- 17 Ekim 2023
- 913
- 1.462
- 33
- 32
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.801
Bu sabah benim kızımın bezi de boştu maalesefAynen mamayı diliyle itiyor, memeyi istemiyoraç kalıyor resmen. Bende normalde sabahları hep dolu dolu çişli bez alırdım. Çiş yapmamış bile
Aradan çıkmış iyi olmusBizimki de gözünü çizdiğinde doktor bir şeyi yok, hazır gelmişsiniz gözüne de bakayım deyip damla damlatıp incelemişti bayağı6. Ayda bizi de çağırdı
Kalkiyodur inşallah kedi gibiler ya sabah 5 te kalkıp kosturmaya başlardı benim kedim manyak sjbdhdbjsbdjs bu bebeler de ayaklansa kalkip kostururdu o enerjidelerSabah 5te uyanma işi bebekler büyüdükçe ortadan yavaşça kalkıcak mı, umut dolu bi söze ihtiyacım var
Bu 4.ayın yaklaşması sıcaklarla da birleşince daha çok etkisini gösterdi bence. Sevdiği mamayı sevmemeye başladı, emerken mama içerken boncuk boncuk terliyor benim kızım ya nasıl yiyip içsin, rahatça uyusun bu sıcaktaYeme reddi ve uyku reddi yaşayan anneler bu durumlarla nasıl başa çıktınız4. Ay gelmeden atağı gümbür gümbür geldi gerçekten.
Evet aynısı sndbjd ben gülüp geçiyorum uyumuyo musun tm diyip dün bozdum komple normalde oturur beklerdim 2 saatse 2 saat derdim uyuyana kadar karanlikta takilirdikm ama dün bir başka ağlıyordu. Kapıya cikardim 10 gibi geldim eve 10 dkda uyudu djdbjdbdjd dışarıyı mi istedi noldu anlamadim vallaBayağıdır giremiyorum nasılsınız bakalım, yavrular nasılll ? Siz sormadan ben söyleyim bu 4. Ay atağı yıktı geçti resmen, uyumamak için o kadar direniyor ki gözleri kaşları kıpkırmızı oluyor ona rağmen uyumam diye diretiyor
Ama kediler tüm günü uyuyarak geçiriyousdsdsddddd en azından sorsak bi açıklamaları varKalkiyodur inşallah kedi gibiler ya sabah 5 te kalkıp kosturmaya başlardı benim kedim manyak sjbdhdbjsbdjs bu bebeler de ayaklansa kalkip kostururdu o enerjideler
Sokakçı bebe seniEvet aynısı sndbjd ben gülüp geçiyorum uyumuyo musun tm diyip dün bozdum komple normalde oturur beklerdim 2 saatse 2 saat derdim uyuyana kadar karanlikta takilirdikm ama dün bir başka ağlıyordu. Kapıya cikardim 10 gibi geldim eve 10 dkda uyudu djdbjdbdjd dışarıyı mi istedi noldu anlamadim valla
Ben daha vermeye fırsat bulamadım kuzum ya gecktım bıraz ama baslıycam bu hafya ınsallah aldım evde beklıyor.sen hangısını kullanıyorsun?Benim minnoşun da çiş rengi bir iki gün turuncu gibi geldi bana, kakası da koyulaştı ama ben demir damlasına bağladım ondan olabilir diye, siz başladınız mı demir damlalarına kızlar? Birkaç gündür vermeye başladım ben de erken olmasın diye bekledim biraz
Biz henüz demir damlası vermiyoruz ama bu sabah ilk kez ben de biraz koyu renk kaka gördüm kakanın rengi önemli miydi bu aylarda daBenim minnoşun da çiş rengi bir iki gün turuncu gibi geldi bana, kakası da koyulaştı ama ben demir damlasına bağladım ondan olabilir diye, siz başladınız mı demir damlalarına kızlar? Birkaç gündür vermeye başladım ben de erken olmasın diye bekledim biraz
Güne açan çiçekler gibi günle birlikte uyaniyolar ne diyim yani sjsbshsbsnndjd ben de bilmiyorum cahilim cahilAma kediler tüm günü uyuyarak geçiriyousdsdsddddd en azından sorsak bi açıklamaları var
Valla bi mutluydu dışarda görmeniz lazim snbdsbbdjsndjd bizim dışarı işi 8 max gece karanlifini görmedi hiç disardayken yani nasıl bu kadar keyif alabilirsin skxnsndnSokakçı bebe seni
Yanlış hatırlamıyorsam osman gönülal 4.5 aydan önce oturma girişimine başlamayın diyordu. Ama bi arkadaşıma da doktor 3.aydan itibaren çok kısa süreli oturtmalar yaptırın demiş her biri farklı konuşuyo ben de anlamadım. Bizimki de birkaç gündür oturmak istiyor, kendini öne atıp kaldırmaya çalışıyor ama oturtmadım hiçKızlar bebeklerinizi kısa süreli oturtmaya başladınız mı. Benimki kendini kaldırmaya çalışıyor ben de kollarından tutup az oturuyorum çok hoşuna gidiyor zararı olmaz demi
Ben bazen kendımı destek olarak kullanarak oturtuyorum benımkıde cok sevıyor,osman gonulalı dınlemıstım canım 4. Ayda canlı destekle kısa surelı otırtabılırmısız,ama kısa süreli diyor.Kızlar bebeklerinizi kısa süreli oturtmaya başladınız mı. Benimki kendini kaldırmaya çalışıyor ben de kollarından tutup az oturuyorum çok hoşuna gidiyor zararı olmaz demi
Ay bu grup hepsinin şarkılarını kızıma bağıra bağıra söylüyorum tüm gün, özellikle de birtanecik aşkımmmm mum gibi eriyorum aanaGüne açan çiçekler gibi günle birlikte uyaniyolar ne diyim yani sjsbshsbsnndjd ben de bilmiyorum cahilim cahil
Ben de henuz demir baslamadim cuma doktora gidince danışıp baslarim. Hangisine basladiniz sağlık ocağının verdigi mi yoksa başka mi. Demirden dolayı koyulasiyor genelde canimBenim minnoşun da çiş rengi bir iki gün turuncu gibi geldi bana, kakası da koyulaştı ama ben demir damlasına bağladım ondan olabilir diye, siz başladınız mı demir damlalarına kızlar? Birkaç gündür vermeye başladım ben de erken olmasın diye bekledim biraz
Hava da akşam daha güzel oluyor ya hoşuna gitmiştir kuzucuğunValla bi mutluydu dışarda görmeniz lazim snbdsbbdjsndjd bizim dışarı işi 8 max gece karanlifini görmedi hiç disardayken yani nasıl bu kadar keyif alabilirsin skxnsndn
Bence bebeğe de bağlı biraz her bebek birbirini tutmuyo bazilari daha cengaver cikiyo bu konuda jsbsjwjdjd ben destekli kucağımda eğimli oturtuyorum 3.5 tan beri şimdi 4.5 ellerimle vs destekli düzgün oturtuyorum aşırı uzun tutmayacak şekilde. Anne Bebek arası olarak anlarsiniz bence bebeginizin durumundan diye düşünüyorum benYanlış hatırlamıyorsam osman gönülal 4.5 aydan önce oturma girişimine başlamayın diyordu. Ama bi arkadaşıma da doktor 3.aydan itibaren çok kısa süreli oturtmalar yaptırın demiş her biri farklı konuşuyo ben de anlamadım. Bizimki de birkaç gündür oturmak istiyor, kendini öne atıp kaldırmaya çalışıyor ama oturtmadım hiç
EvtHava da akşam daha güzel oluyor ya hoşuna gitmiştir kuzucuğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?