2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bizimki de gözünü çizdiğinde doktor bir şeyi yok, hazır gelmişsiniz gözüne de bakayım deyip damla damlatıp incelemişti bayağı 6. Ayda bizi de çağırdı

Bende mochi kullanıyorum böyle rahatlık yok memnunum. Bir tane daha alıcam
Ben mochi kullanıyorum lansinoh elektrikli de var elimde. Çıkan süt arasında hiç fark yok benim adıma konuşayım. Mochiyle sağmaya başladım tekrar memnunum

Mochinin eller serbesti işte kız internete yazınca çıkar

Bende mochi kullanıyorum böyle rahatlık yok memnunum. Bir tane daha alıcam

Mochinin eller serbesti işte kız internete yazınca çıkar
Modellei vardır diye düşündüm de baktım baktım
bu pompa işi kişiden kişiye çok farkediyor herhalde ya. Bazı yorumlar çok iyi bazıları hiç memnun değil. Meme yapısıyla alakalı olabilir. Keşke deneyerek alabilsek şunları.

Yeme reddi ve uyku reddi yaşayan anneler bu durumlarla nasıl başa çıktınız 4. Ay gelmeden atağı gümbür gümbür geldi gerçekten.
Bilmiyorum bende bu sabah benzinde hafif turuncumsu renk gördüm idrarında baya koyu sarıydı, ikinci kez,oldu bu , gün içerisinde çok az emiyor mama da istemiyor diliyle itiyor öğürüyor,,,, yeterli beslenmiyor belli

Aynen mamayı diliyle itiyor, memeyi istemiyor aç kalıyor resmen. Bende normalde sabahları hep dolu dolu çişli bez alırdım. Çiş yapmamış bile

Aynen mamayı diliyle itiyor, memeyi istemiyor aç kalıyor resmen. Bende normalde sabahları hep dolu dolu çişli bez alırdım. Çiş yapmamış bile
Aynen sabahları da bezi az gün içerisinde de dolu bezler yok artık bu ay kilo alımları az olacak artık napalım , ama açlık rahatsız edici değil demek ki ,yoksa çığlığı bssarlardı diye düşünüyorum

Kızlar sımdı sızın yazdıklarınızı okuyunca demekkı sıcaktan çişleri azaldı turunculastı dıye düşündüm,bende kac gundur nıye yemıyor nıye çişi azaldı nıye çişi kokmaya basladı dıye uzulup duruyorum.pazar gunu gecırdıgı ishal salgınına baglamıstım ama demekkı sıcaktan yemıyolar oda terlıyolar çişleri ondan azaldı demekki..yıne doltorunuza danısarak arada bir iki üç çay kasıgı su verın ıstersenız,ben verıyorum gunde 8 çay kasıgı falan

Yeme reddi ve uyku reddi yaşayan anneler bu durumlarla nasıl başa çıktınız 4. Ay gelmeden atağı gümbür gümbür geldi gerçekten.
Biberon reddi oldu bizde emmediği için ilkten zorladım ama sonra zorlamayı bıraktım ayakta emzirmeyi denedim falan. 2 hafta sürdü şu da verdim o haftabben susuz kalmasın diye. Beslenmesini sürdürsün diye de geceleri 2 saatte bir kalktım besledim

He yok mochinin bir tane eller serbesti kuzum. Bende bebebao olmadı mesela

Günde ne kadar mama ne kadar anne sütü canım benim süt yok denecek kadar azaldı

Teşekkür ederim canım

Bende bilmiyorum ama biz büyük olasılıkla emzirin, uğraşın deriz. Sanmıyorum mamayı ver lafını söylemeyiz. Ben ilk çocuğumu mama ile büyüttüğüm için emzirmek içimde ukteydi.
Bu yüzden elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışiyorum ve bebeğimi gün içerisinde mama ile destekliyorum. Sağlik olsun. Bir şekilde büyüyecek bu bebeler. Bu günleri güzel hatırlamal istiyorum

Allah kolaylık versin primimi doldurup bende ayrılmayı düşünüyorum işten. Tabii o zaman şartlar ne olur bilemiyorum. Bende ayni senin gibiyim şuanda ve böyle düşünüyorum. Canları sağolsun, canımız sağolsun.

Bizimki de aynıı ya resmen bezin içine gircem incelemek için artık. Çok koyu renk geliyo bezleri iki gündür filan sabahları özellikle. Aşırı sıcak havanın da etkisi var am bunda yüksek ihtimalle. Biberonu bizimki de diliyle itiyo memeyi desen zaten ilk baştan beri çok istekle almıyo napcaz bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…