcam
Mochinin eller serbesti işte kız internete yazınca çıkar
Bilmiyorum bende bu sabah benzinde hafif turuncumsu renk gördüm idrarında baya koyu sarıydı, ikinci kez,oldu bu , gün içerisinde çok az emiyor mama da istemiyor diliyle itiyor öğürüyor,,,, yeterli beslenmiyor belliYeme reddi ve uyku reddi yaşayan anneler bu durumlarla nasıl başa çıktınız4. Ay gelmeden atağı gümbür gümbür geldi gerçekten.
Aynen mamayı diliyle itiyor, memeyi istemiyorBilmiyorum bende bu sabah benzinde hafif turuncumsu renk gördüm idrarında baya koyu sarıydı, ikinci kez,oldu bu , gün içerisinde çok az emiyor mama da istemiyor diliyle itiyor öğürüyor,,,, yeterli beslenmiyor belli
Aynen sabahları da bezi az gün içerisinde de dolu bezler yok artık bu ay kilo alımları az olacak artık napalım , ama açlık rahatsız edici değil demek ki ,yoksa çığlığı bssarlardı diye düşünüyorumAynen mamayı diliyle itiyor, memeyi istemiyoraç kalıyor resmen. Bende normalde sabahları hep dolu dolu çişli bez alırdım. Çiş yapmamış bile
Aynen mamayı diliyle itiyor, memeyi istemiyoraç kalıyor resmen. Bende normalde sabahları hep dolu dolu çişli bez alırdım. Çiş yapmamış bile
Kızlar sımdı sızın yazdıklarınızı okuyunca demekkı sıcaktan çişleri azaldı turunculastı dıye düşündüm,bende kac gundur nıye yemıyor nıye çişi azaldı nıye çişi kokmaya basladı dıye uzulup duruyorum.pazar gunu gecırdıgı ishal salgınına baglamıstım ama demekkı sıcaktan yemıyolar oda terlıyolar çişleri ondan azaldı demekki..yıne doltorunuza danısarak arada bir iki üç çay kasıgı su verın ıstersenız,ben verıyorum gunde 8 çay kasıgı falanAynen sabahları da bezi az gün içerisinde de dolu bezler yok artık bu ay kilo alımları az olacak artık napalım , ama açlık rahatsız edici değil demek ki ,yoksa çığlığı bssarlardı diye düşünüyorum
Biberon reddi oldu bizde emmediği için ilkten zorladım ama sonra zorlamayı bıraktım ayakta emzirmeyi denedim falan. 2 hafta sürdü şu da verdim o haftabben susuz kalmasın diye. Beslenmesini sürdürsün diye de geceleri 2 saatte bir kalktım besledimYeme reddi ve uyku reddi yaşayan anneler bu durumlarla nasıl başa çıktınız4. Ay gelmeden atağı gümbür gümbür geldi gerçekten.
He yok mochinin bir tane eller serbesti kuzum. Bende bebebao olmadı meselaHe yok odellei vardır diye düşündüm de baktım baktım
bu pompa işi kişiden kişiye çok farkediyor herhalde ya. Bazı yorumlar çok iyi bazıları hiç memnun değil. Meme yapısıyla alakalı olabilir. Keşke deneyerek alabilsek şunları.
Benim kızımda öyle.Aynen mamayı diliyle itiyor, memeyi istemiyoraç kalıyor resmen. Bende normalde sabahları hep dolu dolu çişli bez alırdım. Çiş yapmamış bile
Günde ne kadar mama ne kadar anne sütü canım benim süt yok denecek kadar azaldıKızlar sımdı sızın yazdıklarınızı okuyunca demekkı sıcaktan çişleri azaldı turunculastı dıye düşündüm,bende kac gundur nıye yemıyor nıye çişi azaldı nıye çişi kokmaya basladı dıye uzulup duruyorum.pazar gunu gecırdıgı ishal salgınına baglamıstım ama demekkı sıcaktan yemıyolar oda terlıyolar çişleri ondan azaldı demekki..yıne doltorunuza danısarak arada bir iki üç çay kasıgı su verın ıstersenız,ben verıyorum gunde 8 çay kasıgı falan
Kuzum işe basladıgımdan berı normalde her 3 saatte bır 120 cc mama ıcıyordu geceleri ise ıkı kez 120cc ıcıyordu,günde iki kere falanda emıyordu.ama 80cc yıyor her ogunde pazardan beriGünde ne kadar mama ne kadar anne sütü canım benim süt yok denecek kadar azaldı
Teşekkür ederim canım24mm canım standart ama ayrı satılıyor boyutları, sütyen olarak da çıtçıtlı penye sütyen almıştım onunla kullanıyorum, sporcu sütyeniyle vs de oluyor.
Olabişir canım bi de 30dkda otomatik kapanıyor o yüzden 30dk tutuyorum genelde iş yaparken vs geçiyor zaman bitince diğerine takıyorum 30dk ama elektriklide o kadar bekleyemediğüm için pek verim alamıyoedum ben de
Bende bilmiyorum ama biz büyük olasılıkla emzirin, uğraşın deriz. Sanmıyorum mamayı ver lafını söylemeyiz. Ben ilk çocuğumu mama ile büyüttüğüm için emzirmek içimde ukteydi.Yaa evet nerden biliyorlar hayret ediyorum bal kafalar
Benimde arkadaşlarım böyle söylüyor. Ben çok sıkıntı yaşadım, yaşıyorum da ona rağmen emziremeye çalışıyorum. Çocuğu olan arkadaşlar aman ver mamayı ne uğrasıyorsun kafasındalar. Şuan sinirlerim bozuluyor ama ilerde bizde o kafaya gelir miyiz bilemiyorum..
ParlayanGece kuzum sendeki eller serbest makinanın fotosunu atabilir misin, benim sütüm az yine de fayda eder mi acaba? Philips ile ona bakayım. Yani açıkcası sütüm de ne kadar böyle gidecek bilemediğimden çok pahalı birşey almak istemiyorum. 3 aydır hastane tipi var bende kiralık bu ay sonu geri vereceğim onu.
Allah kolaylık versinBanka sektoru oldukca yorucu malesef canım..keske çalışmasaydım ama emekklılıme 9 yıl kaldı dişimi sıkmam lazım..mamada verıyorum ama elımden geldıgınce az vermeye calısıyorum.anne var anne var dıyelım süt varsa elımızden geldııgnce vermelıyıyız.ha yoksa mamada içsin tabıkı ona bısey demem mamada sütte bı sekılde buyyuyorlar
Bizimki de aynıı ya resmen bezin içine gircem incelemek için artık. Çok koyu renk geliyo bezleri iki gündür filan sabahları özellikle. Aşırı sıcak havanın da etkisi var am bunda yüksek ihtimalle. Biberonu bizimki de diliyle itiyo memeyi desen zaten ilk baştan beri çok istekle almıyo napcaz bilmemBilmiyorum bende bu sabah benzinde hafif turuncumsu renk gördüm idrarında baya koyu sarıydı, ikinci kez,oldu bu , gün içerisinde çok az emiyor mama da istemiyor diliyle itiyor öğürüyor,,,, yeterli beslenmiyor belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?